bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

haziran 2011 bebişlerimi kaybetmiştim kürtaj olmuştum

tatlısım artık o günler geride kaldı. Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın dileğim budur

üzme kendini korkularını biliyorum aynılarını yasıyorum ama olsun aklın bugünlerde olsun bebişim

oyy kıyamam duygusal hanımmm yaa yesinlerr

evet canımm yaa bendee bendeeee

madamımmm canım kardeşimmmm hep dua ediyorum sen,cucum,berrem için özellikle....

Allahım peygamberimizin hatrına inşallah hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

bi kadının en büyük aruzu bence anne olmak.Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.

inşallahhh canım yaa inşallahhhh

aminnnnnnn aminnn balım yaa valla ne güsel dua etmişsin okurken bile gözlerim doldu...

inşallahh bebeğim inşallah sen dedin ya ben doğurmadan siz hamile kalcanız diye olurmu olurr bizim batlar pazar günü senin doğum pazartesi olursa yırtıyoss hadeee
kaç gündür ne düşünüyorum biliyomusun. ben normal doğum yapıcaktım doğum sırasında da size dua edicektim. şimdi sezeryan olucam ya nasıl dua edicem diye düşünüp duruyodum.
ama kesin kararımı verdim epidural sezeryan olucam. sezeryan sırasında uyanık olucam ve yine dua edicem size. pazar sizin bat ya. inşallah hamişlerdir diye dua edicem
doktorum itiraz etmezse kesinlikle epidural olup size dua edicem bebeğimi ilk ben görücem.

oyyy ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaa
ağlama kuzuumm. duygusal anniş seniiii.

aminn canım benimm amin koleramm
yok ben iyiyimm mutlu oluyorumm okudukçaa eski konuşmalar nikita subebek ahh ahhh
canım benim....

gel gel madamım okuma iyice duygusal olucaz bende etkilendim çok..

oyyy oyy yürek dayanmazki buna canımsın benim sen yaaa tontişim minik kelebekk ama o günler geride kaldı şimdi bende kendiminkini bulup göstertirim ağlarsınız heeee
hadi bakalım vakit gülme şükretme vaktii zamanla herkesin bebeği geliyorr üzülmeyin takılmayın rabbimize şükredelim bütün sevdiklerimiz yanımızda o zamanlardan beri bi eksiğimiz şimdilik bebişleirmiz olsun

madamım haklı üzülmeyelim haydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…