- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.281
aa dün kapıya akşam saatleridi ben kocişi bekliyorum bi adam geldi bakıyo bahçeye cama çıktım seslendin bizim köpeğe kız getirmiş çiftleştirmek için
adamı hiç daha önce görmedim neyse gittim kapıya dedim ben kapıyı acamam dedim. kime sorduysa köpeği getirmek için. telefonunu aldım eşimi aradım tamam dedi geliyorum adamı hiç gözüm tutmadı bu akşam bakalım götürücek kociş bizim oğlanı artık bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah 2 ay sonra
bizimkinin bi talibi daha var dün gittik kaynaşsınlar diye kızın yanına kız çıldırdı bi cilveler nazlar bizim oğlana bayıldık gülmekten ama bizimki hiç yüz vermedi cool köüşüm benim
uğraştığımız şeylere bakın ya köpeklere çöp çatanlık yapıyoruz
sizin oğlan pek artis. her kıza pas vermiyo desene
yok çıkmıcam kuzu. oklavayla çıkarıcam
zaten yorganın yarısını yıkamışım yarısını yıkamamışım yıkadım sanıyorumkafam uçtu hepten
benim yorgan 2 parça. birbirine çıtçıtlanıyo. istersen ince istersen kalın kullanılıyo. ben tek katı yıkamışım. ii diyorum bide yorgan yıkandı
sen yapma şimdi canım. ben mecbur kalmasam yapmam da.haftaya doğurucam ev alt üst durumdatemizlikten bahsedip duruyosunuz benimde temizlik yapmam gerekiyoo ama canım hiç istemiyoo napsam kii
aynen yüzüne bakmadı kızın kız çıldırdı hoplayıp zıpladı neler yaptı dikkatini çekmek için zilli
bebiş bak sakın uzanmaa oklavayla falann ....
bak yaa yorgan yıkamışşş hic söz dinlemiyosunnn minnak yaa...
tamam yapmışsın artık amaaa artık hic bişiy yapmıyosunnn.....
kız makine yıkıyo ben değilsokuyorum makineye o kadar
şimdi 50 tane mail var onları ayarlayıp göndereyim sonra ufak ufak halledicem cnm.merak etme yormadan yapmaya çalışıyorum.
ya fıstıkım senn yerinde olsam sen doğuracak olsan iş yapsan bende sana çok kızarım ama inanki evim berbat durumda. bu şekilde annem girse utanırım inanki.
perşembe kadın gelene kadar düzenlenecek yerleri halletmeye çalışıyorum. kadın gelsin perşembeden sonra yatıcam
kuzum ya dün titredim resmen dışardaydık bide akşam ıssınamadım burası biraz bulutlu çok sıcak değil üşütmemek lazım bu havalar ters
yemek sanki buldum gibi çorba ne yapsam diye düşünmekteyim şu sıralar
nerden anladın yaaaaa
çok iş yapmıyorum minnak. yorganımı felan yıkadım şimdi perdeleri çıkarıcam. yıkanacaklar bitsin diye uğraşıyorum.
şirketten de bişeyler istediler biyandan da onları halletmem lazım.
sen nasılsın fıstık
valla tutamıyoss seniii balımmmm yaaanapım bende evdeyimm dün cıktım gezindimmmm sonra kociş aldı beni onunlada gezindikkk sonrammm hava bozduuu zatenn yağmur yağdı eve geldikkkk oturdukkk öle bebişimmm.... bugün hava güsell yineeee
tatlım benimmm ya sen başarmazmısın yaaa....
kocişindee seni gaza getirmişşş kendi zararlı cıkmışşş
ohhh başardı bebişimmm yaa tosbikimm kaptı arabayııı heyoooooooooooooo
şimdi 50 tane mail var onları ayarlayıp göndereyim sonra ufak ufak halledicem cnm.merak etme yormadan yapmaya çalışıyorum.
ya fıstıkım senn yerinde olsam sen doğuracak olsan iş yapsan bende sana çok kızarım ama inanki evim berbat durumda. bu şekilde annem girse utanırım inanki.
perşembe kadın gelene kadar düzenlenecek yerleri halletmeye çalışıyorum. kadın gelsin perşembeden sonra yatıcam
sen yapma şimdi canım. ben mecbur kalmasam yapmam da.haftaya doğurucam ev alt üst durumdabiraz zor geçirdim ben hamileliği. o yüzden hiç düzgün iş yapmadım evde.
yazık kızcağıza
hoşgeldin tatlımmm perdeleri kim çıkardı inşallah sen değilsindir
bugün hava burdada güneşli bebem ama dün çok soğuktuu
eyvallahh bebeğimm artık usta şöför olcam ben görcek o kocişim benle iddalaşmak nasıl oluyomuşş
ayy allah razı olsun canım benim . söylemen yeter. çok bişe kalmadı canım ya cumaya kadar bitecek herşey inşallah. pazarteside gidip doğurucamzeytincik sen yat ben gelip yaparım valla arabam olsa gelirdim senide yataktan kaldırmazdım hiç. kadın yapsın gelip perdeleri filan elleme bir yandan makine yıkar kadın siler camları asar perdelerinide
daha çıkarmadım minnak. ben oklavayla çıkarırım ya kolay. zor değil.yormaz beni.hoşgeldin tatlımmm perdeleri kim çıkardı inşallah sen değilsindir
oo kadın gelsin yeterki.neler neler var yapacak. camlar kapılar dolaplar oooooookız makina yıkıooo ama ne bilemmm iştee yoruyosun kendini diye üsülüyommm valla ...
utanma ne utancaksınnn sonucta sen calışan bi kadınsın artı hamişsinnn....
