- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.001
günaydınlar olsun ....
napıyonuss bakımmm ni güselll hayaller kurulmuşşş ah ahhhhh.....
valla goodjin acayip gelesimiz var sana göl kenarınaa süperdirr şimcikkk berroş gitarda calıcakmışş
cigarada tüttürürüsss madamımmtemiz hava mis valla hamiş olursakkk tabiii sadece cay kurbiş yerisss uyurusss mis gibii ah ahhh
zeytinim bebişim nasılsın bakalımmm eymen nasılll .....
halıların geldimii mis mis olmuştur şimcikk
HOŞ GELDİN FISTIK
cigara yok sakın haa temiz havayı bulmuşlar pis sigarayımı içeksinizz oksijen çekin bolbol onun yerine
günaydınlar olsun ....
valla goodjin acayip gelesimiz var sana göl kenarınaa süperdirr şimcikkk berroş gitarda calıcakmışş
cigarada tüttürürüsss madamımmtemiz hava mis valla hamiş olursakkk tabiii sadece cay kurbiş yerisss uyurusss mis gibii ah ahhh
hoşgeldin minaaaakkkk.
iyiyim kuzu idare ediyorum. halıcıları bekliyorum daha gelmediler. az önce aradılar halılarınızı getiricez evdemisiniz diye.
gelsede sermicem canım şimdi. birisi gelsin temizliğede odalar temizlendikçe serer. pazartesi felan alırım birisini.yan komşuya herzaman gelen birisi varmış.onu arıcam ne zaman müsaitse artık.
eymende iyi teyzesi.nolsun.
evet canım yumuşak ses tonuyla alttan alttan girceksin emir vakiyle konuşunca inada biniyo iş:)
yok balım ben cıgara içmiyorum ama temiz hava ya belkim içerim ama koçişim görse çok kızar içirmez bana kesinlikle ...
Ama mağrifetliyimdir size kubişler yaparım bol bol ablalarım yirim sizi kıs en küçük benmiyim ki yoksam...
Gitarda böyle tıngırtatırım biraz evde kendi kendime çalmaya çalışıyodum bekarken::)
canım benim hayali bilem yetti bize valla...:)
sağolasın:) evet çok durma canım çarpmasın hava zaten tam iyileşemedin..
hosbuldumm bebişim
tımam piki zaten bebişlerde olcakkk zeytinimin oğluşuuu hamişler falan içmiyimm piki pikiii kızmaaa
bol bol temiz hava cekerizz ciğerler bayram etsinnnn
günaydınlar olsun ....
ayyyyy bayıldım hayalineeeee.resmen gözümde canlandıııııı.
bende bağlama çalarıımmmm.söyleriiimmmm.sen gitar ben bağlama bi grup olduk bak
ayyyy çok güzel hayaldi yaaa.oğluşumda gaziyooo ohh çok güzel yaaa.
günaydınlar olsun ....
Napıyonuss bakımmm ni güselll hayaller kurulmuşşş ah ahhhhh.....
Valla goodjin acayip gelesimiz var sana göl kenarınaa süperdirr şimcikkk berroş gitarda calıcakmışş
Cigarada tüttürürüsss madamımmtemiz hava mis valla hamiş olursakkk tabiii sadece cay kurbiş yerisss uyurusss mis gibii ah ahhh
ayyyyy bayıldım hayalineeeee.resmen gözümde canlandıııııı.
Bende bağlama çalarıımmmm.söyleriiimmmm.sen gitar ben bağlama bi grup olduk bak
Ayyyy çok güzel hayaldi yaaa.oğluşumda gaziyooo ohh çok güzel yaaa.
Ya benm mutfak dolapları çok fena karışık. Ben tiksindim ya hamileliğin başında bulaşık deterjanı kokusundan. Bulaşıkları yerleştirmek kocişe kaldı. Oda tabağın birini biyere diğerini biyere.bardakların biri orda biri burda
tımam kıs içmiyomm kısmayınnnvazgectimmm pikii pikiii öle oksijennn cekerim bendee
Madamım bunlar bana kızıoooooo yaaa:18:
hoşgeldin reçelimm...
nasıl hayal kurmuşuz demi ama misler gibi.....
sen napıyosun kuzum başın ağırmıyo demi.
hayeli bilem çok iyi geldi zeytinim...
