- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.001
madamcım bi lekelenmeden bahsetmişsin nasıl bir lekelenme bu. benm de lekelenme problemim oluordu da
değişikliği severim ama bu evi gerçekten sevdim ben bahçesi filan çok güzel
köpeekleri bi gör zaten sevimsiz sahibi gibi sinir ediyolar beni kuş uçsa havlıyolar kavga ediyolar ne yapıyım eğitimsiz köpeği çocuklara saldırıyo bitanesi acıdığımdan bakıyorum yoksa atıcam dışarı stresten ne uyudum ne yemek yedim 8 de dikildim ayağa
madamım benim rahmimde tersti.....yumurta takibi yaptırmaya giderken öğrenmiştim bi doktorumdan...ama bunun gebeliğe bi engeli yok demişti...ilişki sonrasında her defasında ayaklarını bir süre havada tutmaya çalış yavaş yavaş düzelir demişti bana...baya uzun bir süre tersti benimde...ama şimdi ne oldu bilmem..doktorlar değiştirdim onlarda öyle bir şey söylemedi....ama takılacak bi durum değil...
kesin deil biraz zaman verdik yazın düzelir inşallah ama ben acele etmem huzursuz olduğum yerde durmam
aaa ilk kez duyuyorum bi sorun yaratırmı ki hamileliğe
bende mühiim bişi olduğunu düşünmüyorumm tatlım polipi henüz detaylı incelemedim ama bakıcam birazdan ne olabilirmiş diye
3 ay dediğin nedirki tontişim hemen geçer inşallah
bu ay sen de gidiyosun doktora emi başla artık bir yıl oldu inşallah bişicik yoktur ama içimiz rahat etsin olurmu kuzum aksatmayalım artık doktorlarımızı bak yaz geldi bebiş hala yok
benim rahmim tersmişgerçi doktor bi kere daha söylemişti bunu ama unutmuşum bugün yine vurguladı
aranızda rahmi ters olan varmı
neyim düz ki acep benim
ivit kuzum hemencik tedavini olursun öle bi durum varsaa...
evet gitmek lasım ama hic gidesimm yok kuzum yaaa ne bilem 1 ay daha durcam sonram zaten mecbur gidicemm....
1 ay daha var 1 yıl olmasına
ivit 3 ay didiğin nedir kiii baksanaaa aylar su gibi akıyooo 1 yıl olmuş bebiş bekliyoss hala yok hayırlısı 3 aylık kurs vız gelir....
bebişler gelin artıkkk ya....
bebişim rahmin ters oluşu gebeliğe engel bi durum diill takma kafana sakınn gelicek meleklerimiz hayırlısıylaaa pıtırcığımm
seni uyanıkk seniiikaçış yok öle bence erteleme kuzum yoksa hiç gidemezsin içinden gelmez bi bakmışın iki yıl olmuş tabi seni zorlada gönderemem amma velakin başlaman lazım artık o 1 yıl geçtikten sonra illa bakıyolar dedikleri de yalan inanma onlara sen 6 ay denedikten sonra kabul ediyolar hem 1 yıl şartını küçük yaştakiler için ararlar bizim eşşek kaa olduk bee hadi hayırlısı keşke gelseler de hiç gerek kalmasa dimi bebem ya
seni uyanıkk seniiikaçış yok öle bence erteleme kuzum yoksa hiç gidemezsin içinden gelmez bi bakmışın iki yıl olmuş tabi seni zorlada gönderemem amma velakin başlaman lazım artık o 1 yıl geçtikten sonra illa bakıyolar dedikleri de yalan inanma onlara sen 6 ay denedikten sonra kabul ediyolar hem 1 yıl şartını küçük yaştakiler için ararlar bizim eşşek kaa olduk bee hadi hayırlısı keşke gelseler de hiç gerek kalmasa dimi bebem ya
aynen cucu madam haklı 6 ay bile denedin olmadı bakıyolar yaş önemli hemen bu ay git bence. her yıl bekarken kontrole gitmeye çalışıyodum şikayetim olmasada şimdi daha önemli
ivit kacış yolu arıyom ama her yer kapalııgidicess vallaha el mahkum bebişimmm ivit 30 a ne kaldıı yaa biz hala bekle bekle Allahım hayırlısını ver Rabbim ....,ivit keske bişiye gerek kalmadan hamiş kalsak keske gelseler sadece bebişin sağlık durumu kaç kilo aldık onlar için gitsek testler için ahh ahh inş. o günlerde gelicekk....
doktora gitmek neden hep karın ağrıtır
sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
doktorda hiç bişi yok biraz rahat ol o kaa ii bi doktor araştır bence şimdiden erkekte rahat edemem diyosan bbayan bak ama o karın ağrısı boşuna benceeistanbulda olaydın seni benim doktoruma götürürdüm ama ankarada da güzel doktorlar olduğuna eminim ben ama araştırın kocişle boş oturmayın bakimm ama yaptıracağın ilk şey bi kan aldırmak bebeğim yaa seni muayene edecek durum hemen diil korkma hormon testlerini yaptırcaksın o kaa
aaayyyyy kimler gelmiş kimler gelmişşşşşşşşşşşşşşş
eymeincik nasıl sen nasılsım zeytincik
vayyy vayyy vayyy kuzumm hoşgeldinnnnnnnnnnn nasılısnnız bakalkımmm
ivit sanırımm sacmalıyom napcaksa bana doktoraslında biz ararştırdık aklımda bi doktor var erkek ve cok ii seyler okudum hakkında kuzummm ama cok yoğun bir doktor hastanede süper kociş hastalandığındada oraya gittik ve cok memnun kaldıkk kk dada yorumlar hep olumlu sende bi bak istersen Blent Alp Aydn | Kadn Doum Uzman
eğer bu doktor olmazsa bile bu hastaneye giderim sanırımm kısmet artık....özel akropol hastanesi
ee tamam işte doktorda varmış bi git bakalım ama genelde yoğun doktorla çok ilgi göstermez ama denemeden de bilinmez bizim hamiş arkadaşlardan biri öyle bi doktora gidiyordu evet güzel ama diyo iki dk da çıkıyordum odadan diyodu bişey soramıyordum diye ayrıldı benim yengemde öyle ama sen bi git ora ankara belki daha az bi yoğunluk vardır ama git bakkkk emi mayıs ayında doktorda görcem seenii tamam mı kuzum doktorla çekilmiş fotoğrafınızı görmeden inanmam
ayy ni güsell süpriz bu böle bebişimmm yaaa....
nasılsın bakalım kartal eymen nasıll minnak yaa ....
uyuyomu oğluşunn
anlat bakalım haberler sendeee bebişimm
hoşgeldin taze anniş....nasılsınız bakim??
kıslar çook başım ağırıyo yaa
eve gittim öğlende uyuyayım yarım saat dedim deprem oldu kütahyada olmuş ama burdada hissedildi uyuyamadım sonrada:26:
zeytinim hoşgeldin bebeğim Allah analı babalı büyütsün çook tatlı eymen maşallah ikinizde çook tatlısınız...
sen nasılsın eymen nasıl..?
iyiyiz çok şükür
emmeyi ve emzirmeyi öğrenmeye çalışıyoruz oğlumla. birbirimize alışıyoruz.
apek senn prenses nasıl?
cucum sen napıyosun teyzoşuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?