- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.101
canım benim yaa o kadar duygulandım kiii anlatamam dün akşam kuzenim bugün senn harika bişey bu rabbim korusun bebğini içinden 9 ay boyunca çıkmasın inşallalhh içinden hep seninle olsun
değerin düşük değil bence bende ilk öğrendiğimde 146 idi ama iki gün sonra 550 ye çıkmştı sende şimdi takip edeceksin doktora gittin mi bakalım kesene bakmaz belkide küçük daha diye görünmeyebilir sakın endişe etme tamam mı dedim ya1500 den önce gözükmezmiş genelde
çok sevindim ama çookkkmutluluk gaözyaşlarımn rabbim bizede nasip etsin inşallahhhh
cücüüüüüümmmm hadi çıldıralımmmmm
canım benim yaa o kadar duygulandım kiii anlatamam dün akşam kuzenim bugün senn harika bişey bu rabbim korusun bebğini içinden 9 ay boyunca çıkmasın inşallalhh içinden hep seninle olsun
değerin düşük değil bence bende ilk öğrendiğimde 146 idi ama iki gün sonra 550 ye çıkmştı sende şimdi takip edeceksin doktora gittin mi bakalım kesene bakmaz belkide küçük daha diye görünmeyebilir sakın endişe etme tamam mı dedim ya1500 den önce gözükmezmiş genelde
çok sevindim ama çookkkmutluluk gaözyaşlarımn rabbim bizede nasip etsin inşallahhhh
cücüüüüüümmmm hadi çıldıralımmmmm
dualarının ne güzel tatlım çok içten bi şekilde aminnnnnnn diyorumm veee rabbim sizlerede nasip etsin inşşş diye dua ediyorumm
pazartesi tekrar çağırır büyük ihtimalle kan testinee o zaman daaha net belli olur ben netten baktım sonuçlara 1 de evden çıkarım görünürüm doktoraa inşş sağlıklı bir şekilde olurrrr rabbim sizlerede nasip ederrrr
ayy nasıl sevindikk nasılll ya....
Allahım sağlıkla içinde büyüyüpp..zamanında kucağına almayı nasip etsinnn...inş..
ayy beniimm duygusall bebişimmm ya...
darısı başımıza olsunnnn kuzummmm inş... tez zamanda bizde böle güsell haberler alırıs....
hadi ozaman cıldıralımmmm daha ne duruyoss
tamam ama bugün görün muhakkak bi bakmışsın bebişin sana cöööö demiş tabi büyük bi mucize olurrr ama belli de olmazzz git doktora git güzel haberlerle gel ama ben çok mutlu oldum yaaaaaaaaayaşasınnn topikimizdee biri hamişşş geldin beni değil kendini hamiş çıkardın bu sefer gördün mü kuzuummm kuzum hastaneye giderken bol bol ayağını yere sürki bebiş gelsin bizede hemenceekkk
aminn bebeğim aminn bizimde gelecekk açılışı yaptııkkkk bizede geliyo sıracıklarr heyoooo heyooooooobu ay kalamazsam bende perinin o kullandığı jelden alıcamm
ayy bebişimm gelsinler artık nolurrr Allahımmm....
tımam bebiş bende alıyım bu ay gelmezseee ki inş... gelirlerrr
hayırlısı olsunnn kuzumm
dün akşam kocişş netten bebiş resimlerine bakıoduuu ay bi finaa oldummmsuna bak ne tatlı diooo sonra baktı ben kötü oldum bizimde bebişimiz gelicekkk didi böle sarıldıkk tabi gelicek Allahın izniylee.....
kuzucum ben bi duş alıyımm gelirimmm cok öptümm
tamam tatlım bizde dışarı çıkıoz kızlarla biraz bi tanesi puro almış iççezzzz senle gittiğimiz cafeye gidiyoss
ben geldim..
ben geldim..
ohh tüttürün kuzum bosverrr
ayyy süpermişş keske bende olsaydımm yaaneyse gelincee giderisss bebişim öpüldün
hosgeldin balım....
