bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ay evet aynı benn
sonra düşünüyorumm haksızlık ediyom diye ama benim kocişim genelde istemez ne yaparsan der tabi sevmediklerini yapmamak şartıyla
ayy canımm benimm yaa geldi geçti bitti iştee valla gözlerim doluyo böyle düşününce ne hayalllerla başladık burda ve bak şimdi hayatımızdaki değişikliklere rabbime sonsuz hamd olsun bugünleri de gördükk

bende sonradan düşünüyomm Allah var benim kociştee öle sunu yap bunu yap demezzz ben derimmm hep söle yapalımmm tımam derr....yemek konusundaa Allahtannn iyiyizz bebişimmm kocişlerr kuzu maşallahhh

MAŞALLAAAHH MAŞALLAHHH MAŞALLLAAHHH KIRKBİRBUÇUK KERE HEMİDEE
AMA BEN NERDEYSE BİR AYDIR HİÇ YEMEK YAPMADIMMM
bende sonradan düşünüyomm Allah var benim kociştee öle sunu yap bunu yap demezzz ben derimmm hep söle yapalımmm tımam derr....yemek konusundaa Allahtannn iyiyizz bebişimmm kocişlerr kuzu maşallahhh

MAŞALLAAAHH MAŞALLAHHH MAŞALLLAAHHH KIRKBİRBUÇUK KERE HEMİDEE
AMA BEN NERDEYSE BİR AYDIR HİÇ YEMEK YAPMADIMMM

ayy alemsin kısss
bosverr yaparsınn yapan varsa ne diye yapcaksınnn bebişimm...
bu ara bizde cıvıttık aslındaa cok dışardaaa yidik bu ay aman napalım canımız sağolsun

EVET bebem yaa valla ben masumumm muhakkak bişey çıkıyo ya ordayız ya burdaaa
sen napıyosun bugün varmı işin dün naptın aldınmı bişiler bimilyoncudan
ayy alemsin kısss
bu ara bizde cıvıttık aslındaa cok dışardaaa yidik bu ay aman napalım canımız sağolsun

EVET bebem yaa valla ben masumumm muhakkak bişey çıkıyo ya ordayız ya burdaaa
sen napıyosun bugün varmı işin dün naptın aldınmı bişiler bimilyoncudan

öle sen masumsun bebişimm ben biliommmm
napım valla bebişşş botları kaldırdım oturma odamı temizledimmm valizler hala öle ortadaydı onları kaldırdımm beyazları makinaya attımm öle daha asıcamm....
dün valla rüzgar gülü aldımmm balkon içinn bide saksııı okadar kociş geldii aldı beniiii öle cok detaylı bakamadımm

öle tabi yaa canımız sağ olsun minnakk
ayy alemsin kısss

oy oy oyy hanfendi hamarat yemekler yapıoo
bende hamurumu yogurdum dinlendiriyorum güzelce mama olcaklar bize hazırlansınlar

sağoll bebişkommm
heyoo bizimde var rüzgar gülümüs ama teras öle esiyoduki yere yapışmıştı

gördüm fotoları canım maşallah büyütmüüşsün :) hayırlı doğumlar olsun inşallah

inşallahh canım benimmmm :)

madamımmmmmmm sana koccaman alkışşşşşş süpersin valla. iddia kazanmak ayrı bi keyif heheheheh

kızlarr akşama ne yeemekk yapıyosunuz bakalımmm
kıyma çıkarmıştımm fikir verin bakalımmm

hiç sorma madamım yaaa. bazen benimde aklıma geliyo. sen bana diyodun biz senle aynı zamanda hamiş kalıcaz. :)
sen hamiş olmuştun ne sevinmiştik. rabbim yeniden nasip edecek inşallah. en kısa zamanda. hatta bu ay olacak inşallah.
şimdi ben haftaya doğum yapıcam.
ayyy çok duygulandım yaaaa

bu arkadaşların bebişleri olmuş kızlar ikisininde oğlu varr maşallahhh daha küçükler amma süper yaa ayy çok seviniyuorum okudukççaa
bu hayırsız nikitaa nerde acepp özledim cadıyı
ayy rabişin de kızı olmuş adı nida rabia1984 rumuzlu arkidişşş

Son düzenleme:
inşallahh bebeğim inşallah sen dedin ya ben doğurmadan siz hamile kalcanız diye olurmu olurr bizim batlar pazar günü senin doğum pazartesi olursa yırtıyoss hadeee

evet tatlımmm aynen öyle vallaaa ketfini sürüyorum bugün zaten eşime ha bire beğendiğim arabaları mail atıyoommm

heheheh

evet yaa nikita buraya hiç gelmedi dimi
bu arada kırmızıçilek vardı hatırladınızmı bursalı. o da yeni doğum yaptı.
rabişe çok sevindim yaa

oyyy ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…