- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.181
içim huzursuz bilmiyorum neden ama boğuluyorum sanki. bende diyorum acaba başka bi doktora gitsem.off kafam çok karışık anlatamam.
tek istediğim normal olarak doğumu yapıp bebeğimi ilk ben göreyim kucağıma alayım sonra götürsünler bebek odasına.
doktor dedi normal yaparsın ama gerçekten risk dedi. bu şekilde normal doğum yaparsan önce bebeğin plesentası çıkacak ve kanaman fazla olacak dedi. bebeğin plesentasının bebek den önce çıkması bebeğin hayatını tehlikeye atmak demek dedi. kanamanın fazlalığı da senin hayatını tehlikeye atmak dedi. bende istemem sezeryan yapmak sana dedi.ama ısrarla normal istersen senin kararın ama bunları bilerek karar ver dedi.
off cucum offf. kafam bidünya. öyle yada böyle bu hafta içi bu evin herşeyi bitmesi lazım.pazartesi eymen paşa dünyaya gelebilir.
sezeryan kesinleşirse. cumartesi kontrole gittiğimde pazartesi alalım o zaman dicem. sürekli her an kanamam olacak mı diye beklemek çok kötü.
zaten doktor 3-6 nisan arasıda yurtdışına gidiyomuş.
o yokkende bişey olsun istemiyorum.
öyle tabi canım ama herşey normal giderken birden böyle bişey olması çok üzdü beni.
zeytincik üzülüp sıkılma bebeğin gelcek yakında yanında olcak onu düşün epidural sezeryan yapma şansın varsa yine bebeğini ilk sen görürsünüzme kendini dinlen bolca
dün gülleri çapaladım biraz bugünde yapıcam 2 saat deşarj olurum bahceyi düzenlicem yavastan çiçekler alıcam arastırma içindeyim
canımm yine doktorun seni önceden bilgilendirmişş söylemiş bi arkadaşım yeni doğum yaptı bebek kordona 3 defa dolanmışş kız 42. haftadaydı doktor vajinal ultrasonda bakarken kesesini patlatıp acil doğuma almışlardıı çocuk amniyon sıvısı yutmuş 1 gece boyunca yeşil yeşil kusmuş yanii herşeyin daha kötüsü olabilir doktorun seni güzelce bilgilendirmiş en azından canikommm sezeryanda kötü değill bitanemm korkma herşeyin hayırlısı inşş sağlıklı bir şekilde öpüp koklaşcaksınız eymenleee
ivit gectim sanırım tontişimmm yaaivit var arabamızz ama ben kendii arabam olsun istiyomm babamda söz verdiii şöle orta yollu bişiy alırımmm falan diooo tatlım benim yaa... bakalım bakalımm kuzum birasss pratik yapımdaa kendi arabamızlaa sonra alırımm inş.. hayırlısı...
ivit cok eğlencelii ya....
zaten hep sezonluk cicek alıyos yaa kalmıyooo bizde bakamıyoss sanırımmbenimkilerin haliniii görsennnn hallerii harap zavallıların yaa yenilerini alcaz mecburr
olsun oynamamakla ii etmişsin bebişimmmm bebişin varsa kii inş. vardırr kuzummayy inş.. kuzum ya inş. hamişsindirr inş. bende ama ben pek ümitliii diilimm tosbikimm
hayırlısı olsun....
senin hamiş olma olasılığın yüksekkk sakın kendini yormaaa minnakımm tımam mııı öle hoplayıp zıplamaaaa
ohhh ni güselll ya....
eminim o keyfii bilirim o kalabalık aile oturmaları cok eğlencelidirr canımcımmm
iyiyim çok şükür şu anda halsizlikten başka hiç bir belirtim yok onuda bahara vurursak hiç bişey kalmıyo geriye göğüslerim elleyince ağrıyoo öbür türlü sadece dolgunluk varr ama tam adet dönemimi geçirirken adet sancısına benzer sancı geçirdimm oda bittii hiç bi belirti kalmadı geriyeee
valla kocişe cuma günü söylemiştimmm ağlaştık telefondaaa karşılıklııoda akşam dayanamayıp kayınvalidelere söylemişş orda eltimler varmış onlarda duymuşş önünü kesemez bir biçimde yayıldı vallaa ben ablama söylemiştim o anneme söylemişş anneme dayımlar gelince eniştem anneme hayırlı olsun torun gelyo diince dayımlarda öğrenmişşşş yanii nerdeyse herkes duydu önünü alamadımm sağlıkla sıhhatle gelsin inşş bebişimm ne diyeyim benim niyetimm ultrasonda gördükten sonra söylemekti amaa nasip böyleymişşş inşş sağlıklı bir şekilde gelir çocuğummm
evet ya kendi arabamız olsunnn olacaksaa bizde ha bire bakıyoss valla senin baban bana bile bulur onun tanıdıkları vardır sanada banada bulur bitane hem güzel hemide uygunn dün bitane bulduk araba pazarında 2004 model pejo 307 kırmızı otomatik içi çok güzeldi torpido tarafı böle ahşap filan hemde fiyatı 17 bindi ben bayıldım arabaya ama araba baştan aşşa boyanmış bide kaza yapmış küçük diyo satan adam bizimkide diyoki madem küçük kaza o cam nasıl patladıda değişti tabi onlar anlıyo ben sadece güzelliğine bakıom temiz mi parlakmmı diyeeşimdide c3 istiyom top gibi çok tatlıı yaaa kısaca herbişi olabilir benim için
ohh ohh maşallahh ii olmuşş sevinsin herkes rabbim nazardan korusun sizi
ivit kendiii arabamız olsunnn valla inş..kocişte dioo senin araban olsaa nasıll temiz tutarsın ha biree silersin dioo
bulur tabiii bebişimmmm babam bilir yaniii....
