bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ahh ben sen sana kıyamam yaa tontişimm sen şimdi git bitane şey ye hımmm neydi o heh browni al da ye bitane tadı bak onun gibiydi o yüzden hiç canın çekmesin boşa minnoşummm

yok bitanem ya öyle dediğime bakma canım hiçbişe çekmiyo. hiç aşermiyorum. bazen bişeylerden bahsedince canım ister gibi oluyo ama hemn geçiyo.üzülme yani canım çekmedi.

ben deli gibi incir yiyorum
hatta tüm meyveleri desem yeridir
şimdi nar yicem :125:

aşermesiz hamiş senii :))))hiç aşermiycekmişim gibime geliooo

ama şöyle gece kocişi kaldırıp canımşunu istiyo demek lazım ya hamişken. bikez o tadı çıkarmak lazım. gerçi sağolsun eşim sürekli gideyim şunu alayım bunu alayım diyo gece de olsa. ama sorun bende bişe istemiyo cnm.

bence kocişler bu kadar ilgilenio diyo böyle sormasalar aslında bak nasıl canımız isticek benimkisi çok akıllı annesinin dondurucuyu bizim buzluğu şimdiden doldurmuş hahahahhah dedim ben taze isteremmm boşuna uğraşmışın aşkım diom

oyyyyy kurban olurumm ye bebem yee afiyet bal şeker olsun en sağlıklısını yiyorsun valla aferim sanaa

canım hamileliğimin güzel zamana gelmesinin de büyük etkisi var mayısta hamile kaldım erikten kiraza herşeyi yedim bide çok istifra ettiğim için bir tek meyve yedim çok şükür

kız söleme hamişler var burdaaa yok annem ya bişi oolmaz kurbağa gibi olur ancak yeşil yeşil
yaptım şimdi fırında yeşil kek
ıspanagı azıcık çok oldu galiba bişey olurmu

oh ohhh süper o zaman tatlım yaaa mayıstı dimee hey gidi heyy mayıs topikimiz bizim yaaa
canım hamileliğimin güzel zamana gelmesinin de büyük etkisi var mayısta hamile kaldım erikten kiraza herşeyi yedim bide çok istifra ettiğim için bir tek meyve yedim çok şükür

çok canım istedi nedense hiç böyle olmamıştım
normalde yaptığım yemekleri iştahlı yiyemem ama şimdi ağzımın suyu aktı resmen
kusura bakmayın hamişler

valla canın çekince donmuş taze hiç farketmez diyolar ama bakalım yaşarsak görüces.

yaptım şimdi fırında yeşil kek
ıspanagı azıcık çok oldu galiba bişey olurmu

bişey olmaz cnm sadece ıspanak tadı belliolur biraz. az koyarsan hiç belli olmuyo tat.

valla inşallah ama benim teyze kızı erik erik diye aşerip durdu kıştıda eriğin çıkmasına da 1 ay filan var eşi bulmuş dondurulmuş ama yok diyo yiyorum beni kesmiyo hiç diyo gözümü açıyom kapıyom erik görüyorum diyordu hiç böyle bişi olduğunu tahmin etmemiştim diyor aşermenin erikte adam getirtim demiş kilosu 350 tl neyse biraz diyo dondurulmuşla nefsini körelttim ama çıkınca diyo sabah akşam yedim diyo en sonunda kusmuş artık dahada yemedim dedi aşermek sanırım böle fina bişimiş
valla canın çekince donmuş taze hiç farketmez diyolar ama bakalım yaşarsak görüces.

bişey olmaz cnm sadece ıspanak tadı belliolur biraz. az koyarsan hiç belli olmuyo tat.

ohh o ne bee adam erik ağacını getirecekmiş sanırım 350 liraya yuh bee. ayy allahım öyle aşermek istemem ben.inşallah da olmaz öyle bişey.çok finaaa çoookkk

ay kızlar gerçekten alermenin böyle bişi olduğunu bilmiyorudum bende diyorum ya inciri yerken yüreğimin yağlarının eridiğini hissediyorum sanki o kadar leziz gelir mi yaa.incirin yapraklarının kokusu geliyor burnuma her gördüğüm incir ağacına hayranlıkla bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…