- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.141
merhaba kızlar...perşembe doktordaydım bende....nstede yine sancı çıktı...doktor artık doğumu bekleyeceğiz dedi...yatmaya dinlenmeye devam.2kg bile kaldırmayacaksın dedi....kuzum 2.500kilo olmuş...çok sağlıklı maşallah...artık doğsada bi problem yokmuş...inş.3kiloyu tammlarız 1.5 2 hafta daha dayanabilirsem...ara arasancılarım oluyo sonra geçiyo...minnakımda çok hareketli o hareket ettikçe benim enerjim hepten düşüyo...sürekli uyku modundayım...bide sürekli su içesim var...
anladığınız heran bebişim gelebilir...ama ben hergeçen 1 günü kâr sayıcam...doktor dün takıldı gelmek istedi durdurduk şimdide kendi gelmek istemezse diye:)
merhaba kızlar...perşembe doktordaydım bende....nstede yine sancı çıktı...doktor artık doğumu bekleyeceğiz dedi...yatmaya dinlenmeye devam.2kg bile kaldırmayacaksın dedi....kuzum 2.500kilo olmuş...çok sağlıklı maşallah...artık doğsada bi problem yokmuş...inş.3kiloyu tammlarız 1.5 2 hafta daha dayanabilirsem...ara arasancılarım oluyo sonra geçiyo...minnakımda çok hareketli o hareket ettikçe benim enerjim hepten düşüyo...sürekli uyku modundayım...bide sürekli su içesim var...
anladığınız heran bebişim gelebilir...ama ben hergeçen 1 günü kâr sayıcam...doktor dün takıldı gelmek istedi durdurduk şimdide kendi gelmek istemezse diye:)
günaydın...
haftanın ilk günü ve ben çoook yorgunum
hafta sonu bol bol temizlik yaptım ve cumartesi günü yemeğe pazar akşamıda çaya misafirim var totalde 20 kişi şuanda bütün kemiklerim ağırıyo ama dayanıyorum kendime akşama izin verdim 7 de yatağa giricem inşallah..
günaydın kızlar
nasılsınız.
güanydınnn tatlımmm
bende yaklaşık 2 haftadır adam gibi temizlik yapmıyorum ev acaip dandini bizde kocamla kendimize söz verdik önümüzdeki hafta sonu temizlicez evimizi birlikte
ama sen emin ol akşama yatamazsın 7 de başka bi iş bulursun
valla öle madamım ya oysaki ne hayallerim vardı geamek adına ama evden bile çıkamadım
neysem ya olsun en azından evim temiz yani camlarım felan şimdik akşama süpürürüm bişler dökülmüş yerlere ..:)
bu hafta sonuda günüm var bende ve cumartesi çalışıcam düşün yani..
dümn akşam kuskus salatsı yaptım çok beğendiler madamım denemeni tavsiye ederim..
ben bu hızla gelirim senin evinide temizlerim kuzum...
yaa ben istanbula alışverişe gelmek istiyorum çok modern çok güzel şeyler var kapalılar için fatih de felan..
günaydın zeytin gözlüm napıyosun
ayyyy bebeğimm gell sen yeterkii ben seni gezdiririmmm doya doya ama kocişi bırakta gel onlar gezmez malumm iki dükkandan sonra hadee demeye başlıyorlarr
kuskus salatasını biliyorum minnak süper oluyoorrrr
valla eve temizlikçi çağırcam ama utanıyom kadına rezil olmaktannönce diyom kendim biraz temizlimde sonraa
napayım canım.keyfim yok.
cumartesi kontrol vardı. normal doğum şansım ortadan kalktı
çok üzgünüm. biraz tehlikeli dönem geçiriyormuşum. doktor yatacaksın hiç yorulmayacaksın dedi. büyük ihtimallede haftaya oğlum alınacak. eğer o güne kadar bi sorun yaşamazsam.
normal doğum yapmak istiyodum felan dedim. normal yaparsın yaparsın ama bebeğinde seninde hayatın tehlikede olur dedi
zeytinim sıkma canını yaa olsun ne yapalım vardır herşeyde bir hayır sezeryanda bişey yokki tabiiki normal doğum en terçih edilmesi gerek ama sonuçda ikinizinde sağlığı içinse neden canını sıkıyosun meleğim...sen şimdi kaçıncı haftadasın canım.:26:
37. haftadayım canım. 2.750 kg.
