bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın kuzum...
gelemzsinler dursunlar bakem orda o gıcık kırmızılar...
inşallah hayırlısıyla gelsin meleğim az kaldı goodjin sen ve cucum hepiniz inşallllah hamişsinizdir inşallah...
sonra sıra bana gelir Allah'ın izniyle...

ben geldim yine herzaman ki gibi çok uykym var gece uyuyamadık garip olaylar var burda hırsızlık filan olmuş bizde köpekler her hav dediğinde dışarı baktık
ama ben tespit ettim hırsızları bugun çözülür olay

günaydın tosbikoss napıyosun yoğunmusun yine bugün bakimm gel de iki çift lafın belini kıralımmm yawww
valla ben şimdi mp3 ümdeki müziklerimi sildim yerine çook uzun zamandan beri dinlemediğim şarkıları yükledim onları dinlicem bugün keyfime dicek yok yaneeekırmızılarımız da mümkünse gelmesinn de şöle mutlu bi hafta yaşayakk hep beraberrr
ajan gibi kadınsın valla maşallahh sanaa kız nasıl çözdün anlat hele ayyy çokk heyecanlııı
günaydın bu arada fıstıkkk

sen hamişmisin yoksam goodjinim hee bu uyku denir böleee

ayy napam valla kuzum raporum hazır ama akşam çıkaramadım şimdi çıkarıp teslim edicem sonra kendime azcık mola vericem kk molası inş bi aksilik çkmazsaçç
he valla gelemde kırak iki lafın belini..
inşallah gelmez canım yaa dua ediyorum sizin için rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...

canımsın biliyon dimeee
rabbim güldürecekse lütfen hepimizinkini birden güldürsün ayrı gayrı istemiom bennn
inşallah bi iş çıkmaz daha hemencik bekliyom gelll

dedektif bürosu açıam olay olursa haberim olsun şekerler
dün anlatmıştım ya bizim köpege dişi getirmişti adam benimde gözüm pek tutmamıştı o akşam eşimler köpeğimizi aldık yürüyüşü çıktık yeni taşınan bi komşununda ufak alman kurdu var oda peşimize takıldı. lokantanın yolda bizi bıraktı biz de eve döndü sandık dönmemiş lokanta var oraya gitmiş. lokantanın sahibi de bbakmış beslemiş.
2 gün sonra bu bizim gözümüzün tutadığı adamlar bizim köpegimiz kayboldu diyip almış ufak köpeği
dünde buraya yan komşuya geldi iki kişi bende duydum konuşmalarını adam köpeğiğni arıyomuş lokantanın sahibide beyaz clioyla aldılar köpeği dedi ben de jeton düştü tabi
eşim gelince anlattım bu adamlarında arabası aynıydı dedim telefonu vardı lokantacıya verdik telefonunu bugun jandarma telefondan bulup alır içeri
işler hep bizim etrafımızda dönmüş ama bizim bişeyden haberimiz yokmuş böle canım

ne biliyim bereecim gelen giden de yok düzene girip girmediğinide bilmiyorum 1 ay oldu gelen giden yok

vayy anasını beee süpersin kızım zaten gözünden anlamıştım cin gibi bişi olduğunu maşallah sana atsınlar içerid de görsünler şimdi dünya kaç bucakmış
kız kızımmm hamile olmayasın senn heyoo heyooooo uyku durumların filan da var malum düşükten sonra bebişi hemen olanlar çok var bi test yapsana kendine öylesine ayy ben meraklandım valla
ne biliyim bereecim gelen giden de yok düzene girip girmediğinide bilmiyorum 1 ay oldu gelen giden yok

günaydınnn fıstıkk güzel hamişimizzz nasıl hissediyorsun kendiniii
günaydınn meleklerrr nasılsınızz anca uyanabildimmm

çook iyiyim canımmm hiç bi belirtim yokkk hamile olduğuma dairr arada bi bulantı geliyor gidiyor o kadar amaaa herşeyeee ağlıyorum onu nasıl çözücem bilmiyorummm

Bu adam benim babam
Sekiz köşe kasketiyle
Omuzunda sekosuyla hey!
Cebinde yok parası
Bafra'dır cigarası
Yüreğindedir yarası
Altı çocuk büyütmüş
Bir işçi maaşıyla
Bu adam benim babam hey!

Ağlama benim babam
Ağlama naçar babam
Kara gün geçer babam hey!
Bir kapıyı kapayan
Gene açar babam
Ağlama benim babam hey!
Ağlama mazlum babam
Ağlama naçar babam
Kara gün geçer babam hey!
Bir kapıyı kapayan
Gene açar babam
Allah büyük babam hey

Bu adam benim babam
Derdi dağlardan büyük
Çaresiz (biçare) , beli bükük hey!
Bir gün olsun gülmemiş
Rahat nedir bilmemiş
Gözyaşını silmemiş
Bir lokma ekmek için
Kimseye eğilmemiş
Bu adam benim babam hey!

