bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

düzelme oldumu sende anlamadım tedavide neler uyguluyor ilaçlı filanmı
yok canım ben olmadım kendiliğinden düşmüştü benimkisi

anladım canım. evet ilacı kullandığımdan beri adetimde bi düzelme var. ama tabi daha ikinci ayım. ikinci adetimi de olmadım. bakalım bu ay nasıl olacak. ama durum benimde aynı senin gibiydi. bir ay daha kullanıcam bu ilacı cyclo progynova ilaç. doktor 3 ayın sonunda bir daha böyle bir problem yaşamamın çok düşük olduğunu söyledi. inşallah öyle olur. sonrada bebek için çalışmalar başlayacak. sen bu arada gittin mi doktora

vayy beee bizim asıl topikimiz orası olmalı du bakim hemen benden de tutumluluar varmı acepp
amin bebeğim aminn bağışlasın hepimizeee

bak kuzum bak ben orayı takip etmeye başladığımdan beri baya değiştim...

gittim canım bende doktora ama adetin başlasın bitsin ondan sonra muayenede anlaşılır ne olduğu dedi bende adet olmayı bekliyorum ama daha var kesildi zaten iki gündür yok bişi peki o tedavi süresince bebiş yapmak yasakmıymış
bak bak bakk berroşuma bak sen aferim kuuzuma aferimm tutumlu olalım tabi yaaa
bak kuzum bak ben orayı takip etmeye başladığımdan beri baya değiştim...

madamcım doktor korunmamızın iyi olacağını söyledi. çünkü bebek olsada bebeğin yerleşeceği ortamın sağlıklı olmaması düşük ihtimalini artırıyormuş. bizde bu ay bir gün korunmadık :) inşallah denk gelmez. inşallah sennkisi daha basit bir problemdir. yalnız benm bu durum geçtiğimiz yazdan beri vardı. gerizekalı bi doktor söylememe rağmen aldırmadı verdi bana klomeni. neyseki çok uzatmadım zaten ben tedaviyi. ama tabi en başından beri esas doktoruma gitseydim şimdiye bu tedavide bitmiş olacaktı. herşeyin bir vakti var bunlarda bahaneleri. hayırlısını versin allah

evet tatlım çok haklısın ama işte hep boşveriyoruz valla benimde bu 3. ay oluyo işte ilk ay baya umuutlandım başıma ilk kez geliyordu çünkü yerleşme filan sandık tutmadı 2. ayda hadi belki olur dedik olmadı bu ay yine olunca dayanamadım gittim rabbim herşeyin hayırlısını versin valla herşey bizler için ama böyle olunca insan anlıyor regl olacağını şimdi hiç ümitlenmiyorum meselaseninde inşallah hemen tedavi bitince gelir bebiş belki de gelmiştir bir günlük kaçamak sonucunda olurmu olur rabbim istesin yeterki
hımm valla süper topik sevdim burayı kuzumm kadınlara bak yaww kirli çıkılar resmen kociş bana derdi evlenmeden öncede annem derdi kirli çıkı diye çünkü süper para biriktirirdim annemle babamı hacca göndermiştim biriktirdiğim paralarla hey gidi günler heyyyşimdi nerdeeeeeeeeeee
valla tutumlu olmazsak bizden bişi olmıcak bu gidişle bebeğim...
kendimize çeki düzen vermemiz lazım...

allah şifaler versin bütün hastalara
nabersiniz fıstıklar

valla ben hayatımda hiç kirli çıkı olmadım ama şimdi olmaya başladım...
kıss sende az değilmişin heee maşallahın varmış...
o zaman senin o potansiyelin var zorluk çekmezsin meleğim...

