- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.041
iyiyizz canımcımm...
nasılsınn bakalımm gitmedinmiii test yaptırmayaa bebişş
kociş bugün rejime başladı. hamur işi yapmiim o yüzden.o akşam canım ızgara tavuk istedi dedi ama benim ızgaram yokkiii.
tost makinesinde yapsam nasıl olurki. pişer mi acaba.
diyet listesinde yazıyodu ızgarada yağsız tavuk. o yüzden demiştir.
bi market yapiimm. diyete göre bişeyler aliimm.salata malzemeleri aliimm. tavık felan
yok gitmedimm canikom yaaa değişik duygular içerisindeyimmm bilmiyorum yanii
akşama ne yemek yapıyorus kızlar yaaaa
bide sorayım sizeee ben büyük ihtimalle yarın doktora giderim bu beni muayene edermiii
Oo zeytinimde düşmüş ymemek peşinee
ya kan tahlili ister yada ultrasonda bakar göbüşünden yani alttan bakmak isterse baktırma senin en son adet tarihin neydi kuzum
20 şubattı canımmm hem niye baktırmiim acık yardımcı olun çok tırsıyom vallaa:18::18::18::18::18:
Tırsacak bişi yok hatta hiç bişi yokta sen şuan internetten hesapladığıma göre hamileysen şayet 4 hafta 3 günlüksün genelde hemen alttan bakmazlar iyi değil derler aksi bi durum olmadığı sürece alttan muayene etmiyorlar zaten çoğu doktorlar şimdi senin üstten görülebilmesi için 5 hafta filan olması gerekiyomuş bak bende çok ii bilmiyorum duyduklarımı söylüyorum sadece benim düşüğüm oladuğunda kese görünmemişti 4 haftalıkken alttan baktı ordada göremedi sonra biz büyümesini beklerken düştü gitti vs yani seninde hemen görünmezse ki görünebilirde o yüzden ilk göbüşünden baksın ondan sonra hee bide kan testi 1500 ün aşağısında olanlarda kese gözükmezmiş 1500 lere ulaşınca görünüyormuş ok senin bebiş varsa daha çok küçük pıtırıck o yüzden fıstıkk ama tabiki ilk önce testlerle bi varlığından emin olalım bu olayın ok
çok sağol canımmm yaa neler sorar neler yapar hiç bi fikrim olmadığı için çok tırsıyorummm
Heee yok yok bişi yapmaz merak etme inşallah herşey yolunda giderde bişeye gerek kalmazzDoktorun varmı pekii
geçenlerde hormon sonuçları için devlet hastanesinde bi doktora görünmüştüm burda bi arkadaşımda ona gitmiş memnun kalmışş herhalde ona giderimm diye düşünüyorumm çanakkalede bi devlet hastanesi bide üniversite hastanesi var bide özel bi hastane var ama tek olduğu için çok laçkalaşmışş hastalarla hiç ilgilenmiyolarmışş diye duydumm ondan devlet hastanesine gideyim dedimm
kıslaarrr napıyosunuussss
Devletten şaşmayacaksın tatlımmm siz kaç yıldır istiyodunuz bebiş hormon testlerin nasıldı sorun filan varmıydı herhangi birinizde yoksa sebepsiz olmayanlardanmısınız
Müzik dinliyorummm benn bide pc masa üstümü temizliyorum çok karışmışşş balım sen nörüyon
2,5 seneden beri istiyoruz bende geçen 2-3 ay önce prolaktin hormonu yükselmişti onu düşürdük eşim geçen sene haziranda varikosel teşhisi konulduu ameliyat oldu ama hız problemi devam ediyodu bide bu ay biz pre-seed diye bi jel var ondan aldık ovülasyon testiyle beraber inşş onun sayesinde olabilirr
kocişe rejim yemeği için tavık sosladım acık. çok azıcık yag damlattım baharat koydum bitek. Tost makinesinde yağsız yapıcam.
Maydonoz ayıkladım.
Kaçtı prolaktinin benim 2 ay önce 39 du geçen hafta 18 çıktı ilaç vermedi doktor inmiş dedi ....
Hadi bakalım hamişssen preespeed i bizde kullanalım
aferim tosbikoss bende köfte yapıcemm inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?