bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bilmiyorumki tatlım ya ama bundan sonra genelde hep böyle olacak herkes doğurcak artık bebişleriyle ilgilencekler bizleri unutçaklar ama ben bilicemki akılları yinede bizde olacak ama zamanları olmayacak onlar mutlu olunca bizde olucaz tontişim
sen ben berrem goodjinim yaşlanıcaz burdaaa
tımam bebişimmm
niden bugünnn topik böle sıkıcı tosbikimm yaaa:44:

ayyy bebişler oluncaaa ivit onlarla ilgilenceklerrr cok az gelceklerr
ah ahhh bizimde aklımız onlarda olcakk onlarınkii bizdee....
bizdee böleee kalcass buralardaaa
ayyy iice kararttık içimiziii yaaa

güllerimi biraz çapaladım bana güzel tomurcuklar yapsın dıye güneşlendim ağaçta biraz geldim ne kaynatıyosunuz bakıımm siz

zeytinn az kalmış canım, hayırlısıyla bebişini kucagına al insallah. neden normalden vazgectin

Geceler golgesinde
Kırık kadeh gibiyim
Bu sensiz aksamlarda
Umitsiz, kederliyim

Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler

Gece gec saatlerde
Hıckırık duyuyuyorum
Hayalini goruyor
Seni dusunuyorum

Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler

Bir hayal otesine
Gitmeyi istiyorum
Beklemekten usanmis
Ben sana geliyorum

lay lay lay layaa

canlarım minik kuşlarım incirlerim,çörek otlu balları ,pekmezlerm,cevizlerim aklınıza gelebilecek bütün yalakalıklar...:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

güllerimi biraz çapaladım bana güzel tomurcuklar yapsın dıye güneşlendim ağaçta biraz geldim ne kaynatıyosunuz bakıımm siz

ohh ni güselll günller budanmışşş....
güneşlenilmişş mis miss
valla ne kaynatalımm canım yaa öle bunalımdayıss nidensee böle olduu bugünn herkesss bi tuhaff bugünn bizede yansıdı sanırsammm

kız şaka kız şaka hemen karartma içini öle aaaaaaaaa buda yer arıyo kendine çekerim kulağını heee bizde hamiş olucez ancak bebişlerimizin kıyafetleriyle ilgilencezzz böyle düşün böyle olsun

zeytinn az kalmış canım, hayırlısıyla bebişini kucagına al insallah. neden normalden vazgectin

vazgeçmedimkiiii. ahhh ahhhhh plasetası aşağı kaymış. rahim ağzındaymış. bu şekilde normal doğum yapmam bebeğin hayatını ve kendimi tehlikeye atmak olurmuş.
doktor sezeryan dedi diye kaç gün ağladım

aglama tatlım benim, en önemlisi saglıkla kavusman bebeğine, sezaryen kötü bişe de degil ayrıca

ohh beeeee şöle gel içimizi açtın valla yaa topikinde maşallahı var bir anda çoğladı kişilerimiz
hoşgelmişsen minnak şey bize neden yağ çekiyon söle bakalım bişimi dicen yoksa bizleree
ama ben seni çoooooooookkk özledim bugünnnnnn

aşk olsun size yaaa. başka bişey demiyorum sizeeee

kıss pıtırcıkkk ne o öle geldiin haşladın bizi gittinn...
neysee aldın yine gönlümüzüüüü bıdışşş yaa....insan sana nasıl kızsınn lokumcukk lokumcukk

aglama tatlım benim, en önemlisi saglıkla kavusman bebeğine, sezaryen kötü bişe de degil ayrıca

bebeğimi ilk ben görecektiimmmm. ilk ağlamasını duyacaktıımmm. böyle sızlandım sızlandım.
şimdide epidural sezeryan olmaya karar verdim. cumartesi doktora gidince sezeryan için gün verecek. konuşucam epidural için. itiraz etmez inşallah

ohh güller budanmışş aferim sana inşlalah üşümedin valla ben oturduğum yerde üşüyorum bugünn

selam tatlımmm
ben ccücüm ve goodjin bu haftasonu inşallah batlarımız inşallah üçümüz birden bombayı patlatırızzz topik şenlenirr
selam kızlarrr
batlar ne zaman?

aaaaaaaaaaaa noldu yaa ne dedikkii
aşk olsun size yaaa. başka bişey demiyorum sizeeee

yok meleğim o kadar işim çookki ama ben sizi özledim ondan bi cöööh diyim dedim...
içimden geldi ondan yalakalık yaptım yanee...
çok seviyorum ve öpüyorum sizi minnoşlarım...

evet doğru dusunmussun canım, boylelikle yine ilk sen gormus olursun

kıss pıtırcıkkk ne o öle geldiin haşladın bizi gittinn...
neysee aldın yine gönlümüzüüüü bıdışşş yaa....insan sana nasıl kızsınn lokumcukk lokumcukk

reçelim benim kuzum ben sizi hiç haşlarmıyım...
baktım beni sormayınca dostlarımın aklına gelmedim herhal dedim...
ama sonra olmaz onların ben hep aklındayım didimm ...
şaka bi yana gerçekten çok işim var canım sıkıldı sizi özledim geldim meleğim ama gitmem lazım 1 saatim kaldı teslim etmek için yarın bol bol konuşuruz öpüyorum miniğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…