al yanına kardeşini g,d,n sahilde azcık oturun balım ya uzakmı evin sahile..:26:
değişiklik olsun sanada paşayada
anam en minnak berre miii.Afreimm içme bizde cücümle az içiyoss ben sadece akşam kociş işten geldiğinde yemekten sonra yakıos birer dane keyiff bide haftasonları işte keyfii durumlarda
sanırım sen aramızdaki en pıtırcık şeysin berreeemmm
tımam kıs içmiyomm kısmayınnnvazgectimmm pikii pikiii öle oksijennn cekerim bendee
madamım bunlar bana kızıoooooo yaaa:18:
Afreimm içme bizde cücümle az içiyoss ben sadece akşam kociş işten geldiğinde yemekten sonra yakıos birer dane keyiff bide haftasonları işte keyfii durumlarda
sanırım sen aramızdaki en pıtırcık şeysin berreeemmm
Hoşgeldin tatlımm seni uykucu şirineee bu sabah bende çok zor kalktım valla 10 da geldim işe yuuh dedim kendimee
Tüttürürüs kız içtiğimiz zate bi tanecik şey onlar çocuklarının peşinde koşarken biz içerik kuzumlaa üzülme üzülme uşş kıyamam gaymaaammm
heeyyy sakın uzanayım çıkayım da düzenliyimm deme allah korusunnnsakınn haa sakınn
çaktırmmadan evin arkada tarafına geçer gizlice içeriss kıss üzülme sen minnakım ama tabi hamiş değilsekk
anam en minnak berre miii.
minnak berre minnak berre. minik pıtırcığımıııızzzzzzz.
kızarıs tabiiiiii.
hakkatten yaa hayal etmesi bile çok güsellll.hoşgeldin reçelimm...
nasıl hayal kurmuşuz demi ama misler gibi.....
sen napıyosun kuzum başın ağırmıyo demi.
hayeli bilem çok iyi geldi zeytinim...
al yanına kardeşini g,d,n sahilde azcık oturun balım ya uzakmı evin sahile..:26:
değişiklik olsun sanada paşayada
Hoşgeldin tatlımm seni uykucu şirineee bu sabah bende çok zor kalktım valla 10 da geldim işe yuuh dedim kendimee
Tüttürürüs kız içtiğimiz zate bi tanecik şey onlar çocuklarının peşinde koşarken biz içerik kuzumlaa üzülme üzülme uşş kıyamam gaymaaammm
heeyyy sakın uzanayım çıkayım da düzenliyimm deme allah korusunnnsakınn haa sakınn
:
Bu sabah benim şahane kırmızıcıklar yine yüzünü göstermeye başladı taaaa 9 gün bata nasıl süper dimeeeBi kaç aydır hep böyle nie böyle acaba:44:
bak sen yaa gizli gizli içeceklermiş. benim burnum tazı gibi koku alır haberiniz ola. sigarayı içip gidip duş alıp gelseniz bile anlarım ben içtiğinisiiiihosbuldumm bebişimmm ...
yok valla uyumadımm kayınvalidem kargoya bişiyler vermiş sabahın köründe geldi...
onlarla uğraştımm 8:30 ta kalktımm onlarıı yerleştirdimmmöle anca bitti kahvaltımı ettim geldimmm
tımam caktırmaa kuzummm duymasınlarrrbiz arkada bi yerde içerissss ayy ne güldümm hee
hamişsekkk zatennn yasakkkaman zaten içtiğimiz kaç tanekii keyfine işte bebiş bizimkisiii keyif adamıyız yaa
kokuyomm madamımkoru beniiiiii
kokuyomm madamımkoru beniiiiii
hosbuldumm bebişimmm ...
yok valla uyumadımm kayınvalidem kargoya bişiyler vermiş sabahın köründe geldi...
onlarla uğraştımm 8:30 ta kalktımm onlarıı yerleştirdimmmöle anca bitti kahvaltımı ettim geldimmm
tımam caktırmaa kuzummm duymasınlarrrbiz arkada bi yerde içerissss ayy ne güldümm hee
hamişsekkk zatennn yasakkkaman zaten içtiğimiz kaç tanekii keyfine işte bebiş bizimkisiii keyif adamıyız yaa
bak sen yaa gizli gizli içeceklermiş. benim burnum tazı gibi koku alır haberiniz ola. sigarayı içip gidip duş alıp gelseniz bile anlarım ben içtiğinisiiii
oğluma söyliimde sizin peşinizi bırakmasın. arkanızdan gezinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?