- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #7.981
ya ya sorma canım...bi sağlıkla gelsin yanımızada yapacağımı biliyorum ben ona...nasıl sevicem onu görsün bakalım:=)
evet canım ya ilk önce acele etti şimdi de kçşe kapmaca oynuyo bizimle...bi geliyo bi gelmiyo...neyseki biraz daha zamanı varda çok sorun etmiyoruz..hayırlısı canım...
moralsizim çünkü mail adresim hacklendi erişime kapatıldı kesinlikle kurtaramıyorum benden size mail gelirse acmayın msn adresimede giremiyorum gitti kaç yıllık adresim bütün yazışmalarım hepsi kapandı
birde üstüne ev sahibiyle tartıştık gibi bişey adamın köpeklerine bakıyoruz hayrına beyfendi bi kere demedi bunlar ne yiyip içiyo diye biz soyleyince de size bakınmı dedim oluyo aclıktan ölsün hayvanlar tabi biti pireside bizi bogsun mecbur bakıyoruz valla satıcam nerdeyse köpeklerini herifin
akşam eşimle karar verdik taşınıyoruz güzel bi ev bulup çekip gidicem bu manyagın evinden
moralsizim çünkü mail adresim hacklendi erişime kapatıldı kesinlikle kurtaramıyorum benden size mail gelirse acmayın msn adresimede giremiyorum gitti kaç yıllık adresim bütün yazışmalarım hepsi kapandı
birde üstüne ev sahibiyle tartıştık gibi bişey adamın köpeklerine bakıyoruz hayrına beyfendi bi kere demedi bunlar ne yiyip içiyo diye biz soyleyince de size bakınmı dedim oluyo aclıktan ölsün hayvanlar tabi biti pireside bizi bogsun mecbur bakıyoruz valla satıcam nerdeyse köpeklerini herifin
akşam eşimle karar verdik taşınıyoruz güzel bi ev bulup çekip gidicem bu manyagın evinden
oyy minnak yaaivit zamanı var dahaaaa o bilir zamanını bebişimmm ama az kaldıı valla heyecan dorukta dimii sabırsızlanıyosun şimcikkk oyy
evet canım az kaldı işte...perşembe günü dananın kuyruğu kopacak gibime geliyoda hayırlısı..şuan bile belim kasıklarım nasıl sancıyo...her geçen gün haeycanlanıyorum tabi...onu türlü türlü hayal ediyorum sabırsızlanıyorum...bide yaz geliyo onu cıcıl cıbıl kıyafetlerle düşünmek var ya
canım rabbim böyle güzel duyguları sizede yaşatır inş....hep dua edicem sizin içinde..
haydaaa gitti yani senin mail adresinnn tüh ya....
nasıl insanmış o öle yaa töbe töbe....
neyse canım takma kafana huzurunuz en önemlisii eğer daha ii gelicekse taşının tabiii hayırlısı olsun sizin için
böyle merhametsiz vicdansız insan olamaz bahçeyi evi adam ettik işçi tuttuk kendimiz yaptık ama gören yok yeni ev bulmak zor deil taşınmayada üşenmem ama o buraya bizim gibi birini bulamaz biz sadece burada kafa dinleriz göl kenarı diye oturduk kendi kaybeder hatta aklımda bi ev var tutulmadıysa bakıcam oraya gidip
günaydın tatlılarım nabersiniz benim moralim sıfır hata eksi beş filan
berecik hadi hayırlısı bebiş olsun bu ay inşallah
günaydın kızlar. bende ne zamandır foruma giremiyorum ama takip ediyorum hep sizi. 2 aydır tedavi görüyorum rahimimde kalınlaşma varmış. cyclo kullanıyorum. bakalım hayırlısı.
nasılsınız canlarım....
berroşum kırmızılardan ses seda yok he süper valla inş. hamişsindir bebişimmmmmmmmm
madamımm kuzumm lekelenme başladımıı yaa cok ii yapmışsın doktora gitmekle bu aydan sonraaaa inş. gelsin bebişlerrradet olduktan sonra kısa süreli bi tedavidir inş... meleğim
Merhaba kızlar....kızım gelmedi daha...şaşırtıyo bizi...sancılarım oluyo tam doğum başladı diyorum sonra pat gidiyo sancılar....doktorumda her şey normal bebeğinde suyu,sağlığı yerinde ee birazda zamanı var ne kadar dursa iyi diye ameliyata almak istemiyo beni.bende normal doğum istiyorum bakalım ne olacak...
bosver kendi düşünsün...
