bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy evet bende okudumm bebişimm inşallah hiç gerek kalmadan gelir meleklerimiz bu ay ve sorunsuzca doğururuz inşallah
kız cücüm valla psikolojim bıozuldu aslında artık kafamada pek takmıyom prolaktinimden belli düşmüş iyicene ama yaşıyom işte belirti
kız minnak evet o lekelenme çok garip bişi iki aydır böyle belkide bebişim tutunmaya çalışıpta beceremiyooo

ayy bebişimm inş. gerek kalmazzz ya bu ay gelir meleklerimiz....
sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi...
takma zaten kafanaa gelicekk Allahın izniyle...
tutuncak bu sefer inş... bu ay gelirlerrr Eki Görüntüle 374123
ayy bebişim sunların tatlılığına bak yaaa bayıldımm bizde alalımm bunlardan artıkkk inş. tez zamandaa

hep çişimm geliyoooooooo
sanırım sıyırdım benn minnaklarrr
offf peri nerde kaldı yaaaaaaaaa

geldim burdayım canlarrr doktorr 10 nisana ultrason versi tahlil felan verdi başka bişi istemedi bu değerde normal iyi dedi allaha çok şükür şimdilik herşey yolundaaaa rabbimm sizlerede nasip etsinn inşşşşşşş

ayyy cok sükür bebişimm yaa....
herşey yolundaa cok sükür...
öle cok sevindim anlatamam cok güsell huzurlu bi hamilelik gecirirsin inş.... bebişimm
sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn Allahımm
amin inş. bizde yakında böle güsellll haberler alırıss inş..

ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşşş

oyyy kıyamam hoşgeldinnnn minnakk çok sevindimm çokkk herşey güzel olacak inşallahh maşallah barekallah diyorum sizlere rabbim nazardan korusun
bugün hiç bakmadı dime ultrasondan filan
ayyy çok heyecanlı yaaaa çookkk aferim sizee bak çok çalışınca oluyooo işteee

allah razı olsun canım benimmm
yok daha çok küçük ve çok hiç bişi belli olmaz dedi ben dedim bi kaç gün sonra tekrar kan testi yapacakmısınız dedim yükseliyomu diye düşer yükselir onları kafana takıp moralini hiç bozmaa 10 nisanda ultrasona gidicem inşşş

kuzucummm bunlar süeperrr şeylerr bizde alıcazz tabii ama nie kız kıyafeti bunlar hepp

ohhhh şükür aldık iyi haberi sonunda hayırlısıyla bebişini de gör 10 nisanda inşallah
herkes hamiş olsun senden sonra ayağın uğurlu olsun kendine dikkat et ama dinlen bolca hamiş peri

ohhhh şükür aldık iyi haberi sonunda hayırlısıyla bebişini de gör 10 nisanda inşallah
herkes hamiş olsun senden sonra ayağın uğurlu olsun kendine dikkat et ama dinlen bolca hamiş peri

aminn canım inşşş genelde ne zaman dükkana girsem arkamdan doluşurlarrr inşş canımmm öbür ayda sizler gelirsiniz peşimizdennnn
şu ara zatenn yatıyorum göz kapaklarım açılmıyoooo

evet doktorun çok güzel söylemiş bence sen şimdi dikkali ol birazcık daha şimdi kritik zamanlar olabilir yediğine içtiğine dikkat etki gittiğinde kocaman bi bebiş sana el sallasınn annesii

güzeller ben cıkıyomm artıkkk yemeğimi yapıcamm....
hepinizi cok öpüyorumm cokta seviyorummm....
herkese güsell huzurluuu bol gezmelii tozmalı bi haftasonu diliyorummmm
görüşürüsss canlarımmmm

ayy maşallah maşallahh ne güzelde yakışmış 4+4 hehhe süper yaa
benimde hep uykum geliyo akşamları hiçbi dizimi izleyemiyorumm saat 10 da bayılıyom resmen yaa acep bende mi hamişim
aminn canım inşşş genelde ne zaman dükkana girsem arkamdan doluşurlarrr inşş canımmm öbür ayda sizler gelirsiniz peşimizdennnn
şu ara zatenn yatıyorum göz kapaklarım açılmıyoooo

evet doktorun çok güzel söylemiş bence sen şimdi dikkali ol birazcık daha şimdi kritik zamanlar olabilir yediğine içtiğine dikkat etki gittiğinde kocaman bi bebiş sana el sallasınn annesii

doktorumu beğendim böle devam ederse iyi bir doktorum olucak inşş zaten hafif hafif baş dönmeleri başladıı dikkatli olmaya çalışıyorummm inşşş

güzelce eğlen de gel emii önümüzdeki haftaya heyecanlı bi başlayış yapıcaz unutmaaa
güzeller ben cıkıyomm artıkkk yemeğimi yapıcamm....
hepinizi cok öpüyorumm cokta seviyorummm....
herkese güsell huzurluuu bol gezmelii tozmalı bi haftasonu diliyorummmm
görüşürüsss canlarımmmm

öptüm hepinizi canlarım bende gidiyorum kaynım geldi bahçede takılıcaz biraz mutlu kalın pazartesi görüşürüz

kızlarr online olarak sonuçlara baktım 161.14 yazıyoo

tebrikler peri....Allah devamınıda göstersin...kucağına aldığın günüde inş...hep böyle güzell haberler almayı nasip etsin...allah bu haberlerin devamını da göstersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…