- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.461
yok bebişimm işte kalktım 10 gibi kahvaltı faslıı falan ancak...
yok kıs ölee duygulandık işteee özlem varya ondan bende bahane arıyomm ağlamak için
iyiyimm şimcikkk sende gitme bi yere balımm süperizz süperrrrrrr
günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende temizlik için yardımcı var bugün. henüz hala salonu temizliyo. ama sağolsun dip köşe yapıyo. inşallah heryer biter
hadi hayırlısı olsun bakalım canım benim inşallah...
teslim ettim bakalım balım geldim şimcik inşalah sorun çıkmazda...
ama ne oldu öle ağlaşıyonuz yaaaa
bak cucumuda ağlattın madamım lütfen yapma böle akşama gidip öpersin babanıı ...
bugün ağlamak yok üzülmek yok gerginlik yok....
şükür edelim halimize meleğim hadi gülün biraz...
günaydın meleğim ...
yenimi kalktın bakam sen...
ağlamayın ama lütfen bugün ağlamak yok üzülürüm bak heee giderim....
günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende temizlik için yardımcı var bugün. henüz hala salonu temizliyo. ama sağolsun dip köşe yapıyo. inşallah heryer biter
öle bebişim cok sükür halimizee...kocişini düşününcee tabiii cok acı Allahım sabırlar versinn...ama olsunn senin baban onunda babasııı
ivit kocaman sarılcammm gelincee valla nasıl ösledimmm nasıl...sendee gelince hemencikkk git hasret giderrr kuzumm
aaaaa ağlamayın bakiiimmmm. noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
hehh şöle yaaa..
afiyet bal şeker olsun reçelim...
benimde karnım çok acıktı yaaa
tımam tımam gitmiyom şaka yaptım siz ağlaşmayın diyee
bende babamı görmedim ne zamandır ama biliyorum iyi
senin kurs ni zaman başlıyo cucum..
tamam yaaa gitme hemen daha yenii geldinnn kuzucuummmm
geçit geçtiii minnakk
hadi inşallah sorun çıkmazz da yanımızda kalırsınn
ohhh için rahatlasın hadi artıkkk bak evinde misler gibi oluyoo gerçi sen bişi bırakmadın ya neyseee
günaydınn fıstığımmmm hazırmısın eymenle karşılaşmaya artıkkk
hade artıkkk sevinme vaktii rabbimize şükredelimmm ailemiz herşeyimiz yanımızdaaa
kız ben böle duygusala bağladım hamilemyim aceppp
tamaaaaaaaaaaaaaaaaammm bakk sustuuummm tıpppp
aaaaa ağlamayın bakiiimmmm. noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tamam yaaa gitme hemen daha yenii geldinnn kuzucuummmm
geçit geçtiii minnakk
hadi inşallah sorun çıkmazz da yanımızda kalırsınn
saol balımm...sende git bişiyler yeseneee bebişim...
ivit bende biliyom iyiler ama işte özleniyooo bebişim yaa
14 nisanda başlıyooo balımm bakalım bakalımm öncesinde bi istanbula gidicemmm inş..
canım benim inşallah..:18:tırsıyorum heee:18:
kıss ne bu hepinizde uyku haliii ağlamaklı felan noli size hee nolii ..?yoksamm inşallahhh
öğleni beklerim kuzum midem her istediğinde yemem artık mustafa topaloğlu gibi nasıl organdır bu mide diyo ya alem yaa
çok kilo almışım miniğim 62 olmuşum ben hayatımda 6 ları görmemiştim...
evlendiğimd 56 kg dum ahh ahh
az kalmış git canım azcık hasret giderinmadamımlada buluşun bizi kaynatın..
ayy cok gülüyomm mustafa topaloğluna ayyy bayılıyomm cumartesi pazar pazartesii akşamlarıı
amann ben kaç kilo oldumm bilmiyomm valla ama aynı kıyafetlere giriyommm ama cokta yiyomm anlamadımm valla baskülümüzde bozulmuşşş yenisini almak lasımmm takip etmek lasımm....
ben evlendiğimde 54 kilo falandım heralde cok zayıftım o dönemde veriosunn zatennn gelinliğimin göğüs kısmı hafif boldu hatta neysekiii içten camaşır falan destekledii
ivittt gidiyimdee göriyimm minnoşlarımııı oyyy madamımlada buluşcass heyoo heyooooookeske hep beraber buluşabilsekkk süper olurduuu yaa ne gırgır şamata yapardıkkk
bende çok gülüyorum yaa denge oyununda çok komikti adam dondu kaldı
favorin kim cucum..
