bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım benim yaa gönülden diliyorum bunu inşallahhhhhh

sende hoşgeldin aramıza bebem bıdıbıdyaa haydeeeee
nassınız kızçeler bıdıbıdılar başlamış ne güzel

biliyorum bidanemm biliyorummm yüreği temiz fıstıkımm
canım benim yaa gönülden diliyorum bunu inşallahhhhhh

öle deme berrem yaa valla çok çabık geçiyo bana günlerrr bu ay hamiş olmasam bidaha bat gene çabık benim kasımın başında düşünseneebayram arefesinde tam
benim daha çok var tatlışım yaaa.
22 ekim

öle deme berrem yaa valla çok çabık geçiyo bana günlerrr bu ay hamiş olmasam bidaha bat gene çabık benim kasımın başında düşünseneebayram arefesinde tam

senin döngün kısaymış madamım benimki baya uzun ayda 1 kere bazen 32 günde bile oluyor yane tontişim...

ya ben hiçbi isimde diretmem birlikte karar verelim dedim. eymen ismini seviyorum bide doruk. diyo o zaman kartal doruk koyalım. neden bencillik yapıyosun eğer adını kartal koyarsan hayatım boyunca üzülücem diyorum koymazsanda ben üzülücem diyo.hem ben sana evlenmeden önce söyledim bunu diyo.bende istemediğimi söyledim dedim.hatta en son o zaman evlenmeseydin benimle durumuna kadar getirdik olayı çok fena kavga ettik. inadı tuttumu çok kötü oluyo.işi inada bindirme çok kötü olacak dedi. bende ne halin varsa gör bıktım artık dedim. sinirlerim alt üst oluyo. normalde çok yumuşak bana inanılmaz destek yardımcı biridir eşim. ama bu konuda içinden bir canavar çıkıyo. bi oğlumolsun çok istiyorum ama bu konuda çok korkuyorum sorun yaşamaktan.

nedir bu kocişlerin inatçılığı benim kocişte öyle beni kızdırmayı çok seviyo Allah yardımcın olsun bacım

evet berrem bi başlıo bi bitiyo benimkisi :)))))
senin döngün kısaymış madamım benimki baya uzun ayda 1 kere bazen 32 günde bile oluyor yane tontişim...

evet canım işi inada bindirmemeye çalış bencede eymen kartal olsun bari eymeni başa koysun sen eymen dersin o kartal :))ona deki çocuğada seçme hakkı tanıyalım de belki isminden efret edecek ve bunu senin koyduğunu bilecek senide sevmicek filan de üzülür belki çocuklarımızın da seçme hakkı olmalı bence ben öyle düşünüyorum sonuçta bir ömür o şekilde çağırılacak

ziytinim bence ikisinide koymayın
ben şöyle biliyorum. isimin vebali çooook büyük.gerçekten ahirette anneden babadan hesabı sorulacak. ahirette herkes ismiyle çağıralacak. ismin anlamının çok düzgün olması lasım. bana göre benim fikrim arap kökenli bir isim daha kıymetli. çünkü ahir zamanı tek bir dil olacak oda kuranı kerim dili olan arapça.
çok dikkat etmemiz lazım. benim ne çok sevdiğim isimler var ama koymayacağım. çünkü vebali yüksek.

zeytinim bunlar tamamen benim düşüncem. nolur alınma emi içimden geldiği gibi yazdım.

EYMEK İSMİ ÇOK GÜZEL AMA

Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

koleram çok doğru söylemiş zeytinim bu ayrıntı en önemlisi zaten bence eymen koyabilirsin onun anlamı güzel diye biliyorum ben sen bunları kocişe söyleyedur inşallah anlayışla karşılar ama kavga ederek diil tamam mı güzel bir dille anlat bebişim sende sinir olma sonra

nedir bu kocişlerin inatçılığı benim kocişte öyle beni kızdırmayı çok seviyo Allah yardımcın olsun bacım

kızdırmak için değilki bu yaptığı gerçekten benimle zıtlaşıyo. ben istemiyorum dedikçe üstüme geliyo.

