bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

kafana takma bebişim benim inş. hiç bişiy cıkmıcak gerek kalmıcakk kalsa bile sakın korkma bebişimmm Allahım yardımcın olsun ....
bence önce ağdanı yap ütüyü yaparsınnn yarın doktorada gidicekmişsin hem ağda daha önemlii vakit kalırsaa el atarsın ütüyee kuzummmm benimmmmm

tamam minnakım eve gidince ağdamı yaprım hemencik sonra yemek sonra ütü oy oy oy çok iş var çokkk
amannn saatte nerdeyse 5 olmuş heee acap hızlı geçmiş zaanman

öle valla benimde 30 a bişiy kalmadıı 2 basamak kaldı şunun şurasındaAllahım herşeyin hayırlısını versinn gelsin bebişimizde kardeşide olur Allahın izniyle....Rabbim yeterki ol desinn ne kadar büyüksünnn Allahım

tamam minnakım eve gidince ağdamı yaprım hemencik sonra yemek sonra ütü oy oy oy çok iş var çokkk
amannn saatte nerdeyse 5 olmuş heee acap hızlı geçmiş zaanman

ivit ivit öle yap kuzucummm sıralama süperr
yemektemi yapcaaksın minnak kurabişşş....
ivit 5 olmuş nerdeyse bugünüde bitirdik valla ömürden bigün daha gectiii

günaydınnnnnn.....arkadaşlar benim kız sanırım doğması gerektiğini unutacak:) ya önceden bazı sancılarım oluyodu ki tamm geliyo diyodum..şimdi onlar azaldı...çok hareketli ve sıkıştırıyo o kadar....yarın doktora gidiyoruz inş.bana sezeryan demezzz....son ana kadar normal olsun diye bekleyeceğim..ne zamn ki doktor risk var almamız lazım der o zamn ikna olurum ameliyata....benden haberler bunlar kıslar...hazırlıklarım çoktan hazırdı zaten...dünde 2 kadın aldım eve evi baştan aşağı temizlediler...artık kızımızı bekliyoruz ismide masal rana olacak büyük ihtimal.....

günaydın fıstıklarr doktordan bugün için randevu alamadım çok yoğunmuş hatta bu hafta tamamen yoğunmuş sekreteri öle dedi sonra aradım ben doktorumu cepten perşembe sabahı gel didi yarın gidicem kızlarrr

günaydınnn canımmm valla ben 4 gün geç doğmuşum 40+4 yanemasal rana da öyle olabilir ismine bayıldım valla hadi gelsin artıkk ta sevildiğini bilsin ama bence adını masal rana naz koy çok nazlı çıktı baksana minnak

günaydın madamım....her şey bir yana sağlıklı olsunda geç doğsun...bu kadar bekledik birazcık daha bekleriz...bide normal yolla gelse onu çok istiyorum...ismini beğendiğine sevindim...ben ela naz koymayı çok isterdim ama eşimin kuzileri çok onlar kapmışlar isimleri bende istemiyom şimdi işte:)küstüm dermişim:)

canım sende de o polip denen illet yoktur inş...ama yok yok yoktur merak etme...her şey stresten başlıyo...yok yapmıyorum desende yapıyo insan...

günaydın berrem....nasılsın ne yapıyosun....geçen gün ekledim seni msneye ama görüşemedikkk..

iyiyim canım sen nasılın..?bu arada bebişinin adını çok beğendim.
aa bana gelmedi canım göremiyorum ki şuan seni..:26:

iyiyim canım sen nasılın..?bu arada bebişinin adını çok beğendim.
aa bana gelmedi canım göremiyorum ki şuan seni..:26:

beklemedeyim canım işte...yarın doktor amcaya gidiyoz...ne olacağı belli olur artık herhalde....sabırsızlıkla kızımızı bekliyoruz....ismini beğendiğine sevindim tatlım...ben ekledim gönderdiğin adresi az öncede açtım ama yoksun bende de tekrar mı eklesek ben yazayım bu sefer sen ekle bakalım ne olacak..

AYY ela naz çok severim belkim kızım olursa ela koyup yanına birde duru da ekleyebilirm ela duru hımm pek olmadı sanırım o iki ismi de çok seviyorum ama yanyana uymadı sanırım amann neyse önce olsun da düşünürüüzz
sağoasın canım dur bakalım yarın belli olacak varmı yokmu inşallah yoktur tabi ama varsada napalım artık bulunur bir çaresi
günaydın bebişşkommm
günaydın kıslar...

aaa siz msn den mi görüşüyonuz hani bizeee apekim mail adresini özelden yaz bende sana yazıyom hemen benimkisini
günaydın berrem....nasılsın ne yapıyosun....geçen gün ekledim seni msneye ama görüşemedikkk..

hayırlısı olsun canım...Allah yardımcın olsun..
tamam canım bekliyorum

sen bi hamiş kalda güzel güzel isimler buluruz bizzz....her şeyin başı sağlık ilk önce tabiiii...

yok canım henüz görüşemedik daha...geçen gün berre seni merak ettim deyince bende adres vereyim görelim birbirimizi dedim....ekledim ama olmadı...benim fecemde msne adresimde yok kardeşiminkini kullanıyorum arada...eşim bu tür konulardan rahatsız oluyo...ne olacağı belli olmaz diyo...profilindeki resmini alır artniyetli biri yanlış yerlerde kullanır falan diyo işte....bende uylamıyorum onu kendime adres almıyorum....

valla dpğru diyosun Allah kötü düşüncelilere fırsat vermesin inşallah

günaydın bebişim...
hadi bakalım yarın gitde içimiz rahatlasın hayırlı haberler al bebişimmm benim .....
benimde gelmedi kırmızılar ama her aan gelioo gibi oluyoo gidiyom bakıyom bişiy yokk
bugün gidip araba kullanıcam kocişim ayarlamışş dönüşte hala gelmemiş olursa test alıp eve gelicemmm dananın kuyruğu kopcakk bakalım sanki yine gelcek kırmızııılar

günaydınn tatlışım....
unutmas unutmass gelir cok yakında Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. istediğin gibi normal doğum olur hayırlısı bebişim....
ismi cok güselmişşş masal rana ....ismiyle uzun bi ömrü olsun masal gibi bi hayatı olsun inş...
ela ismine bende bayılıyomm ama masalda cok güsellllllllll
ohh evinide temizletmişsin herşey hazırrr nazlı prenses annişinle baban seni beklioo artıkkkk

günaydın kıslar...

günaydınn tatlııı tırtılll nasılsın bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…