bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

evet bende bundan korkuyom işte bizim zate hep güzel olacak şeyelrimizde küslük yaşanıoo anlamadım gitti mimmliyiz herhalde

işe gelirken kustum yolda yine.ama sanki daha iyiyim. geçecek.
gerilme canım neden geriliyorun.biz evlilik yıldönümüzde bile kavgalı girdik bende çok gerildim çok üzüldüm ama napalım evlilik bu. annem hep derki taş taşa değmezse duvar olmazmış. kavgada olur tartışmada olur geçer hepsisıkma kendini. bebiş içinde kafandan uzaklaştır biraz düşünceleri.bişeylerle oyalan. ne zamanki kafan rahatlayacak o zman gelecek bebişin. ben hala bu aydan umutluyum ama bakalım nolacak.

canım benim çok sağol tatllımm yaa demekki herkes küs giriyo e bende girim baree napimm :))))
inşallah bu sefer takılmıcam cidden yaa sanki yaşşlandık yaşımız geçti de telaşe yapııoss aslında biliyoruz inanıyoruz rabbim ne zaman derse ama bi taraftan da işte düşünmeden olmuyor ben kocişimle oluyum da nappim artık çocuk olur olmaz ama olaccak elbette

olacak tabi bitanem sen kendini üzme sakın. hem bak senin en büyük şansın bikez hamiş kaldın ama bebişin sağlıklı değildi demekki rabbim seninde bebişininde ömürboyu üzülmenizi istemedi ve sürmedi gebeliğin. hamiş kalmakta sorunun yok ne mutlu sana. çok beterleri var onları düşün üzme kendini. benim bi ablam var 20 yıllık evli ama olmadı bebeği.aşılamada yaptılar olmadı.o ne yapsın.
senin en kısa zamanda olacak inanıyorum ben. şükret dua et hep.allahım en uygun zamanda verecek bebeğini sana.
hem kocişle küs geçirsende nolacak ki sanki. evlilik yıldönümünü biz büyütüyoruz gözümüzde diğer günlerden farkı yok. takma kafana.
biz yıldönümümüzde polenezköyde bi butik otele gittik çok güzeldi. ama akşamı yok yere saçma sapan bi sebepten kavga ettik ve o dışarda ben odada geçirdim tüm geceyi. takma kafana. hem düzelir sizin akşama sarıl kocişine. neden tartıştınız bilmiyorum ama sinirlerim bozuk biraz bebek mevzusunu kafama çok taktım kusura bakma de. o sana sarılır barışırsınız zaten. haklı olsanda olmasanda alttan al azıcık düzelecektir eminim.

BENDE DİYODUMKİ KİM İLK YILDÖNÜMÜNÜ KÖTÜ GEÇİRİRKİ. HALA KIZIYORUM KOCAMA. DEMEKKİ NORMAL BUNLAR BİZİMKİ DE ÖLE EVLİLİK YILDÖNÜMÜ FALAN KUTLAMAZ SEVMEZ ÖLE ŞEYLERİ DOĞUM GÜNÜYDÜ ANNELER GÜNÜYDÜ FALAN YAPI MESELESİ TABİ. AMA İNSAN Bİ EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ KUTLU OLSUN DERDİ YANİ. ONU BİLE DEMEDİ. BENDE BASTIM YAYGARAYI AMA ÖNEMLİ OLAN YIL DÖNÜMÜ DEĞİL, HERZAMAN İİ GEÇİNMEK DEĞİLMİ. ÇOK ŞÜKÜR BİZ BUNU BAŞARABİLİYORUZ. BAŞARMAK DİYORUM ÇÜNKÜ EVLİLİK YÜRÜTMEK BU ZAMANDA BAŞARMAKTIR GERÇEKTEN. ÇÜNKÜ ÖYLE ÇOK ABUK SABUK İNSAN VARKİ. RABBİMİZE ŞÜKÜRKİ KOCALARIMIZ İYİ. YANİ BİZE HERGÜN BAYRAM MADAMIM+ZEYTİNİM

