- Konu Sahibi bilgemadam
-
amin canım cümlemizin.bebek isteyenlere rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin şu mübarek saatlerde dualarımız kabul olsun.
senin yine süpermiş canım
hayırlı cumalar olsun madamımmm allah dualarımızı kabul etsinnn
hiçte yağlı yapmamıştı kadıncağız aslında yaa.aşçı abla kıyamam bisürü şey çıkardı önüme de yiyemedim.oda hep üzülüyo ben yemiyorum diye.üzülme dedim herşeyi silip süpüreceğim günler yakın bana yemek yetiştiremiceksinsen yeterki ye ben sana herşey yaparım diyo
hiçte yağlı yapmamıştı kadıncağız aslında yaa.aşçı abla kıyamam bisürü şey çıkardı önüme de yiyemedim.oda hep üzülüyo ben yemiyorum diye.üzülme dedim herşeyi silip süpüreceğim günler yakın bana yemek yetiştiremiceksinsen yeterki ye ben sana herşey yaparım diyo
canlarımben biraz çıkıyorum. perşembe fuar başlıyo fuar eksiklerini kontrol edeyim sorun çıkmasın.birazdan dönerim öpüldünüüüzzzz.
kızlarım güzellerim birazdan göreve gidicem bende üfff istanbuldada trafik çok fina bugün benden hayır yok bugün hafta sonuda yokum şimdiden bilginize pazartesi kırmızıcıklarım gelmez inşallahta sizlere güzel haberlerimle dönmek isterim bunu sizlerde istersiniz eminimm şimdilik buralardayım gidene kadan sohbete devammmmm
kızlarım güzellerim birazdan göreve gidicem bende üfff istanbuldada trafik çok fina bugün benden hayır yok bugün hafta sonuda yokum şimdiden bilginize pazartesi kırmızıcıklarım gelmez inşallahta sizlere güzel haberlerimle dönmek isterim bunu sizlerde istersiniz eminimm şimdilik buralardayım gidene kadan sohbete devammmmm
hayırlı cumalar kızçeler.
kocişlerden dertlimisiniz bugün noldu bakem nazarmı deydi
hayırlı cumalar bebeğim evet bugün kocişleri şikayet günü bunu benden çoook nadir duyarsınız hatta ilk kez duydunuz bugün sanırım nazarlandık biz benim alınganlıklarım işte ota boka alınıom o da kızıyo bana istiyorum naz yapim kabul etmiyo böyle iştee kadınsal şeyler bebiş
sorma bizde de aynı sorunlar ilk zamanlarda mevcuttu artık naz yapınca umursanmıcagımı bildiğim için hiç naz filan yapmıyorum
daha doğrusu yapamıyorum.
erkekler nazlanmayı sever ama nazlananı sevmez artık böyle kabul ettim ben geçinip gidiyoruz
takma sende salla gitsin bacım
sevgili madamım sen hiç canını sıkma tamammı kuzum gelsede gelmese bize hergün bayram unutma tontişim ve hafta sonu hiç düşünme bunları
bugün canım acayip tatlı istiyor aklımda da ıspanaklı kek yapmak var ilk kez denicem güzel olur inşallah
off pekde güzel olur o şimdi. bende severim onu. ben arasıra yaparım çok hoş. bide ağlayan kek var biliyomusun onu.oda çok güzel.
bilmezmiyim offofffofff
çok olmuş ben kek yapmayalı yaa nasıl atladım ben bu güzel tatları
bugün canım acayip tatlı istiyor aklımda da ıspanaklı kek yapmak var ilk kez denicem güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?