bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet evet aynen öle kuzummm ben buldum kociş onayladı pejo 307 hangar gibi araba
bende hep onu düşünüyom valla yalan yok bebişin eşyalarını nere koycam diye
kız cücümm aynı bensin hee bayılırım bimilyoncuya bizim burda öle yerler varki devasa büyüklükte canım sıkıldıkça bakıom içim açılıyo valla
anaa istanbul çok esiyoo çarşamba perş yağmur diyo bize

Son düzenleme:

inş.. hayırlısıyla bebişimmm
haklısın aslında Allahın izniyle cekirdek aile olunca sığmayıss valla düşünmek lasımm ona göre bişiy almak lasımm
tatile falan cıkarkenn biyere giderken bebişin bi ton esyası oluyoooo doğru tatlışımm

bende valla bayılıyomm öle yerleree mutfak eşyasıı almaya zatern bayılıyomm bi girince hic bos cıkamıyosunn şimcikkk baharda geldiya yeni seyler gelmiştirr bakınırım didimmböle süs esyalarııı sirin biblolar falan alıyom alıyom sonra nereye koycağımız sasırıyomm

evet evet aynen öle kuzummm ben buldum kociş onayladı pejo 307 hangar gibi araba
bende hep onu düşünüyom valla yalan yok bebişin eşyalarını nere koycam diye
çok sorun oluyo ama gerçekten.
biz geçen yaz tatile gittik. tek valiz yaptım eşimle eşyalarımızı. sadece o bagaja zor sığdı. başka bi çantaya da ayakkabı ütü felan koymuştum onu arka koltuğa koyduk düşün. bide çocuk olsa hiçbişey sığmayacak.o şekilde tatile gitmek çok zor.

evet canım aynen öyle oluyo. sadece iki kişinin eşyası bile sığmıyo. bide bebek olunca onun bidünya eşyası oluyo. ki arabası olmadan da gidemiyosun biyere. bebek arabasını sığdırsan eşyalar sığmıyo felan. şimdi bunun borcu var bisürü. olmasa hemen satıp büyük bi araba alıcaz da. borcu çok henüz.

bacılar ben uyukluyorum hiç uykuya doyamıyorum bu ara uyandırın beeeniiiiiiiiiiiiiiii
bizde kocişle bakıyoruz araba o işe gidince bana kalır buralarda fink atarım biz buyuk araba düşünuyoruz azcık arazide rahat kullanmak için eski jeeplerden uygun fıyatlı olanlar var sahibinden comda her akşam hayal kuruyo kociş

ivitt kuzum haklısınn artık öle sadece kendimizi düşünmemiz lasımmm inş... gelirse bebişlerrr ona göre bişey almak lasım ha diyince değiştiremiyosunn arabanıııı ii karar vermek lasımmm:44:

uyannn bebişş uyannn bahar havasııı böle işte carpıooo insanıı
Allahım herkesin gönlüne göre versin valla inş.. alırsınızzz bebişim....arazide jeep kullanmakta ayrı bi keyiftirrr
ivit güsel arabalar var sahibinden.com daaa hayalleriniz gercek olsun inş...... tatlımm

ivitt kuzum haklısınn artık öle sadece kendimizi düşünmemiz lasımmm inş... gelirse bebişlerrr ona göre bişey almak lasım ha diyince değiştiremiyosunn arabanıııı ii karar vermek lasımmm:44:

ivit öyle seç arabanıııı.

bende ütü yapıyorum şimdi. biyandan da size bakıyorum.