hayırdır neyin var niden dolduu o boncuk gözlerr
ohh tüttürün kuzum bosverrr
ayyy süpermişş keske bende olsaydımm yaaneyse gelincee giderisss bebişim öpüldün
canım sıkılıyor yaa cücüm..dünden beri..
beni tek mutlu eden peri oldu bugün...
boğuluyorum sanki hiç durasım yok iş yerinde ağlamak istiyorum..
cücüüüüümmmm benimm sen gel yeterkineee ben seni herbiyere götürürümm tatlımmm
oyyy kuzum yaaa eve gidince ağla biraz için açılsın sonra kocişin erken gelirse azcıkını dolaşmaya çıkın değişik şeyler yapın içiniz açılsın kuzum benim yaa sen mutsuz olma ben olim sen olma kıyamam sana hiiççç ben yaa bu arada dualrını okuyonmu bakim senn ben başladım senin için ama daha çook varr bitmesine
batın yaklaşsa hamilesindir dicem ama :26:
kuzummm sence hamişmiyiizzzz bizdeee bahar geldi bence hamişizzzzzz
canım sıkılıyor yaa cücüm..dünden beri..
beni tek mutlu eden peri oldu bugün...
boğuluyorum sanki hiç durasım yok iş yerinde ağlamak istiyorum..
cücüüüüümmmm benimm sen gel yeterkineee ben seni herbiyere götürürümm tatlımmm
oyyy kuzum yaaa eve gidince ağla biraz için açılsın sonra kocişin erken gelirse azcıkını dolaşmaya çıkın değişik şeyler yapın içiniz açılsın kuzum benim yaa sen mutsuz olma ben olim sen olma kıyamam sana hiiççç ben yaa bu arada dualrını okuyonmu bakim senn ben başladım senin için ama daha çook varr bitmesine
batın yaklaşsa hamilesindir dicem ama :26:
akşam çok ağladım zaten madamım valla öyle ağlarken uyuya kalmışım birde tartışınca eşimle daha kötü oldum sabah valla kendimi tanıyamadım
yok olurmu öyle ben size hiç kıyamam...
benim hala reglim devam ediyo 20 gün var batıma kuzum sen başladınmı unuttum ben başlamayı..
meryem sürelerinede regl sebeiyle ara vermek zorunda kaldım bitsin devam edicem inş..
bilmiyomm kiii bebiş ya....
bi yanım hamişsin sanki diyooobi yanım yok diyooo ha biree belirtiii arıyomm ama yok yok yok kuzucumm inş. didiğin gibidir hamişizdirr sende varmı belirti falan kuzum
oyy kıyamam ben sanaaaa balım yaa niye kararttın kalbini bakım....düşünme öle karamsar seyler bakımm...ağla birass acılll sonrada kendine gel bakımm bak önümüz haftasonu miss gibi günler uzadııı söle cıkın gezin kocişinlee hava güselll hayat güsell be bebişimm karartma içini ferah ferah tutt tatlı kuzumm
tımam ben geliyimm gezelimmm gezelimmm ayy bide hamiş haberlerimiziii alsakk keşkeee süper olur yaainş
hımm bende meryem suresini unutmuşum bak
az kaldı azz en çok hamile kalınan ay mayısmışş ne kaldı şunun şurasındaa ben de mayısta hamile kalmıştım hatırlıyomusun inanıyorum gelecekkk
kuzum sen hatırlıyomusun hangi aylardı seninklieer he bu arada senin düşüğün varmıydı kuzum bi kimyasal gebelik vardı diye hatırlıyorum sadece
cücüüüümmmm benim psikolojiik belirtilerim var tamamenkasıklarım sürekli batma halinde göğüs uçlarım çok acıyo yüzü koyun yatamıyom şimdide midem bulanıyo ama dün sabah ve bu sabah tuvaletten sonra peçeteme hep koyu renkli akıntılar geliyo ama sadece sabahları oluyor bu sabahta oldu başım sürekli dönüyoo nasıl sence bence tamamen psikolojiik belirtiler yaşıyorumm dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?