bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

hehh şöle yaaa..
afiyet bal şeker olsun reçelim...
benimde karnım çok acıktı yaaa
tımam tımam gitmiyom şaka yaptım siz ağlaşmayın diyee
bende babamı görmedim ne zamandır ama biliyorum iyi
senin kurs ni zaman başlıyo cucum..

günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende temizlik için yardımcı var bugün. henüz hala salonu temizliyo. ama sağolsun dip köşe yapıyo. inşallah heryer biter

günaydınn bebişim....
ohh hadi bakalım mis mis olucak evinn ...sende artık dinlenceksinnn cok sükür

tamam yaaa gitme hemen daha yenii geldinnn kuzucuummmm
geçit geçtiii minnakk
hadi inşallah sorun çıkmazz da yanımızda kalırsınn
ohhh için rahatlasın hadi artıkkk bak evinde misler gibi oluyoo gerçi sen bişi bırakmadın ya neyseee
günaydınn fıstığımmmm hazırmısın eymenle karşılaşmaya artıkkk
günaydın kızlar.
nasılsınız?
bende temizlik için yardımcı var bugün. henüz hala salonu temizliyo. ama sağolsun dip köşe yapıyo. inşallah heryer biter

hade artıkkk sevinme vaktii rabbimize şükredelimmm ailemiz herşeyimiz yanımızdaaa
kız ben böle duygusala bağladım hamilemyim aceppp
tamaaaaaaaaaaaaaaaaammm bakk sustuuummm tıpppp

aaaaa ağlamayın bakiiimmmm. noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

saol balımm...sende git bişiyler yeseneee bebişim...
ivit bende biliyom iyiler ama işte özleniyooo bebişim yaa
14 nisanda başlıyooo balımm bakalım bakalımm öncesinde bi istanbula gidicemmm inş..

kuzuuuuuuuu inş.. ya inş.. ayy hamiş olalım nolurrr Allahımm...
sen yaptınmı hic test falannn bebişimm:44:
ivit cok sükürrr ya sağlıklılar yaa napalım varsın özlem olsun

tamam yaaa gitme hemen daha yenii geldinnn kuzucuummmm
geçit geçtiii minnakk
hadi inşallah sorun çıkmazz da yanımızda kalırsınn

canım benim inşallah..:18:tırsıyorum heee:18:
kıss ne bu hepinizde uyku haliii ağlamaklı felan noli size hee nolii ..?yoksamm inşallahhh

14 nisanda başlıyooo balımm bakalım bakalımm öncesinde bi istanbula gidicemmm inş..

öğleni beklerim kuzum midem her istediğinde yemem artık mustafa topaloğlu gibi nasıl organdır bu mide diyo ya alem yaa
çok kilo almışım miniğim 62 olmuşum ben hayatımda 6 ları görmemiştim...
evlendiğimd 56 kg dum ahh ahh
az kalmış git canım azcık hasret giderin madamımlada buluşun bizi kaynatın..

ayy cok gülüyomm mustafa topaloğluna ayyy bayılıyomm cumartesi pazar pazartesii akşamlarıı
amann ben kaç kilo oldumm bilmiyomm valla ama aynı kıyafetlere giriyommm ama cokta yiyomm anlamadımm valla baskülümüzde bozulmuşşş yenisini almak lasımmm takip etmek lasımm....
ben evlendiğimde 54 kilo falandım heralde cok zayıftım o dönemde veriosunn zatennn gelinliğimin göğüs kısmı hafif boldu hatta neysekiii içten camaşır falan destekledii
ivittt gidiyimdee göriyimm minnoşlarımııı oyyy madamımlada buluşcass heyoo heyooooookeske hep beraber buluşabilsekkk süper olurduuu yaa ne gırgır şamata yapardıkkk

bende çok gülüyorum yaa denge oyununda çok komikti adam dondu kaldı
favorin kim cucum..
anam sende çok zayıfmışsın kuzum yaa şimdi kaçsın
valla bende çok istiyorum buluşmak aslında yaaa:26:
istanbulda goodjin madamım,zeynep,zeytin hepsi orda bizde burdan gitsek goodjinin evinin bahçesinde buluşsak ahh ni güzel olur..:13:

ivit yaa kal geldii valla ama kuvvetliymişş vallaha acuna dioyaa düşseydimm torbalarla birlikte düşerdimmm
valla gönüllüleri hic sevmedimm bebişş ya...
ünlüler ii ama nihat ii alp aldemada güclü bi kız seviyom ünlüleriii
ayy valla ni güsell olur yaa ama zeytinimm gelirmikii şimdiii onun kuzusuu eymenii geliooo gelemez heraldeee

evet çok komikti..
bende hasan önceden mantıklı geliyodu ama kükremesi felan uyuz oldum..kendini aslan zandı zaar
anılı istemediler gönderdiler ya ünlülere üzüldüm ona çok bende ünlüleri doğuş hariç iiler doğuşuda hilal cebecinin eski sevgilisi diye sevmiyorum...
bizde hep beraber toplaşıp zeytinle eymeni görmeye gideriz..ama ben ni zaman gelcem ahh ahh çok istiyorum ya gelmek çokk.

Son düzenleme:

ivit hasan uyuss ya nasıll böğürdüüü öle kocişe diom ben korkuyommm kocişte kokma askımmm ben senii korurummayy ne ürkünç oldu o öleecanafar
bendee anılı sefiyommm doğusu bende hic sevmem kocişş zaten uyuss oluyooo saksısını almayıı unutmuşşş falan diooo cok uyus oluyoo cok
inş.. bebişimmm sen bi ayarlada bulusurus inş... ama benimm bundan sonra gelmem zor zaten kurs temmuz başı biticekkk sonrada köye gideriss herhaldeee ramazan zatennn öle gecer yazınn ama bakarıss bende cok istiyommm hepinizle görüşmeyii

geliyoo geliyoo cücüm geliyoooo

yok bebem daha yapmadım gelmezse şayet cumartesi sabahı yapıceemmm eğer ikinci çizgi çıkarsa yatçam çünkü ogün kocişle birlikte derin temizlike gircez teras camlar ev filan eğer hamişsem hepsiini ona yığcamm
kuzuuuuuuuu inş.. ya inş.. ayy hamiş olalım nolurrr Allahımm...
sen yaptınmı hic test falannn bebişimm:44:
ivit cok sükürrr ya sağlıklılar yaa napalım varsın özlem olsun

heyoo heyooo kaynatıcazz belkim sende gelirsin tontişimmm
hoooooppp eymen gelirseeeee biz de teyzleri olarakk oğlumuzu görmeye giderizzz kuzummmmmmmmm
yok yok sorun yok bende izlemiyommm çünküü
bende bir sorun mu var ben izlemiyom survivoruu

heyo heyooo ben geliomm
hadi bakalımm ivitt çift cizgiyii görde sen baka bakalımm ikinizdee havalar ucucağınızz icinnn kocişleee öle kal gelir size temizlik işide yatarayy inş.. meleğim yaa
ivit kaynatcasss kayfe sigara içicesss bebiş gelirse sütsende gel berroşumm valla süper olur ayarlayabilsen....
ivit giderizz tabii eymentoşuuu görmeyeeayy kuzu kuzu

ayyy evet yaaa ne güsell olurrr zeytinim bizi görünce ağlarr valla bende ağlarımm
ben yolu biliomm çok basitttt hemencik giderissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…