- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.221
ya öyle tabi bitanem. ama huy işte. ben evimin dağınıklığını kimse görsün istemiyorum inan annem bile
zaten kadına derim. ben hem çalışıyodum hem zor hamilelik geçirdim evimle ilgilenemedim
üşüdüüüüüümmm ne güzel sıcaktı nereye gitti hemen yaa tıkındım ama hala açım
Kızlaaaarr selaaam... Napıyorsunuz, nasılsınız? Ne haberler var herkes iyi mi :) Biz 15 haftayı bitirdik 16 ya girdik Allah ın izni ile, oğluşumuz olacakmışHerşey yolunda gidiyorçok şükür, Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin, biz hamişlerin de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Kuzularrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz ben geldimmm
hoşgeldin canımm nasılsın bebeğin nasıl büyümüştür maşalahh nasıl geçiyorr günleriniz
kimler gelmiş kimler kolera snek nasılsınız bacılarr
Canım beniiim hoşgeldin, nasılsın kaçıncı haftadasınız?
Madamımmm çok şükür iyii gidiyor, haftaya 3lü testimiz var inşallah onun da sonuçları güzel çıkacak teyzesi. Darısı başına inşallaah canım benim. Bugün hep pijama üstümde yattım ilk defa bu kdr tembellik yaptım. Saolsun annişim geldi bişiler yaptı yiyecek. Yemek yaparken midem bulaıyor bi tek kokudan, bi de hiç bişi yapmak istemiyorum çok tembelleştim valla. Sen nasılsın tatlım?
şimdide tahin pekmez yedim madamım heralde kırmızılar gelicek yoksa yemem kolay kolay
sağol tatlımm iyiyim bende herşey yolunda çok şükür bi eksiğimiz bebişimiz o da yakında bizimle olur herhalde diye düşünüyourmm
testleriniz ii çıkar inşallah büyümüş o artık annesi daha üzmez seni merak etme sen hiç karnın çıktımı kilo aldınmı tembellik senin en doğal hakkınntadını çıkarmaya bakk
bat ne zaman kuzummm
hoşgeldin canımm nasılsın bebeğin nasıl büyümüştür maşalahh nasıl geçiyorr günleriniz
Tek eksiğinizde inşallah en kısa sürede en iyi şekilde yanınızda olacak canım. Bu hafta artık göbeğim hafif belli oldu, özellikle akşam saatlerinde iyice şiş oluyor, ama çok şükür ki kilo almadım hiç, aynı kilom, yemek te bayağı yiyorum ama yapı meselesi galiba, inşallah 9 10 kilo ile bitiririm süreci.
İyiyim çok şükür tatlım, evde tembellik modundayım, muhteşem yüzyılı kaydetmiştim onu izliyorum. Bende evdeyken canım bişey yemek istemiyor, ama dışardayken herşeyi yemek istiyorum ve yiyorum. Ama evde yemek yerken mızmız haldeyim nedense. Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
ESSKİ FORMUMA GERİ DÖNDÜYSE EGER BU HAFTA GELMESİ GEREK 30UNA KADAR BEKLİYORUMsağol tatlımm iyiyim bende herşey yolunda çok şükür bi eksiğimiz bebişimiz o da yakında bizimle olur herhalde diye düşünüyourmm
testleriniz ii çıkar inşallah büyümüş o artık annesi daha üzmez seni merak etme sen hiç karnın çıktımı kilo aldınmı tembellik senin en doğal hakkınntadını çıkarmaya bakk
bat ne zaman kuzummm
Tek eksiğinizde inşallah en kısa sürede en iyi şekilde yanınızda olacak canım. Bu hafta artık göbeğim hafif belli oldu, özellikle akşam saatlerinde iyice şiş oluyor, ama çok şükür ki kilo almadım hiç, aynı kilom, yemek te bayağı yiyorum ama yapı meselesi galiba, inşallah 9 10 kilo ile bitiririm süreci.
snekimmm kaç haftalık oldun cnm
nolsun sakarlıklarla geçeyo hayatım düştüm ayagımı burktum alçıya aldılar bir hafta yattım şimdi iyiyim yavaşyavaş iyleşiyo
esski formuma geri döndüyse eger bu hafta gelmesi gerek 30una kadar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?