- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.301
oy oy oy oy canımmm benimmmm sağlıcakla kucağına al inşşşş bitanemmm ne kadar yakın yaaaa ne güzellll
evet teyzesi çok az kaldı.
darısı başına inşallah.
oyyyy sen hep böle mutlu ol tımammıı kuzummm
aman hic bişiy aklıma gelmiooo su yemek konusundaa canımda bişiy istemiooo sanıyom herkes benim gibi vallakociş sunu yapalım dioo yok canım istemiooo diomm belki kocişin canı istiyodur dimii ama yokk illla benim canım isticekkk bu yimek konusunda cok bencilim sanırsammm:44:
ya canım ben pazartesi diye düşünüyorum şimdi.
doktorum dediki ben 3-6 arası yokum.yurt dışına çıkacakmış.
cumartesi kontrole gidicem. doktor kesin sezeryan yapmam lazım gün belirleyelim felan derse.bende siz gitmeden yapalım o zaman dicem.
doktor burda yokken de olsun istemiyorum. nolur nolmaz.riske atmayayım.
sezeryan kesinleşince zaten 38i geçirmeyi pek istemezmiş doktorlar. çünkü 39. hafta normal doğum sancıları başlıyo diye.
benimde yarın 37. haftam bitecek.
ay evet aynı benn
sonra düşünüyorumm haksızlık ediyom diye ama benim kocişim genelde istemez ne yaparsan der tabi sevmediklerini yapmamak şartıyla
ayy canımm benimm yaa geldi geçti bitti iştee valla gözlerim doluyo böyle düşününcene hayalllerla başladık burda ve bak şimdi hayatımızdaki değişikliklere rabbime sonsuz hamd olsun bugünleri de gördükk
bende sonradan düşünüyomm Allah var benim kociştee öle sunu yap bunu yap demezzz ben derimmm hep söle yapalımmm tımam derr....yemek konusundaa Allahtannn iyiyizz bebişimmm kocişlerr kuzu maşallahhh
MAŞALLAAAHH MAŞALLAHHH MAŞALLLAAHHH KIRKBİRBUÇUK KERE HEMİDEE
AMA BEN NERDEYSE BİR AYDIR HİÇ YEMEK YAPMADIMMM
ayy alemsin kısss
bosverr yaparsınn yapan varsa ne diye yapcaksınnn bebişimm...
bu ara bizde cıvıttık aslındaa cok dışardaaa yidik bu ay aman napalım canımız sağolsun
EVET bebem yaa valla ben masumumm muhakkak bişey çıkıyo ya ordayız ya burdaaa
sen napıyosun bugün varmı işin dün naptın aldınmı bişiler bimilyoncudan
ayy alemsin kısss
bosverr yaparsınn yapan varsa ne diye yapcaksınnn bebişimm...
bu ara bizde cıvıttık aslındaa cok dışardaaa yidik bu ay aman napalım canımız sağolsun
bende hamurumu yogurdum dinlendiriyorum güzelce mama olcaklar bize hazırlansınlar
öle sen masumsun bebişimm ben biliommmm
napım valla bebişşş botları kaldırdım oturma odamı temizledimmm valizler hala öle ortadaydı onları kaldırdımm beyazları makinaya attımm öle daha asıcamm....
dün valla rüzgar gülü aldımmm balkon içinn bide saksııı okadar kociş geldii aldı beniiii öle cok detaylı bakamadımm
gördüm fotoları canım maşallah büyütmüüşsün :) hayırlı doğumlar olsun inşallah
şimdi dün akşam kaynımın arabasıyla ablama gittik eşimin kuzeni de bizimleydi ve çok usta şöfördür bak işte kuzen sana öğretsin dedi düz vites bende tabi araba merakıyla evet evet dedim ama ben otomatik araba istiyorum eşim dediki sen bu arabayı kimsenin bir yardımı olmadan sözle bile yerinden kaldır bi 15 mt ileri sür söz arabanı ben alıcam parasını da istemiycem senden dedi ((( konu şu kociş bana arabayı alıcaktı ama ben ona her ay 500 tl geri ödeme yapacaktım sırf kendi emeğimle almış olayım diye yoksa kıymetini bilmezsin arabanın dedi bende hak verip ona her ay 500 tl ödiycektim konu bu )) ama iddada söz para istemicem senden benden olsun dedi Allah dedim sanırım bu araba zor kalkıyo yoksa bu kadar büyük vaatte bulunmazneyse eve döndük kayınvalidemi bırakıp evin önünde arabayı ben alıp sokakta 15-20 metre sürücem ama acaip tırstım aslında kendime güveniyorum yaparım diye ama şimdi eşim asla kaldıramazsın filan dedi meğersem beni gaza getirmek için demiş aklınca neyse oturdumm hooooppp heyecanlı bi bekleyiş ama beni görseniz kırk takla atıyom acaba gündüz gözüylemi süreydim filan diye olmaz şimdi dediler eşim istersen vazgeç filan diyo hee bu arada ben kaybedersem ona 100 tl lik bi hediye alıcam ne isterse asla vazgeçmem dedim kuzene dedim çekil geliom koltuğa oturdum aboooo ben süper bi kalkış yaptım araba bırak 15 metreyi ben bunları bizim eve kadar götürdüm eşim ağzı açık bakıo bana bizim hatuna bak diyo yaa düz vitese bile eyvallah demedi diyoo ama beni görsenizzz kendi kendime alkışlıyoruummm kısacası kızlarr iddayı kazanmış bulunuyorum
inşallahh canım benimmmm :)
madamımmmmmmm sana koccaman alkışşşşşşsüpersin valla. iddia kazanmak ayrı bi keyif heheheheh
ay evet aynı benn
sonra düşünüyorumm haksızlık ediyom diye ama benim kocişim genelde istemez ne yaparsan der tabi sevmediklerini yapmamak şartıyla
ayy canımm benimm yaa geldi geçti bitti iştee valla gözlerim doluyo böyle düşününcene hayalllerla başladık burda ve bak şimdi hayatımızdaki değişikliklere rabbime sonsuz hamd olsun bugünleri de gördükk
hiç sorma madamım yaaa. bazen benimde aklıma geliyo. sen bana diyodun biz senle aynı zamanda hamiş kalıcaz. :)
sen hamiş olmuştun ne sevinmiştik. rabbim yeniden nasip edecek inşallah. en kısa zamanda. hatta bu ay olacak inşallah.
şimdi ben haftaya doğum yapıcam.
ayyy çok duygulandım yaaaa
evet tatlımmm aynen öyle vallaaa ketfini sürüyorum bugün zaten eşime ha bire beğendiğim arabaları mail atıyoommm
bu arkadaşların bebişleri olmuş kızlar ikisininde oğlu varr maşallahhhdaha küçükler amma süper yaa ayy çok seviniyuorum okudukççaa
bu hayırsız nikitaa nerde acepp özledim cadıyı
ayy rabişin de kızı olmuş adı nida rabia1984 rumuzlu arkidişşş
hiç sorma madamım yaaa. bazen benimde aklıma geliyo. sen bana diyodun biz senle aynı zamanda hamiş kalıcaz. :)
sen hamiş olmuştun ne sevinmiştik. rabbim yeniden nasip edecek inşallah. en kısa zamanda. hatta bu ay olacak inşallah.
şimdi ben haftaya doğum yapıcam.
ayyy çok duygulandım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?