bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

moralsizim çünkü mail adresim hacklendi erişime kapatıldı kesinlikle kurtaramıyorum benden size mail gelirse acmayın msn adresimede giremiyorum gitti kaç yıllık adresim bütün yazışmalarım hepsi kapandı
birde üstüne ev sahibiyle tartıştık gibi bişey adamın köpeklerine bakıyoruz hayrına beyfendi bi kere demedi bunlar ne yiyip içiyo diye biz soyleyince de size bakınmı dedim oluyo aclıktan ölsün hayvanlar tabi biti pireside bizi bogsun mecbur bakıyoruz valla satıcam nerdeyse köpeklerini herifin
akşam eşimle karar verdik taşınıyoruz güzel bi ev bulup çekip gidicem bu manyagın evinden

oyy minnak yaa ivit zamanı var dahaaaa o bilir zamanını bebişimmm ama az kaldıı valla heyecan dorukta dimii sabırsızlanıyosun şimcikkk oyy

haydaaa gitti yani senin mail adresinnn tüh ya....
nasıl insanmış o öle yaa töbe töbe....
neyse canım takma kafana huzurunuz en önemlisii eğer daha ii gelicekse taşının tabiii hayırlısı olsun sizin için

haydaaa gitti yani senin mail adresinnn tüh ya....
nasıl insanmış o öle yaa töbe töbe....
neyse canım takma kafana huzurunuz en önemlisii eğer daha ii gelicekse taşının tabiii hayırlısı olsun sizin için

oyy minnak yaa ivit zamanı var dahaaaa o bilir zamanını bebişimmm ama az kaldıı valla heyecan dorukta dimii sabırsızlanıyosun şimcikkk oyy

evet canım az kaldı işte...perşembe günü dananın kuyruğu kopacak gibime geliyoda hayırlısı..şuan bile belim kasıklarım nasıl sancıyo...her geçen gün haeycanlanıyorum tabi...onu türlü türlü hayal ediyorum sabırsızlanıyorum... bide yaz geliyo onu cıcıl cıbıl kıyafetlerle düşünmek var ya

canım rabbim böyle güzel duyguları sizede yaşatır inş....hep dua edicem sizin içinde..

ayy ivit ya hayal etmesii nasıl bişiy olcak kime benzicek merak sabırsızlık süper duygularr
ivit cıbıl cıbılll oyy tam yemelikk olur valla
oyy canım benim yaa inş bizde tez zamanda yaşarıs bu duyguları aminn

böyle merhametsiz vicdansız insan olamaz bahçeyi evi adam ettik işçi tuttuk kendimiz yaptık ama gören yok yeni ev bulmak zor deil taşınmayada üşenmem ama o buraya bizim gibi birini bulamaz biz sadece burada kafa dinleriz göl kenarı diye oturduk kendi kaybeder hatta aklımda bi ev var tutulmadıysa bakıcam oraya gidip

bosver kendi düşünsün...
ivit cok güsel bi yer ya göl kenarı bakıcağın ev yine aynu civardamı canım

noldu annem sana yaaa anlat hele bi belkim bi çözüm yolu vardır
günaydın tatlılarım nabersiniz benim moralim sıfır hata eksi beş filan
berecik hadi hayırlısı bebiş olsun bu ay inşallah

hoşgeldin canımm arada uğra böyle özlüyoruz eski arkadaşlarıı
günaydın kızlar. bende ne zamandır foruma giremiyorum ama takip ediyorum hep sizi. 2 aydır tedavi görüyorum rahimimde kalınlaşma varmış. cyclo kullanıyorum. bakalım hayırlısı.

kuzummm hoşgeldüünnn valla ya yine lekelenme oluyo 2 gündür doktor dediki polip diye bişi varmış o olabilir dedi ama emin değilim en güzeli adetin bittikten sonra gel bakalım pekte sanmıyorum polip olacağını ama o zaman anlarız dedi varsa hemen alırım mühim bişi diil didi tımam dedim bende
senin de kursun süpermiş bebeğim sevindim vallaha senin adına değişiklik seninde hakkın meleğimm kociş napıo sen yokken
hoşgeldin canımm benimm demekki kızın glmedi henüz dursun az daha vakit var demekki en güzel haliyle gelsin annişinin kucağına inşallah doğumda bizi unutma emii

bosver kendi düşünsün...
ivit cok güsel bi yer ya göl kenarı bakıcağın ev yine aynu civardamı canım

evet buralardan ayrılmam sanırım istanbul merkezde hasta oluyorum ben nefes alamıyorum yine buralarda ama köyün merkezine yakın tepe biyerde heryeri güzel buranın ama göl kenarı deil

sağol canım hoşbulduk..evet canım azcık daha zamanı var diye biraz rahataım ama artık çok zorlanıyorum...yüzüm gözüm ayaklarım şiş,sivilce oldum hep,iştah desen yok...karnım çok büyüdü...az kaldı allah yardımcımız olsun...perşembe günü her şey belli olacak canım....
inş.normal doğum olurda beklediğime değer....hepiniz için dua edicem canım..bu güzel duyguları,heycanları isteyen herkesin yaşamasını isterim.

