- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi bilgemadam
-
kocişle küstük birbirimize ve bu durum beni çok üzüyor nedeni yok benim alınganlıklarım acaba hamilmiyim diyorum öyleysem ii de ya diilsem az öncede lavobada açık pembe akıntı gördüm kırmızılar geliyo genee bu akşam bizim gezi vardı kocişle çook mutsuzum çokkkhep ağlayasım var genee
canım alınganlık oluyor ara ara dönemlerde bende de çok oluyor durduk yerde trip atasım geliyor...relax olmaya çalışakşam gezmeye gidince barışırsınız kocişinlede
bende ona gittim ama kızdım aynı zamanda reglim geçikmişti benim ultrasonla baktı hamilesin dedi direk ben naıl mutluyum bi görsen vitamin felan verdi sonra kan testi yaptır bakalım kaç haftalık görelim dedi sonra gittim yaptırdım 2 saat içinde neler yaşadım varya hep ağladım sevinçten bekleyen herkesi aradım müjde verdim.
Sonra sonucu bi aldım negatif bende idrar testinde iki çizgi görmştüm onun öncesinde silik bi şekilde sonra dediki hamile değilsin kimyasal gebelik dedi bende bi daha gitmedim ne kadar umutlandırdı keşke kesin konuşmasaydı umutlandırmasaydı
Benim yerimde 10yıldır veya daha fazla bebek hasreti çeken biride olabilirdi onun psikolojisi daha kötü olurdu...
madamım ne oldu ki neden küstünüz...:26:
üzülme madamım benim yaa dur bakalım belkide hamişsindir yerleşme kanamasıdır..
hem koçişle nie bozuştunuz bakim siz evlilik yıl dönümünüzde öyle küsülmez tatlşım ara konuş hadi tatlışım..
bende sen gibiyim küsünce hep ağlarım uyku uyuyamam..
madam senin bat ne zamandı
bendede oluyor işte kocişte haklı olarak kızıyor gık dese batıyor relax olamıyorum şuan çok gerginim çünkü bata kalmış iki gün az önce tuvalette bembe bi akıntı gördün sinirim zıpladı iice kırmızılar gelecek sanırım
haklısın tabi canım.ama idrarda da hafif çizgi çıkmış seninki ilginç bir durum olmuş benim arkadşlarım da var onlar önerdiler zaten çokda memnunlar o yüzden gittim bende.aretim 4 senedir ona gidiyor hormanlarla ilgili kıllanma problemi vardı bekar aretim geçti rahatsızlığı nebileyim canım ama doğumu sevkette yapıcam ufuk beyde ben sadece kontrol için gidiyorum.boşuna doruğa doğum parası veremem
gelsin kırmızılar olsun bebeğim senin bebişin nazlıdır gelince çok kıymetli olacaküzme kendini
benim alınganlıklarım yüzünden o da hiç sevmez naz kapris işlerini ben küsünce o da küsüyor deli oluyom o zaman evet evlilik yıldönümümüz ama çok mutsuzum takmamaya çalışıyom ama olmuyor berrem yaa ben hiç sevmmiyorum o da sevmiyor böyle küslüğü ama ikimizde inatçı keçi olunca arada kalıoss bölee:84::84:
aynı ben gibisin madamım sende bende çok nazlı kaprisliyim benimde koçiş çok kızar ben küsünce o bendende çok küser..
ama ben yine dayanamıyom gidiyom buse konduryom nanağına sarılıyom kafamı omuzuna yaslıyom barışıyoz..
sende uzatma yada sms çek madamım küslük olmaz onlar bizim evimizin direği onlar bizim koçişlerimiz baba onlar yapma tamammı uzatma bebeğim..
mutlu mutlu girin yıldönümüne..
bizde duramayıs küs tontişim ama şimdi huyunu biliom mesajda atsam anlamaz akşam olmaz şimdi bana evde barışıyos nasıl olsabugün bölle geçecek artık napimmm bakim belki o atar ama tanıdığım kocamssa atmazzz
ohh ne güzel benim tontiş arkadaşım aferim sana küslük olmaz zaten..
Sadece seni seviyorum yaz madamım cevap da bekleme olsun...
Sen içinden geleni yaz
üzme o güzel yüreğini temiz kalpli arkidişim...
