bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kızzlar bazen ben bebeğim olursa dogana kadar cinsiyetini öğrenmesemmi acaba diye düşünüyorum ama meraktan çatlarım ben heralde nasıl olurdu acaba süprizzzzzzzz kız yada erkek sonuçta 2 seçenek var

ayy ben öğrenmesem çatlarım yaa.3 aylık oldum ben şimdiden nasıl geçecek 1 ay daha diye çatlıyorum. benim bi arkadaşımın bebeği olacaktı.doktorlar erkek dedi. 1 tane oğlu vardı zaten ikinci oğlunu beklerken kız doğdu nasıl yanılmışsa öyle doktor.

kızlar ben yemeğegideyim geleyim.bakalım yiyebilecekmiyim bişeyler.

benim kuzenime de hep erkek dediler bi doğdu kız uzun süre hep mavi giyindi garibimm
inşallah tıka basa yersin bidanemm
kızlar ben yemeğegideyim geleyim.bakalım yiyebilecekmiyim bişeyler.

hayatım zaten demek istediğim arapça kökenli olsun. ille kuranda geçmesi önemli değil. kuranda değişik şekilde bi sürü şeytan ismi de geçiyo. anlamı güzel olsun :) adıynan yaşasın inşallahhh

kıslaaarrr geldim geldiimm yidim valla yidim doyduuummm akşamda şöyle karmakarışık bi salata yaptım onu yiyebildim bol limonlu. galiba artık yiyebiliyoruummm.

ayyy benim canım yaaa çok sevindimmm bidanemm geççek işte bak geçiyo hatta ben dün ne dedim çilekle ikinizin bu akşam şak diye dursun dedim bulantılarınız öle dua ettim sanırım tutuu
kıslaaarrr geldim geldiimm yidim valla yidim doyduuummm akşamda şöyle karmakarışık bi salata yaptım onu yiyebildim bol limonlu. galiba artık yiyebiliyoruummm.

niye artık kimse konuşmuyor kızlar bişi mi oldu bende suscam görün bak bakıyorum burdasınız kimsenin bişi yazdığı yok amaküstüm ben zeytin gözlüm hariç

ayyy benim canım yaaa çok sevindimmm bidanemm geççek işte bak geçiyo hatta ben dün ne dedim çilekle ikinizin bu akşam şak diye dursun dedim bulantılarınız öle dua ettim sanırım tutuu

allah razı olsun canım benim yaa. sabah çok bulantım vardı bişey yiyemedim ama şimdi yedim geçiyor gerçektende.

niye artık kimse konuşmuyor kızlar bişi mi oldu bende suscam görün bak bakıyorum burdasınız kimsenin bişi yazdığı yok amaküstüm ben zeytin gözlüm hariç

evt ya kimse konuşmuyo. bisimde çenemiz düşük tabi. hem çalışıyos hem buraya yasıyos. heryere yetişiyorus valla

aynen öle kuzucan neyse cnm napalım bizde konuşmayıs onlarla çok kızıyom çok
biz topikimizi canlı tutmaya bakıyoruz onca işimizin arasında ama velakin kızlarımız meydan da yok nasıl bi topikse
evt ya kimse konuşmuyo. bisimde çenemiz düşük tabi. hem çalışıyos hem buraya yasıyos. heryere yetişiyorus valla

slm kızlar....nasıl keyifler?*bende değişen bi şey yok...yine bulantılar ve ağrılar...hastaneye yattım yine...çıktıktan sonra 2 gün midem iyiyidi ama 2 gün süğrdü sadece...çok yoruldum artık..

az daha sabredeceksin canım geçecek ben hiç inanmıyordum geçeceğine ama geçti çok şükür

evet sabredecez artık her şey bebişimiz için...bebiş iyi olsun yeterkii...bende hep sürecek gibi hissediyorum.ama geçecek inş...doğurana kadar midesi bulanan insanlarda var ama ( inş..ben onlardan olmam...sağol canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…