bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canımm yine doktorun seni önceden bilgilendirmişş söylemiş bi arkadaşım yeni doğum yaptı bebek kordona 3 defa dolanmışş kız 42. haftadaydı doktor vajinal ultrasonda bakarken kesesini patlatıp acil doğuma almışlardıı çocuk amniyon sıvısı yutmuş 1 gece boyunca yeşil yeşil kusmuş yanii herşeyin daha kötüsü olabilir doktorun seni güzelce bilgilendirmiş en azından canikommm sezeryanda kötü değill bitanemm korkma herşeyin hayırlısı inşş sağlıklı bir şekilde öpüp koklaşcaksınız eymenleee

zeytincik üzülüp sıkılma bebeğin gelcek yakında yanında olcak onu düşün epidural sezeryan yapma şansın varsa yine bebeğini ilk sen görürsünüzme kendini dinlen bolca

dün gülleri çapaladım biraz bugünde yapıcam 2 saat deşarj olurum bahceyi düzenlicem yavastan çiçekler alıcam arastırma içindeyim

doğru diyosun canım bende taktım epidural olucam diye. yengemin ablası yaptı epidural 2 kez. onda çok bel ağrısı kalmış ya. varmı sizin çevrenizde epidural yapan. onlardada varmı acaba bel ağrısı. böyle bikaçkişide daha duydum canım ya. bel ağrısı kalıcı oluyo diye. eşimde çok ısrar ediyo öyle uyanık sezeryan olma nolur diyo. ben görmicem bakmam zaten göstermezler diyorum ama ısrarla bayıl komple diyo.
istersen ben gireyim doğar doğmaz kucağına koydurayım ama sen bayıl diyo

ay ne güzel keşke benimde bahçem olsa otursam şöyle çiçeklerin arasında.ağaçların altında. ohhhhhh

Son düzenleme:

aahh canım yaaaa korkmuyorumki ben sezeryandan. benim derdim bebeğimin doğduğu anı görmek.onun normal doğarsa daha sağlıklı olacağını biliyorum. hemen sütüm gelecekti normal olsa.
off ne bileyim canım ya hayırlısı artık.

evet ya kendi arabamız olsunnn olacaksaa bizde ha bire bakıyoss valla senin baban bana bile bulur onun tanıdıkları vardır sanada banada bulur bitane hem güzel hemide uygunn dün bitane bulduk araba pazarında 2004 model pejo 307 kırmızı otomatik içi çok güzeldi torpido tarafı böle ahşap filan hemde fiyatı 17 bindi ben bayıldım arabaya ama araba baştan aşşa boyanmış bide kaza yapmış küçük diyo satan adam bizimkide diyoki madem küçük kaza o cam nasıl patladıda değişti tabi onlar anlıyo ben sadece güzelliğine bakıom temiz mi parlakmmı diyee şimdide c3 istiyom top gibi çok tatlıı yaaakısaca herbişi olabilir benim için
ohh ohh maşallahh ii olmuşş sevinsin herkes rabbim nazardan korusun sizi

ivit kendiii arabamız olsunnn valla inş..kocişte dioo senin araban olsaa nasıll temiz tutarsın ha biree silersin dioo
bulur tabiii bebişimmmm babam bilir yaniii....
ivit biz anlamıyos kii sadecee şirinmiii rengi nasıl cok sekermişş ona bakıyosss işte o kazası varmı neresii değişmişşş kocişler onlara bakıooo sağlammııı can taşıooo tabeee kuzummm Allah korusunn ....
ivit c3 cok seker bende sefiyomm.....aslında ilk öncee sölee ucuzzz bişiy alalım diyommm yaniii vurursun bi yere Allah korusun sürtersin falannnn içimiz gitmesinnn bebişimmm

evet aslında bende ucuz istiyom ama bilmiyorum kii hade senle araba bakalımm minnakk bak ben sana bulduklarımı göndercem mailden sende yorum yap şu güzel bu diil diye bu arada ankarada bi sürü araba var satılık valla hepicide güzel çok şanslısın yaneee ben hangisini beğensem ankara çıkıyoo kociş senin derdin başka ben biliyom diyoo
ayy evet yaa benimkide öle diyo her akşam alırsın kovanı inersin aşşa ona dantel bile örersin artık diyoo acaip dalga geçiyoo benlee çok eğleniyos bu araba mevzusunda çokk sen otamatik mi bakıcan kuzum valla bizim istanbul ytafiği otamatik kaldırıyo ancakk bide ben düzü sevmiyommmm

