bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

naptınızz minnaklar....
evimi süpürdüm sildimmm camaşır topladım katladım yeni bi makina attımmm amanınnn iş hic bitmiooo vallahaaa

öyle canım başladı çoktan...kafayı yemezsem iyidir....durup dururken bi ağlıyorum.durduk yere bi sebep bulup sinirleniyorum...ruh halim çok tuhaf...memleketteyim canım..benim ailem,eşimin ailesi burdalar....en önemlisi eşim yanımda...

beni en çok strese sokan şey doğumun ne zamn olacağının belli olmaması...bide doktorum 1.5 saat uzaklıkta...biçok doktora gittim ordaki doktorum gibi güven vermedi orasını karar kıldık...o doktorun yanında çok rahatım güveniyorum ona onu istiyorum işte.....

böyle işte madamım...karmakarıuşığım...

sen ne durumdasın? şu lekelenmeler hayıra işarettir inş..

oyy benim minnakım yaa bendede çok iş var kuzum bende her akşam eve gittiğimde muhakkak bişiler yıkıyom 3 makina çamaşırım var ütülencek ev silinip süpürülcek toz alıncak tam 2 hafta oldu bişi yapmadık çünkü evde yoktukki hiç aman sus kimseler duymasın bu halimizi ama bugün yarın yapıpı bitiricem inşallah cumartesi herşey bitmiş olmalı pazar sabah arkadaşlarla dışarda kahvaltı edicez sonra bize gelcez hepberaber bebek şekerlerini yapıcaz onlarınn üstüme yük aldım valla doğurcaklar malzemeyi alın ben yapıcam dedim neyse aldık ama şimdi ikiside beni bekliyoo bu hafta yapalımda bitsin valla :)))
naptınızz minnaklar....
evimi süpürdüm sildimmm camaşır topladım katladım yeni bi makina attımmm amanınnn iş hic bitmiooo vallahaaa

ayy ne bilim bebekim yaa inşallah hayra işarettir bizimde telaşlı hallerimiz olsun karmakarışık olalımmm durup durup ağlayıp sinilrnelim ama önce bebişimiz bi gelsin konsun içimize
valla düşünüyorum da garip bişi olsa gerek inşallah normal doğum olurda sonrasıonda rahat edersin ailenin yanında olman güzelmiş sevindim onlar seni sancılar tutunca uçurur doktora merak etme sen hiç
herşey güzel olacak biliyosun dimi aslında şimdide güzel tadını herşekilde ve durumda çıkarabilene ama

Son düzenleme:
selam kızlar...
çok yoğunum bugün rapor çıkarmam lazım onları toparlıyorum merak etmeyin diye haber vereyim dedim ama merak edende olmamış zaten..

Son düzenleme:

bebüşümmm bizde hamişşş olalımmm yaaaaaaaaabizdee kusalımmm ha bireee başımızdaa dönsünnn ağlayıp zırlayalımmm

inş.canım...sizden de duyarız inş..ayy midem bulanıyo,çok sinirliyim,durup dururken ağlıyorum,ayy doğuma şu kadar günüm kaldı,minnoşumun kıyafetlerini yıkadım ütüledim,çantam hazır,ay normal mi olsa sezeryan mı v.s v.s

şimdilik normal doğum gözüküyo bakalım son anda değişmez inş...yüzüstü yayıla yayıla yatmayı çok özledim sezeryan olursa uyuyamam öle:))))

beazen kendimi normal doğum yaparken düşünüyorum da aaaaaaaaaaaaa ne gazrip ve birazda korkutucu:) (

rabbim yardımcımız olsun....

selam kızlar...
çok yoğunum bugün rapor çıkarmam lazım onları toparlıyorum merak etmeyin diye haber vereyim dedim ama merak edende olmamış zaten..

