- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.321
bakıyorum da bi kaç arkadaş hamişmiş çok sevindimmm htcgl diye biri vardı ya 30 haftalıkmış maşallahhh çok istiyordu
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...e-kalmak-isteyen-anne-aday-adaylari-1117.html
haziran 2011 bebişlerimi kaybetmiştim kürtaj olmuştum
ama bak yine o aylarda bebeğini kucağına alıcaksın meleğim..
oyyy ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaa
oyy kıyamam duygusal hanımmm yaa yesinlerr
evet canımm yaa bendee bendeeee
tatlısım artık o günler geride kaldı. Allah'ın izniyle bebişini kucağına alırsın dileğim budur
üzme kendini korkularını biliyorum aynılarını yasıyorum ama olsun aklın bugünlerde olsun bebişim
inşallah bitanem. etkisinden çıktım desem yalan olur ama. doğurana kadar korkum devam edicek sanırsam(
oyy kıyamam duygusal hanımmm yaa yesinlerr
evet canımm yaa bendee bendeeee
madamımmm canım kardeşimmmm hep dua ediyorum sen,cucum,berrem için özellikle....
Allahım peygamberimizin hatrına inşallah hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
bi kadının en büyük aruzu bence anne olmak.Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
canım benim....
gel gel madamım okuma iyice duygusal olucaz bende etkilendim çok..
kaç gündür ne düşünüyorum biliyomusun. ben normal doğum yapıcaktım doğum sırasında da size dua edicektim. şimdi sezeryan olucam ya nasıl dua edicem diye düşünüp duruyodum.inşallahh bebeğim inşallah sen dedin ya ben doğurmadan siz hamile kalcanız diye olurmu olurr bizim batlar pazar günü senin doğum pazartesi olursa yırtıyoss hadeee
ağlama kuzuumm. duygusal anniş seniiii.oyyy ağlattınız beni yaaaaaaaaaaaaa
canım benim....
canım benim....
madamımmm canım kardeşimmmm hep dua ediyorum sen,cucum,berrem için özellikle....
Allahım peygamberimizin hatrına inşallah hepimizin evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
bi kadının en büyük aruzu bence anne olmak.Allah hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.
inşallahhh canım yaa inşallahhhh
canım benim....
canım benim....
bencede ben de bakem dedim kapattım sonra o topik bana zor günlerimi hatırlatıyo.iyiki madamım bu topiği açmışsın he
heheh bu topik cücümün aklına geldii o dedi kendimize bi topik açalım eski dostlar gelsin dedi
yaşasınn cücümmmmmm
oyyy oyy yürek dayanmazki buna canımsın benim sen yaaa tontişim minik kelebekk ama o günler geride kaldı şimdi bende kendiminkini bulup göstertirim ağlarsınız heeee
hadi bakalım vakit gülme şükretme vaktii zamanla herkesin bebeği geliyorr üzülmeyin takılmayın rabbimize şükredelim bütün sevdiklerimiz yanımızda o zamanlardan beri bi eksiğimiz şimdilik bebişleirmiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?