bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ağlama bebişimm tamam o zaman inanıdm doktoruna ama ben olsam yinede güvenmeyip başka doktora giderdim içim rahat etsin diye o da aynısını söylerse hiç kımıldamadan yatardımm hatta hastanede oda ayarlardım kendime 20 gün otel gibi kullanırdım heran doktorların yanında olim diyee
sadece gül istedim biraz çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum böyle bir durumun ama madem eymen paşamız sağlıklıı yapacak bişi yok tatlımm bekliycez paşa paşa alıcaz eymenimizi kucağımıza sonra bi ohhh çekicezz ama o sezeryan püfff yanniii püüfff ama neyse sağlık olsun bi şekilde doğacak bu çocuk ya öyle ya böylee sen ferah tutmaya bak içini tatlım benimm

günaydınn fıstıkk hoşgeldinn ohh anneyle baba gibisi yok vaalllaaha uzaktamı oturuyorlarr nerden geliyorlar
ewet çok olmuştu görüşmeyeli özlemişim bahçelievlerde oturuyolar 1 saat sürüyo arabayla ama yazlıkları burda yazın hep yakınız zaten bu hafta yalova armutluya gidicekler bende peşlerinden gidicem ayagım iyleşsin az kaldı

günaydın kuzummm....
ivit uyumuşumm valla haftasonu yoğun ve yorucuyduu sınav ii gectii heyecan yapmadımm yaniii herşey yolundaydııı sanırım kaptım kapişşş
tersinee cıkıcak rüyan bebişimmmm benimmayyy balkona çim halı aldıkk balkon camlarını sildik kocişle dün....daha bi ton işimiz var valla ama cok zevkli yaa cumartesiii akşama kadar gezdikkk vallaaaa işte mindert falan diktircemmmmm cünküü hazırlarıı cok pahalı kumaş alıp kendim diktircemm sanırımmm fideler baktık amca daha erken kızım didiiii nisannn 10 dan sonraaa ekilir didii şimdi satılanlardan almaa didiii hormonluymuş onlar bende pikii didimmmçicek falan alıcass eskii ciceklerimizn durumu cok finaaaa onları kurtarabilcekmiyimmm bilmiyommöle işte bebişim
siz naptınızzz nasıl gectiii haftasonu yoğunduuu sizindeee tabiii düğünlerdeee derneklerde ohh döktünmüüü kurtlarınıı
ayyy bebiş yaa sanırım ben yine hamiş diilimm hic bir belirtiii yokksadece şişim oda adet öncesiii hep olan biişiyyy....
sende durumlar nasıllll göğüslerin acıyomuşşşayy inş... yaa sen hamişsindir inş... kuzummm....

günaydınnn balım
oyy kıyamam ben sana yaa...
her haftasonu dinlencemm diyee gidiyonnn dahada yorgun geliyonn bebişim yaa....
git yat valla hemencik evineeeeeee tabi yine bi iş cıkarmazsan kendine

günaydın kızlar
nasılsınız.

günaydınn zeytinn gözlüm....
iyiyiz tatlımmm...
doktor tehlike var falan dimişşş tehlikede olan bebişi nasıl içinde tutuyoooo töbe yaaa ....
ayyy sen takma kafana su doktorlaraaa sende iyisin eymende cok sükür....
sen yorma kendiniiii bekle bebişimmm
iş yapıcamm falan diyeee kalkıpda yorma kendinii
hem sezeryanda olsaaaa cok kafana takmaaaa eskisi gibi diil emin ol gönül isterkiii normal doğum olsun ama herşeyin hayırlısıı....
önemli olan ikinizinde sağlıklı olmasııı

ohhh gezmeler başladıı desene süper valla bu yaz tatillerini çok seviyorumm çok bi yere sığamıyorum nedensee
bende armutluya gitmiştim şu ihlasın tatil köyüne eee bebek çalışmalarını napıcannn

ben geldim annemle babam dün bizde kakdılar sabah güzelce yaptık kahvaltımızı yolladım onları geldim
hadi hayırlısı zeytinim bozma moralini sağlıklı gelsin eymen paşacık

