- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.781
bugün işim çok madamım hemen ütü yapmam yemek yapmam gerek kayın pederim gelicek akşama biz yokken de burda kalıcak köpeklere bakmak için arada uğrarım tatlım
ben geldim canlarım..
kulaklarım temizlendi ama yine devam ediyor uğultu ..işitme testi yapıldı iyi duyuyormuşum ama iç kulakta sıvı fazlalığı olduğu için uğultu ve baş dönmesi yapıyormuş
ilaç verdi kullanıcam 3 ay kadar bebişe ara dedi...1 ay sonra kontrole gidersem belkim bırak der iyi olursam..
kuuzuucuuuummm hoşgeldinnn
yahu nedir bu biz bebiş istedikçe engel çıkıyorrr ama dün bi sohbete gittim hoca dediki rabbimden bişeyi canı gönülden istediğinizde onun önüne muhakkak bi set çekermiş bi teste tabi tutulurmuşuz bakalım şükre devam edicez mi diye ve bu isteğimizde ne kadar kararlıyız diye pat diye vermezmiş yani çaba gösterip şükredicez herşey O' ndan
evet gerçekten öyle meleğim Rabbim büyük, elbet vardır bundada bir hayır..
sen biliyosun hep arada bişiler çıkıyor gece yatarken hiç birşeyim yoktu..sınav dünyası herkesin sınavı farklı oluyor işte..:26:
canlarrr nasılsınız berrecim geçmiş olsun canımcımmm
aynen öyle tatlımm benimm başımıza ne zaman ne gelcek belli değil rabbim dermansız dert vermesin gerisi kolayy
peri bebeğimm napıyosunuz bakimm annişle bebişin nasıl pazartesimi gidicektin doktora bize güzel haberlerle gel emi
vallaa annişş güzel güzel yemekler yapıyoo kilo almasam bariiiibebiş iyi sabah bulantıları arttıı salı günü gidicem doktora inşş güzel haberlerle gelirim canikomm duam sizlerle sizde bana dua edin olur muuu
[sıze=2]madamımm naber fıstıkımm...
Ne yapıyosun bakim tek başına buralarda...[/sıze]
Napimm fıstıkk arada bakıom biri varmı yokmu diye sen nassın geçtimi vızıltılar
yok kuzum ya geçmiyo acayip bişi kulaklarım acık ama uğultudan duyamıyom bişi
son ses müzik dinliyorum ii geliyo
bastırıyo uğultuları
Deli kız yaaa
Hade hade çaktırmadan yüksek sesi de dinliyosunn yanii iş yerinde
kıslar napıyosunuz bakim...
Madamım henüz gelmedi işe sanırım
cucum annesinde hasret gideriyo..
Zeytinim dünde yoktu acaba geldimi eymen çok merak ediyorum...
Aynı şekilde apek 'de yok sanırım bebişler geldi eğer öyleyse zeytinimede apekimede rabbim yardım etsin....inşallah çok iyilerdir..
Goodjinim de gidiyo bugün...
Periminde annişi burda...
Zeynep'den haber yok inşallah iyidir..
Kaldık böle yanlız topikde...
beni merak etmiyonmu berrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?