bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

tımam sen koruuu beniii bebişim...
kahvesiz olurmuu hicc hüpletiriss bebişimmmhehoyttt fal bakmayı bilen varmı kıslar:44:
valla yollamışşş ağzı acık ağzı yumukkyöresell lezzetler içli köfte urfa peyniri...
bi sürü buzdolabı magneti almışş nar kiras cok sekerlerkırmızı biber yollamışşş kızartmalıkkk kuruyemiş yollamışş cıldırıkk antep fıstığı badem ceviz kuru üzüm pekmessöle okadar aklıma geliooo....valla iiki varlar kuzum yaa
ivit neşe nerde biz ordaa
kıs öle deme du bakalımmm gelmicek inş... devamı gelmicek inş....... bebişimmm

sindire sindire geliyoo kuzumm şimdi hergün gelmez günde bir damlacık gelir sonra 1 nisan da şaka gibi hepsi birden gelir alıştım artıkk artık yerleşme kanamasıdir inancıda kandırmıyor benii

ama çok saçma yaaaa..neden öyle oluyooo.kaç aydır aynııııı

madamım noluyo ya garip şeyler yapıyo bu kırmızılar istemiyoz onları hiç glmesinler yada 9 ay ara versin yeter

oy oyy oyyyyy aklıma kirli geldi birden nedense
bilmiim ki zeytin gözlüm ah ben bi bilsemmmm
ama çok saçma yaaaa..neden öyle oluyooo.kaç aydır aynııııı

ben börek yapcamm sadeceee bebişim

kociş bugün rejime başladı. hamur işi yapmiim o yüzden.o akşam canım ızgara tavuk istedi dedi ama benim ızgaram yokkiii.
tost makinesinde yapsam nasıl olurki. pişer mi acaba.
diyet listesinde yazıyodu ızgarada yağsız tavuk. o yüzden demiştir.
bi market yapiimm. diyete göre bişeyler aliimm.salata malzemeleri aliimm. tavık felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…