- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.301
heyyy bıcırıklarımmmm ben çıkıyommm valla servis geç gelcekmiş ben kendi çabamla gidicemm görüşürz düşeyim yollara dua edin bana öpüldünüz
ayy diş ağrısı deme ya cok kötüdür...
dolgu falan varsa hava alıyodur belkiii ozaman ağrır çürük olup olmadığını sen bilemezsin canım dişin kökü ne durumdaa bende bi gidip doktora görün düş cok önemlii valla
ben hiç çürük yaşamadımki nasıl olduğumuda bilmem dolgum var ama çok yüzeysel kontrolde yapalım demişti onlar agrımıyo köpek dişimin yanındakı ayyy çürümesin yaaa hiç sevmem dişçiyi
valla bebişim bence en kısa zamanda bi dişciye görün kimse sevmez dişçiyi ama sağlık herşeyden önemli hemde gebelik istiyoruss öncesinde mutlaka kontrole git eskisi gibi diilki dişçiler öncede öcü gibi görüyodumm
evet ben bi baktırıyım ağrıdığına göre bi sıkıntısı var ben 2009 da 3 tane yirmilik dişimi ameliyatla aldırdım ondan sonra gözüme cins gözüktü dişçiler yarım saat tepende dedikodu yaptılar özellikle kadın doktorlar yaptı erkekler beni rahatlatmaya calışıyodu hep kadın doktor resmen bodozlama daldı çenemi kırıyodu gıcık
bende bi gidiyim dışarı çıkıyım fırtına gelcek diye heryeri kapattım köpüşümle oynıyım azcık hava buda sakin şuan güneşli öptüm sizi bıcırlar
Geldim cucum yollar gayet iyiydi ama bizim teras ucmus resmen koskoca demirden salincagimiz kirilmis ya paramparca olmu cok uzuldum onA tavsanlarimin yuvasi yerinden oynamis uzerindeki agir kapak ucmus ama tavsanlarim ii cok sukur
bende seni bekliyodumm topiktee kapanmışşş yinee ....
cok şükür meleğimmm siz ii oluncaa mala gelsinn yapcak bişiy yokk tavşanların ii sen iisin kocişinde ii bosver yapılır yada yenisini alırsınız üzülme bebeğimmm burdada cok fina havaaa kahverengiii toprak yağıyoo sanki....
bende cıkıyomm artık kocişim geliomuşşş yemeği hazırlıyım bende cok öptüm Allaha emanet olll bebeğimm
günaydın.....
öyle öyle tatlım bize bişi olmasın inşallahh kociş yapılır dedi salıncak iiki çadırımızı kurmadık valla uçardı yoksa gökyüzünde salına salına
günaydınnn bebemmm uyu bakalım misler gibi sen ben işe geldim simit aldım bide kekikli zeytinli krem peynirim var bide çayy oohhhh tadı mükemmell heee
günaydın kuzucuğumm nasılsın bakalımm hasar varmı sizin oralarda bizim terastaki salıncak parça parça olmuş tavşanlarımın üzerindeki koskoca kapak fırlamış gitmiş çiçeklerimin ucunda bi tane çiçek kalmamış sadece gövdeleri duruyor çok komikti yaa çırçıplak kalmış sankii
kuzucuklarım en yakın arkadaşımın annesi benimde annem gibidir dün akşam beyin kanaması geçirmiş şimdi hastanede nolur dua edin emi rabbim hepimizin dualrını kabul etsin az önce aradım da ameliyat olucaktı ama şimdi sadece anjio olucakmış ona bile sevindik ameliyatı çok zor geçiyor çünkü böyle hastaların rabbim herkese acil şifalar versin inşallahh
iyiyim meleğim sen nasılsın..?
Valla bizde hasar yok kuzum herşey yerli yerinde sadece balkondan kovam uçmuş gitmiş..
Hadi yaa demek çıplak kaldı siizn çiçekler heee
Madamım tasarruf yapmak istermisin aldığın maaşdan?:26:
rabbim şifa versin inşallah bir an önce iyileşir çok zor yaa beyin le alakalı her hastalık beni çok korkutuyor...
Hehheh demek kovan uçmuş heee inşallah birinin kafasına girmememiştir
Hımm tasarruf muuanlat hele bakim neymiş bu kim istemezki tasarruf etmek
evet bebeğim ameliyat sonrası kalıcı hasarlar oluyor rabbim esirgesin çok zor inşallah iileşir bir an önce
valla kuzum yaa inşallah girmemiştir...
burda bi topik buldum acayip tutumlu bayanlar varhttp://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-474.html
Rabbim çocuklarına bağışlasın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?