bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla gelincee konusalımm bebişimmm belkim gelicemmm önümüzdekii haftaa
yani zatenn başka gelemem kurs başlayınca hemde kırmızılar dönemii olcak eğer gelirsee
ivit su kesintisiii finaa vallaaaa ama ben erkenden işlerimi hallettim Allahtan
ayyy bebiş ya benimde gelcekk sankiii ne bilemmm yaaa yine yine yinee
senin lekemii geldii

neeeeeeeeeeeeeeeeeee geliyomusunnnnnnnnnnn valla deeeeeeeeeeeeeeeegelll yaa gelll nolurrrrrrrrrrrrrr bidaha gelemezsin evet ben diim sana bakkk
evet bebeğimm leke geldi haftasonu yine gelmişti çok az dün yine geldi öle takılıyo kafasına göre benimkiler malumm

valla gelcem sanırımm biliıonn sonrada kurs baslıcakkk azranın doğum günene bile gelemicemm sanırımm
bakalım bakalımm inş. ayarlarsak gelicemmm
ahh ahh bebişlerimiz gelsin artık minnakımm yaaaaa Allahımmm versin hayırlısıylaa inş...

bu ay gelirse bebişlerimiz geldiğinde kutlama yaparız gelmezse sigara kahve yaparıss minnakımmm
bu haftasonumu gelcen ayy bak heyecan yaptım haaa görüşçez dimeee:26:
kız minnak direksiyon ne oldu açıklanmadımı dahaa

Son düzenleme:

ayy inş. kuzum yaaa...gelirseee süt içicess gelmezse sigara kahvee....
valla bilmiomkii tam günü belli diil bugün kocişin teyzesii gelicekk bikaçgün onunla vakit geciriyim simdi hemen gelmek olmaz ayıp olur....
önümüzdeki hafta gelirim sanırsammm bebişimm
görüşcess tabeee
yok acıklanmadıı daha ama bu hafatsonuna kadar acıklanırrr bebişimm

heyoo heyooo
kızım sen de kaptın bu ehliyetii kuzumm benim yaaa efferriimm bizee
dün kociişim iştenn geldii off diyo çok çalışmam lazım karıma araba alıcam diyoo baya yere haber salmış filan vaayy dedim sen baya ciddisinn e herhalde dedi görüşelim minnakım yaa ama daha uzun görüşelim bu sefer inşallahhh

ivit ivit kaptım sanırsamm
ohh sende arabayıı kaptınn bebişimm aferimm kıs sanaeee alcak tabeee okadar iddaya girdinizz bebişimde kazandııı
görüşcess bebişimmm inş.. bu sefer daha uzun olcakkkkkkk

noluyoo bebişşş ya neyin var neden bölesin neden ağlıyosunnn şimdiii

kıyamam nolduu sana böyle yaaaaaaaaaaa ağlama ama ağlamaaa

yedim yedim. az bişey atıştırdım.
perdeleri astım. hemen kızmayın cama asmadım kurusun diye astım yani.

ya madamım doğru diyosun hep bi can sıkıntısı hep moral bozukluğu ama inanki hep bişeyler oluyo. çok bunaldım artık.
ailevi problemler felan var biraz. bende zaten bunalım haldeyim. doğum yaklaştı psikolojim zaten normal değil. bide bisürü sorunlar duyuyorum boğuluyorum sanki.

evet evet uzunca görüşelim bu sefer minnak yaaben şimdi başlarım yine geceleri kocişe cücüm gelioo cücümm geliyoo demeyee ehh dicek hadi yine buldunuz birbirinizi
ivit ivit kaptım sanırsamm
ohh sende arabayıı kaptınn bebişimm aferimm kıs sanaeee alcak tabeee okadar iddaya girdinizz bebişimde kazandııı
görüşcess bebişimmm inş.. bu sefer daha uzun olcakkkkkkk

duyma sen öle herşeyi bakim tıka kulacıklarını
tahmin edebiliyorum şimdi sende duygular çorba gibidir hak veriyorum hemde çok ama istiyorumki şu doğuma mutlu mutlu heyecanla git hep mutlu ol istiyorum izne çıktın yatıp dinlenmen gerek halde bi ton iş yapıyosunn çağıracaktın kadını yapacaktı herşeyi işte ama sen kadından önce bütün evi temilzeidn zaten bişey kalmadı kızmıyor değilim sana emiiii
ama seni çook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzz zeytinimmmmmmmmmmmm

ivit ivitt bölee sohbet yapalımmm kocişler alemm yaa
bulurusss biz birbirimiziii heyo heyooo aynı sehirde olsakk dimikk bıktırcass kocişleriii minnakkoyy yirim ben seniii
bende cok kızıyommm zeytinee kuzum yaa....
bende diomm kadına iş bırakmadın maşallah hepsini yaptın diyee ama cok iş varmışşş dahaaaa....
kızıyoss sanaaa kendini yorduğun için dinlenmediğin içinnnn kızıyosss ama madamımdaa söledi yaaa seni cok seviyoss diye kızıyosss zateennn

olmuyo işte kulak tıkayamıyosun. alt üst durumdayım.
canım ev inanki çok düzensiz. burda kadınlar eve gelince herşeyi yapmıyoki. camlar kapılar yerler tamam. perde felan öyle işlere girişmiyolar hiç.
hemde hiçbişe yapmadan oturursam hep düşünücem.düşündükçe daha kötü olucam boşver böyle bişeyler yapıp kafamı dağıtıyorum en azından.

fıstık whatsapp kapalı mı? bişey gönderdim bi bak

bu aradaaa bende sizi çok seviyoruummmm.

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar
zeytiniiimmmmm tatlı canını kimler sıkıyo senin çokayıp yaaa
cucum banada gel banada

günaydın tatlışşş....
oyy inş.. bebişim yetiştirebilirsemmm gelirim tabidee cok uzakkk işte sizin oralarrr annişlerr sarıyerde oturuooo ....
yinede inş. diyimm saoll bebişimm sölemen yeterrr

günaydın fıstıklar
zeytiniiimmmmm tatlı canını kimler sıkıyo senin çokayıp yaaa
cucum banada gel banada

günaydın canım.
off ne bileyim canım yaa.keyfim yok biraz. hep bi can sıkıntısı oluyo. bende zaten hassas bi dönemdeyim. daha zor geliyo.

merhaba hoş geldin daha gelmedimi prenses ne durumdasın

hoşbulduk canım..sende hoşgeldik...şükür dahalık gelmedi....çok zorladı halende zorluyo....biraz daha beklesin istiyoruz...Allah boşuna 40 hafta vermemiş...1 gün bile fazla kalsa iyi....sancılar sık sık yokluyo geçiyo...bakalım ne zamn gelecek...

sen nasılsın?ne durumdasın?

sağlıkla gelsin güzellik
ben ne olsun uykudan başka bişey yok yastıktan kalmak istemiyo kafam bugun yarın gelir kırmızılar heralde bekliyorum

sağlıkla gelsin güzellik
ben ne olsun uykudan başka bişey yok yastıktan kalmak istemiyo kafam bugun yarın gelir kırmızılar heralde bekliyorum

sağol canım inş...bu uykuların sebebi hamişlik olur inş...iyi düşün iyi olsun..

ayyy napmışlar öle çocuğuma yaa kel kafalı keltoş olmuşş yanaklara bak maşallah pancar gibi heee olsun çabuk uzar şimdi onun saçıı
merhaba canımm sancılar başlamışş hadi bakalım hayırlısıyla gelsinler artık sen nerdesin kim var yanında şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…