bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kız şaka kız şaka hemen karartma içini öle aaaaaaaaa buda yer arıyo kendine çekerim kulağını heee bizde hamiş olucez ancak bebişlerimizin kıyafetleriyle ilgilencezzz böyle düşün böyle olsun

aman kararttımm içimii bugünn zor düzelirimm öle bunalıma girdimmdermişimmm desemde inanmayınnayy tabi olcekkk heyooo heyooo bizimde bebişimiz olcekkkkkkkkkkkk ama ni zaman bilmiyoss bilmiyosssssss nerdesinn bebişim gel gel gelll özlüyorumm kokunuuu nerdesin bebişim gel gel gellllllllll bekliyoruzzz yolunuuuuuuu

selam kızlarrr
batlar ne zaman?

mirabaa tatlışş hosgeldinnn...senin minnakınn napıoo nasıl gidioo annişlikkkkkkvalla bizim madamla bat aynı 1 nisann saka yapcak bebişler bize inş...

az market alışverişi yapım sonrada servise yetişeyim minnaklarımm hepinizi öpüyorumm çok seviyrum sizi çooookkk
yarın görüşünceye dek dost kalınn

oyy minnak kurubişimmm benimm.....yirim ben seniii sen her kalbimizdesinnn tatlımmm ....
bizde ösledikk vallahaa hatta bugün cok finaydııı topikk ölee cok gelen olmadııı gelende fazla kalmadııı biz demirbaşlarrr burdaydıkkk

ne moraller bozulmaz bozulamaz yasak ole biz kaldık buralarda demek bizim bebişlerin sırası daha gelmemişti en kısa zamanda gelirler inşallah
evde bende üşüdüm ama güneş ıssıttı giyindim güzelce tatlım
ahhh ahhh eskiden ne güzel bilirdim batım ne zaman geliceğini şimdi piyango ne zaman vurak diye bekliyorum uffff

az market alışverişi yapım sonrada servise yetişeyim minnaklarımm hepinizi öpüyorumm çok seviyrum sizi çooookkk
yarın görüşünceye dek dost kalınn

hoscakal meloşummmmmmmm benim....
sevgiyle kal hos kal hoscakallllllllllllll öpüldün görüşürüssss tatlışımmm bende seni cok seviyommmmmm

yok yok şaka yaptıkk biz gectii gittiii
gelcekk tabee bizimde bebişlerimiz gelcekkkkkk hemde yakında inş....
kıss seninde düzene girer yakındaaa benimde eskiden düzenliydiii iki aydır yine düzenliii bakalım bakalım bu ay nolcakkk inş.. 9 ay uğramazzhepimizin bebişleri gelirrrrrrrr

insallah dunyanın en guzel sakasını yaparlar

berremin daha yeni bitti kırmızıları inşallah onunda nisanda batı
ona da bol dua edicem

aslında epidural olmaktan da korkmuyorum desem yalan olur. içim bi huzursuz. hissedermiyim felan diye tırsıyorum biraz
hissetmezsin canım, merak etme olur mu hiç öyle şey

AYYYY bu ay üçümüzünde gelse ne cümbüş olur ama benden fayda yok bu ay

günaydınnnnnn güaydınnnn günaydınnnnnn
bugün kendimi çok zinde hissediyorumm nedensee
dün akşam yine bi küçük parça kırmızı göründü hoopp dedim dur nereye geliyon bekliceksin dedim 9 ay boyunca
ay simit aldım yiyemiyom iştahım kapandı galibaa ayy aman kapansın valla pantolonlara sığamaz oldum iice

günayyydın meleklerimm....
nasılsınız bakemmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…