bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

valla dpğru diyosun Allah kötü düşüncelilere fırsat vermesin inşallah

amin canım....:26::26:

güzel bi gün olur inşallah bugün de nasıınız bacılar

günaydınn...inş.hepimiz için güzel bir gün olurr....iyiz şükür ssen nasılsın?

günaydın canımmm...inş..inş...innş....aminn aminnnn aminnn evet ya kızımızı bekliyoss iyi dedin teyzesi gelsin artık....daha sizin bebişlerden haber verecek

inş. tatlışımm amin....
ivit teyzoşları mirak ediooo bu nazlı prensesiii gelsinde görelimm güsel yüzünüüüdaha haber vercek hem bizimmm bebüşler ne zman gelicekkk

kızlar merhaba.
nasılsınız

mirabaa tatlımmm hosgeldinn biz iyiyiz asıl sen nasılsınnn nasıl gidiooo bebüşümm

merhaba taze anniş...oğluşunla aran nasıl bakalım?nasıl bi bebiş annişlik nasıl gidiyo....ben halen beklemedeyim canım..

senn kız nazlı çıktı.
valla 2 gündür aramız bozuk oğlumla. gece gündüz uyumuyo bende tabi. çok bitkinim.
emen çocuk emmeyi unuttu birden. çok yoruldum bütün gün çabalıyorum.yemek bile yiyemiyorum fırsat bulup. yanımda kimse olmadığı için yemek bile yapamıyorum. düzelir inşallah

bende iyiyim bebiş olsun diye dua ediyoruz
senin minik masal rana gibi bizimde olsun artık diyoruz

iyi olmaya çalışıyorum nedense bugün pek bi keyfim yok....
sen nasılsın canım başının ağrısı nasıl oldu...?

neden keyifsizsin bebişimm ii ol tatlım benimm hastamısın ....
valla ben dün bütün gün gece cektim o ağrıyıı kociş dio bembeyaz olmuş yüzünn cok bitkin görünüyosun didi sonra maç izledik o ara ii oldummm cok güsel maçtı barcelona chelsea maç bitincedeee öle uyumudum hemencikkk bugün iyiym cok sükür bebişimmm

öyle canım hayırlısı artık bekliyoruz nazını tamamlamasını...

Bek sen yaramaza annişini üzüyo demek...inş.düzelir canım...yalnız olman kötü olmuş en azından senlen ilgilenirdi sende bebişinle...ama yemen lazım...çağır eş dost akraba birini baksınlar sana...

ayy yazık kuzuma yaa sagsan öyle vermeye calışsan aclıktan uyumuyodur benim yiğenimde uyumazdı tam ememiyomuş afacan doyunca uyudu

başım ağırıyo biraz hasta değilim ama canım sıkılıyo...
Kıyamam yaa ama şimdi iyi olduğuna sevindim canım..
Bizde maç izlkedik ne olcak bizim bu koçişlerin maç sevdaları...

başım ağırıyo biraz hasta değilim ama canım sıkılıyo...
Kıyamam yaa ama şimdi iyi olduğuna sevindim canım..
Bizde maç izlkedik ne olcak bizim bu koçişlerin maç sevdaları...

oyy minnakım benim ya inş. hemencik gecsin ii ol sen yaaa
iyiyim bebişim ben bugün cok sükürr
ayy nolcak valla bende bilmiyomm ama güsell maçtıı ben barcelona maçlarına bayılıyomm kocişten önce oturuyommm
soluksuz isledik valla

açııımmmmmmmmm :)
yaramaz durmuyoki yiyecek bişeyler hazırlayayım

oyy kıyamam ben sana yaa beşiğine bırak azıcıkk dursun ya bişiy olmaz sen ye ki sütün olsun kendini ii hisset bebişimm ya....
sana birinin bakması şart yaa nolcak bölee bebişimm

oyy kıyamam ben sana yaa beşiğine bırak azıcıkk dursun ya bişiy olmaz sen ye ki sütün olsun kendini ii hisset bebişimm ya....
sana birinin bakması şart yaa nolcak bölee bebişimm

ya beşige bırakınca ağlıyo kıyamıyorum. uyuyo zannediyorum bırakıyorum hemen açıyo gözlerini ağlamaya başlıyo.
şimdi bıraktım gidip bişeyler hazırlayayım diorum ama yemek yapmak felan uzun sürer durmaz o kadar. aparatif bişeyler varsa yiyeyim bakayım dolaba da.

oyy kıyamam ya ...
öle yap bebişimm hazırla şöle aparatif bişiylerr doyur karnını bebişimmmm

oyy kıyamam ya ...
öle yap bebişimm hazırla şöle aparatif bişiylerr doyur karnını bebişimmmm

atıştırdım ayaküstü bişeyler şimdilik yeter.
ya emzik araştırıyodum bilgisayarı açtım da. 2 tane emzik var birisini hiç tutmuyo.
birisini tutuyo ama çok büyük geliyo burnuna dayanıyo çocuğun.
emziğe alıştırmam lazım yoksa böyle olmayacak bütün gün bana yapışık duruyo. emzik emse yatağına bırakırım emzikle oyalanır.
hangi markalar iidir küçüktür diye bakınıyorum.

ayyy cücümmm inşallah hamişsindir bebeğim yaaa inşallahh içimde güzel şeyler varr hadi hayırlısı
oo iice usta oldun heee aferin kız sana seviyorum senii minnakımmmm
ayy noldu kaymam sana yaa nazarlara geldin sen okim ben sana
iyi olmaya çalışıyorum nedense bugün pek bi keyfim yok....
sen nasılsın canım başının ağrısı nasıl oldu...?

zeytinimm ne bulursan at ağzına elinde meyve filan hep olsun bebeğine süt yapman lasım senin çoçuk açken nasıl uyusun sende heee olmadı doktora sor da bi ek mama süt vs versin aç olmaz yaa yazık çocuğumaa sanada
açııımmmmmmmmm :)
yaramaz durmuyoki yiyecek bişeyler hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…