ivit cok güsel bi yer ya göl kenarı bakıcağın ev yine aynu civardamı canım
noldu annem sana yaaa anlat hele bi belkim bi çözüm yolu vardır
hoşgeldin canımm arada uğra böyle özlüyoruz eski arkadaşlarıı
kuzummm hoşgeldüünnn valla ya yine lekelenme oluyo 2 gündür doktor dediki polip diye bişi varmış o olabilir dedi ama emin değilim en güzeli adetin bittikten sonra gel bakalım pekte sanmıyorum polip olacağını ama o zaman anlarız dedi varsa hemen alırım mühim bişi diil didi tımam dedim bende
senin de kursun süpermiş bebeğim sevindim vallaha senin adına değişiklik seninde hakkın meleğimm kociş napıo sen yokken
hoşgeldin canımm benimm demekki kızın glmedi henüz dursun az daha vakit var demekki en güzel haliyle gelsin annişinin kucağına inşallah doğumda bizi unutma emii
sağol canım hoşbulduk..evet canım azcık daha zamanı var diye biraz rahataım ama artık çok zorlanıyorum...yüzüm gözüm ayaklarım şiş,sivilce oldum hep,iştah desen yok...karnım çok büyüdü...az kaldı allah yardımcımız olsun...perşembe günü her şey belli olacak canım....
inş.normal doğum olurda beklediğime değer....hepiniz için dua edicem canım..bu güzel duyguları,heycanları isteyen herkesin yaşamasını isterim.
noldu annem sana yaaa anlat hele bi belkim bi çözüm yolu vardır
hoşgeldin canımm arada uğra böyle özlüyoruz eski arkadaşlarıı
kuzummm hoşgeldüünnn valla ya yine lekelenme oluyo 2 gündür doktor dediki polip diye bişi varmış o olabilir dedi ama emin değilim en güzeli adetin bittikten sonra gel bakalım pekte sanmıyorum polip olacağını ama o zaman anlarız dedi varsa hemen alırım mühim bişi diil didi tımam dedim bende
senin de kursun süpermiş bebeğim sevindim vallaha senin adına değişiklik seninde hakkın meleğimm kociş napıo sen yokken
hoşgeldin canımm benimm demekki kızın glmedi henüz dursun az daha vakit var demekki en güzel haliyle gelsin annişinin kucağına inşallah doğumda bizi unutma emii
evet buralardan ayrılmam sanırım istanbul merkezde hasta oluyorum ben nefes alamıyorum yine buralarda ama köyün merkezine yakın tepe biyerde heryeri güzel buranın ama göl kenarı deil
hayırlısı olsun bebişimmm polip ne kii:44:eğer öle bişiy varsada ki inş. yoktur meleğim....tedavini ol sonram gelsin bebişler sağlıklı sağlıklı ....
ivit başladı kuzumm ii gidiyooo valla kociş napsınn canımcım yaa bu haftasonu oda yoğundu projeye gitti hep ben eve geldim sonra o geldiii yoğunduk ikimizdee cumarteside kurstan dönünce kocişin teyzoşlarını yemeğe aldım eşi falanda gelmiştii öle koştur koştur hazırladımmneyse üstesinden geldikkk kocişte yardım ettii şimdilik güsel gidio meleğimm ama haftasonu kocişimle gezemicess iştee napalımm 3 ay idare edicess
ivit alışınca zor sehir merkezinde yaşamak ....
kesin taşıncakmısınız belki hallolur ya olmadıı taşınırsınız heryeriii güsel nasılsa göl kenarına gezinmeye inersiniz sizdee
haydaa pis hackliler yaa ama olan olmuş hadi üzme kendini çok emi fıstıkk....
değişiklik iidir taşın bencede huzur çok önemli bişi bu zamanda valla
yada siz nie bakıosunuz köpeklerine adamınki alsın götürsün kendi yada siz tamamen sahiplenin onu sevaptır bakmıyosa siz bakın yaa ki zaten bakıyosunuz ama ona vermeyin sizin olsun
benim rahmim tersmişgerçi doktor bi kere daha söylemişti bunu ama unutmuşum bugün yine vurguladı
aranızda rahmi ters olan varmı
neyim düz ki acep benim
kesin deil biraz zaman verdik yazın düzelir inşallah ama ben acele etmem huzursuz olduğum yerde durmamhayırlısı olsun bebişimmm polip ne kii:44:eğer öle bişiy varsada ki inş. yoktur meleğim....tedavini ol sonram gelsin bebişler sağlıklı sağlıklı ....
ivit başladı kuzumm ii gidiyooo valla kociş napsınn canımcım yaa bu haftasonu oda yoğundu projeye gitti hep ben eve geldim sonra o geldiii yoğunduk ikimizdee cumarteside kurstan dönünce kocişin teyzoşlarını yemeğe aldım eşi falanda gelmiştii öle koştur koştur hazırladımmneyse üstesinden geldikkk kocişte yardım ettii şimdilik güsel gidio meleğimm ama haftasonu kocişimle gezemicess iştee napalımm 3 ay idare edicess
ivit alışınca zor sehir merkezinde yaşamak ....
kesin taşıncakmısınız belki hallolur ya olmadıı taşınırsınız heryeriii güsel nasılsa göl kenarına gezinmeye inersiniz sizdee
aaa ilk kez duyuyorum bi sorun yaratırmı ki hamileliğebenim rahmim tersmişgerçi doktor bi kere daha söylemişti bunu ama unutmuşum bugün yine vurguladı
aranızda rahmi ters olan varmı
neyim düz ki acep benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?