bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

HOŞ GELDİN FISTIK
cigara yok sakın haa temiz havayı bulmuşlar pis sigarayımı içeksinizz oksijen çekin bolbol onun yerine

zeytinim bebişim nasılsın bakalımmm eymen nasılll .....
halıların geldimii mis mis olmuştur şimcikk

hoşgeldin minaaaakkkk.
iyiyim kuzu idare ediyorum. halıcıları bekliyorum daha gelmediler. az önce aradılar halılarınızı getiricez evdemisiniz diye.
gelsede sermicem canım şimdi. birisi gelsin temizliğede odalar temizlendikçe serer. pazartesi felan alırım birisini.yan komşuya herzaman gelen birisi varmış.onu arıcam ne zaman müsaitse artık.
eymende iyi teyzesi.nolsun.

HOŞ GELDİN FISTIK
cigara yok sakın haa temiz havayı bulmuşlar pis sigarayımı içeksinizz oksijen çekin bolbol onun yerine

hosbuldumm bebişim
tımam piki zaten bebişlerde olcakkk zeytinimin oğluşuuu hamişler falan içmiyimm piki pikiii kızmaaa
bol bol temiz hava cekerizz ciğerler bayram etsinnnn

kıs ne cigarasıııı.mis gibi havada. aşkolsun. bebelerde olacak yanımızda hem. aaa kendini düşünmüyosan minnakları düşün.
senn karnında olacak benim paşam yanımda olacak. bozma hayalimizi. ben oğluşumuda getiririiimm

hosbuldum bebişim.....
ohh mis gibi olur evin ozaman serer kadınn...tertemizz olur valla...
eymen ii olsun yaa kuzucum benimm teyzoşuu yir onu yirrr

Afreimm içme bizde cücümle az içiyoss ben sadece akşam kociş işten geldiğinde yemekten sonra yakıos birer dane keyiff bide haftasonları işte keyfii durumlarda
sanırım sen aramızdaki en pıtırcık şeysin berreeemmm

hosbuldumm bebişim
tımam piki zaten bebişlerde olcakkk zeytinimin oğluşuuu hamişler falan içmiyimm piki pikiii kızmaaa
bol bol temiz hava cekerizz ciğerler bayram etsinnnn

tımam kıs içmiyomm kısmayınnnvazgectimmm pikii pikiii öle oksijennn cekerim bendee
madamım bunlar bana kızıoooooo yaaa:18:

hoşgeldin reçelimm...
nasıl hayal kurmuşuz demi ama misler gibi.....
sen napıyosun kuzum başın ağırmıyo demi.

hayeli bilem çok iyi geldi zeytinim...
al yanına kardeşini g,d,n sahilde azcık oturun balım ya uzakmı evin sahile..:26:
değişiklik olsun sanada paşayada

Hoşgeldin tatlımm seni uykucu şirineee bu sabah bende çok zor kalktım valla 10 da geldim işe yuuh dedim kendimee
Tüttürürüs kız içtiğimiz zate bi tanecik şey onlar çocuklarının peşinde koşarken biz içerik kuzumlaa üzülme üzülme uşş kıyamam gaymaaammm
heeyyy sakın uzanayım çıkayım da düzenliyimm deme allah korusunnnsakınn haa sakınn
çaktırmmadan evin arkada tarafına geçer gizlice içeriss kıss üzülme sen minnakım ama tabi hamiş değilsekk
tımam kıs içmiyomm kısmayınnnvazgectimmm pikii pikiii öle oksijennn cekerim bendee
Madamım bunlar bana kızıoooooo yaaa:18:

hosbuldum balımm...
süper ötesiii içinde buldum birden kendimiiii
valla ne ii olur öle bi buluşmaaa inş. gercekte olurr bebişimmm
yok minnakımmm ağrımıyoo cok sükürrr iyiyimm turupppppppp gibiyimm

anam en minnak berre miii.
minnak berre minnak berre. minik pıtırcığımıııızzzzzzz.

madamım bunlar bana kızıoooooo yaaa:18:

kızarıs tabiiiiii.

sizede aferim ballarım benim az için çünküm çok zararlı...

kıs ben ufacık tefecik içi dolu tuşucukmuyum şimdi.. ama zeynep benden daha küçük galiba ben 24 yaşımdayım..peri kaç bilmiyom...:103:
bak bana iyi bakın heee:122:

hosbuldumm bebişimmm ...
yok valla uyumadımm kayınvalidem kargoya bişiyler vermiş sabahın köründe geldi...
onlarla uğraştımm 8:30 ta kalktımm onlarıı yerleştirdimmmöle anca bitti kahvaltımı ettim geldimmm
tımam caktırmaa kuzummm duymasınlarrrbiz arkada bi yerde içerissssayy ne güldümm hee
hamişsekkk zatennn yasakkkaman zaten içtiğimiz kaç tanekii keyfine işte bebiş bizimkisiii keyif adamıyız yaa

Bu sabah benim şahane kırmızıcıklar yine yüzünü göstermeye başladı taaaa 9 gün bata nasıl süper dimeee Bi kaç aydır hep böyle nie böyle acaba:44:

hakkatten yaa hayal etmesi bile çok güsellll.
annemlere yakın sahil. ama evde işler bitmiyoki.
düzelticem de tırsıyorum kayınvalidem küçük görümceme hamileyken öyle sandalyeden düşmüş 8 aylıkken doğuruvermiş bebişi mecburen düşünce. ondan tırsıyorum çıkamıyorum dolaplara.

Bu sabah benim şahane kırmızıcıklar yine yüzünü göstermeye başladı taaaa 9 gün bata nasıl süper dimeee Bi kaç aydır hep böyle nie böyle acaba:44:

kısss daha cok erken kuzumm...
alla alla niden böle oliii ...:44:
hamiş olma olasılığında var sakın yorma kendiniii minnakım benimm hayırlısıı napalımmm
yerleşiyooo olabilirmikii bebişinnn oyyy inş.. inş..

bak sen yaa gizli gizli içeceklermiş. benim burnum tazı gibi koku alır haberiniz ola. sigarayı içip gidip duş alıp gelseniz bile anlarım ben içtiğinisiiii
oğluma söyliimde sizin peşinizi bırakmasın. arkanızdan gezinsin
kokuyomm madamım koru beniiiiii

UYY KOKMA SEN SAKIN KOKMA KUZUUUMMM:13:ARKADANDAYIM SENİN KAHVELERİMİZİ DE İÇERİSSS
kokuyomm madamım koru beniiiiii

oo hade iisin gene bal böcek neler göndermiş annişin valla sağolsunlar yapıp yapıp veriyo annişler sayelerinde birazda olsa sağlıklı besleniyos bize kalsa peehhh
evet bebeiş biz keyif adamıyısss kız minnak benim kırmızılar gelcekmi neee

biz kacarıss madamımlaa göle atlarıss orda içerisss kac kuzu kaççç geliolarrrkafalarr yukardaa tüttürüyoss ayyy hayalii ne komikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…