hımm bak bibloları sevmiyomm işte onun tozunu almak var oyy hiç bana göre değil evimdede yok diyebilirim bide bu şekilli bibloların(melekti,hayvanlardı,insanlardı vs) olduğu eve melekler girmezmiş diye bi çok hocadan duymuştum kuzum ben o yüzden isabet oldu benim için
peki zeytinim bu getzlerin benim eşim çok yaktığunı söylediği için hiç bakmıyo bide küçük diye ne yakıyo
hayaller gerçke olsun dilerimkiiii

ivit toz alma konusundaa zor oluyoo valla ne bilemmm ben seviyom ama öle cok abartıı diil yanii mesela nar almıştım bereket narı yani biblo didiysemm öle melek hayvan sadece bi tane kedicik var iki tane civciv :)başka yok sanırım işte vazolar falan öle seyler mum cok sefiyomm meselaa öle bebişimmonu bende duymuştummm hocalardannnn bebişimmm ama azda olsa var evde

peki zeytinim bu getzlerin benim eşim çok yaktığunı söylediği için hiç bakmıyo bide küçük diye ne yakıyo

valla canım ben yaptım bi hata otomatik vites benzinli getz aldım.
uu hem otomatik hem benzinli fena yaktı. gaz taktırdık. gaz kullanıyorum şuan.
kuzenimde dizel manuel vites getz var onun çok ii yakıyo. çok memnun o arabasından. bide çok seri araç getz ler.
ya bide hyundai tercih etmemin bi sebebide parçaları servisi felan daha uygun oluyo diye.

hımm anladım tontiş o kadarı bendede var çocukken doğumgünümde arkadaşlarımalmış kıyıp ataamadım bi yada iki tane Allah affetsin onları :))
ayy benimde narlarım varr kuzumm bereket dolsun evimisss
bizim sattığımız araba hyundai i30 du dizel otom bizde ondan memnunduk çok ama sattık iştee :))) kociş diyoki araba istediğini bileydim hiç sattmazdım onu diyo :)dedim o baana çok fazlaa ii oldu onu satmamız

aa i30 larda çok güzel. bende önce i20 baktım sonradan bu oldu işte. kısmet. sende inşallah içine sinen bebişinle rahat rahat gezebileceğin bi araba alırsın
ben bi çamaşırları asayım geleyim. makine durdu

tamam bebişim kolay gelee benimde evde öyle çok işim varki anlatamam bu akşam biraz yapabilsem keşke ama bahardan mıdır gözümü bile açamıyorum o kadar kötüyüm yanii

tamam bebişim kolay gelee benimde evde öyle çok işim varki anlatamam bu akşam biraz yapabilsem keşke ama bahardan mıdır gözümü bile açamıyorum o kadar kötüyüm yanii

astımmmm. şu ütü bi bitseydi. perdeleri yıkayayım birazını bugün. akşamüstü komşuya temizliğe gelen kadını bi arıcam.hafta içi boş günü varmı diye. yok derse temizlik şirketini arıcam çarşamba felan gönderirler o zaman şirketten bi kadın.
aman kuzum sen kasma kendini senn acil bi durum yok. keyfin yerinde olunca yaparsın. benim heran doğum olabilir o yüzden biran önce bitsin diye çabalıyorum.

ama çokta yorma kendini tatlım yaa sen doğuma girincce evi biri temizler merak etme öle bişi olursaa :)

ama çokta yorma kendini tatlım yaa sen doğuma girincce evi biri temizler merak etme öle bişi olursaa :)

ah canım yaa çok utanırım evim böyle düzensizken birileri evime girerse.ben şimdi temizlikçi çağırıcam ondan bile utanıyorum ev böyle pis dağınık kadın ne der bana diye düşünüyorum

senin karnın burnunda olduğunu görecektir sakın merak etme hem evimiz temiz olsa neden bi kadın tutmak zorunda kalalımki
ah canım yaa çok utanırım evim böyle düzensizken birileri evime girerse.ben şimdi temizlikçi çağırıcam ondan bile utanıyorum ev böyle pis dağınık kadın ne der bana diye düşünüyorum

senin karnın burnunda olduğunu görecektir sakın merak etme hem evimiz temiz olsa neden bi kadın tutmak zorunda kalalımki

ya öyle tabi bitanem. ama huy işte. ben evimin dağınıklığını kimse görsün istemiyorum inan annem bile
zaten kadına derim. ben hem çalışıyodum hem zor hamilelik geçirdim evimle ilgilenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…