bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bebişler ben çıkıyommm kendinize ii bakın çokii bakın ii tatiller dilerim hepinize banada biliyonuz bu akşam kocişle benim gezme akşamımız bol bol foto çekip göndericem sizlere bu arada az daha gidemiyoduk bi sinirim zıpladı gene ama neyse kocişler çalışçakmış hafta sonu gidemiyoz galiba dedi neyse baktı ben bozuldum biraz sonra tamam tamam hallettim dedi uyuz bide patronları var neyse çok şükür gidiosss herkes esen kalsınn hamişler ben geldiğimde bütün mide bulantılarınız bitsin inşallahhh seviyorum hepinizibelkim pazartesi günü 5 hamiş oluruzz

ohh o ne bee adam erik ağacını getirecekmiş sanırım 350 liraya yuh bee. ayy allahım öyle aşermek istemem ben.inşallah da olmaz öyle bişey.çok finaaa çoookkk

zeytinim gördüm seni az önce nar yemekle ilgili topikte okudun mu hepsini

he valla işte aşermek böle bişi şimdi biraz düşün istrersen hala aşermek istiyon mu
ohh o ne bee adam erik ağacını getirecekmiş sanırım 350 liraya yuh bee. ayy allahım öyle aşermek istemem ben.inşallah da olmaz öyle bişey.çok finaaa çoookkk

bak sen yaşamaışsın tatalımmm

çilekçim sen benim yazdığımı okudun mu? ne kadar doğru bilmiyorum ama narın fazla tüketilmesi gebelikte düşük ve kanamalara neden olurmuş. şimdi biraz araştırdım. fazla yeme olur mu canımcım

zeytinim gördüm seni az önce nar yemekle ilgili topikte okudun mu hepsini

okudum canım da başka sitelerdede araştırdım biraz kafa karıştırıcı. riskli sanırım. benm yengem geçen yıl bu zamanlar hamişti oda çok yiyodu sonra oda duymuş doktorlardan felan. bırakmıştı yemeyi hemen.

güle güle madamım...
hoşçakal bol bol eğlen foto çekin gönder bize...
bi dahada öle küsüşmeyin tımammı...
inşallah hafta sonuda gelmez kırmızılar kuzucuğum...
bende çok sefiyorum seni güle güle...

he valla işte aşermek böle bişi şimdi biraz düşün istrersen hala aşermek istiyon mu

zor bişey aşermek istemem.kolay bulunacak şeyler aşereyim ya. bol bol gez canım. kocişinlede iyice barış öyle gel. inşallah da güzel haberlerle gelirsin. seni özliceeemm.

minnoşlar nasılsınız bakemm cok ösledim valla hepiniziii.............
nasıl alışmışımmm size yaa canlarım benimm
en kısa zamandaa görüşmek üzere kendinize cok ii bakınn yavruşlarr....
annişin tahlil sonucları yarın belli oluyoo bakalım inş. hayırlı sonuclar alırısss öpüldünüzzzzzzzzz

yumurta takibimi yapılıyor canım. inşallah yumurtalar çatlıyo patlıyo olsunda hemen hamiş kalasın emi

valla canm ne yapılıyor bilmiorum. klomen vermişti doktor. 10 gün sonrada kontrole gel dedi. bakalım bugün gidicem. aslına bakarsan hamile kalmak istemiorum. şubat tatilinde yurtdışına çıkmak istioruz. o zamana kadar bebiş işini ertelemek istioruz. ama bu ay klomen kullanmış bulundum. çok da aman olsun die bi havam yok açıkcası. ama tabi istemioruz ya kesin hamile kalırım. kalırsam da bebiş ilk yurtdışı seyehatini yapmış olur fena mı ?

o zaman bu ay senden kesin bebiş gelir. aman nolcak bebişinle çıkarsın tatile. ben hamile kaldığım aya kadar çok istiyodum bitürlü olmuyodu. en son 14 temmuzda adet oldum. ağustosta tatile gidecektik. aman bu ay olmuyosa olmasın tatile gidicem bebeği riske atmayayım dedim ama bebiş gelmiişş. olsun onunla beraber gittik tatile.karnımda tatil yaptı oda.

günaydınn güzellerrimm ben geldimm çok süper bir hafta sonundan sonra sizlere kırmızılarımı aldım da geldimm umudumuz kasıma inşallahhh çokk özledim sizlerii bu arada terfim çıktı yerim filan değişecek bugün beklemedeyim yeni yerim biraz daha yoğun ama sizlere bunu yansıtmamak için elimden geleni yapıcam şimdiden haber verem de sonra kızmayın bana böcüklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…