- 23 Eylül 2010
- 6.832
- 637
- 363
- Konu Sahibi bilgemadam
-
kızlar bu arada bugün itibariyle 20+0 oldummmm
hımm bak az kalmış canımmm inşallah gececekktir herşey bebilerimiz için unutma sakın
geçti dimi ohhhh çok şükürrrrr
ohh ne güzel yolu yarıladın yane bugün çilekimmm
evet madamım çok şükür artık geri sayım başladı ama ben kızıma iki çift çoraptan başka hiç bişi almadım çıplak kalacak kızanım
kızlar bu arada bugün itibariyle 20+0 oldummmm
beni bırakıp gitmiş herkes
koleram ziya bey hastahaneden ayrılmış sadece özel çalışıyormuş bilgin olsun bebem şaşırdım bende...
haklsıın canım bunun tahlili var taraması var. şevket yılmaza gidersen benim doktorumu önerebilirim sana...birde doruk tıp a gidiyorum ben
Bugün erken gelim dedim amma kimsecikler yooooooooooookkkbatıma kalmış iki gün uykularım kaçık şaşkın oldum iicene
çilekim naber...?
sen nerde oturuyosun canım..?
doruk da kime gidiyon merak ettimde..bende dorukda bi doktora gitim ama hiç memnun kalmadım
madamım ne oldu sana yaa nie bunalıma takılmışın böyle mutsuzsun kuzum...
de bakam bana ni oldu?
kocişle küstük birbirimize ve bu durum beni çok üzüyor nedeni yok benim alınganlıklarım acaba hamilmiyim diyorum öyleysem ii de ya diilsem az öncede lavobada açık pembe akıntı gördüm kırmızılar geliyo genee bu akşam bizim gezi vardı kocişle çook mutsuzum çokkkhep ağlayasım var genee
ben gürsu da oturuyorum canım..yıldırım dorukta gizem hanım a gidiyorum..şimdilik memnunum canım.cinsiyetini falan orada öğrenmiştik.bu ay yine gidicem bakalım yine anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?