hosgeldinnn tatlım
ohh ne güsell valla anneyle babaylaa yapılan kahvaltılarda ne keyiflidir yaa....
bende en cok kahvaltıyıı severimmm ailemlee...
sohbet sohbet uzadukca uzarrr cok ösledimmm ailemii yaa

hersene gidiyo babam kaplıcaya seviyoruz armutluyu
ben çok kalmam canım kocişte gelcek haftasonu kocişten ayrı kalamam ben

zeytinim herşeyin hayırlısı ilk önce bebeğin ve senin sağlığınn önemliii bitanemmm sezeryanda dena değill merak etmeee canımcımmm

cucummmm belirtim yok diye üzülmee benim hala hiçbir belirtim yokk hatta göğüslerimin sızlaması bile nerdeyse kalmadıı sadece dolgunlarrr o kadar ümitsizlik yok yaniii

hosgeldinnn tatlım
ohh ne güsell valla anneyle babaylaa yapılan kahvaltılarda ne keyiflidir yaa....
bende en cok kahvaltıyıı severimmm ailemlee...
sohbet sohbet uzadukca uzarrr cok ösledimmm ailemii yaa

cucum günaydın valla öyle çok keyifli ama çok kalamadılar babamın işi vardı gittiler hemen dün aksam eltimde geldi kayınlarım halalar çok kalabalıktık çokta eglendim

aferimm benim minnakımaaa aferimmm geçersin tabe yaa şimdi sıra arabadaaaasizin araba vardı ama galiba dime minnnakımm
ayyy çok sevindimm çok eğlenceli bir alışveriş olmuştur eminimm yaa bizde geçen sene o telaş vardı ama bu sene çiçeklerimizden eser kalmadı bakamadık sanırım kışın soğuklardan dolayı teras o biçim bizimde hafta sonu çok yorulduk çookkk şuan baygın balık gibiyim vallaa uyuycam bi yerlerde :)))
valla düğün pazar günüydü ve ben bitikytim oynayacak halim yoktuu
kuzum bende de bi kaç gün hafta sonu çok az az leke geldi bugün yok henüz daha bişi inşallah gelmez ikimizinde minnakım yaa göğüslerim acaip acıyoo eskiden uçlarıydı şimdi heryeri ağrıyoo hiç yaşamadığım bi olay olunca şimdi insan acabamı diyoo bakalım nasip kısmet tontişimm benimm

cucummmm belirtim yok diye üzülmee benim hala hiçbir belirtim yokk hatta göğüslerimin sızlaması bile nerdeyse kalmadıı sadece dolgunlarrr o kadar ümitsizlik yok yaniii

ne bilimm bebişim yaa kendi kendime belirtii arayıp duruyommm ama yok hicmi belirtii olmaz diyom kendi kendimee
benim göğüslerim bilem acımıooo azcık acısaaa belirti sayıcammm yaaa
ne bilimmm hayırlısı olsunnn dicek başka laf yok zaten....
Allahım ne zaman hayırlıysa ozaman versin inş...

hayırlısı olsun canımmm benimmm bende hep belirti arardımmm ama aksine şu anda hamile olduğumu hatırlatıcak hiç bi belirtim yokkk inan kiii

periimm benimmm nasılsınnn bakiimm ayy çok sevinyorumm senin adına inşallah sağlıkla gelişir herşey söylediniz mi ailenize kociş ne durumda çok sevinmiştir çokperi yaa benim bu durumum ne olacak göğüsler acıyoo ama başka bişi yok geçen ayda böyleydi ama bebişte yoktu inşallah bu ay gelsin cücümle birlikteee

içim huzursuz bilmiyorum neden ama boğuluyorum sanki. bende diyorum acaba başka bi doktora gitsem.off kafam çok karışık anlatamam.
tek istediğim normal olarak doğumu yapıp bebeğimi ilk ben göreyim kucağıma alayım sonra götürsünler bebek odasına.
doktor dedi normal yaparsın ama gerçekten risk dedi. bu şekilde normal doğum yaparsan önce bebeğin plesentası çıkacak ve kanaman fazla olacak dedi. bebeğin plesentasının bebek den önce çıkması bebeğin hayatını tehlikeye atmak demek dedi. kanamanın fazlalığı da senin hayatını tehlikeye atmak dedi. bende istemem sezeryan yapmak sana dedi.ama ısrarla normal istersen senin kararın ama bunları bilerek karar ver dedi.

