- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.341
madamım haklı üzülmeyelim haydi
oyyy oyy yürek dayanmazki buna canımsın benim sen yaaa tontişim minik kelebekk ama o günler geride kaldı şimdi bende kendiminkini bulup göstertirim ağlarsınız heeee
hadi bakalım vakit gülme şükretme vaktii zamanla herkesin bebeği geliyorr üzülmeyin takılmayın rabbimize şükredelim bütün sevdiklerimiz yanımızda o zamanlardan beri bi eksiğimiz şimdilik bebişleirmiz olsun
canım benim hayranım senin güçlü duruşuna olumlu bakışına yerim ben seniii rabbim gönlündekileri gerçeğe çevirsin inşşşş bu topik ve diğer topikte ki kardeşlerimizeee hayırlı sağlıklı evlatlar versin evlatlarımızı kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin inşşş
hicranımında kızı olmuş 2 aylık filan snaırımmm dahaaa
oyy maşallah ya...
ivit ne cok kişi varmışşş ya...
doğmuşta 2 aylık olmuşş ne güsell yaa
darısı bize olsun kuzummm
uzun zamandır ben açmamıştımmmm topiğii kimsecikler yokkk.....
napalım topikcimmm beklerizzz bizdeee
hadii uyanın gelinnnnnnnnnnn
günaydınnnn kızlarrr ben arkadaşa kahvaltıya didiyommm sonra görüşürüz hepiciğinizi çok seviyommmm
günaydınnnn kızlarrr ben arkadaşa kahvaltıya didiyommm sonra görüşürüz hepiciğinizi çok seviyommmm
günaydın kuzummmm benim aferim sana erkencisin bugünn ben geç kaldıım bugün biraz uyuyakalmışız sabah ancak gelebildim kuzumm gelincede odadaki kızlarla eski çocukluk anılarımızdan açıldı konular en çok ve en deli anılar bendeymiş bunu anladıkk
sen napıyosun minnakım
ooo hade afiyet olsun ballı kaymak
günaydın kızlar
günaydınn zaeytin gözlü bebişimmmmmmmm
nasılsınnnn
bilmiyorum garipim şuan.iyiyim sanırım. ama acayip bi sinirli gibiyim.
acıktım ama kalkıp bişeyler hazırlamak bile istemiyorum
kıss ne bu bezginn haller nolii nolii....
bikaçgün sonraaa oğluşunn geliooo minnakkk simdi senin için içinee sığmamasıı lasımm cabık silkelen bakımm
kalk bişiylerr hazırla kendineee hüplett mis gibi bak ben tost yaptımmm cok güsell olmuşşş sende kalk bi tost yap kendineee mis miss
günaydın kızlar
günaydınn meleğimm....
valla ivit kalktımm sular gidicekmiş bugün bende kalkıyım didimmduşumu aldımmm sonra banyoyuda temizledim girmişkenn....
şimdi kahvaltııı yapıcammm tost yaptım onu yicemm bebişim....
cıldırık arkidişimm benimm yaa solladın milletiii valla..
ayy o eskilerrr acıldımııı insanınnn içi acılıooo bende cok seviyomm eskilerden konusmaya bayılıyommm
hey gidi heyyyyy
bilmiyorum garipim şuan.iyiyim sanırım. ama acayip bi sinirli gibiyim.
acıktım ama kalkıp bişeyler hazırlamak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?