haydaa pis hackliler yaa ama olan olmuş hadi üzme kendini çok emi fıstıkk....
değişiklik iidir taşın bencede huzur çok önemli bişi bu zamanda valla
yada siz nie bakıosunuz köpeklerine adamınki alsın götürsün kendi yada siz tamamen sahiplenin onu sevaptır bakmıyosa siz bakın yaa ki zaten bakıyosunuz ama ona vermeyin sizin olsun

inşallah inşallah hayırlısıyla bi doğum gerçekleştirrisi kızın da sana yardımmcı olur üzmez seni berabercek yaparsınız siz bu işi güveniyorum sana bizi de unutmadığınız için teşekkür ederizzzz

hayırlısı olsun bebişimmm polip ne kii:44:eğer öle bişiy varsada ki inş. yoktur meleğim....tedavini ol sonram gelsin bebişler sağlıklı sağlıklı ....
ivit başladı kuzumm ii gidiyooo valla kociş napsınn canımcım yaa bu haftasonu oda yoğundu projeye gitti hep ben eve geldim sonra o geldiii yoğunduk ikimizdee cumarteside kurstan dönünce kocişin teyzoşlarını yemeğe aldım eşi falanda gelmiştii öle koştur koştur hazırladımmneyse üstesinden geldikkk kocişte yardım ettii şimdilik güsel gidio meleğimm ama haftasonu kocişimle gezemicess iştee napalımm 3 ay idare edicess

evet buralardan ayrılmam sanırım istanbul merkezde hasta oluyorum ben nefes alamıyorum yine buralarda ama köyün merkezine yakın tepe biyerde heryeri güzel buranın ama göl kenarı deil

ivit alışınca zor sehir merkezinde yaşamak ....
kesin taşıncakmısınız belki hallolur ya olmadıı taşınırsınız heryeriii güsel nasılsa göl kenarına gezinmeye inersiniz sizdee

bende mühiim bişi olduğunu düşünmüyorumm tatlım polipi henüz detaylı incelemedim ama bakıcam birazdan ne olabilirmiş diye
3 ay dediğin nedirki tontişim hemen geçer inşallah
bu ay sen de gidiyosun doktora emi başla artık bir yıl oldu inşallah bişicik yoktur ama içimiz rahat etsin olurmu kuzum aksatmayalım artık doktorlarımızı bak yaz geldi bebiş hala yok

benim rahmim tersmiş gerçi doktor bi kere daha söylemişti bunu ama unutmuşum bugün yine vurguladı
aranızda rahmi ters olan varmı
neyim düz ki acep benim

madamcım bi lekelenmeden bahsetmişsin nasıl bir lekelenme bu. benm de lekelenme problemim oluordu da

değişikliği severim ama bu evi gerçekten sevdim ben bahçesi filan çok güzel
köpeekleri bi gör zaten sevimsiz sahibi gibi sinir ediyolar beni kuş uçsa havlıyolar kavga ediyolar ne yapıyım eğitimsiz köpeği çocuklara saldırıyo bitanesi acıdığımdan bakıyorum yoksa atıcam dışarı stresten ne uyudum ne yemek yedim 8 de dikildim ayağa

benim rahmim tersmiş gerçi doktor bi kere daha söylemişti bunu ama unutmuşum bugün yine vurguladı
neyim düz ki acep benim

madamım benim rahmimde tersti.....yumurta takibi yaptırmaya giderken öğrenmiştim bi doktorumdan...ama bunun gebeliğe bi engeli yok demişti...ilişki sonrasında her defasında ayaklarını bir süre havada tutmaya çalış yavaş yavaş düzelir demişti bana...baya uzun bir süre tersti benimde...ama şimdi ne oldu bilmem..doktorlar değiştirdim onlarda öyle bir şey söylemedi....ama takılacak bi durum değil...

kesin deil biraz zaman verdik yazın düzelir inşallah ama ben acele etmem huzursuz olduğum yerde durmam

neyim düz ki acep benim
aaa ilk kez duyuyorum bi sorun yaratırmı ki hamileliğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…