ayy benim mimmoşummm terapistim benimm ne güzel anlatmışsın öle sen bu evlilik şeysi bizimde pek umrumuzda diil sıradandır bizim için ama yinede önem veririz tatlım... bebek konusunda hep hayırlısını istediğim için rabbim sağlıksız olanı aldı benden bunun için hiç üzülmedim aksine şlükrettim hep sağlıksız bebek hem kendine hem aileye iyi sonuçlar vermiyor rabbim kimselere göstermesin bizim küslükte bi neden yok abuk subuk nedenlerdendir genelde benden kaynaklanır ama nazımıda çekmiyo işte ben buna sinir oluyom en çokk:84::84::84:

erkekler çocuk gibi genelde ne zaman ne yapacaklaı neye nasıl tepki verecekleri çok belli olmuyor. bazen cidden bi hata yapıyorum mesela hiç kızmıyo canın sağolsun bişey olmaz deyip geçiyo. bazende hiç ortada bişey yokken söylediğim tek kelimeye takıp büyüttükçe büyütüyo. o yüzden onları çok takmamak lazım. bizde hepistiyoruzki nazımızı kaprisimizi hep çeksinler. ama onlar yapsa naz kapris tahammül edemeyiz. ah bu biz yokmuyuz yaa çok finayız çok.

öyle tabiii. tey tey tey

aynı benim kocam hiç sevmez öyle özel günleri geçen evlilik yıl dönümünde carrefourdan kokulu mumlardan aldım ben bari süpriz yapayım dedim ona mumlu yol yapacaktım beni kızdırdı yapmadım hala çekmecede duruyor mumlar açtıkça kokluyorum aralıkta doğum günü var belkim yaparım.oda beni doğum günümde bu sene kutlamıştı ucundan tantuni yedirmeye götürdü evli onunca kutlama faslı gece 12 den sonraya farklı şekillerde oluyor :92:

canlarım ben gideyim yemek yemeye çalışayım azıcık. öptüm sizi kocaman. gelirim birazdan

doğru diyon ebem bize hep bayrammm kocişler bzi biz onları seviyos arada olui işte böyle şeyler varsın onlarda nazarlıklarımız olsun canım napalım

hahaha aynen gece 12 den sonra

canlarım ben gideyim yemek yemeye çalışayım azıcık. öptüm sizi kocaman. Gelirim birazdan

ahh kıyamam ben size yaa...
madamım+zeytinim+koleram ...

şimdi ben varya bunları okuyunca kendimden çook pis utandım heee
bende bulupta bunayanlardanım..

bende çok istemiştim bana alıcağı hediyeyi tahmin ediyordum iphone alıcaktı çok istiyodum o gün nasıl merakla bakliyorum bi baktım ki pasta yaptırmış üstündede kız kulesi feln kalp pasta görünce bozulmuştum ...
hehehe ne deliyim ya insan hatırladı die mutlu olur sonra bide dedim bişey almadınmı diye küstü benimle... :76:

Son düzenleme:
doğru diyosun yaramaz çocuklarımız onlar bizimm ama ben çok severim yaramaz çocukları mesaj atçam şimdi hayırlı cumalar filan diliyim dayanamıom geneee
tey tey teyyyyy tey teyy
ye bebm ye sen yee bende yiyim
canlarım ben gideyim yemek yemeye çalışayım azıcık. öptüm sizi kocaman. gelirim birazdan

ben geldim. 1 dilim börek yedim geldim. yiyemedim daha fazla.yine midem oynadı

canım berrem bencede sen sus ve otur kociş ne güzel düşünmüş kız kuleli filan bak anlamlı gerçi benim kocişimde bu konularda ince ruhludur ama bazen canavar oliii
ye bebeğim yee ama börek yağlı tabi bulandırır mideni şöle zeytin piynir filan yesene böceğemm hee buarada ben burdayım üzülme minnoşşşşşşşşşşşşşş
ben geldim. 1 dilim börek yedim geldim. yiyemedim daha fazla.yine midem oynadı

senin yine süpermiş canım

rabbim tüm dualrmızı kabul eylesin hemencik oluversin hayırlısıyla

hayırlı cumalar olsun madamımmm allah dualarımızı kabul etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…