bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bi şey söyliyim mi benim de canım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
gidiyim mutfağa yemek yapıyım geçsin bari

ağlaşalııımmmmm.
uff içim sıkılıyooooo
çok işim vaaarrr.ama kalkamıyoruummmm.sabahtan beride öksürüyorum hapşırıyorum hastamı oluyorum ne

ayy Allah korusun inşallah hasta olmazsın kuzum yaa dikkat et kendine..:26:

bi şey söyliyim mi benim de canım sıkılıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
gidiyim mutfağa yemek yapıyım geçsin bari

ne güzel en azından evde olsam canım sıkıntısı gider uyurum az bişi ama iş yerinde olunca elin kolun bağlı...
hadi sende gel beraber sarılıp ağlaşalım hepimizin canı sıkılıyomuş zati...

ben evdeyim ama çok sıkılıyorum bereeeemmmmm.
evin dağınıklığını görüp de toparlayamamak sinirimi bozuyoooo

hadi bakalım inşallah yaa herkese görmeyi nasip etsin rabbimiz

aaa ben o kızı hatırlıyorum yaa bi toikten ama hangisiydi çıkaramadım demekki sonuç kötü olmuşş

aminnnnn canımmmm aminnn sen cucum berrem godjinimm başka vermıydı hatırlamıyom ama sadece bizim topikle kalmasınnn dünyada isteyen dileyen kim varsaaaaa rabbim nasip etsin inşşş

ben evdeyim ama çok sıkılıyorum bereeeemmmmm.
evin dağınıklığını görüp de toparlayamamak sinirimi bozuyoooo

ama sen hamişsin meleğim hemen yorulursun kendini yormaman gerekiyo...
dinlen güzelcene uzat ayaklarını şölee al eline kumandayı bişiler izle..:)
yada yat uyu azcık koçişin gelene kadar..

günaydın kızlarrr ben sabah doktora gittim kan verdim öğleden sonra sonucu alıcamm dua edin banaa öpüyorum sizz

Günaydın kızlar...
bugün arkadaşım yok işlerim yoğun gelemezsem beni merak etmeyin...
dün can sıkıntım çıktı akşam koçişle sudan sebeplerden dolayı tartıştık zaten canım sıkılıyodu ağladım çok uyuya kalmışım saat 20:30 da sabah kalktık barıştık ama şimdi başım çatlıyo...

ooo hadi bakalım inşallah hayırlı haberleri alıcaz tontişimmm çok sevincez bugünn çookkkkk ben dün akşam zaten çok sevindim kuzenimin hamile haberini aldım uçtum havaya kocişimi öpüp durdumm çünkü bir buçuk sene kadar önce erken doğum yapmak zorunda kalmıştı sonra bebişi 3 gün yaşadı ama öldü çok üzülmüştük ve şimdi tekrar hamişş sende hamile olucan inşallah bende cücümde berremde daha dileyen isteyen herkes olucak ben buna inanıyorummm .....dualrım seninlee inşalllah olumlu sonuçları alıcazz
günaydın kızlarrr ben sabah doktora gittim kan verdim öğleden sonra sonucu alıcamm dua edin banaa öpüyorum sizz

günaydın minikkuuşşşşşşş seni yalnız mı bıraktı arkadşın
valla tontişim benim içimdeki sıkıntı hayırlara çıktı bi kuzenim vardı yukarda anlattım hikayesini onun hamile olduğunu öğrendimm çok sevindimm bizde olucazz inşallah kuzum inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…