bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

sizin oğlan pek artis. her kıza pas vermiyo desene

temizlikten bahsedip duruyosunuz benimde temizlik yapmam gerekiyoo ama canım hiç istemiyoo napsam kii

bebiş bak sakın uzanmaa oklavayla falann ....
bak yaa yorgan yıkamışşş hic söz dinlemiyosunnn minnak yaa...
tamam yapmışsın artık amaaa artık hic bişiy yapmıyosunnn.....

temizlikten bahsedip duruyosunuz benimde temizlik yapmam gerekiyoo ama canım hiç istemiyoo napsam kii
sen yapma şimdi canım. ben mecbur kalmasam yapmam da.haftaya doğurucam ev alt üst durumda biraz zor geçirdim ben hamileliği. o yüzden hiç düzgün iş yapmadım evde.

aynen yüzüne bakmadı kızın kız çıldırdı hoplayıp zıpladı neler yaptı dikkatini çekmek için zilli

yazık kızcağıza

bebiş bak sakın uzanmaa oklavayla falann ....
bak yaa yorgan yıkamışşş hic söz dinlemiyosunnn minnak yaa...
tamam yapmışsın artık amaaa artık hic bişiy yapmıyosunnn.....

kız makine yıkıyo ben değil sokuyorum makineye o kadar
şimdi 50 tane mail var onları ayarlayıp göndereyim sonra ufak ufak halledicem cnm.merak etme yormadan yapmaya çalışıyorum.
ya fıstıkım senn yerinde olsam sen doğuracak olsan iş yapsan bende sana çok kızarım ama inanki evim berbat durumda. bu şekilde annem girse utanırım inanki.
perşembe kadın gelene kadar düzenlenecek yerleri halletmeye çalışıyorum. kadın gelsin perşembeden sonra yatıcam

zeytincik sen yat ben gelip yaparım valla arabam olsa gelirdim senide yataktan kaldırmazdım hiç. kadın yapsın gelip perdeleri filan elleme bir yandan makine yıkar kadın siler camları asar perdelerinide

oyy cıkma ozaman bebişimmm carpar bu havalarrr....
ayy ne yemek buldunn belki bizede fikir olur tatlışş

hoşgeldin tatlımmm perdeleri kim çıkardı inşallah sen değilsindir
bugün hava burdada güneşli bebem ama dün çok soğuktuu
eyvallahh bebeğimm artık usta şöför olcam ben görcek o kocişim benle iddalaşmak nasıl oluyomuşş

kız makina yıkıooo ama ne bilemmm iştee yoruyosun kendini diye üsülüyommm valla ...
utanma ne utancaksınnn sonucta sen calışan bi kadınsın artı hamişsinnn....
zaten yapabilsen kadını ne diye cağırcaksınnn....sen böle yapıyosunn kadına iş bırakmıcannn valla

kız makina yıkıooo ama ne bilemmm iştee yoruyosun kendini diye üsülüyommm valla ...
utanma ne utancaksınnn sonucta sen calışan bi kadınsın artı hamişsinnn....
zaten yapabilsen kadını ne diye cağırcaksınnn....sen böle yapıyosunn kadına iş bırakmıcannn valla

sen yapma şimdi canım. ben mecbur kalmasam yapmam da.haftaya doğurucam ev alt üst durumda biraz zor geçirdim ben hamileliği. o yüzden hiç düzgün iş yapmadım evde.

yazık kızcağıza

valla benimde canım pek istemiyoo zatiiannem gelcek hani temiz görüneyim istiyom amaa olmadı annemle yaparız temizliğimizii

dün burdada bi andaa hava bozduu valla cok finaa oldu rüzgarlaa birliktee yağmur cok üsüdüm akşammm ....
olcann tabiiii bebişimmm kocişinn görcekk nasılll söfor olunuyomuşşşş sasırıpp kalcakkkbakma o sana güveniyodurr....kocişler hep öle sunu yapabilirsinnn yap böle yapcamm diyincee bizdede hırsss oluşuyoooove başarııııı heyooooooooooo

zeytincik sen yat ben gelip yaparım valla arabam olsa gelirdim senide yataktan kaldırmazdım hiç. kadın yapsın gelip perdeleri filan elleme bir yandan makine yıkar kadın siler camları asar perdelerinide
ayy allah razı olsun canım benim . söylemen yeter. çok bişe kalmadı canım ya cumaya kadar bitecek herşey inşallah. pazarteside gidip doğurucam
hoşgeldin tatlımmm perdeleri kim çıkardı inşallah sen değilsindir
daha çıkarmadım minnak. ben oklavayla çıkarırım ya kolay. zor değil.yormaz beni.
şimdi şirketten bişeyler istediler onları hallediyorum.
bu arada tebrik ederim fıstık seni. kocişi renkten renge sokmuşsun akşam adam pişman olmuştur sennle iddaya girdiğine

oo kadın gelsin yeterki.neler neler var yapacak. camlar kapılar dolaplar ooooooo

valla benimde canım pek istemiyoo zatiiannem gelcek hani temiz görüneyim istiyom amaa olmadı annemle yaparız temizliğimizii
amaaann bırak annişle yaparsın. senn şimdi bebişin tutunma zamanı.dikkat etmen lazım

aaa cok enteresan bi yemekkk valla ilk defa duydumm....eminim güseldirrr valla afiyet olsunn tatlışşş....
bende yapcamm bişiylerr artık ama ne

gelcek sen bi sabretsen bebişimmm gelince herbişiyide yapcakkk

heyooo heyoooo bugün çok mutluyummm
teşekkür ediyorum tatlımmmmm
dün akşam ablam bi sürü yemek verdii yırttım bu gece
amanınn dikkat her kızı sokmayın eve şöle güzel aile kızı olsun dikkat edin
sen yapma yaaa boşverrr

oyy kuzum benimm yaaaaaaaaaa eymenine kavuşçak neeeeeeeee bu pazartesimii

oyyyy sen hep böle mutlu ol tımammıı kuzummm
aman hic bişiy aklıma gelmiooo su yemek konusundaa canımda bişiy istemiooo sanıyom herkes benim gibi vallakociş sunu yapalım dioo yok canım istemiooo diomm belki kocişin canı istiyodur dimii ama yokk illla benim canım isticekkkbu yimek konusunda cok bencilim sanırsammm:44:

oyy kuzum benimm yaaaaaaaaaa eymenine kavuşçak neeeeeeeee bu pazartesimii

ya canım ben pazartesi diye düşünüyorum şimdi.
doktorum dediki ben 3-6 arası yokum.yurt dışına çıkacakmış.
cumartesi kontrole gidicem. doktor kesin sezeryan yapmam lazım gün belirleyelim felan derse.bende siz gitmeden yapalım o zaman dicem.
doktor burda yokken de olsun istemiyorum. nolur nolmaz.riske atmayayım.
sezeryan kesinleşince zaten 38i geçirmeyi pek istemezmiş doktorlar. çünkü 39. hafta normal doğum sancıları başlıyo diye.
benimde yarın 37. haftam bitecek.

Son düzenleme:

evi bişeyler götürüyoooyapma yapma nereye kadar yapmıcam bilmiyorumm misafirlerim başlıyooo allah yardımcın olsunn bu hafta annem 2 hafta sonra kayınvalidemlerle eltimler nisan sonu mayıs başı ablamlarla bi arkadaşlarım tam bilemsemde büyük ihtimalle haziran ortasında da da görümcem gelebilirrr oyyyyyyyy

oy oy oy oy canımmm benimmmm sağlıcakla kucağına al inşşşş bitanemmm ne kadar yakın yaaaa ne güzellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…