- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.121
kıs kuzu bu nasıl psikojik belirtii basbayağııı belirti bunlarrkasıklarda batma göğüslerin acıyoo yüzü koyun yatamıcakk kadar miden bulanıooo başın dönüooo amanınnnnnn daha nolsunnn....sabah niden lekelenme geliooo acepp bebişimm yaa:44:
ayy kuzum bu belirtiler sankii hamişsin habercisiii ayy inş. inş.. Allahımmmm gelicek bebişlerrrbahardaaaa bolca hamiş haberi alcas Allahın izniyleee olmadı preseed jel alırıss bebişim başarı öyükülerini okudumdaaa valla süperr belki vesile olurr
ayy evet bende okudumm bebişimminşallah hiç gerek kalmadan gelir meleklerimiz bu ay ve sorunsuzca doğururuz inşallah
kız cücüm valla psikolojim bıozuldu aslında artık kafamada pek takmıyom prolaktinimden belli düşmüş iyicene ama yaşıyom işte belirti
kız minnak evet o lekelenme çok garip bişi iki aydır böyle belkide bebişim tutunmaya çalışıpta beceremiyooo
hep çişimm geliyoooooooo
sanırım sıyırdım benn minnaklarrr
offf peri nerde kaldı yaaaaaaaaa
geldim burdayım canlarrr doktorr 10 nisana ultrason versi tahlil felan verdi başka bişi istemedi bu değerde normal iyi dedi allaha çok şükür şimdilik herşey yolundaaaa rabbimm sizlerede nasip etsinn inşşşşşşş
ayyy cok sükür bebişimm yaa....
herşey yolundaa cok sükür...
öle cok sevindim anlatamam cok güsell huzurlu bi hamilelik gecirirsin inş.... bebişimm
sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn Allahımm
amin inş. bizde yakında böle güsellll haberler alırıss inş..
geldim burdayım canlarrr doktorr 10 nisana ultrason versi tahlil felan verdi başka bişi istemedi bu değerde normal iyi dedi allaha çok şükür şimdilik herşey yolundaaaa rabbimm sizlerede nasip etsinn inşşşşşşş
oyyy kıyamam hoşgeldinnnn minnakk çok sevindimm çokkk herşey güzel olacak inşallahh maşallah barekallah diyorum sizlere rabbim nazardan korusun
bugün hiç bakmadı dime ultrasondan filan
ayyy çok heyecanlı yaaaa çookkk aferim sizee bak çok çalışınca oluyooo işteee
ayy bebişimm inş. gerek kalmazzz ya bu ay gelir meleklerimiz....
sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi...
takma zaten kafanaa gelicekk Allahın izniyle...
tutuncak bu sefer inş... bu ay gelirlerrrEki Görüntüle 374122 Eki Görüntüle 374123 Eki Görüntüle 374124
ayy bebişim sunların tatlılığına bak yaaa bayıldımm bizde alalımm bunlardan artıkkk inş. tez zamandaa
kuzucummm bunlar süeperrr şeylerr bizde alıcazz tabii ama nie kız kıyafeti bunlar hepp
ohhhh şükür aldık iyi haberi sonunda hayırlısıyla bebişini de gör 10 nisanda inşallah
herkes hamiş olsun senden sonra ayağın uğurlu olsun kendine dikkat et ama dinlen bolca hamiş peri
allah razı olsun canım benimmm
yok daha çok küçük ve çok hiç bişi belli olmaz dedi ben dedim bi kaç gün sonra tekrar kan testi yapacakmısınız dedim yükseliyomu diye düşer yükselir onları kafana takıp moralini hiç bozmaa 10 nisanda ultrasona gidicem inşşş
aminn canım inşşş genelde ne zaman dükkana girsem arkamdan doluşurlarrr inşş canımmm öbür ayda sizler gelirsiniz peşimizdennnn
şu ara zatenn yatıyorum göz kapaklarım açılmıyoooo
evet doktorun çok güzel söylemiş bence sen şimdi dikkali ol birazcık daha şimdi kritik zamanlar olabilir yediğine içtiğine dikkat etki gittiğinde kocaman bi bebiş sana el sallasınn annesii
güzeller ben cıkıyomm artıkkk yemeğimi yapıcamm....
hepinizi cok öpüyorumm cokta seviyorummm....
herkese güsell huzurluuu bol gezmelii tozmalı bi haftasonu diliyorummmm
görüşürüsss canlarımmmm
kızlarr online olarak sonuçlara baktım 161.14 yazıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?