bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aferim benim kuzuma yaa senin başaramayacağın bişey yok meleğim sen azimli kadınsın
valla çok zor ya manuel kullanmak ben bi kere kalkış yapayım derken arabayı bi yerine zarar vermiştim...
valla eşinde çok büyük iddiaya girmiş madamım heee ..sana güvenmemekte hata yaptığının farkına varmıştır..
bi dahada seninle asla iddiaya girmez herhal...

süpersinn ama bak muhallebili kadayıfı ben hep borcama yapıyordum ama servis ederken çok parçalanıyordu birisi söledi bana ya dondurma cuplarına yada kaseye yap dedi yaptım ve süper oldu kişiye özel alta muhallebiyi döktüm üstüne kadayıfları çok güzel bir görüntüsü oluyor zaten hastasıyım o tatlının benn
kuskusta süper fikir kim geliyo sana kalabalıkmı
ayyy kalplerimiz birmiş meleğim yaaa
benimde aklımda sadece muhallebili kadayıf ve kuskus salatası vardı

herhalde bencede girmesin zatenn ama ban diyokii valla sırf sen gaza gel diye öle dedim diyo yoksa hırs yapmazdın ve arabayı kaldıramaz stop ettirirdin dedi dedim hade ordan yemesleerrrr neysee artık geçti gitti en yakın zamanda aramabımı alırsın artıkını didimmm

aaa bende borcama yapıyorum ben altınada döküyorum kuzum kadayıfı.:26: ama güzel fikirmiş cup
toplamda 6 kişi meleğim arkadaşlar gelicek..

bravoo canımmmmmmm kutluyorum seniiii helal olsunnnn sanaaaa

valla bu bölümm kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü okuyanları alıyordu ama değiştimi haberim yokk tatlımmmm

zaten hep öle yaparlar ben zaten sen yap diye öle yaptım felan...

bende iddiaya girdim meleğim ağustos ayına kadar 5.000TL biriktiricem dedim oda yapamazsın dedi eğer yaparsan o paranın hepsi senin olsun istediğini al dedi yok eğer 5.000 den az biriktirisen sana hiç para vermem diyor...bende sana maaşımdan 1 tl vermem görürsün dedim geçen gün hırs yaptım bakalım biriktirebilcekmiyim

aa süper az kişi o zaman cuplara yap orjinal olsunn
bende önceden hemö altına hem üstüne kadayıfı döküyodum ama çıkarırlen spatulayla hep dagılıyordu alttakii çirkin bi görüntü oluyodu bende bidaha hiç koymadım alta ama cuplara yaparsan olabilir altınada koyabilirsin nasıl olsa dağılmıcakk
aaa bende borcama yapıyorum ben altınada döküyorum kuzum kadayıfı.:26: ama güzel fikirmiş cup
toplamda 6 kişi meleğim arkadaşlar gelicek..

günaydın güzeller ...
madamım öncelikle seni alkışlıyorum kuzumaa bravookaptın arabayııı vallaa yakışır bebişimee
berroşummm balımm hamaratt hatunnn hem iş hem evde calışıyooo durduramıyosss minnakııı yaa
perimm bulantılar başlamışşş ayyy hamişlik bana göre hamişlik eşittir bulantııı inş bu dönemiii cok örselenmeden atlatırsın bebişimmm
zeytincikk gelmemişşş miii minnak yine iş başındamııı yoruyooo hep kendinii..
goodjinde yokk oda bahcesinde sanırsammm ohhh

çookk teşekkür ederimm canımmm güveniyodum zate kendime ama bu kadarını bende hayal etmemiştim çünkü manuel hiç benlik diil ama idda ilk kalkış içindi onu başarmam lazımdı ve yaptıımmmm
hımm o zaman benim için yaş iş benim lise başka
bravoo canımmmmmmm kutluyorum seniiii helal olsunnnn sanaaaa

valla bu bölümm kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü okuyanları alıyordu ama değiştimi haberim yokk tatlımmmm

AAA hatırlıyorum o iddanızı ben yaparsın kuzum yaa ağustosa oooo bi ton var maaş ne duurmda sorması ayıp kira varmı fatura kim ödüyo bunlar mühim tabi ayda 1000 lira atabiliyomusun kenara bak eğer açık kalırsa ben ablan sana destek çıkarımmaçığı kapatırızz

ablamm benim yaaaa
ben senin pıtırcığınızım demi...
valla şöle ki kuzum bizde senin paarn beim param yok zaten maaş kartları bende durur çekince paralarda bende durur kimin ihtiyacı varsa ordan alır evin giderleri kredi kartları felan ordan ödenir yani şimcik 3 tane ceyrek yaptım bilem bide 130 eurom var:)
önümüzdeki ay kartlarım biticek inşallah ayda 800 oraya yatırıyorum zate onuda kenara koyucam yaparım gibime geliyo...
hee birde maaş durumunu sormuşun kuzum oda ortalama ikimizin maaş tutarı değişiyo 2.000 den 3.000 kadar yolu var:)