şuan alınsada sorun yok aslında. ama doktor 1 hafta bekleyip tekrar bakıp karar verelim dedi. o zamana kadar eğer kanaman başlamazsa tabi dedi.
tamam o zaman neden canını sıkıyosun canım benim bak böle yaparsan eymen daha çok etkilenir sen gayet rahat ol ve bebeğini bekle sakin bir şekilde sakın elini sürme bişeye canım dinlenmene bak..
napayım canım.keyfim yok.
cumartesi kontrol vardı. normal doğum şansım ortadan kalktı
çok üzgünüm. biraz tehlikeli dönem geçiriyormuşum. doktor yatacaksın hiç yorulmayacaksın dedi. büyük ihtimallede haftaya oğlum alınacak. eğer o güne kadar bi sorun yaşamazsam.
normal doğum yapmak istiyodum felan dedim. normal yaparsın yaparsın ama bebeğinde seninde hayatın tehlikede olur dedi
evet evet kesinlikle diyor zaten ben seni bırakırım akşama almaya gelirim anca gezersin diyor
havalar böyle daha çok ısınsın gelicem inşallah bir kaç aya kadar zaten beni orda gezdircek kimse yok eşimin arkadaşları var iki tane eşleriyle anlaşıyorum ama biri zaten bilmiyo oraları hollandadan geldi daha yeni ötekide çalışıyo zaten senden başka kimsem yok yani...
bende madamım ya hep diyorum kadın çağırayım sonra diyorum ayy utanırım evim çok kötü kendim yapayım biraz diyorum sonrada kendim yapmaya başlayınca kadına gerek kalmıyo...
37. haftadayım canım. 2.750 kg.
şuan alınsada sorun yok aslında. ama doktor 1 hafta bekleyip tekrar bakıp karar verelim dedi. o zamana kadar eğer kanaman başlamazsa tabi dedi.
aaa bebemm noldukii yaa niye tehlikedeymiş valla ne yalan söyliim bana bu son andaki çıkan tehlikeler hiç inandırıcı gelmiyo çok uyanık bu doktorlar sırf sezeryan olsun diye kandırıyorlar insanları gerekli açıklamasını yaptımı sana şusu var busu var diye o zaman madem tehlikeliymiş niye hemen almamış daha bir hafta bekletiyo senii valla başka bi doktora gösterebiliyosan git bi muayene ol için rahatlasın ben doktorlara güvenmiyorum son anda hepsi döneklik yapıyoo gerçekten insanları sırf zezetryana alsınlar diye bak çok sinir oldum şimdi yaaa hem insanları üzüyorlar morallerini bozuyorlar bide doktorum diye geçiniyorlar tabi artık öle yok yere sezeryan yapmak yasak ya ondan sen başka bi doktora göster kendini içini rahatlak nesi varmış bakalım tehlike neymiş?
eymen turp gibi maşallah bişeyi yok tatlım seninde yok bakma sen onlara gıcık insanlar
bak yaa insanı nasıl çelişkidde bırakmış neyse kzuum sen yinede dinlenmene bakk yorma kendini de gerisini rabbim biliyor inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına eymenimiziii
ben geldim annemle babam dün bizde kakdılar sabah güzelce yaptık kahvaltımızı yolladım onları geldim
hadi hayırlısı zeytinim bozma moralini sağlıklı gelsin eymen paşacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?