- Konu Sahibi bilgemadam
-
ohh o ne bee adam erik ağacını getirecekmiş sanırım 350 liraya yuh bee. ayy allahım öyle aşermek istemem ben.inşallah da olmaz öyle bişey.çok finaaa çoookkk
ohh o ne bee adam erik ağacını getirecekmiş sanırım 350 liraya yuh bee. ayy allahım öyle aşermek istemem ben.inşallah da olmaz öyle bişey.çok finaaa çoookkk
ay kızlar gerçekten alermenin böyle bişi olduğunu bilmiyorudum bende diyorum ya inciri yerken yüreğimin yağlarının eridiğini hissediyorum sanki o kadar leziz gelir mi yaa.incirin yapraklarının kokusu geliyor burnuma her gördüğüm incir ağacına hayranlıkla bakıyorum
zeytinim gördüm seni az önce nar yemekle ilgili topikte okudun mu hepsini
bebişler ben çıkıyommm kendinize ii bakın çokii bakın ii tatiller dilerim hepinize banada biliyonuz bu akşam kocişle benim gezme akşamımız bol bol foto çekip göndericem sizlere bu arada az daha gidemiyoduk bi sinirim zıpladı gene ama neyse kocişler çalışçakmış hafta sonu gidemiyoz galiba dedi neyse baktı ben bozuldum biraz sonra tamam tamam hallettim dedi uyuz bide patronları varneyse çok şükür gidiosss herkes esen kalsınn hamişler ben geldiğimde bütün mide bulantılarınız bitsin inşallahhh seviyorum hepinizi belkim pazartesi günü 5 hamiş oluruzz
bebişler ben çıkıyommm kendinize ii bakın çokii bakın ii tatiller dilerim hepinize banada biliyonuz bu akşam kocişle benim gezme akşamımız bol bol foto çekip göndericem sizlere bu arada az daha gidemiyoduk bi sinirim zıpladı gene ama neyse kocişler çalışçakmış hafta sonu gidemiyoz galiba dedi neyse baktı ben bozuldum biraz sonra tamam tamam hallettim dedi uyuz bide patronları varneyse çok şükür gidiosss herkes esen kalsınn hamişler ben geldiğimde bütün mide bulantılarınız bitsin inşallahhh seviyorum hepinizi belkim pazartesi günü 5 hamiş oluruzz
he valla işte aşermek böle bişi şimdi biraz düşün istrersen hala aşermek istiyon mu
kızlar bugün doktora gidicem bakalım yumurtalar ne alemde heheh
yumurta takibimi yapılıyor canım. inşallah yumurtalar çatlıyo patlıyo olsunda hemen hamiş kalasın emi
valla canm ne yapılıyor bilmiorum. klomen vermişti doktor. 10 gün sonrada kontrole gel dedi. bakalım bugün gidicem. aslına bakarsan hamile kalmak istemiorum. şubat tatilinde yurtdışına çıkmak istioruz. o zamana kadar bebiş işini ertelemek istioruz. ama bu ay klomen kullanmış bulundum. çok da aman olsun die bi havam yok açıkcası. ama tabi istemioruz ya kesin hamile kalırım. kalırsam da bebiş ilk yurtdışı seyehatini yapmış olur fena mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?