ivit kuzum yaa ucuz yollu alırısss ama temizz tımam sen yolla ben bakımmm kuzumm....
ankardaki arabalar dah cok talep görüyomuşş bideee kocişten öğrendiklerimmhavası kuruyaa daha cok tercih ediliomuşşş yaniii bi istanbul nemlii diye daha uygunmuş arabalar mantığını sormadımm
ayy sormaa kuzumm yaaa hep aynı eğleniyosss kociş ha bire araba gösteriooo banadaa bende bi kulp buluyommmbanada diooo artık sen arabanı evin gibi yaparsınnn cıncık boncukkk kafa buluoo benimlee gülüyoss eğleniyoss yaa
ivit bende otomatik vitesss tercihimmm kuzummm ankara trafiğide berbat olmuş yaa....hem bayanlar için daha iii tak viteseee gaz fren sonra kebaptam bizlikk

evettttt bebemm ayy çok eğlenceli olcak ben atlar ankaraya gelirim deli cesareti var bendee
bizi otomatik paklar vallaa minnak
bak mailleri yollaldımmm kuzumm

evettttt bebemm ayy çok eğlenceli olcak ben atlar ankaraya gelirim deli cesareti var bendee
bizi otomatik paklar vallaa minnak
bak mailleri yollaldımmm kuzumm

ivit yaa gelmezmisinnn bebişimmm gelirsin tabeeekorkun bizdenn asvaltlarııı ağlatıcass ii kamyoncu olurduu bizdenn hekolumuzuda dışarıı atardık pencere acıkkayyy ne güldümmbaktım bebişimmm cvp yazdımm sana

kimse konuşmuyor
bende gidip ütü yapayım bari

AYY BEBİŞİM ARABALARA Bİ DALIŞ YAPTIKKİ SORMAAA ASVALTLAR TOZ DUMAN
ben biyandannn mutfağı topluyomm bi yandan kuzumla arabalara bakıyosss düşün halimii bebişimmm
daha dışarı cıkıcammm vallahaaa

hehehh bende çok güldüm yaww kociş hep takılır bana sende kamyoncu havası var diye
evet zeytinimmmm çok heyecanlıı bişi bu yaaa süper süperr
arabamı seçiyosunus kızlar

henüz diill fıstık şu arabaları alsak sonra görün cücümle beni
herhalde asfaltları ağlatıyolarrr kamyonlarla yarışa girmeseler barii

dışarda ne etçen kıss hava soğudu gene yaaww istanbul işte dün nasıldı bugün nasıl
minnak kursun ne zmn başlıyo
ben biyandannn mutfağı topluyomm bi yandan kuzumla arabalara bakıyosss düşün halimii bebişimmm

evet zeytinimmmm çok heyecanlıı bişi bu yaaa süper süperr

hayırlısıyla güzelce arabalarınızı alında kazasız belasız istediğiniz yere çıkın gezin inşallah.
ama benden size bi tavsiye kızlar.
bebişler gelecek inşallah. çok küçük arabalar almayın derim.özellikle bagajı felan çok küçük arabalar tercih etmeyin derim ben.
ben aldım hyundai getz. ama şimdi kara kara düşünüyorum. bagaja bebeğin arabasını koysan başka hiçbişey sığmıyo düşünün.
ki eymenin arabası 2 parça halinde.tek parçasını koyunca diğer parça sığmıyor.
çocuğun arabası çantası felan derken biraz zor oluyor.
biyere gitmeye kalksanız sizin eşyalarınız bebeğin eşyaları mümkün değil sığmıyor.

dışarda ne etçen kıss hava soğudu gene yaaww istanbul işte dün nasıldı bugün nasıl
minnak kursun ne zmn başlıyo

ankarada hava süper bebişimmm valla 18 derece
yarından sonra hafiftennnn soğucakmışşşş:18:
valla söle cıkıyımm didim 1 milyonçuyaa bakınıcamm birass
gerci bimilyonabişiy bulmak artık imkansızz
markete uğrarım meyve falan alımm sonra gelcemmmm işte kuzucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…