- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.601
günaydınnn şekerimmm ....
inş... güsel bi gün olur bebiş
iyiyim sen nasılsın bakalım bakalımmm
bende iyiyim hadi artık bebiş gelsin istiyorum birisinden en yakın sensin inşallah gelmez o kırmızılarda bayram yaparız
valla dpğru diyosun Allah kötü düşüncelilere fırsat vermesin inşallah
güzel bi gün olur inşallah bugün de nasıınız bacılar
günaydın bebişim...
hadi bakalım yarın gitde içimiz rahatlasın hayırlı haberler al bebişimmm benim .....
benimde gelmedi kırmızılar ama her aan gelioo gibi oluyoo gidiyom bakıyom bişiy yokk
bugün gidip araba kullanıcam kocişim ayarlamışş dönüşte hala gelmemiş olursa test alıp eve gelicemmm dananın kuyruğu kopcakk bakalım sanki yine gelcek kırmızııılar
günaydınn tatlışım....
unutmas unutmass gelir cok yakında Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. istediğin gibi normal doğum olur hayırlısı bebişim....
ismi cok güselmişşş masal rana ....ismiyle uzun bi ömrü olsun masal gibi bi hayatı olsun inş...
ela ismine bende bayılıyomm ama masalda cok güsellllllllll
ohh evinide temizletmişsin herşey hazırrr nazlı prenses annişinle baban seni beklioo artıkkkk
günaydınn tatlııı tırtılll nasılsın bakalımmmm
kızlar merhaba.
nasılsınız
amin canım....:26::26:
günaydınn...inş.hepimiz için güzel bir gün olurr....iyiz şükür ssen nasılsın?
günaydın canımmm...inş..inş...innş....aminn aminnnn aminnnevet ya kızımızı bekliyoss iyi dedin teyzesi gelsin artık....daha sizin bebişlerden haber verecek
kızlar merhaba.
nasılsınız
merhaba taze anniş...oğluşunla aran nasıl bakalım?nasıl bi bebiş annişlik nasıl gidiyo....ben halen beklemedeyim canım..
amin canım....:26::26:
günaydınn...inş.hepimiz için güzel bir gün olurr....iyiz şükür ssen nasılsın?
günaydın canımmm...inş..inş...innş....aminn aminnnn aminnnevet ya kızımızı bekliyoss iyi dedin teyzesi gelsin artık....daha sizin bebişlerden haber verecek
iyi olmaya çalışıyorum nedense bugün pek bi keyfim yok....
sen nasılsın canım başının ağrısı nasıl oldu...?
senn kız nazlı çıktı.
Valla 2 gündür aramız bozuk oğlumla. Gece gündüz uyumuyo bende tabi. çok bitkinim.
Emen çocuk emmeyi unuttu birden. çok yoruldum bütün gün çabalıyorum.yemek bile yiyemiyorum fırsat bulup. Yanımda kimse olmadığı için yemek bile yapamıyorum. Düzelir inşallah
senn kız nazlı çıktı.
valla 2 gündür aramız bozuk oğlumla. gece gündüz uyumuyo bende tabi. çok bitkinim.
emen çocuk emmeyi unuttu birden. çok yoruldum bütün gün çabalıyorum.yemek bile yiyemiyorum fırsat bulup. yanımda kimse olmadığı için yemek bile yapamıyorum. düzelir inşallah
neden keyifsizsin bebişimm ii ol tatlım benimm hastamısın ....
Valla ben dün bütün gün gece cektim o ağrıyıı kociş dio bembeyaz olmuş yüzünn cok bitkin görünüyosun didi sonra maç izledik o ara ii oldummm cok güsel maçtı barcelona chelsea maç bitincedeee öle uyumudum hemencikkk bugün iyiym cok sükür bebişimmm
başım ağırıyo biraz hasta değilim ama canım sıkılıyo...
Kıyamam yaa ama şimdi iyi olduğuna sevindim canım..
Bizde maç izlkedik ne olcak bizim bu koçişlerin maç sevdaları...
mirabaa tatlımmm hosgeldinn biz iyiyiz asıl sen nasılsınnn nasıl gidiooo bebüşümm
açııımmmmmmmmm :)
yaramaz durmuyoki yiyecek bişeyler hazırlayayım
oyy kıyamam ben sana yaa beşiğine bırak azıcıkk dursun ya bişiy olmaz sen ye ki sütün olsun kendini ii hisset bebişimm ya....
sana birinin bakması şart yaa nolcak bölee bebişimm
ya beşige bırakınca ağlıyo kıyamıyorum. uyuyo zannediyorum bırakıyorum hemen açıyo gözlerini ağlamaya başlıyo.
şimdi bıraktım gidip bişeyler hazırlayayım diorum ama yemek yapmak felan uzun sürer durmaz o kadar. aparatif bişeyler varsa yiyeyim bakayım dolaba da.
oyy kıyamam ya ...
öle yap bebişimm hazırla şöle aparatif bişiylerr doyur karnını bebişimmmm
günaydın bebişim...
hadi bakalım yarın gitde içimiz rahatlasın hayırlı haberler al bebişimmm benim .....
benimde gelmedi kırmızılar ama her aan gelioo gibi oluyoo gidiyom bakıyom bişiy yokk
bugün gidip araba kullanıcam kocişim ayarlamışş dönüşte hala gelmemiş olursa test alıp eve gelicemmm dananın kuyruğu kopcakk bakalım sanki yine gelcek kırmızııılar
günaydınn tatlışım....
unutmas unutmass gelir cok yakında Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin inş. istediğin gibi normal doğum olur hayırlısı bebişim....
ismi cok güselmişşş masal rana ....ismiyle uzun bi ömrü olsun masal gibi bi hayatı olsun inş...
ela ismine bende bayılıyomm ama masalda cok güsellllllllll
ohh evinide temizletmişsin herşey hazırrr nazlı prenses annişinle baban seni beklioo artıkkkk
iyi olmaya çalışıyorum nedense bugün pek bi keyfim yok....
sen nasılsın canım başının ağrısı nasıl oldu...?
açııımmmmmmmmm :)
yaramaz durmuyoki yiyecek bişeyler hazırlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?