bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bakma sen bana bende öyleyim ama normalde senin gibi olsam tınlamazdımm sanırımmm
ya öyle tabi bitanem. ama huy işte. ben evimin dağınıklığını kimse görsün istemiyorum inan annem bile
zaten kadına derim. ben hem çalışıyodum hem zor hamilelik geçirdim evimle ilgilenemedim

Kızlaaaarr selaaam... Napıyorsunuz, nasılsınız? Ne haberler var herkes iyi mi :) Biz 15 haftayı bitirdik 16 ya girdik Allah ın izni ile, oğluşumuz olacakmış Herşey yolunda gidiyorçok şükür, Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin, biz hamişlerin de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

maşallahh sizeeee yaaa zaman ne çabuk geçiyorr dimi demek bir oğluş geliyooo çok sevindim çookk rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin sen nasılsın hamilelik nasıl oğlumuz üzüyormu senii

Kuzularrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz ben geldimmm

Canım beniiim hoşgeldin, nasılsın kaçıncı haftadasınız?

hoşgeldin canımm nasılsın bebeğin nasıl büyümüştür maşalahh nasıl geçiyorr günleriniz

Madamımmm çok şükür iyii gidiyor, haftaya 3lü testimiz var inşallah onun da sonuçları güzel çıkacak teyzesi. Darısı başına inşallaah canım benim. Bugün hep pijama üstümde yattım ilk defa bu kdr tembellik yaptım. Saolsun annişim geldi bişiler yaptı yiyecek. Yemek yaparken midem bulaıyor bi tek kokudan, bi de hiç bişi yapmak istemiyorum çok tembelleştim valla. Sen nasılsın tatlım?

kimler gelmiş kimler kolera snek nasılsınız bacılarr

İyiyim çok şükür tatlım, evde tembellik modundayım, muhteşem yüzyılı kaydetmiştim onu izliyorum. Bende evdeyken canım bişey yemek istemiyor, ama dışardayken herşeyi yemek istiyorum ve yiyorum. Ama evde yemek yerken mızmız haldeyim nedense. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

sağol tatlımm iyiyim bende herşey yolunda çok şükür bi eksiğimiz bebişimiz o da yakında bizimle olur herhalde diye düşünüyourmm
testleriniz ii çıkar inşallah büyümüş o artık annesi daha üzmez seni merak etme sen hiç karnın çıktımı kilo aldınmı tembellik senin en doğal hakkınntadını çıkarmaya bakk
bat ne zaman kuzummm
şimdide tahin pekmez yedim madamım heralde kırmızılar gelicek yoksa yemem kolay kolay

Tek eksiğinizde inşallah en kısa sürede en iyi şekilde yanınızda olacak canım. Bu hafta artık göbeğim hafif belli oldu, özellikle akşam saatlerinde iyice şiş oluyor, ama çok şükür ki kilo almadım hiç, aynı kilom, yemek te bayağı yiyorum ama yapı meselesi galiba, inşallah 9 10 kilo ile bitiririm süreci.

hoşgeldin canımm nasılsın bebeğin nasıl büyümüştür maşalahh nasıl geçiyorr günleriniz

hepinizi çok özledim. kısmetse nisan başı analığa ayrılıyorum. daha çok katılmak istiyorum. bebiş büyüdü madamım. feyse yeni fotolar koydum bakarsın :) 30 haftaya girdik.Allah hayırlı doğum nasip etsin.

ooo çok iyi o zaman yaaa maşşallah sana diyelim herkes sana çekmeli özellikle ben sana çekeyim nolurr
benimde bu ara acaip iştahım açık hamile kalmadan aldım kiloları sanırım ben
neyse herşey güzel olsun çalışıyormusun bu arada
ben şimdik çıkar yine gel katıl aramıza çok uzak kalıyosun

nolsun sakarlıklarla geçeyo hayatım düştüm ayagımı burktum alçıya aldılar bir hafta yattım şimdi iyiyim yavaşyavaş iyleşiyo

ESSKİ FORMUMA GERİ DÖNDÜYSE EGER BU HAFTA GELMESİ GEREK 30UNA KADAR BEKLİYORUM

snekimmm kaç haftalık oldun cnm

Aaa super sen ben cucum aynı tarıhlerın ınsanıyız bakalım talıhlı cıkacakmı aramızdan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…