anam sende çok zayıfmışsın kuzum yaa şimdi kaçsın
valla bende çok istiyorum buluşmak aslında yaaa:26:
istanbulda goodjin madamım,zeynep,zeytin hepsi orda bizde burdan gitsek goodjinin evinin bahçesinde buluşsak ahh ni güzel olur..:13:
ivit yaa kal geldii valla ama kuvvetliymişş vallaha acuna dioyaa düşseydimm torbalarla birlikte düşerdimmm
valla gönüllüleri hic sevmedimm bebişş ya...
ünlüler ii ama nihat ii alp aldemada güclü bi kız seviyom ünlüleriii
ayy valla ni güsell olur yaa ama zeytinimm gelirmikii şimdiii onun kuzusuu eymenii geliooo gelemez heraldeee
evet çok komikti..
bende hasan önceden mantıklı geliyodu ama kükremesi felan uyuz oldum..kendini aslan zandı zaar
anılı istemediler gönderdiler ya ünlülere üzüldüm ona çok bende ünlüleri doğuş hariç iiler doğuşuda hilal cebecinin eski sevgilisi diye sevmiyorum...
bizde hep beraber toplaşıp zeytinle eymeni görmeye gideriz..ama ben ni zaman gelcem ahh ahh çok istiyorum ya gelmek çokk.
saol balımm...sende git bişiyler yeseneee bebişim...
ivit bende biliyom iyiler ama işte özleniyooo bebişim yaa
14 nisanda başlıyooo balımm bakalım bakalımm öncesinde bi istanbula gidicemmm inş..
kuzuuuuuuuu inş.. ya inş.. ayy hamiş olalım nolurrr Allahımm...
sen yaptınmı hic test falannn bebişimm:44:
ivit cok sükürrr ya sağlıklılar yaa napalım varsın özlem olsun
canım benim inşallah..:18:tırsıyorum heee:18:
kıss ne bu hepinizde uyku haliii ağlamaklı felan noli size hee nolii ..?yoksamm inşallahhh
öğleni beklerim kuzum midem her istediğinde yemem artık mustafa topaloğlu gibi nasıl organdır bu mide diyo ya alem yaa
çok kilo almışım miniğim 62 olmuşum ben hayatımda 6 ları görmemiştim...
evlendiğimd 56 kg dum ahh ahh
az kalmış git canım azcık hasret giderinmadamımlada buluşun bizi kaynatın..
ivit yaa kal geldii valla ama kuvvetliymişş vallaha acuna dioyaa düşseydimm torbalarla birlikte düşerdimmm
valla gönüllüleri hic sevmedimm bebişş ya...
ünlüler ii ama nihat ii alp aldemada güclü bi kız seviyom ünlüleriii
ayy valla ni güsell olur yaa ama zeytinimm gelirmikii şimdiii onun kuzusuu eymenii geliooo gelemez heraldeee
bende bir sorun mu var ben izlemiyom survivoruu
bende bir sorun mu var ben izlemiyom survivoruu
geliyoo geliyoo cücüm geliyoooo
yok bebem daha yapmadım gelmezse şayet cumartesi sabahı yapıceemmm eğer ikinci çizgi çıkarsa yatçam çünkü ogün kocişle birlikte derin temizlike gircez teras camlar ev filan eğer hamişsem hepsiini ona yığcamm
heyoo heyooo kaynatıcazz belkim sende gelirsin tontişimmm
hoooooppp eymen gelirseeeee biz de teyzleri olarakk oğlumuzu görmeye giderizzz kuzummmmmmmmm
yok yok sorun yok bende izlemiyommm çünküü
heyo heyooo ben geliomm
hadi bakalımm ivitt çift cizgiyii görde sen baka bakalımm ikinizdee havalar ucucağınızz icinnn kocişleee öle kal gelir size temizlik işide yatarayy inş.. meleğim yaa
ivit kaynatcasss kayfe sigara içicesss bebiş gelirse sütsende gel berroşumm valla süper olur ayarlayabilsen....
ivit giderizz tabii eymentoşuuu görmeyeeayy kuzu kuzu
bebişim sana mail attımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?