- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.021
Bu sabah benim şahane kırmızıcıklar yine yüzünü göstermeye başladı taaaa 9 gün bata nasıl süper dimeeeBi kaç aydır hep böyle nie böyle acaba:44:
haydaaaaaaaaaaaa. noluyo kuzum sana yaaaaa.neden böyle erken erken geliyo yaaaa
UYY KOKMA SEN SAKIN KOKMA KUZUUUMMM:13:ARKADANDAYIM SENİNKAHVELERİMİZİ DE İÇERİSSS
oo hade iisin gene bal böcek neler göndermiş annişin valla sağolsunlar yapıp yapıp veriyo annişler sayelerinde birazda olsa sağlıklı besleniyos bize kalsa peehhh
evet bebeiş biz keyif adamıyısss kız minnak benim kırmızılar gelcekmi neee
sindire sindire geliyoo kuzumm şimdi hergün gelmez günde bir damlacık gelir sonra 1 nisan da şaka gibi hepsi birden gelir alıştım artıkk artık yerleşme kanamasıdir inancıda kandırmıyor benii
tımam sen koruuu beniiibebişim...
kahvesiz olurmuu hicc hüpletiriss bebişimmmhehoyttt fal bakmayı bilen varmı kıslar:44:
valla yollamışşş ağzı acık ağzı yumukkyöresell lezzetler içli köfte urfa peyniri...
bi sürü buzdolabı magneti almışş nar kiras cok sekerlerkırmızı biber yollamışşş kızartmalıkkk kuruyemiş yollamışş cıldırıkk antep fıstığı badem ceviz kuru üzüm pekmess öle okadar aklıma geliooo....valla iiki varlar kuzum yaa
ivit neşe nerde biz ordaa
kıs öle deme du bakalımmm gelmicek inş... devamı gelmicek inş....... bebişimmm
ama çok saçma yaaaa..neden öyle oluyooo.kaç aydır aynııııı
madamım noluyo ya garip şeyler yapıyo bu kırmızılar istemiyoz onları hiç glmesinler yada 9 ay ara versin yeter
günaydınnn kızlarr nasılsınızzz
seni beklemedeyim tatlımm nasılsın test yaptın mı genee sonuçç durum ???
günaydın hadi bize güzel haberler ver
inşş hayırdır bitanemmm daha test yapmadımm bugün eşimin işi olduğudan hastaneyede gidemedimm hastane baya uzak çünküü vericem inşş en kısa zamandaa
oy oyy oyyyyy aklıma kirli geldi birden nedenseEki Görüntüle 373322
bilmiim ki zeytin gözlüm ah ben bi bilsemmmm
Testin mi yok peri
akşama ne yemek yapıyorus kızlar yaaaa
ben börek yapcamm sadeceee bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?