ayy bebişş merak etmesss olurmuyusss seniiii valla iş güc bizde öle pek durmadık bugün....
hem niden böle bugün herkes sinirli ve alıngan bakımm aaa kızcam amaaa

ayy bebişş merak etmesss olurmuyusss seniiii valla iş güc bizde öle pek durmadık bugün....
hem niden böle bugün herkes sinirli ve alıngan bakımm aaa kızcam amaaa

ayy cucum kız valla....belki kendimize geliriz...bu halde kimse bana kızmıyo..eşim ne yaparsam yapayım relax durumda...beni sakinleştirmeye çalışıyo şunu yapalım bunu yapalım diyo..yaranamıyo adam :)

ben merak etmiştim aslında amaa o an çıktım yeni geldim sayılır bende miniğimmm işede geç kaldım zaten sabah ben bugün hayrım yok kimseye benimm
selam kızlar...

offf offff bende istiyom bendeeee tatlım yaane yemek var tatlım benim evde sadece pilav ve çorba varryanına napsamkii dün akşam tavık vardıı bu akşam napsakk:26:
bebüşümmm bizde hamişşş olalımmm yaaaaaaaaabizdee kusalımmm ha bireee başımızdaa dönsünnn ağlayıp zırlayalımmm

normal devam ederse hiç şaşma kimse bağırıp çağırmaktan ölmemiş merak etme eninde sonunda bitecek oraya odakanırsan Allahın izniyle kolay bir doğum olurr

öyle zaten canım normal istiyorum...doğum sonrası daha önemli çünkü....

ayy cucum kız valla....belki kendimize geliriz...bu halde kimse bana kızmıyo..eşim ne yaparsam yapayım relax durumda...beni sakinleştirmeye çalışıyo şunu yapalım bunu yapalım diyo..yaranamıyo adam :)

ayy kızcam vallada kıyamıyomm hic birinizee yaa....bahar havasıı cartııı hepimiziiii valla hemencikkk kendinizee gelinn minnaklarımmmm....
siz hamişlere hele hic bişiy diyemiyossss

offf uleynn offffffffff
tavuk yapcam bende kuzum valla bide pilafff salata okadannnnnnnnnn.......
aman canım hic bişiy istemioo yinee suan cok acım ama hic bişi yemek gelmio içimdenncorba ısıtıyımmm barimmm kendimeee
sendeee napsankiii kuzum valla aklıma hic bişiy gelmediiii ahh ahh yine efkarlandımmm uleynnnnnnnnn

ay nasılda kıyamazmış buralara daha bahar uğramadı dün kar yağıyodu burda...bahar havası değilde doğum havası çarpıyo herhalde:)))

ay nasılda kıyamazmış buralara daha bahar uğramadı dün kar yağıyodu burda...bahar havası değilde doğum havası çarpıyo herhalde:)))

kıyamıyomm vallahaa hepinizi cok seviyommmm berroşumudaa cok seviyommm o yoğun heraldee kafasıı atmışşş sinirlenmiş bıdışşş
amannn bakma bahar diyom amam bikaçgün uğradıı yine gittiii yaa hava cok soğukk vallaaaa kış geri geldi sankimm:18:

ayy bende sizleri çok sefiyomm....evet kış geri geldi...herhalde bu gidişle bi yaz gelecek bıktıracak bizi...bu kadar soğuğun sonu odur...ayy kızımı cıbıl cıbıl gezdiririm o zamn....ama nasıl dayanırım oana ısırmadan bilemem:))

haydeeeeee sana noldu şimdi minnakım benim yaa efkar basmış ne efkarı yaaa bak çevrendekileri örnek alma lütfen tamam mı tosbikosumm
durun durun haftasonu hava gene güzelleşiyomuşş

haydeeeeee sana noldu şimdi minnakım benim yaa efkar basmış ne efkarı yaaa bak çevrendekileri örnek alma lütfen tamam mı tosbikosumm

durun durun haftasonu hava gene güzelleşiyomuşş

yok bebiş yok ben iyiyimmm ölee aradaaa bağırmak ii geliooo efkarlandımmm falanturupppppppp gibiyimmm
ayy güsel olsunda gezelim gezelimm heyoooooooooo

ivit valla yazzz finaa gelcekkk sanırsam...
uyyyy yenmezmii kıs cıbıl cıbılll ısırmalık yimelikkk olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…