ivit biz anlamıyos kii sadecee şirinmiii rengi nasıl cok sekermişş ona bakıyosssişte o kazası varmı neresii değişmişşş kocişler onlara bakıooo sağlammııı can taşıooo tabeee kuzummm Allah korusunn ....
ivit c3 cok seker bende sefiyomm.....aslında ilk öncee sölee ucuzzz bişiy alalım diyommm yaniii vurursun bi yere Allah korusun sürtersin falannnn içimiz gitmesinnn bebişimmm
evet aslında bende ucuz istiyom ama bilmiyorum kii hade senle araba bakalımm minnakk bak ben sana bulduklarımı göndercem mailden sende yorum yap şu güzel bu diil diye bu arada ankarada bi sürü araba var satılık valla hepicide güzel çok şanslısın yaneeeben hangisini beğensem ankara çıkıyoo kociş senin derdin başka ben biliyom diyoo
ayy evet yaa benimkide öle diyo her akşam alırsın kovanı inersin aşşa ona dantel bile örersin artık diyoo acaip dalga geçiyoo benlee çok eğleniyos bu araba mevzusunda çokksen otamatik mi bakıcan kuzum valla bizim istanbul ytafiği otamatik kaldırıyo ancakk bide ben düzü sevmiyommmm
ivit kuzum yaa ucuz yollu alırısss ama temizztımam sen yolla ben bakımmm kuzumm....
ankardaki arabalar dah cok talep görüyomuşş bideee kocişten öğrendiklerimmhavası kuruyaa daha cok tercih ediliomuşşş yaniii bi istanbul nemlii diye daha uygunmuş arabalar mantığını sormadımm
ayy sormaa kuzumm yaaa hep aynı eğleniyosss kociş ha bire araba gösteriooo banadaa bende bi kulp buluyommmbanada diooo artık sen arabanı evin gibi yaparsınnn cıncık boncukkk kafa buluoo benimlee gülüyoss eğleniyoss yaa
ivit bende otomatik vitesss tercihimmm kuzummm ankara trafiğide berbat olmuş yaa....hem bayanlar için daha iii tak viteseee gaz fren sonra kebaptam bizlikk
evettttt bebemm ayy çok eğlenceli olcak ben atlar ankaraya gelirim deli cesareti var bendee
bizi otomatik paklar vallaa minnak
bak mailleri yollaldımmm kuzumm
arabalarına binip gittiler galiba onlar
kimse konuşmuyor
bende gidip ütü yapayım bari
ivit yaa gelmezmisinnn bebişimmm gelirsin tabeeekorkun bizdenn asvaltlarııı ağlatıcass ii kamyoncu olurduu bizdenn he kolumuzuda dışarıı atardık pencere acıkk ayyy ne güldümm baktım bebişimmm cvp yazdımm sana
arabamı seçiyosunus kızlar
herhalde asfaltları ağlatıyolarrr kamyonlarla yarışa girmeseler barii
AYY BEBİŞİM ARABALARA Bİ DALIŞ YAPTIKKİ SORMAAA ASVALTLAR TOZ DUMAN
ben biyandannn mutfağı topluyomm bi yandan kuzumla arabalara bakıyosss düşün halimii bebişimmm
daha dışarı cıkıcammm vallahaaa
AYY BEBİŞİM ARABALARA Bİ DALIŞ YAPTIKKİ SORMAAA ASVALTLAR TOZ DUMAN
ben biyandannn mutfağı topluyomm bi yandan kuzumla arabalara bakıyosss düşün halimii bebişimmm
daha dışarı cıkıcammm vallahaaa
evet zeytinimmmm çok heyecanlıı bişi bu yaaa süper süperr
dışarda ne etçen kıss hava soğudu gene yaaww istanbul işte dün nasıldı bugün nasıl
minnak kursun ne zmn başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?