zaten yapabilsen kadını ne diye cağırcaksınnn....sen böle yapıyosunn kadına iş bırakmıcannn valla
amaaann bırak annişle yaparsın. senn şimdi bebişin tutunma zamanı.dikkat etmen lazımvalla benimde canım pek istemiyoo zatiiannem gelcek hani temiz görüneyim istiyom amaa olmadı annemle yaparız temizliğimizii
cucum antalyanın bi yemegi var holuşka diye onu yapıcam esimde sever uzun zamandırda yapmamıştım peynirli mantıya benzeyen bi yemek ama mantıdan buyuk oluyo sulu yeniyo
HOLUKA VİRÜSFurkan Pirepol, Furkann Gncesine Hogeldiniz. burda var tarifi
ayy allah razı olsun canım benim . söylemen yeter. çok bişe kalmadı canım ya cumaya kadar bitecek herşey inşallah. pazarteside gidip doğurucam
daha çıkarmadım minnak. ben oklavayla çıkarırım ya kolay. zor değil.yormaz beni.
şimdi şirketten bişeyler istediler onları hallediyorum.
bu arada tebrik ederim fıstık seni. kocişi renkten renge sokmuşsun akşamadam pişman olmuştur sennle iddaya girdiğine
oo kadın gelsin yeterki.neler neler var yapacak. camlar kapılar dolaplar ooooooo
amaaann bırak annişle yaparsın. senn şimdi bebişin tutunma zamanı.dikkat etmen lazım
valla tutamıyoss seniii balımmmm yaaanapım bende evdeyimm dün cıktım gezindimmmm sonra kociş aldı beni onunlada gezindikkk sonrammm hava bozduuu zatenn yağmur yağdı eve geldikkkk oturdukkk öle bebişimmm.... bugün hava güsell yineeee
tatlım benimmm ya sen başarmazmısın yaaa....
kocişindee seni gaza getirmişşş kendi zararlı cıkmışşş
ohhh başardı bebişimmm yaa tosbikimm kaptı arabayııı heyoooooooooooooo
madamım vayyy beee diyorum başka bişey demiyorum sana
peri anne hadi bulantınında tadını çıkar bebiş için
cucum ben dünden beri çok üşüyorum daha bahçe havası gelmedi bana ondan evde kahvaltımı yaptım ne yemek yapsam dıye düşünüyorum onuda hazırlar çıkarım bahçeme
günaydınnn tatlışımm....
valla dün öğleden sonra ankarada soğuduuuu bende akşam cok üşüdümmm....
ama bugün hava güselll yine güneş güsell doğduu
ayyy yemek olayııı napcas napcass benimde derdimm o
aa dün kapıya akşam saatleridi ben kocişi bekliyorum bi adam geldi bakıyo bahçeye cama çıktım seslendin bizim köpeğe kız getirmiş çiftleştirmek için
adamı hiç daha önce görmedim neyse gittim kapıya dedim ben kapıyı acamam dedim. kime sorduysa köpeği getirmek için. telefonunu aldım eşimi aradım tamam dedi geliyorum adamı hiç gözüm tutmadı bu akşam bakalım götürücek kociş bizim oğlanı artık bebişlerimizi alırız kucağımıza inşallah 2 ay sonra
bizimkinin bi talibi daha var dün gittik kaynaşsınlar diye kızın yanına kız çıldırdı bi cilveler nazlar bizim oğlana bayıldık gülmekten ama bizimki hiç yüz vermedi cool köüşüm benim
uğraştığımız şeylere bakın ya köpeklere çöp çatanlık yapıyoruz
temizlikten bahsedip duruyosunuz benimde temizlik yapmam gerekiyoo ama canım hiç istemiyoo napsam kii
ayy allah razı olsun canım benim . söylemen yeter. çok bişe kalmadı canım ya cumaya kadar bitecek herşey inşallah. pazarteside gidip doğurucam
daha çıkarmadım minnak. ben oklavayla çıkarırım ya kolay. zor değil.yormaz beni.
şimdi şirketten bişeyler istediler onları hallediyorum.
bu arada tebrik ederim fıstık seni. kocişi renkten renge sokmuşsun akşamadam pişman olmuştur sennle iddaya girdiğine
oo kadın gelsin yeterki.neler neler var yapacak. camlar kapılar dolaplar ooooooo
amaaann bırak annişle yaparsın. senn şimdi bebişin tutunma zamanı.dikkat etmen lazım
heyooo heyoooo bugün çok mutluyummm
teşekkür ediyorum tatlımmmmm
dün akşam ablam bi sürü yemek verdii yırttım bu gece
amanınn dikkat her kızı sokmayın eve şöle güzel aile kızı olsun dikkat edin
sen yapma yaaa boşverrr
oyy kuzum benimm yaaaaaaaaaa eymenine kavuşçak neeeeeeeee bu pazartesimii
heyooo heyoooo bugün çok mutluyummm
teşekkür ediyorum tatlımmmmm
dün akşam ablam bi sürü yemek verdii yırttım bu gece
amanınn dikkat her kızı sokmayın eve şöle güzel aile kızı olsun dikkat edin
sen yapma yaaa boşverrr
ya canım ben pazartesi diye düşünüyorum şimdi.
doktorum dediki ben 3-6 arası yokum.yurt dışına çıkacakmış.
cumartesi kontrole gidicem. doktor kesin sezeryan yapmam lazım gün belirleyelim felan derse.bende siz gitmeden yapalım o zaman dicem.
doktor burda yokken de olsun istemiyorum. nolur nolmaz.riske atmayayım.
sezeryan kesinleşince zaten 38i geçirmeyi pek istemezmiş doktorlar. çünkü 39. hafta normal doğum sancıları başlıyo diye.
benimde yarın 37. haftam bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?