Benim babam mert adamdı
Mangal gibi yüreği
Yufka gibi kalbi vardı
Hayatım boyunca o'na özendim
Fedakardı
Bir dikili ağacı olmadı belki
Ama kendisi
Onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı
Üstümdeki kol kanat
Sırtımı yasladığım dağ gibiydi
Ben babamın oğluyum
Tepeden tırnağa Anadolu'yum...

gelde bu şarkıda ağlama yaaa iiki kimse yok yanımda valla salya sümük oldum yaaa

ayyy aynı bennn bende öyleydimm yaaa insan durduramıyo kendini ama üzülmemeye çok dikkat et emi tatlım nolurr takma kafana bişey hamilelikten diye düşün ve moralini yüksek tut benden sana tek tavsiye bu bebiş etkileniyo sanırımm ağlama tamam mı ağlamaa
valla bende yıkıldım az önce fatih kısaparmakla gidip hemen babamı görmem lazımmmmm
çook iyiyim canımmm hiç bi belirtim yokkk hamile olduğuma dairr arada bi bulantı geliyor gidiyor o kadar amaaa herşeyeee ağlıyorum onu nasıl çözücem bilmiyorummm

kuzuuummmmmm günaydınnn napıyosunnn özledim seniiii ben çok duygusallaştım bugün yaaaa aslında sabah çok iyiydimm nolduysa fatih kısaparmak yüzünden olduuu
sen napıyyon minnakımmm güzelce uyudunmuu bakimm

oyy bebişimm benimm günaydın....ivit uyumuşumm valla deliksizz...
bende seniii ösledimmmm minnakımmm okuyodummm öle yasdıklarınızı...
ayyy gördümm yaaa bende bi fina oldumm bende cok ösledimmmbabamın sarkısıdır bide bu o yüzden cok etkiler benideee babam babasını yani benim görmeediğim babamın bile görmediği hatırlamadığııı cünkü 4 yaşında falanmışşş canım babam babasıı öldüğündee arada öle acar dinler ağlarr....
şimdii sende duygusala bağlamışsınnn benide etkiledinn kuzum yaa babam benimmmmm sende git gör bebişimmmm .....bende gelinceee kocaman sarılcammm babamaaa zaten cok öslemişş beniii annişe diomuşşş cok öslüyorum diye bana sölemioo üsülmiyim diyeeeannem dio gidip resimlerinle falan konuşuyooo diyoooo oyy yaaa

hadi hayırlısı olsun bakalım canım benim inşallah...

canımsın biliyon dimeee
rabbim güldürecekse lütfen hepimizinkini birden güldürsün ayrı gayrı istemiom bennn
inşallah bi iş çıkmaz daha hemencik bekliyom gelll

teslim ettim bakalım balım geldim şimcik inşalah sorun çıkmazda...
ama ne oldu öle ağlaşıyonuz yaaaa
bak cucumuda ağlattın madamım lütfen yapma böle akşama gidip öpersin babanıı ...
bugün ağlamak yok üzülmek yok gerginlik yok....
şükür edelim halimize meleğim hadi gülün biraz...

berroşum balım günaydınnn kuzucukk ağlattııı bizi yaa

günaydın meleğim ...
yenimi kalktın bakam sen...
ağlamayın ama lütfen bugün ağlamak yok üzülürüm bak heee giderim....

günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende temizlik için yardımcı var bugün. henüz hala salonu temizliyo. ama sağolsun dip köşe yapıyo. inşallah heryer biter

oyyy oyyy ne kadar hareketli şarkı açsam da şuan kesmiyo benii yaaa dinlemeseydim keşke (
bende hem babacığımı özledim hemde kızdım bi yandan da benim canım kocişim napsın dedim kestim sonra ağlamayı daha 7 yaşında kaybetmiş babacığını benimki çok şükür hayatta dedim istediğim zaman görebilirim ama benim canım kocişim yaa hiç kıyamıyommm kii
valla hemen gel cücümm ailemiz hayattayken kıymetlerini bilelimmm sarılıp öpelimm annişimde 1 ay oldu köydee onu da çok özledimmm off offf neyseki bu hafta geliyo inşallahhh

yok bebişimm işte kalktım 10 gibi kahvaltı faslıı falan ancak...
yok kıs ölee duygulandık işteee özlem varya ondan bende bahane arıyomm ağlamak için
iyiyimm şimcikkk sende gitme bi yere balımm süperizz süperrrrrrr

öle bebişim cok sükür halimizee...kocişini düşününcee tabiii cok acı Allahım sabırlar versinn...ama olsunn senin baban onunda babasııı
ivit kocaman sarılcammm gelincee valla nasıl ösledimmm nasıl...sendee gelince hemencikkk git hasret giderrr kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…