nabersiniz fıstıklar

hoşgeldin canım....amin inşallah
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?
eşin çok mağdur olmuşmu goodjinim haberlerde gördüm çok kötü olmuş istanbul..:26:

hoşgeldin canım....amin inşallah
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın..?
eşin çok mağdur olmuşmu goodjinim haberlerde gördüm çok kötü olmuş istanbul..:26:

bende iyiyim tatlım ayy şükür bi sorun olmadı taksimde ara sokakta bi boş depo düşmüş önüne orda kalmış zaten çıkamadım diyo rüzgar bitene kadar sağsalim geldi şükür

günaydın canımm aminn dualrını bekliyoruz
sen nasılsın kocişin gelebildimi eve tek parça
nabersiniz fıstıklar

ol kusum ol valla bu ay kendime maaştan küçük bi miktar ayırdım günde kendime 20 lira harcama hakkı verdim sonra o da çok dedim 10 tl verdim şimdi herşeyi not alıyorum iş yerinde bi excel sayfası hazırladım ne harcadıysam yazıyorum bu ay buna uygun gideceğim bugün 4. günüm herşey süper bu sabah sadece 1 lira harcadım o da simit aldımonu bile yazıyroum çok eğlenceli oluyor kocişime söz vermiştim bir cumhuriyet bir de çeyrek yapacaktım ama şimdi bi cumhuriyet 2 çeyrek hatta 3 yapabilirim diye düşünüyorumm çok heyecanlıyımm
evet az daha evlenmeyeydim bi ev alırdım kendime ama nasip kısmet herşey iiki evlenmişim hayatı ertelememek gerek herşey zamanında güzel dimi kuzucum
valla ben hayatımda hiç kirli çıkı olmadım ama şimdi olmaya başladım...
kıss sende az değilmişin heee maşallahın varmış...
o zaman senin o potansiyelin var zorluk çekmezsin meleğim...

bende iyiyim tatlım ayy şükür bi sorun olmadı taksimde ara sokakta bi boş depo düşmüş önüne orda kalmış zaten çıkamadım diyo rüzgar bitene kadar sağsalim geldi şükür

ii hadi çok şükür...
birden türkiyede fırtına çıktı resmen heryer güllük güneşliyken...
Allah beterinden korusun..

valla kesinlikle meleğim...
çok iyi düşünmüşsün aynı şeyi ben yaptım az önce aldığım parayı bütün giderlerimi not ettim böyle denicem birazda..
insan alıştığı zaman istesede para harcayamıyor...
günde 20 tl den 10 tl düşürmüşsün diğer 10 tl biriktirsen ayda 2 tane gr altın yaparsın meleğim...
harşey zamanın da güsel madamım ev alalım diye beklesek evlenmesek geç evlenmenin hayatı doya doya yaşayamadıktan sonra ne anlamı var Allah sağlık versin yaparız herşeyi inşalalh...

geldi geldi hatta balığa gittik yagmurluklar olmasa sırılsıklam olcaktık çok eglendik ama balık tutamadık malesef

ii hadi çok şükür...
birden türkiyede fırtına çıktı resmen heryer güllük güneşliyken...
Allah beterinden korusun..

aman canım afetler arttı sonumuz hayrolsun
tasarruflu sultanlar sizi

tamam bebem bu ay bu şekilde gidiyoruz hakkaten insan not alınca istesede harcamıyor çok sevdim bu işi ben
ben de altıncıklarımı bankaya koyayaım diyorum değerlensin altın hesabı açsam nasıl olur acep kociş ev için krediyi erteleyelim dedi eylüle kadar biz bi arsa almıştıkta onu ödüyoruz eylülde biticek onu satarız peşinatımız daha çok olur dedi bende hak verdim o zamana kadar bende biriktircem kocişte biriktiriyo birascık hadi hayırlısı olucak bu iş olucakk

süper o zaman kuzum yaa...
arsanızda varmış ee gelicek araba paranızda var...bence birikim yapın evinizi öyle alın kredi çekip fazla para vermektense daha iyidir bence kuzum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz..
benim var bankada kasam oaraya koydum altınlarımı senelik bir miktar para veriyorsun sadece güvende en azından...

evet öyle gerçekten eylüle kadar birikim var hem sonra arsayada ödemiycez elimize daha fazla para kalıcak inşallah evimizi de alıp içine girersek ohh kirada ödemeyiz onun yerine kredimizi öderizzz
senin madem altınların bankada onları neden işletmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…