Oyyy canım berrem benim sağol bidanemm desteğin için minnoşummmm:81::81:
kocişle küstük birbirimize ve bu durum beni çok üzüyor nedeni yok benim alınganlıklarım acaba hamilmiyim diyorum öyleysem ii de ya diilsem az öncede lavobada açık pembe akıntı gördüm kırmızılar geliyo genee bu akşam bizim gezi vardı kocişle çook mutsuzum çokkkhep ağlayasım var genee
bende ona gittim ama kızdım aynı zamanda reglim geçikmişti benim ultrasonla baktı hamilesin dedi direk ben naıl mutluyum bi görsen vitamin felan verdi sonra kan testi yaptır bakalım kaç haftalık görelim dedi sonra gittim yaptırdım 2 saat içinde neler yaşadım varya hep ağladım sevinçten bekleyen herkesi aradım müjde verdim.
Sonra sonucu bi aldım negatif bende idrar testinde iki çizgi görmştüm onun öncesinde silik bi şekilde sonra dediki hamile değilsin kimyasal gebelik dedi bende bi daha gitmedim ne kadar umutlandırdı keşke kesin konuşmasaydı umutlandırmasaydı
Benim yerimde 10yıldır veya daha fazla bebek hasreti çeken biride olabilirdi onun psikolojisi daha kötü olurdu...
ne demek canım benim....
Karnın ağırıyomu bebişim...:82:
bu küslükler olmasa evliliğin tadı mı olur hiç. Bu küçük küslükler olsun ki allah beterinden korusun dimi ama hem atraksiyon entrika falan oluo işteMadamım normal adetten önce öle pembe akıntılar geliomuydu daa önceden
çok üzücü gerçekten. Doktor çok önemli yaaa. Kendi yaşadıklarım geldi aklıma birden. Bende bahar hastanesinin önünden bile geçmem heralde bidaha :26:
üzme kendiniiii.kolera doğru söylüyo bunlar evliliğin olmazsa olmazları. hamileysen hebbirlikte sevinicez ama değilsende üzülmek yok söz verdin. herşeyin hayırlısı. daha yeni 1 yıl oluyor evleneli. doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra olmazsa anca araştırmaya başlıyor.stres yapma kendine. süreklide onu düşünme.hakkında hayırlısı bitanem. sen akşama kocişi bi öp barışıverin güzel güzel gezinize gidin. kırmızılar gelse bile sizin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.kocişle küstük birbirimize ve bu durum beni çok üzüyor nedeni yok benim alınganlıklarım acaba hamilmiyim diyorum öyleysem ii de ya diilsem az öncede lavobada açık pembe akıntı gördüm kırmızılar geliyo genee bu akşam bizim gezi vardı kocişle çook mutsuzum çokkkhep ağlayasım var genee
yok bebeğim ağrımıyor hiç bir yerim maşallahh sadece gıcıkım kocişe o kaaa
Yok bebeğim gelmiyoduu yada ben hiç hatırlamıyorum şuanlık şimdi herşeye dikkat ediyom ya ondan gördüm belki eskidende olurdu ama hiç dikkat etmezdimüüff koleram doğru dion ama ben çok üzülüyomm atraksiyon sevmiom hiçç
kızlar günaydın.nasılsınız.
Bugün ikili testim vardı. Gittim doktor bi yazı yazacakmış radyolojiye verilecekmiş detaylı ultrasona girecekmişim sonra kan verecekmişim felan. Neyse doktoru beklerken acil ameliyat geldi en erken 11:30 da çıkar ameliyattan dediler. Bende mecburen çıktım işe geldim tekrarBebişimi göremedim. Doktor sadece radyolojiye bi yazı yazacaktı yaaa ooofffff. şirkettekilerinde seminer vardı mecburen dönmek zorunda kaldım işe.
kızlar günaydın.nasılsınız.
bugün ikili testim vardı. gittim doktor bi yazı yazacakmış radyolojiye verilecekmiş detaylı ultrasona girecekmişim sonra kan verecekmişim felan. neyse doktoru beklerken acil ameliyat geldi en erken 11:30 da çıkar ameliyattan dediler. bende mecburen çıktım işe geldim tekrarbebişimi göremedim. doktor sadece radyolojiye bi yazı yazacaktı yaaa ooofffff. şirkettekilerinde seminer vardı mecburen dönmek zorunda kaldım işe.
üzme kendiniiii.kolera doğru söylüyo bunlar evliliğin olmazsa olmazları. hamileysen hebbirlikte sevinicez ama değilsende üzülmek yok söz verdin. herşeyin hayırlısı. daha yeni 1 yıl oluyor evleneli. doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra olmazsa anca araştırmaya başlıyor.stres yapma kendine. süreklide onu düşünme.hakkında hayırlısı bitanem. sen akşama kocişi bi öp barışıverin güzel güzel gezinize gidin. kırmızılar gelse bile sizin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?