Son düzenleme:

hoşgeldin meleğim evet bana bişiler oluyo tutun beni cucum..
sen napıyosun reçelim nasıl geçti akşamın...

Son düzenleme:
günaydın bebem hoşgeldinnn başardım kuzumm başardımmmm heyıoooooo

nerden anladın yaaaaa
çok iş yapmıyorum minnak. yorganımı felan yıkadım şimdi perdeleri çıkarıcam. yıkanacaklar bitsin diye uğraşıyorum.
şirketten de bişeyler istediler biyandan da onları halletmem lazım.

sen nasılsın fıstık

hoşgeldin meleğim evet bana bişiler oluyo tutun beni cucum..
sen napıyosun reçelim nasıl geçti akşamın...

valla tutamıyoss seniii balımmmm yaaa napım bende evdeyimm dün cıktım gezindimmmm sonra kociş aldı beni onunlada gezindikkksonrammm hava bozduuu zatenn yağmur yağdı eve geldikkkk oturdukkk öle bebişimmm....bugün hava güsell yineeee

günaydın bebem hoşgeldinnn başardım kuzumm başardımmmm heyıoooooo

tatlım benimmm ya sen başarmazmısın yaaa....
kocişindee seni gaza getirmişşş kendi zararlı cıkmışşş
ohhh başardı bebişimmm yaa tosbikimm kaptı arabayııı heyoooooooooooooo

madamım vayyy beee diyorum başka bişey demiyorum sana
peri anne hadi bulantınında tadını çıkar bebiş için
cucum ben dünden beri çok üşüyorum daha bahçe havası gelmedi bana ondan evde kahvaltımı yaptım ne yemek yapsam dıye düşünüyorum onuda hazırlar çıkarım bahçeme

anlarımm ben....
cok iş yapmıyomuşşş bideee bak kızcammm simcikkk bide cıkıp perdelerii cıkarcannnnn sakın kuzu sakınn uzanmaaa bak sakasıı yok bunun senin dinlenmen lasım doktorun sölemişşş sana bunu yaa lütfen otur laptoptan şirket işlerini hallet yeterr cok bileekadın gelince cıkarsın atsın makinaya yaaa sen niye uğraşıyosunnnbebişim

günaydınnn tatlışımm....
valla dün öğleden sonra ankarada soğuduuuu bende akşam cok üşüdümmm....
ama bugün hava güselll yine güneş güsell doğduu
ayyy yemek olayııı napcas napcass benimde derdimm o

aa dün kapıya akşam saatleridi ben kocişi bekliyorum bi adam geldi bakıyo bahçeye cama çıktım seslendin bizim köpeğe kız getirmiş çiftleştirmek için
adamı hiç daha önce görmedim neyse gittim kapıya dedim ben kapıyı acamam dedim. kime sorduysa köpeği getirmek için. telefonunu aldım eşimi aradım tamam dedi geliyorum adamı hiç gözüm tutmadı bu akşam bakalım götürücek kociş bizim oğlanı artık bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah 2 ay sonra
bizimkinin bi talibi daha var dün gittik kaynaşsınlar diye kızın yanına kız çıldırdı bi cilveler nazlar bizim oğlana bayıldık gülmekten ama bizimki hiç yüz vermedi cool köüşüm benim
uğraştığımız şeylere bakın ya köpeklere çöp çatanlık yapıyoruz

yok çıkmıcam kuzu. oklavayla çıkarıcam
zaten yorganın yarısını yıkamışım yarısını yıkamamışım yıkadım sanıyorum kafam uçtu hepten
benim yorgan 2 parça. birbirine çıtçıtlanıyo. istersen ince istersen kalın kullanılıyo. ben tek katı yıkamışım. ii diyorum bide yorgan yıkandı

kuzum ya dün titredim resmen dışardaydık bide akşam ıssınamadım burası biraz bulutlu çok sıcak değil üşütmemek lazım bu havalar ters
yemek sanki buldum gibi çorba ne yapsam diye düşünmekteyim şu sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…