bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

aminnn çilekimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin canım cümlemizin.bebek isteyenlere rabbim inşallah en kısa zamanda nasip etsin şu mübarek saatlerde dualarımız kabul olsun.

dimi ama ya hala daha söylenii kocişe kızalım berreye amin koleram canım benimmmmm
senin yine süpermiş canım

hayırlı cumalar olsun madamımmm allah dualarımızı kabul etsinnn

Allah razı olsun işte böyle ii yürekli insanlardan onlarda olmasa halimiz duman zeytinim doğru demişsin hem çok yakındır silipp süpüreceğin günlerr

canlarımben biraz çıkıyorum. perşembe fuar başlıyo fuar eksiklerini kontrol edeyim sorun çıkmasın.birazdan dönerim öpüldünüüüzzzz.

kızlarım güzellerim birazdan göreve gidicem bende üfff istanbuldada trafik çok fina bugün benden hayır yok bugün hafta sonuda yokum şimdiden bilginize pazartesi kırmızıcıklarım gelmez inşallahta sizlere güzel haberlerimle dönmek isterim bunu sizlerde istersiniz eminimm şimdilik buralardayım gidene kadan sohbete devammmmm

sevgili madamım sen hiç canını sıkma tamammı kuzum gelsede gelmese bize hergün bayram unutma tontişim ve hafta sonu hiç düşünme bunları

sevgili madamım sen hiç canını sıkma tamammı kuzum gelsede gelmese bize hergün bayram unutma tontişim ve hafta sonu hiç düşünme bunları

hayırlı cumalar bebeğim evet bugün kocişleri şikayet günü bunu benden çoook nadir duyarsınız hatta ilk kez duydunuz bugün sanırım nazarlandık biz benim alınganlıklarım işte ota boka alınıom o da kızıyo bana istiyorum naz yapim kabul etmiyo böyle iştee kadınsal şeyler bebiş
hayırlı cumalar kızçeler.
kocişlerden dertlimisiniz bugün noldu bakem nazarmı deydi

sorma bizde de aynı sorunlar ilk zamanlarda mevcuttu artık naz yapınca umursanmıcagımı bildiğim için hiç naz filan yapmıyorum
daha doğrusu yapamıyorum.
erkekler nazlanmayı sever ama nazlananı sevmez artık böyle kabul ettim ben geçinip gidiyoruz
takma sende salla gitsin bacım

inşalah canımm bende bi kaç seneye takmamayı planlıyorummm

bugün canım acayip tatlı istiyor aklımda da ıspanaklı kek yapmak var ilk kez denicem güzel olur inşallah

bugün canım acayip tatlı istiyor aklımda da ıspanaklı kek yapmak var ilk kez denicem güzel olur inşallah

off pekde güzel olur o şimdi. bende severim onu. ben arasıra yaparım çok hoş. bide ağlayan kek var biliyomusun onu.oda çok güzel.

bilmezmiyim offofffofff
çok olmuş ben kek yapmayalı yaa nasıl atladım ben bu güzel tatları

ay benimde canım çekti yaa. kime söylesem de bana yapsa acaba mutfağa girmeye bi başlasam aklıma ne gelse onu yapıcam ya o dereceye geldim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…