- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.401
bağır minnakım bağır istiyosan kimseler duymaz senii şeker şeyy
tımam bebişimmm
niden bugünnn topik böle sıkıcı tosbikimm yaaa:44:
bilmiyorumki tatlım ya ama bundan sonra genelde hep böyle olacak herkes doğurcak artık bebişleriyle ilgilencekler bizleri unutçaklarama ben bilicemki akılları yinede bizde olacak ama zamanları olmayacak onlar mutlu olunca bizde olucaz tontişim
sen ben berrem goodjinim yaşlanıcaz burdaaa
kaç gündür ne düşünüyorum biliyomusun. ben normal doğum yapıcaktım doğum sırasında da size dua edicektim. şimdi sezeryan olucam ya nasıl dua edicem diye düşünüp duruyodum.
ama kesin kararımı verdim epidural sezeryan olucam. sezeryan sırasında uyanık olucam ve yine dua edicem size. pazar sizin bat ya. inşallah hamişlerdir diye dua edicem
doktorum itiraz etmezse kesinlikle epidural olup size dua edicem bebeğimi ilk ben görücem.
ağlama kuzuumm. duygusal anniş seniiii.
güllerimi biraz çapaladım bana güzel tomurcuklar yapsın dıye güneşlendim ağaçta biraz geldim ne kaynatıyosunuz bakıımm siz
ayyy bebişler oluncaaa ivit onlarla ilgilenceklerrr cok az gelceklerr
ah ahhh bizimde aklımız onlarda olcakk onlarınkii bizdee....
bizdee böleee kalcass buralardaaa
ayyy iice kararttık içimiziii yaaa
zeytinn az kalmış canım, hayırlısıyla bebişini kucagına al insallah. neden normalden vazgectin
vazgeçmedimkiiii. ahhh ahhhhhplasetası aşağı kaymış. rahim ağzındaymış. bu şekilde normal doğum yapmam bebeğin hayatını ve kendimi tehlikeye atmak olurmuş.
doktor sezeryan dedi diye kaç gün ağladım
Geceler golgesinde
Kırık kadeh gibiyim
Bu sensiz aksamlarda
Umitsiz, kederliyim
Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler
Gece gec saatlerde
Hıckırık duyuyuyorum
Hayalini goruyor
Seni dusunuyorum
Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler
Bir hayal otesine
Gitmeyi istiyorum
Beklemekten usanmis
Ben sana geliyorum
lay lay lay layaa
canlarım minik kuşlarım incirlerim,çörek otlu balları ,pekmezlerm,cevizlerim aklınıza gelebilecek bütün yalakalıklar...:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bilmiyorumki tatlım ya ama bundan sonra genelde hep böyle olacak herkes doğurcak artık bebişleriyle ilgilencekler bizleri unutçaklarama ben bilicemki akılları yinede bizde olacak ama zamanları olmayacak onlar mutlu olunca bizde olucaz tontişim
sen ben berrem goodjinim yaşlanıcaz burdaaa
ayyy bebişler oluncaaa ivit onlarla ilgilenceklerrr cok az gelceklerr
ah ahhh bizimde aklımız onlarda olcakk onlarınkii bizdee....
bizdee böleee kalcass buralardaaa
ayyy iice kararttık içimiziii yaaa
Geceler golgesinde
Kırık kadeh gibiyim
Bu sensiz aksamlarda
Umitsiz, kederliyim
Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler
Gece gec saatlerde
Hıckırık duyuyuyorum
Hayalini goruyor
Seni dusunuyorum
Hayat sevince guzel
Sen sevilirsen eger
Yoksa hasretle biter
Tatli gecen o gunler
Bir hayal otesine
Gitmeyi istiyorum
Beklemekten usanmis
Ben sana geliyorum
lay lay lay layaa
canlarım minik kuşlarım incirlerim,çörek otlu balları ,pekmezlerm,cevizlerim aklınıza gelebilecek bütün yalakalıklar...:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
aglama tatlım benim, en önemlisi saglıkla kavusman bebeğine, sezaryen kötü bişe de degil ayrıca
güllerimi biraz çapaladım bana güzel tomurcuklar yapsın dıye güneşlendim ağaçta biraz geldim ne kaynatıyosunuz bakıımm siz
selam kızlarrr
batlar ne zaman?
aşk olsun size yaaa. başka bişey demiyorum sizeeee
ohh beeeee şöle gel içimizi açtın valla yaa topikinde maşallahı var bir anda çoğladı kişilerimiz
hoşgelmişsen minnak şey bize neden yağ çekiyon söle bakalım bişimi dicen yoksa bizleree
ama ben seni çoooooooookkk özledim bugünnnnnn
bebeğimi ilk ben görecektiimmmm. ilk ağlamasını duyacaktıımmm. böyle sızlandım sızlandım.
şimdide epidural sezeryan olmaya karar verdim. cumartesi doktora gidince sezeryan için gün verecek. konuşucam epidural için. itiraz etmez inşallah
kıss pıtırcıkkk ne o öle geldiin haşladın bizi gittinn...
neysee aldın yine gönlümüzüüüü bıdışşş yaa....insan sana nasıl kızsınn lokumcukk lokumcukk
insallah canım , ne guzel tesaduf olmus, hepinize dua edicem tüm kalbimleselam tatlımmm
ben ccücüm ve goodjin bu haftasonu inşallah batlarımız inşallah üçümüz birden bombayı patlatırızzz topik şenlenirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?