neler söylemedim ki vazgeçsin diye.çocukla dalga geçecekler ismi yüzünden mutsuz olacak. gel düzgün anlamlı biisim koyalı tutturma kartal diye. yok nuh diyo peygamber demiyo. benim oğlum koyu beşiktaşlı olacağı için ismini çok sevecek diyo.

neden alınayımcanım. eymen kuranda geçiyor . bende senin gibi düşünüyodum aslında ama bi arkadaşım kuranda geçipte anlamı güzel olmayan çok isim var dedi. o araştırmış anlamının güzel olmasıymış önemli olan.

bu konuda sakin güzel dille konuşulmuyo cnm. dedim ya konu açılınca içinden bi canavar çıkıyo o melek gibi adamın. sanki hiç tanımadığım birisi oluveriyo şaşırıyorum. hiç sesimi çıkarmıcam şimdilik. cinsiyeti belli olsun. erkek derse doktor bi şekilde ikna etmek için tekrar çabalıcam. kısmet artık.

kızlar peki miray ismi nasıl

güzel bi isim cnm. beğendiğim isimlerin içindedir. bahtı güzel olsun miniş kızının.

Benimde zümray ismi çok hoşuma gidiyor. madamım koleracım siz bilirsiniz bu ismi. eşimde beğendi. bakalım belki kızım olur.

haklısın zeytin kuranda geçip anlamı iyi olmayan birçok isim var mesela osman ismi yılan yavrusu demekmiş.ama biz hz osmandan dolayı bu ismi koyuyoruz.aleyna ismi üzerinize olsun anlamında mesela asiye asi gelen kadın demek ve bunun gibi birçok.
Son zamanlarda türeyen bize değişik gelen isimlerinde anlamlarının garantisi yok yani öyle bir kaynak yok mesela ecrin ceylin gibi isimler anlamları çok net bilinmemektedir.bende araştırdım canım hocalar anlamı güzel olsun diyorlar önemli olan bu

aynen öyle cnm anlamı güzelolan isimler bulmamız lazım bebişlerimize. zor bi karar bu isim koyma. sonuçta hayatları boyunca taşıyacaklar bu ismi.

tamam bebeğim sen şimdilik bişi deme o zaman hem bellimi olur kızın olur belkim
çok tatlı bir isim yakışır prenseseee
kızlar peki miray ismi nasıl

hiç hatırlatma ona sen dua et Allah bi şekilde soğutacaktır onu canım yola gelir yani merak etme inançlı bir insansa daha çabuk yola gelir benimkide inat eder eder ama ben söyleyince dinlemes hemen beni ben ona bi şekilde başka yollardan anlatmaya çalışırım ne bilim bi kitap ya da bi tv de duysun yada işte Allah tarafından bir toplulukta o konu açılınca bakıom eve gelince fikri değişmiş oluyoo
zümray benimde favorim yaaa bende çok beğeniyorumm hepimiz kızlarımıza zümray ismini koyalım bence

kızzlar bazen ben bebeğim olursa dogana kadar cinsiyetini öğrenmesemmi acaba diye düşünüyorum ama meraktan çatlarım ben heralde nasıl olurdu acaba süprizzzzzzzz kız yada erkek sonuçta 2 seçenek var

evt cnm şimdilik susuyorum.ara sıra ismin anlamlı olmasından bahsederim.dua edicem hep vazgeçsin diye.annesinede dedim böyle böyle diyo ben istemiyorum felan diye.vazgeçer vazgeçer deyip geçiştirdi. vazgeçiremezsemde napayım kaderime razı olucam
zümray koyalım valla nolcek. anlamını bulamadım ama kendisine sordum arapça kökenliymiş. zümrüt ay demekmiş.

HEHEHHEHE BELKİDE İKİSİ BİRDEN OLURRR BEBİŞŞŞ
kızzlar bazen ben bebeğim olursa dogana kadar cinsiyetini öğrenmesemmi acaba diye düşünüyorum ama meraktan çatlarım ben heralde nasıl olurdu acaba süprizzzzzzzz kız yada erkek sonuçta 2 seçenek var

ayyy güzeldir benim arkidişimin adısı kendi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…