off cucum offf. kafam bidünya. öyle yada böyle bu hafta içi bu evin herşeyi bitmesi lazım.pazartesi eymen paşa dünyaya gelebilir.
sezeryan kesinleşirse. cumartesi kontrole gittiğimde pazartesi alalım o zaman dicem. sürekli her an kanamam olacak mı diye beklemek çok kötü.
zaten doktor 3-6 nisan arasıda yurtdışına gidiyomuş.
o yokkende bişey olsun istemiyorum.

zeytinim herşeyin hayırlısı ilk önce bebeğin ve senin sağlığınn önemliii bitanemmm sezeryanda dena değill merak etmeee canımcımmm
öyle tabi canım ama herşey normal giderken birden böyle bişey olması çok üzdü beni.

yok kıs cücümm benimki acıyoda noluyokii yine yok yine yok en iisi peri gibi belirtisiz hamiş olalım bizz tez vakitte

ivit gectim sanırım tontişimmm yaaivit var arabamızz ama ben kendii arabam olsun istiyomm babamda söz verdiii şöle orta yollu bişiy alırımmm falan diooo tatlım benim yaa...bakalım bakalımm kuzum birasss pratik yapımdaa kendi arabamızlaa sonra alırımm inş.. hayırlısı...
ivit cok eğlencelii ya....
zaten hep sezonluk cicek alıyos yaa kalmıyooo bizde bakamıyoss sanırımmbenimkilerin haliniii görsennnn hallerii harap zavallıların yaayenilerini alcaz mecburr
olsun oynamamakla ii etmişsin bebişimmmm bebişin varsa kii inş. vardırr kuzummayy inş.. kuzum ya inş. hamişsindirr inş. bende ama ben pek ümitliii diilimm tosbikimm
hayırlısı olsun....
senin hamiş olma olasılığın yüksekkk sakın kendini yormaaa minnakımm tımam mııı öle hoplayıp zıplamaaaa

cucum günaydın valla öyle çok keyifli ama çok kalamadılar babamın işi vardı gittiler hemen dün aksam eltimde geldi kayınlarım halalar çok kalabalıktık çokta eglendim

ohhh ni güselll ya....
eminim o keyfii bilirim o kalabalık aile oturmaları cok eğlencelidirr canımcımmm

iyiyim çok şükür şu anda halsizlikten başka hiç bir belirtim yok onuda bahara vurursak hiç bişey kalmıyo geriye göğüslerim elleyince ağrıyoo öbür türlü sadece dolgunluk varr ama tam adet dönemimi geçirirken adet sancısına benzer sancı geçirdimm oda bittii hiç bi belirti kalmadı geriyeee

valla kocişe cuma günü söylemiştimmm ağlaştık telefondaaa karşılıklıı oda akşam dayanamayıp kayınvalidelere söylemişş orda eltimler varmış onlarda duymuşş önünü kesemez bir biçimde yayıldı vallaa ben ablama söylemiştim o anneme söylemişş anneme dayımlar gelince eniştem anneme hayırlı olsun torun gelyo diince dayımlarda öğrenmişşşş yanii nerdeyse herkes duydu önünü alamadımm sağlıkla sıhhatle gelsin inşş bebişimm ne diyeyim benim niyetimm ultrasonda gördükten sonra söylemekti amaa nasip böyleymişşş inşş sağlıklı bir şekilde gelir çocuğummm

hayırlısı olsun canımmm benimmm bende hep belirti arardımmm ama aksine şu anda hamile olduğumu hatırlatıcak hiç bi belirtim yokkk inan kiii

öle hayırlısı bebişim ya....
ayy inş.. inş.. hamiş olalımda belirtisizz olsunnn
aslındaa oda daha güsellll bi andaa süprizzz oluyooo süper yaaamaşallah sizee tatlım benim Rabbim korusun emanetiniii

yok kıs cücümm benimki acıyoda noluyokii yine yok yine yok en iisi peri gibi belirtisiz hamiş olalım bizz tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…