- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.261
şimdi dün akşam kaynımın arabasıyla ablama gittik eşimin kuzeni de bizimleydi ve çok usta şöfördür bak işte kuzen sana öğretsin dedi düz vites bende tabi araba merakıyla evet evet dedim ama ben otomatik araba istiyorum eşim dediki sen bu arabayı kimsenin bir yardımı olmadan sözle bile yerinden kaldır bi 15 mt ileri sür söz arabanı ben alıcam parasını da istemiycem senden dedi ((( konu şu kociş bana arabayı alıcaktı ama ben ona her ay 500 tl geri ödeme yapacaktım sırf kendi emeğimle almış olayım diye yoksa kıymetini bilmezsin arabanın dedi bende hak verip ona her ay 500 tl ödiycektim konu bu )) ama iddada söz para istemicem senden benden olsun dedi Allah dedim sanırım bu araba zor kalkıyo yoksa bu kadar büyük vaatte bulunmazneyse eve döndük kayınvalidemi bırakıp evin önünde arabayı ben alıp sokakta 15-20 metre sürücem ama acaip tırstım aslında kendime güveniyorum yaparım diye ama şimdi eşim asla kaldıramazsın filan dedi meğersem beni gaza getirmek için demiş aklınca neyse oturdumm hooooppp heyecanlı bi bekleyiş ama beni görseniz kırk takla atıyom acaba gündüz gözüylemi süreydim filan diye olmaz şimdi dediler eşim istersen vazgeç filan diyo hee bu arada ben kaybedersem ona 100 tl lik bi hediye alıcam ne isterse asla vazgeçmem dedim kuzene dedim çekil geliom koltuğa oturdum aboooo ben süper bi kalkış yaptım araba bırak 15 metreyi ben bunları bizim eve kadar götürdüm eşim ağzı açık bakıo bana bizim hatuna bak diyo yaa düz vitese bile eyvallah demedi diyoo ama beni görsenizzz kendi kendime alkışlıyoruummm kısacası kızlarr iddayı kazanmış bulunuyorum
ayyy kalplerimiz birmiş meleğim yaaa
benimde aklımda sadece muhallebili kadayıf ve kuskus salatası vardı
aferim benim kuzuma yaa senin başaramayacağın bişey yok meleğim sen azimli kadınsın
valla çok zor ya manuel kullanmak ben bi kere kalkış yapayım derken arabayı bi yerine zarar vermiştim...
valla eşinde çok büyük iddiaya girmiş madamım heee ..sana güvenmemekte hata yaptığının farkına varmıştır..
bi dahada seninle asla iddiaya girmez herhal...
süpersinn ama bak muhallebili kadayıfı ben hep borcama yapıyordum ama servis ederken çok parçalanıyordu birisi söledi bana ya dondurma cuplarına yada kaseye yap dedi yaptım ve süper oldu kişiye özel alta muhallebiyi döktüm üstüne kadayıfları çok güzel bir görüntüsü oluyor zaten hastasıyım o tatlının benn
kuskusta süper fikir kim geliyo sana kalabalıkmı
şimdi dün akşam kaynımın arabasıyla ablama gittik eşimin kuzeni de bizimleydi ve çok usta şöfördür bak işte kuzen sana öğretsin dedi düz vites bende tabi araba merakıyla evet evet dedim ama ben otomatik araba istiyorum eşim dediki sen bu arabayı kimsenin bir yardımı olmadan sözle bile yerinden kaldır bi 15 mt ileri sür söz arabanı ben alıcam parasını da istemiycem senden dedi ((( konu şu kociş bana arabayı alıcaktı ama ben ona her ay 500 tl geri ödeme yapacaktım sırf kendi emeğimle almış olayım diye yoksa kıymetini bilmezsin arabanın dedi bende hak verip ona her ay 500 tl ödiycektim konu bu )) ama iddada söz para istemicem senden benden olsun dedi Allah dedim sanırım bu araba zor kalkıyo yoksa bu kadar büyük vaatte bulunmazneyse eve döndük kayınvalidemi bırakıp evin önünde arabayı ben alıp sokakta 15-20 metre sürücem ama acaip tırstım aslında kendime güveniyorum yaparım diye ama şimdi eşim asla kaldıramazsın filan dedi meğersem beni gaza getirmek için demiş aklınca neyse oturdumm hooooppp heyecanlı bi bekleyiş ama beni görseniz kırk takla atıyom acaba gündüz gözüylemi süreydim filan diye olmaz şimdi dediler eşim istersen vazgeç filan diyo hee bu arada ben kaybedersem ona 100 tl lik bi hediye alıcam ne isterse asla vazgeçmem dedim kuzene dedim çekil geliom koltuğa oturdum aboooo ben süper bi kalkış yaptım araba bırak 15 metreyi ben bunları bizim eve kadar götürdüm eşim ağzı açık bakıo bana bizim hatuna bak diyo yaa düz vitese bile eyvallah demedi diyoo ama beni görsenizzz kendi kendime alkışlıyoruummm kısacası kızlarr iddayı kazanmış bulunuyorum
aaa süper yaa bendemi okusam acaba baştan bende çok severim o bölümü ek bi meslek olur aslında süper fikirrtuttum bunu
kpss ye gir tabi sınav stresinden kurtulmuş olursunnn
hımmm bi düşünelim bakalımm muhallebili kadayıf biliyonmu sen fıstıkk
herhalde bencede girmesin zatennama ban diyokii valla sırf sen gaza gel diye öle dedim diyo yoksa hırs yapmazdın ve arabayı kaldıramaz stop ettirirdin dedi dedim hade ordan yemesleerrrr neysee artık geçti gitti en yakın zamanda aramabımı alırsın artıkını didimmm
aaa bende borcama yapıyorum ben altınada döküyorum kuzum kadayıfı.:26: ama güzel fikirmiş cup
toplamda 6 kişi meleğim arkadaşlar gelicek..
