- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.421
kız şaka kız şaka hemen karartma içini öle aaaaaaaaa buda yer arıyo kendine çekerim kulağını heee bizde hamiş olucez ancak bebişlerimizin kıyafetleriyle ilgilencezzz böyle düşün böyle olsun
selam kızlarrr
batlar ne zaman?
aaaaaaaaaaaa noldu yaa ne dedikkii
reçelim benim kuzum ben sizi hiç haşlarmıyım...
baktım beni sormayınca dostlarımın aklına gelmedim herhal dedim...
ama sonra olmaz onların ben hep aklındayım didimm ...
şaka bi yana gerçekten çok işim var canım sıkıldı sizi özledim geldim meleğim ama gitmem lazım 1 saatim kaldı teslim etmek için yarın bol bol konuşuruz öpüyorum miniğim...
ohh ni güselll günller budanmışşş....
güneşlenilmişş mis miss
valla ne kaynatalımm canım yaa öle bunalımdayıss nidensee böle olduu bugünn herkesss bi tuhaff bugünn bizede yansıdı sanırsammm
ohh güller budanmışş aferim sana inşlalah üşümedin valla ben oturduğum yerde üşüyorum bugünn
selam tatlımmm
ben ccücüm ve goodjin bu haftasonu inşallah batlarımız inşallah üçümüz birden bombayı patlatırızzz topik şenlenirr
aaaaaaaaaaaa noldu yaa ne dedikkii
insallah canım , ne guzel tesaduf olmus, hepinize dua edicem tüm kalbimle
berreninki ne zaman?
evet doğru dusunmussun canım, boylelikle yine ilk sen gormus olursun
az market alışverişi yapım sonrada servise yetişeyim minnaklarımm hepinizi öpüyorumm çok seviyrum sizi çooookkk
yarın görüşünceye dek dost kalınn
aşk olsun size yaaa. başka bişey demiyorum sizeeee
ne moraller bozulmaz bozulamaz yasak ole biz kaldık buralarda demekbizim bebişlerin sırası daha gelmemişti en kısa zamanda gelirler inşallah
evde bende üşüdüm ama güneş ıssıttı giyindim güzelce tatlım
ahhh ahhh eskiden ne güzel bilirdim batım ne zaman geliceğini şimdi piyango ne zaman vurak diye bekliyorum uffff
insallah dunyanın en guzel sakasını yaparlaraman kararttımm içimii bugünn zor düzelirimm öle bunalıma girdimmdermişimmm desemde inanmayınn ayy tabi olcekkk heyooo heyooo bizimde bebişimiz olcekkkkkkkkkkkk ama ni zaman bilmiyoss bilmiyosssssss nerdesinn bebişim gel gel gelll özlüyorumm kokunuuu nerdesin bebişim gel gel gellllllllll bekliyoruzzz yolunuuuuuuu
mirabaa tatlışş hosgeldinnn...senin minnakınn napıoo nasıl gidioo annişlikkkkkkvalla bizim madamla bat aynı 1 nisann saka yapcak bebişler bize inş...
ona da bol dua edicemberremin daha yeni bitti kırmızıları inşallah onunda nisanda batı
hissetmezsin canım, merak etme olur mu hiç öyle şeyaslında epidural olmaktan da korkmuyorum desem yalan olur. içim bi huzursuz. hissedermiyim felan diye tırsıyorum biraz
yok yok şaka yaptıkk biz gectii gittiii
gelcekk tabee bizimde bebişlerimiz gelcekkkkkk hemde yakında inş....
kıss seninde düzene girer yakındaaa benimde eskiden düzenliydiii iki aydır yine düzenliii bakalım bakalım bu ay nolcakkk inş.. 9 ay uğramazzhepimizin bebişleri gelirrrrrrrr
insallah dunyanın en guzel sakasını yaparlar
ona da bol dua edicem
hissetmezsin canım, merak etme olur mu hiç öyle şey
inş. tatlım inş.. bizde öle umut ediyoruzz
sen nasılsınn bakalımm
ben de ugrasıyorum canım bebekle napim, büyütüyoruz işte
oyy maşallah yaa
Allahım sağlıklı uzun bi ömür versinnn
bizede nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?