- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
kızzlar bazen ben bebeğim olursa dogana kadar cinsiyetini öğrenmesemmi acaba diye düşünüyorum ama meraktan çatlarım ben heralde nasıl olurdu acaba süprizzzzzzzz kız yada erkek sonuçta 2 seçenek var
ayyy güzeldir benim arkidişimin adısı kendi gibi
ayy ben öğrenmesem çatlarım yaa.3 aylık oldum ben şimdiden nasıl geçecek 1 ay daha diye çatlıyorum. benim bi arkadaşımın bebeği olacaktı.doktorlar erkek dedi. 1 tane oğlu vardı zaten ikinci oğlunu beklerken kız doğdunasıl yanılmışsa öyle doktor.
kızlar ben yemeğegideyim geleyim.bakalım yiyebilecekmiyim bişeyler.
kızlar ben yemeğegideyim geleyim.bakalım yiyebilecekmiyim bişeyler.
kızdırmak için değilki bu yaptığı gerçekten benimle zıtlaşıyo. ben istemiyorum dedikçe üstüme geliyo.
neler söylemedim ki vazgeçsin diye.çocukla dalga geçecekler ismi yüzünden mutsuz olacak. gel düzgün anlamlı biisim koyalı tutturma kartal diye. yok nuh diyo peygamber demiyo. benim oğlum koyu beşiktaşlı olacağı için ismini çok sevecek diyo.
neden alınayımcanım. eymen kuranda geçiyor . bende senin gibi düşünüyodum aslında ama bi arkadaşım kuranda geçipte anlamı güzel olmayan çok isim var dedi. o araştırmış anlamının güzel olmasıymış önemli olan.
kıslaaarrr geldim geldiimmyidim valla yidim doyduuummm akşamda şöyle karmakarışık bi salata yaptım onu yiyebildim bol limonlu. galiba artık yiyebiliyoruummm.
ayyy benim canım yaaa çok sevindimmm bidanemm geççek işte bak geçiyo hatta ben dün ne dedim çilekle ikinizin bu akşam şak diye dursun dedim bulantılarınız öle dua ettim sanırım tutuu
niye artık kimse konuşmuyor kızlar bişi mi oldu bende suscam görün bakbakıyorum burdasınız kimsenin bişi yazdığı yok ama küstüm ben zeytin gözlüm hariç
evt ya kimse konuşmuyo. bisimde çenemiz düşük tabi. hem çalışıyos hem buraya yasıyos. heryere yetişiyorus valla
slm kızlar....nasıl keyifler?*bende değişen bi şey yok...yine bulantılar ve ağrılar...hastaneye yattım yine...çıktıktan sonra 2 gün midem iyiyidi ama 2 gün süğrdü sadece...çok yoruldum artık..
sabır bebeim seninde geççek ne kadarlık hamilesin de bakim
ya sabır ya sabırr!!!!!!!! Allahım.....bugün 10+3 olduk....
az daha sabredeceksin canım geçecek ben hiç inanmıyordum geçeceğine ama geçti çok şükür
ya sabır ya sabırr!!!!!!!! Allahım.....bugün 10+3 olduk....
az daha sabredeceksin canım geçecek ben hiç inanmıyordum geçeceğine ama geçti çok şükür
kızlar bu arada bugün itibariyle 20+0 oldummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?