bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

koleram ZİYA BEY hastahaneden ayrılmış sadece özel çalışıyormuş bilgin olsun bebem şaşırdım bende...

kıslar nasılsınıısss? çilekim yolun yarılanmış maşallah. nerisonacım hoşgeldin.

Zübeyde hanım hastanesini aradım ziya çetin 15 inden sonra ayrılacakmış. O zaman ben hiç gitmim oraya. Devamlı 100 lira her kontrolde bayılamam yani

haklsıın canım bunun tahlili var taraması var. şevket yılmaza gidersen benim doktorumu önerebilirim sana...birde doruk tıp a gidiyorum ben

Bugün erken gelim dedim amma kimsecikler yooooooooooookkkbatıma kalmış iki gün uykularım kaçık şaşkın oldum iicene

haklsıın canım bunun tahlili var taraması var. şevket yılmaza gidersen benim doktorumu önerebilirim sana...birde doruk tıp a gidiyorum ben

çilekim naber...?
sen nerde oturuyosun canım..?
doruk da kime gidiyon merak ettimde..bende dorukda bi doktora gitim ama hiç memnun kalmadım

Bugün erken gelim dedim amma kimsecikler yooooooooooookkkbatıma kalmış iki gün uykularım kaçık şaşkın oldum iicene

madamım ne oldu sana yaa nie bunalıma takılmışın böyle mutsuzsun kuzum...
de bakam bana ni oldu?

çilekim naber...?
sen nerde oturuyosun canım..?
doruk da kime gidiyon merak ettimde..bende dorukda bi doktora gitim ama hiç memnun kalmadım

ben gürsu da oturuyorum canım..yıldırım dorukta gizem hanım a gidiyorum..şimdilik memnunum canım.cinsiyetini falan orada öğrenmiştik.bu ay yine gidicem bakalım yine anlatırım

kocişle küstük birbirimize ve bu durum beni çok üzüyor nedeni yok benim alınganlıklarım acaba hamilmiyim diyorum öyleysem ii de ya diilsem az öncede lavobada açık pembe akıntı gördüm kırmızılar geliyo genee bu akşam bizim gezi vardı kocişle çook mutsuzum çokkkhep ağlayasım var genee
madamım ne oldu sana yaa nie bunalıma takılmışın böyle mutsuzsun kuzum...
de bakam bana ni oldu?

canım alınganlık oluyor ara ara dönemlerde bende de çok oluyor durduk yerde trip atasım geliyor...relax olmaya çalışakşam gezmeye gidince barışırsınız kocişinlede

ben gürsu da oturuyorum canım..yıldırım dorukta gizem hanım a gidiyorum..şimdilik memnunum canım.cinsiyetini falan orada öğrenmiştik.bu ay yine gidicem bakalım yine anlatırım

bende ona gittim ama kızdım aynı zamanda reglim geçikmişti benim ultrasonla baktı hamilesin dedi direk ben naıl mutluyum bi görsen vitamin felan verdi sonra kan testi yaptır bakalım kaç haftalık görelim dedi sonra gittim yaptırdım 2 saat içinde neler yaşadım varya hep ağladım sevinçten bekleyen herkesi aradım müjde verdim.
sonra sonucu bi aldım negatif bende idrar testinde iki çizgi görmştüm onun öncesinde silik bi şekilde sonra dediki hamile değilsin kimyasal gebelik dedi bende bi daha gitmedim ne kadar umutlandırdı keşke kesin konuşmasaydı umutlandırmasaydı
benim yerimde 10yıldır veya daha fazla bebek hasreti çeken biride olabilirdi onun psikolojisi daha kötü olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…