- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.081
ooo hadi bakalım inşallah hayırlı haberleri alıcaz tontişimmm çok sevincez bugünn çookkkkk ben dün akşam zaten çok sevindim kuzenimin hamile haberini aldım uçtum havaya kocişimi öpüp durdumm çünkü bir buçuk sene kadar önce erken doğum yapmak zorunda kalmıştı sonra bebişi 3 gün yaşadı ama öldü çok üzülmüştük ve şimdi tekrar hamişş sende hamile olucan inşallah bende cücümde berremde daha dileyen isteyen herkes olucak ben buna inanıyorummm .....dualrım seninlee inşalllah olumlu sonuçları alıcazz
günaydın minikkuuşşşşşşş seni yalnız mı bıraktı arkadşın
valla tontişim benim içimdeki sıkıntı hayırlara çıktı bi kuzenim vardı yukarda anlattım hikayesini onun hamile olduğunu öğrendimm çok sevindimm bizde olucazz inşallah kuzum inşallahhh
kızlar bugün giremezsem beni merak etmeyin. anneme geldim sabah 8 de. iyi değil onnla ilgileniyorum.
canımmbenimm çok sağoll kuzeninede sevindimmm en kısa zamanda bu topikte bebişsiz kimse kalmıcak bebeğimizi büyütürken topiğini açcazzz inşşş
geçmiş olsun canımmm
kızlar bugün giremezsem beni merak etmeyin. anneme geldim sabah 8 de. iyi değil onnla ilgileniyorum.
ooo hadi bakalım inşallah hayırlı haberleri alıcaz tontişimmm çok sevincez bugünn çookkkkk ben dün akşam zaten çok sevindim kuzenimin hamile haberini aldım uçtum havaya kocişimi öpüp durdumm çünkü bir buçuk sene kadar önce erken doğum yapmak zorunda kalmıştı sonra bebişi 3 gün yaşadı ama öldü çok üzülmüştük ve şimdi tekrar hamişş sende hamile olucan inşallah bende cücümde berremde daha dileyen isteyen herkes olucak ben buna inanıyorummm .....dualrım seninlee inşalllah olumlu sonuçları alıcazz
günaydın minikkuuşşşşşşş seni yalnız mı bıraktı arkadşın
valla tontişim benim içimdeki sıkıntı hayırlara çıktı bi kuzenim vardı yukarda anlattım hikayesini onun hamile olduğunu öğrendimm çok sevindimm bizde olucazz inşallah kuzum inşallahhh
evet evet aynne öyle yapıcaz yeni topik yeni başlangıçlarr oleyy süper olucak sonucun kaçta alınacak heyecanlanadım bak şimdi yaaa
geçmiş olsun tatlımm ii bak annişe tamam mı kendine de dikkat ettt çok öptümmmm tatlımmm
hayırlı cumalar hepinizeee
nasılsınız
ayy bugün herkes yoğun kimsecikler yok...
berroşuma kalmış işler kıyamam ben sana
madamım bebişim sen nerdesinnnn kuzenin hamişmişşş cok sevindim bebeğim yaadarısı başımızaa olsunnnnnnn inş...
zeytinim gecmiş olsunnn tatlışımmm yaa ....
perii hadi sonuclarınıı bekliyoss hemdeee büyük bi sabırsızlıklaa inş... güselll sonuclar alıppp geliceksin yanımızaa
goodjinnn tatlım sen nasılsın....
ayağın ne durumdaaa
cucummmmmmmmmm günaydın ben bu gün uyandıramadım kendimi kahvemi içsem ne yapsam gözümü acamıyorum
ayagım fark yok sanki biraz morluklar azaldı gibi
kızlarr online olarak sonuçlara baktım 161.14 yazıyoo
bebüşümm hayırlı olsun ya....hamişsin hamişsinnnsüper bişiy bu yaaa.... ALLAHIM DEVAMINI GETİRSİNNN BEBİŞİMMMMMMM
DARISI BAŞIMIZA OLSUN....
AYY CUMA GÜNÜÜ ALDIĞIMIZ GÜSEL HABERE BAK YA MAŞALLAH
BEBİŞŞŞŞ GELİOOO İNŞ...
aminnn canım darısı başınıza inşşş en kısa zamanda rabbim sizide sevindirsin inşş...
amin bebişim amin...
eee duygular nasıl nasılsınn ayy saskınlık içindeyimm nasıl sevindim bebiş yaa....
kocişin haberi vardıı dimii süprizz yapcanmıı yinede kesin diildiii ayyy nasıl sölicennn harikaaa bebişim ya....Allahım seninle meleğinizi korusun fıstığımmm
haberi vardıda kesin olmadan bişi demiyodu bugün nöbetçii yarın sabah eve gelince söliycemmm şu anda şaşkın duygular içindeyimmm karmakarışığımmmiçimden gülmekle ağlamak bir geliyoo bilmiyomm
dualarım sizlerle rabbim sizlerede nasip etsin inşş bende sağsalim sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım
haberi vardıda kesin olmadan bişi demiyodu bugün nöbetçii yarın sabah eve gelince söliycemmm şu anda şaşkın duygular içindeyimmm karmakarışığımmmiçimden gülmekle ağlamak bir geliyoo bilmiyomm
dualarım sizlerle rabbim sizlerede nasip etsin inşş bende sağsalim sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım
ayy süper olcak bebişim ya...
anlıyom böle için içine sığmass kelebekler ucusur içindeee ağlamakla gülmek arası kalırsınnn napcağını bilmezsin....dolanır durursun oyy maşallah size yaa
amin bebiş amin sağlıkla büyüt bebişiniii sonrada sağlıkla kucağına al inş.......
bizim bile elimiz dolaştı seni düşünemiyorum saglıklı sıhatlı olsun inşallah
hamiş peri hamiş periiiiii
canım perimmmmmm çok sevindim çoook rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza...[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?