bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızlar bugün giremezsem beni merak etmeyin. anneme geldim sabah 8 de. iyi değil onnla ilgileniyorum.

canımmbenimm çok sağoll kuzeninede sevindimmm en kısa zamanda bu topikte bebişsiz kimse kalmıcak bebeğimizi büyütürken topiğini açcazzz inşşş

kızlar bugün giremezsem beni merak etmeyin. anneme geldim sabah 8 de. iyi değil onnla ilgileniyorum.

geçmiş olsun canımmm

evet evet aynne öyle yapıcaz yeni topik yeni başlangıçlarr oleyy süper olucak sonucun kaçta alınacak heyecanlanadım bak şimdi yaaa
canımmbenimm çok sağoll kuzeninede sevindimmm en kısa zamanda bu topikte bebişsiz kimse kalmıcak bebeğimizi büyütürken topiğini açcazzz inşşş

geçmiş olsun canımmm

geçmiş olsun tatlımm ii bak annişe tamam mı kendine de dikkat ettt çok öptümmmm tatlımmm

2 buçukta çıkıcakmışş işte sonuçları doktora göstericemm felannn bakalımmm kaçta gelirim eve bilemiyorumm

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

peri sen bize sole sonucu anlarız doktora ne gerek ki
madamcım hadi darısı bizim başımıza kuzenin için sevindim
bende dün çocukluk arkadaşımın hamile oldugunu duydum evlendikten sonra gorusememıştık cok sevindim bende

hayırlı cumalar hepinizeee
nasılsınız
ayy bugün herkes yoğun kimsecikler yok...
berroşuma kalmış işler kıyamam ben sana
madamım bebişim sen nerdesinnnn kuzenin hamişmişşş cok sevindim bebeğim yaadarısı başımızaa olsunnnnnnn inş...
zeytinim gecmiş olsunnn tatlışımmm yaa ....
perii hadi sonuclarınıı bekliyoss hemdeee büyük bi sabırsızlıklaa inş... güselll sonuclar alıppp geliceksin yanımızaa
goodjinnn tatlım sen nasılsın....
ayağın ne durumdaaa

cucummmmmmmmmm günaydın ben bu gün uyandıramadım kendimi kahvemi içsem ne yapsam gözümü acamıyorum
ayagım fark yok sanki biraz morluklar azaldı gibi

cucummmmmmmmmm günaydın ben bu gün uyandıramadım kendimi kahvemi içsem ne yapsam gözümü acamıyorum
ayagım fark yok sanki biraz morluklar azaldı gibi

günaydınlarrr tatlım...bahar rehavetiii cöktü sanırım baharda insan öle oluyooo uyku tatlı geliooo miskin oluyoooo canımcımmm....valla yap kendine sölee sert bi kahve acılırsın cık bahcene mis miss hüplet kahvenii göle karşııı
ayağında en kısa zamanda düzelirdeee söle bahcenin keyfini cıkarırsın inş.. tatlımmmm

kızlarr online olarak sonuçlara baktım 161.14 yazıyoo

bebüşümm hayırlı olsun ya....hamişsin hamişsinnnsüper bişiy bu yaaa....ALLAHIM DEVAMINI GETİRSİNNN BEBİŞİMMMMMMM
DARISI BAŞIMIZA OLSUN....
AYY CUMA GÜNÜÜ ALDIĞIMIZ GÜSEL HABERE BAK YA MAŞALLAH
BEBİŞŞŞŞ GELİOOO İNŞ...

aminnn canım darısı başınıza inşşş en kısa zamanda rabbim sizide sevindirsin inşş...

aminnn canım darısı başınıza inşşş en kısa zamanda rabbim sizide sevindirsin inşş...

amin bebişim amin...
eee duygular nasıl nasılsınn ayy saskınlık içindeyimm nasıl sevindim bebiş yaa....
kocişin haberi vardıı dimii süprizz yapcanmıı yinede kesin diildiii ayyy nasıl sölicennn harikaaa bebişim ya....Allahım seninle meleğinizi korusun fıstığımmm

haberi vardıda kesin olmadan bişi demiyodu bugün nöbetçii yarın sabah eve gelince söliycemmm şu anda şaşkın duygular içindeyimmm karmakarışığımmmiçimden gülmekle ağlamak bir geliyoo bilmiyomm

dualarım sizlerle rabbim sizlerede nasip etsin inşş bende sağsalim sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım

ayy süper olcak bebişim ya...
anlıyom böle için içine sığmass kelebekler ucusur içindeee ağlamakla gülmek arası kalırsınnn napcağını bilmezsin....dolanır durursun oyy maşallah size yaa
amin bebiş amin sağlıkla büyüt bebişiniii sonrada sağlıkla kucağına al inş.......

bizim bile elimiz dolaştı seni düşünemiyorum saglıklı sıhatlı olsun inşallah
hamiş peri hamiş periiiiii

canım perimmmmmm çok sevindim çoook rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza...[/B]

bizim bile elimiz dolaştı seni düşünemiyorum saglıklı sıhatlı olsun inşallah
hamiş peri hamiş periiiiii

canım perimmmmmm çok sevindim çoook rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza...[/B]

çok sağolun kızlarrallah razı olsun sizdennnn sadece değer düşük mü sizceee

canım benim yaa o kadar duygulandım kiii anlatamam dün akşam kuzenim bugün senn harika bişey bu rabbim korusun bebğini içinden 9 ay boyunca çıkmasın inşallalhh içinden hep seninle olsun
değerin düşük değil bence bende ilk öğrendiğimde 146 idi ama iki gün sonra 550 ye çıkmştı sende şimdi takip edeceksin doktora gittin mi bakalım kesene bakmaz belkide küçük daha diye görünmeyebilir sakın endişe etme tamam mı dedim ya1500 den önce gözükmezmiş genelde
çok sevindim ama çookkk mutluluk gaözyaşlarımn rabbim bizede nasip etsin inşallahhhh
cücüüüüüümmmm hadi çıldıralımmmmm
kızlarr online olarak sonuçlara baktım 161.14 yazıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…