bravoo canımmmmmmm kutluyorum seniiii helal olsunnnn sanaaaa
valla bu bölümm kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü okuyanları alıyordu ama değiştimi haberim yokk tatlımmmm
zaten hep öle yaparlar ben zaten sen yap diye öle yaptım felan...
bende iddiaya girdim meleğim ağustos ayına kadar 5.000TL biriktiricem dedim oda yapamazsın dedi eğer yaparsan o paranın hepsi senin olsun istediğini al dedi yok eğer 5.000 den az biriktirisen sana hiç para vermem diyor...bende sana maaşımdan 1 tl vermem görürsün dedim geçen günhırs yaptım bakalım biriktirebilcekmiyim
çookk teşekkür ederimm canımmm güveniyodum zate kendime ama bu kadarını bende hayal etmemiştim çünkü manuel hiç benlik diil ama idda ilk kalkış içindi onu başarmam lazımdı ve yaptıımmmm
hımm o zaman benim için yaş iş benim lise başka
AAA hatırlıyorum o iddanızı ben yaparsın kuzum yaa ağustosa oooo bi ton var maaş ne duurmda sorması ayıp kira varmı fatura kim ödüyo bunlar mühim tabi ayda 1000 lira atabiliyomusun kenara bak eğer açık kalırsa ben ablan sana destek çıkarımmaçığı kapatırızz
günaydın güzeller ...
madamım öncelikle seni alkışlıyorum kuzumaa bravookaptın arabayııı vallaa yakışır bebişimee
berroşummm balımm hamaratt hatunnn hem iş hem evde calışıyooo durduramıyosss minnakııı yaa
perimm bulantılar başlamışşş ayyy hamişlik bana göre hamişlik eşittir bulantııı inş bu dönemiii cok örselenmeden atlatırsın bebişimmm
zeytincikk gelmemişşş miii minnak yine iş başındamııı yoruyooo hep kendinii..
goodjinde yokk oda bahcesinde sanırsammm ohhh
günaydın güzeller ...
madamım öncelikle seni alkışlıyorum kuzumaa bravookaptın arabayııı vallaa yakışır bebişimee
berroşummm balımm hamaratt hatunnn hem iş hem evde calışıyooo durduramıyosss minnakııı yaa
perimm bulantılar başlamışşş ayyy hamişlik bana göre hamişlik eşittir bulantııı inş bu dönemiii cok örselenmeden atlatırsın bebişimmm
günaydın güzeller ...
hoşgeldin meleğim evet bana bişiler oluyo tutun beni cucum..
sen napıyosun reçelim nasıl geçti akşamın...
günaydın bebem hoşgeldinnn başardım kuzumm başardımmmm heyıoooooo
nerden anladın yaaaaa
çok iş yapmıyorum minnak. yorganımı felan yıkadım şimdi perdeleri çıkarıcam. yıkanacaklar bitsin diye uğraşıyorum.
şirketten de bişeyler istediler biyandan da onları halletmem lazım.
sen nasılsın fıstık
madamım vayyy beee diyorum başka bişey demiyorum sana
peri anne hadi bulantınında tadını çıkar bebiş için
cucum ben dünden beri çok üşüyorum daha bahçe havası gelmedi bana ondan evde kahvaltımı yaptım ne yemek yapsam dıye düşünüyorum onuda hazırlar çıkarım bahçeme
anlarımm ben....
cok iş yapmıyomuşşş bideee bak kızcammm simcikkk bide cıkıp perdelerii cıkarcannnnn sakın kuzu sakınn uzanmaaa bak sakasıı yok bunun senin dinlenmen lasım doktorun sölemişşş sana bunu yaa lütfen otur laptoptan şirket işlerini hallet yeterr cok bileekadın gelince cıkarsın atsın makinaya yaaa sen niye uğraşıyosunnn bebişim
günaydınnn tatlışımm....
valla dün öğleden sonra ankarada soğuduuuu bende akşam cok üşüdümmm....
ama bugün hava güselll yine güneş güsell doğduu
ayyy yemek olayııı napcas napcass benimde derdimm o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?