bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

gördüm fotoları canım maşallah büyütmüüşsün :) hayırlı doğumlar olsun inşallah

işte geldim burdayım...
akşam yatıp dinlenicem diyen ben eve gittim yemek yedik evi süpürdüm mutfağı dip köşe topladım 11:30 da yattım sabah 6:00 da uyandım perdelerimi sıyırdım güneş yeni doğuyor iken gittim kahvaltı hazırladım koçişimi kaldırdım yedik çıktık ama bugün nidense çok dinç vücudum

sen napıyon madamım neler yaptın akşam uyudunmu yoksam

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım sen bu gazla daha hiç uyuyamazsın minnoş senin içinde artık bir temizlik canavarı var benimde kanımda tembellikten dolayı bir mikropçuk var
bende eve gittim tam başlıcaktım temizliğe ucundan bi tel çaldı ablam arıyo dün enişte hastaneden çıkmıştı bu akşam bize gelin hastanın canı sıkılıyomuş dedi bbende peki geliriz tabi dedim oraya gittik anlıycann gelincede anca uydum başka yaptığım bişi yok zaten şu aralar ama bende bugün düne göre daha iiceyimmartık bu akşam temizlerimm biri arayıp çağırmazsa

öledir ama hep öle derler kuruntu yapma boşuna hiç oralı olma boşver şımarıpta üstüne yapışıp kalmasın mühim olan o
kahvaltını ettin mi bakim yediklerine dikkat ediyomusun
bıçak gibi başlayıp bıçak gibi kesilirmi bu bulantılarr ya benimm kuruntum bu bulantılar yada gerçekten başladı

öledir ama hep öle derler kuruntu yapma boşuna hiç oralı olma boşver şımarıpta üstüne yapışıp kalmasın mühim olan o
kahvaltını ettin mi bakim yediklerine dikkat ediyomusun

anca şimdi ayıldım şimdide kahvaltı ediyorumm bitanemmm yediklerime dikkat etmeye çalışıyorummm

ahhh madamım bendede mikropcuk var aslında
ama cumartesi akşamıda misafirim var ve ben o gün akşama kadar çalışıcam neredeyse misafirlerle eve giricem yani düşün
o yüzdendirki evi toplu ve temiz tutmam gerekiyo
ama böle giderse temizlik canavarı içime girer böle devam eder inşallah...

ohh ni güzel gezmişsiniz ii olmuş kuzum eniştenin neyi vardıki geçmiş olsun...

möhöm deel çok tatlım ama tabi ameliyat sonuçta düşüp dizindeki bağları yırtmış doktorda dikti :)

aferimm sana aferimm el birliğiyle büyütücez bu bebişi merak etmee sen
peri sen çalışıyomuydun sanırım çalışmıyodunn dime

inşş bitanemm inşşşş büyütcezz bebişlerimiziiii
ben şu anda açıköğretim okul öncesi öğretmenliği okuyorum canım son 4 dersim onlarıda verdim mi biticek okul inşş sonrada kpss felan gerçi rabbim bebiş gönderdi bu sene kpssye hazırlanabilirmiyim bilmiyom amaa denemek için girebilirimm belkii

möhöm deel çok tatlım ama tabi ameliyat sonuçta düşüp dizindeki bağları yırtmış doktorda dikti :)

hmm geçmiş olsun...:26:

bugün arkadaşım yok tüp bebeği tutan ablam varya midesi bulanıyomuş...bu arada kalp atışlarını duydu çok şükürr...
yaa madamım bana tarifler verin böle değişik güzel şeyler daha ne yapacağımı şaşırdım yaaa
kızlar sizinde bildiğiniz güzel şeyler varsa söyleyi verin berrenize..kurabiye tarzı pasta felan poğaçada olur...

şimdi dün akşam kaynımın arabasıyla ablama gittik eşimin kuzeni de bizimleydi ve çok usta şöfördür bak işte kuzen sana öğretsin dedi düz vites bende tabi araba merakıyla evet evet dedim ama ben otomatik araba istiyorum eşim dediki sen bu arabayı kimsenin bir yardımı olmadan sözle bile yerinden kaldır bi 15 mt ileri sür söz arabanı ben alıcam parasını da istemiycem senden dedi ((( konu şu kociş bana arabayı alıcaktı ama ben ona her ay 500 tl geri ödeme yapacaktım sırf kendi emeğimle almış olayım diye yoksa kıymetini bilmezsin arabanın dedi bende hak verip ona her ay 500 tl ödiycektim konu bu )) ama iddada söz para istemicem senden benden olsun dedi Allah dedim sanırım bu araba zor kalkıyo yoksa bu kadar büyük vaatte bulunmaz neyse eve döndük kayınvalidemi bırakıp evin önünde arabayı ben alıp sokakta 15-20 metre sürücem ama acaip tırstım aslında kendime güveniyorum yaparım diye ama şimdi eşim asla kaldıramazsın filan dedi meğersem beni gaza getirmek için demiş aklınca neyse oturdumm hooooppp heyecanlı bi bekleyiş ama beni görseniz kırk takla atıyom acaba gündüz gözüylemi süreydim filan diye olmaz şimdi dediler eşim istersen vazgeç filan diyo hee bu arada ben kaybedersem ona 100 tl lik bi hediye alıcam ne isterse asla vazgeçmem dedim kuzene dedim çekil geliom koltuğa oturdum aboooo ben süper bi kalkış yaptım araba bırak 15 metreyi ben bunları bizim eve kadar götürdüm eşim ağzı açık bakıo bana bizim hatuna bak diyo yaa düz vitese bile eyvallah demedi diyoo ama beni görsenizzz kendi kendime alkışlıyoruummm kısacası kızlarr iddayı kazanmış bulunuyorum

aaa süper yaa bendemi okusam acaba baştan bende çok severim o bölümü ek bi meslek olur aslında süper fikirrtuttum bunu
kpss ye gir tabi sınav stresinden kurtulmuş olursunnn
hımmm bi düşünelim bakalımm muhallebili kadayıf biliyonmu sen fıstıkk

ayyy kalplerimiz birmiş meleğim yaaa
benimde aklımda sadece muhallebili kadayıf ve kuskus salatası vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…