bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

canım benim hayranım senin güçlü duruşuna olumlu bakışına yerim ben seniii rabbim gönlündekileri gerçeğe çevirsin inşşşş bu topik ve diğer topikte ki kardeşlerimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versin evlatlarımızı kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inşşş

aynen valla yaa QUOTE=kolera_vebasi;23798065]madamımmm kaptırdık kendimizi mayıs topiini okuyoz yanlız he [/QUOTE]

aminn bebüşümm aminnn valla üzülmüyo değilim bebek için ama bundan daha önemli olan benim ailem eşim ve sevdiklerim şuan daha möhöömm inanki ama bebeğimi de bekliyorumm gelecek biliyorumm kii[

iyi akşamlar kızlar....durumumdan ötürü çok sık giremiyorum nete...bazen okuyup çıkıyorum...artçı doğum sancılarım sıklaştı...özellikle geceleri nefes alıp vermekte çok zorlanıyorum...oturarak uyumaya çalışıyorum desem yeridir...kızımın ayakları gögsümün altında...v.s v.s işte...öpüyorum hepinizi...

uzun zamandır ben açmamıştımmmm topiğii kimsecikler yokkk.....
napalım topikcimmm beklerizzz bizdeee
hadii uyanın gelinnnnnnnnnnn

günaydınnnn kızlarrr ben arkadaşa kahvaltıya didiyommm sonra görüşürüz hepiciğinizi çok seviyommmm

günaydın kuzummmm benim aferim sana erkencisin bugünn ben geç kaldıım bugün biraz uyuyakalmışız sabah ancak gelebildim kuzumm gelincede odadaki kızlarla eski çocukluk anılarımızdan açıldı konular en çok ve en deli anılar bendeymiş bunu anladıkk
sen napıyosun minnakım
uzun zamandır ben açmamıştımmmm topiğii kimsecikler yokkk.....
napalım topikcimmm beklerizzz bizdeee
hadii uyanın gelinnnnnnnnnnn

ooo hade afiyet olsun ballı kaymak
günaydınnnn kızlarrr ben arkadaşa kahvaltıya didiyommm sonra görüşürüz hepiciğinizi çok seviyommmm

günaydın bebişş....
ohh git tabiii mis gibi kahvaltı edinn minnakınla....
bende uyandım duş aldım hemencikk sular gidicekmişş bugün binada arıza var o yapılcak bende erkenden kalktım duş aldım...şimcik kahvaltı edicemmmm

günaydınn meleğimm....
valla ivit kalktımm sular gidicekmiş bugün bende kalkıyım didimmduşumu aldımmm sonra banyoyuda temizledim girmişkenn....
şimdi kahvaltııı yapıcammm tost yaptım onu yicemm bebişim....
cıldırık arkidişimm benimm yaa solladın milletiii valla..
ayy o eskilerrr acıldımııı insanınnn içi acılıooo bende cok seviyomm eskilerden konusmaya bayılıyommm
hey gidi heyyyyy

bilmiyorum garipim şuan.iyiyim sanırım. ama acayip bi sinirli gibiyim.
acıktım ama kalkıp bişeyler hazırlamak bile istemiyorum

kıss ne bu bezginn haller nolii nolii....
bikaçgün sonraaa oğluşunn geliooo minnakkk simdi senin için içinee sığmamasıı lasımm cabık silkelen bakımm
kalk bişiylerr hazırla kendineee hüplett mis gibi bak ben tost yaptımmm cok güsell olmuşşş sende kalk bi tost yap kendineee mis miss

günaydınn tatlımmm yemek yemiyomuşun duyduğğum kadarıylaa ama sen bizi çok üzüyosun yaa hep bi moral bozukluğu sinirlilik hiç yakışıyomu valla eymen mutsuz bi çocuk olursa dicem ki hep annenin yüzündennşikayet etçem seni
günaydın kızlar

ayy cücüm bir araya gelekte konuşak o zaman bol boll
üff su kesintisi çok sinir bir durum yaa neyse ama sen akıllılık ederek tüm tedbirleri almışsın kuzumm
kuzum yaa benim kırmızılarım gelcek galiba dün akşam bi nişan işareti gördüm de
bilmiyorum garipim şuan.iyiyim sanırım. ama acayip bi sinirli gibiyim.
acıktım ama kalkıp bişeyler hazırlamak bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…