- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.241
Canım 15 bitti, bugün 16 başladı. Ne güzel az kalmış senin canım, darısı başıma inşallah.
günaydınnn....
günaydınnnn kızlarrr
hepinizi çok özledim. kısmetse nisan başı analığa ayrılıyorum. daha çok katılmak istiyorum. bebiş büyüdü madamım. feyse yeni fotolar koydum bakarsın :) 30 haftaya girdik.Allah hayırlı doğum nasip etsin.
burdayım sabah bulantım olunca uyuyamadım buraya gelmiştimm neyseki bulantım şimdi yok
yaşasınn yaşasınnn bulantılar başlamışş valla birgün hamilelikten dolayı midem şikayet edermiyim diye düşünüyorum acaba
işte geldim burdayım...
akşam yatıp dinlenicem diyen ben eve gittim yemek yedik evi süpürdümmutfağı dip köşe topladım 11:30 da yattım sabah 6:00 da uyandım perdelerimi sıyırdım güneş yeni doğuyor iken gittim kahvaltı hazırladım koçişimi kaldırdım yedik çıktık ama bugün nidense çok dinç vücudum
sen napıyon madamım neler yaptın akşam uyudunmu yoksam
bıçak gibi başlayıp bıçak gibi kesilirmi bu bulantılarr ya benimm kuruntum bu bulantılar yada gerçekten başladı
öledir ama hep öle derler kuruntu yapma boşuna hiç oralı olma boşver şımarıpta üstüne yapışıp kalmasın mühim olan o
kahvaltını ettin mi bakim yediklerine dikkat ediyomusun
hoşgeldin tatlım sen bu gazla daha hiç uyuyamazsın minnoşsenin içinde artık bir temizlik canavarı var benimde kanımda tembellikten dolayı bir mikropçuk var
bende eve gittim tam başlıcaktım temizliğe ucundan bi tel çaldı ablam arıyo dün enişte hastaneden çıkmıştı bu akşam bize gelin hastanın canı sıkılıyomuş dedibbende peki geliriz tabi dedim oraya gittik anlıycann gelincede anca uydum başka yaptığım bişi yok zaten şu aralar ama bende bugün düne göre daha iiceyimm artık bu akşam temizlerimm biri arayıp çağırmazsa
anca şimdi ayıldım şimdide kahvaltı ediyorumm bitanemmm yediklerime dikkat etmeye çalışıyorummm
ahhh madamım bendede mikropcuk var aslında
ama cumartesi akşamıda misafirim var ve ben o gün akşama kadar çalışıcam neredeyse misafirlerle eve giricem yani düşün
o yüzdendirki evi toplu ve temiz tutmam gerekiyo
ama böle giderse temizlik canavarı içime girer böle devam eder inşallah...
ohh ni güzel gezmişsiniz ii olmuş kuzum eniştenin neyi vardıki geçmiş olsun...
aferimm sana aferimm el birliğiyle büyütücez bu bebişi merak etmee sen
peri sen çalışıyomuydun sanırım çalışmıyodunn dime
möhöm deel çok tatlım ama tabi ameliyat sonuçta düşüp dizindeki bağları yırtmış doktorda dikti :)
inşş bitanemm inşşşş büyütcezz bebişlerimiziiii
ben şu anda açıköğretim okul öncesi öğretmenliği okuyorum canım son 4 dersim onlarıda verdim mi biticek okul inşş sonrada kpss felan gerçi rabbim bebiş gönderdi bu sene kpssye hazırlanabilirmiyim bilmiyom amaa denemek için girebilirimm belkii
hmm geçmiş olsun...:26:
bugün arkadaşım yok tüp bebeği tutan ablam varya midesi bulanıyomuş...bu arada kalp atışlarını duydu çok şükürr...
yaa madamım bana tarifler verin böle değişik güzel şeyler daha ne yapacağımı şaşırdım yaaa
kızlar sizinde bildiğiniz güzel şeyler varsa söyleyi verin berrenize..kurabiye tarzı pasta felan poğaçada olur...
aaa süper yaa bendemi okusam acaba baştan bende çok severim o bölümü ek bi meslek olur aslında süper fikirrtuttum bunu
kpss ye gir tabi sınav stresinden kurtulmuş olursunnn
hımmm bi düşünelim bakalımm muhallebili kadayıf biliyonmu sen fıstıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?