bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ii yaptın bebişimmmmm afiyet olsun....
ivit bebişim ii olur oyalanır ....chicco iidir avent iidir ...

ayy inş. kuzum yaa inş... senin içine öle mi doğuyooo benim doğmuyooo sanırım en kötüsüne hazırlıyom kendimeee hayırlısı bakalım bebişimmmm....
ivittttttttttt usta olmadımmm daha kuzum ama olmak için çabalıyommmbende seni seviyommmmmmmmmm minnakımm

ya nazar değdi oğluma. kim gelse hep memede duruyo amma çok emiyo çok obur dedi.diyorum sürekli emmiyo çenesi çok güçsüz 2 çekiyo hemen yorulup memede uyuyo ben orasını burasını gıdıklayıp uyandırıp emziriyorum diyorum yok yok çok emiyo dediler. uyuyunca ne kadar akıllı çok şanslısın çok uslu akıllı diyodu herkes. çocuğa bişey oldu. memeyi tutamıyo şimdi uyumuyoda. doğduğu güne döndük sanki. bütün gün uğraşıyorum tutsun diye

inşallah kuzum yaaa
bende sadece milli maçları seviyorum...

tamamdır şimdi herkes sakin olsun berremle zeytinime ve eymene okuycam dualar üflicem rabbim nazarlardan kötülerden korusun hepinizi aminnn
okuyomm meleğimm okuyom hemen valla bak niyet ettim esnemeye başladım hee nazarlısınız annem siz hepiniz
valla oku bana meleğim dokunsalar ağlıcam içim daraldı iyice..

ohh oku oku bebişimm amin tüm kem gözlerden korusun Rabbimm
nazarlara gelmişş minnaklar kuzumm

ama bebeğim bizim senle günlerimiz şaşmamışmıydı benim normal şartlarımda 24 ünde olmam gerekiyordu ama erken oldum seninle benim aramda 4 günlük bi fark vardı benim mi kafam karıştı acaba ki eminmisin 24 olduğuna ben takvimime çizmişim çünkü 24 diye :26:

allah kabul etsin canım ...

kız nasıl yakaladımmmmmmmm seni niye canın sıkkın senin kuzu

hoşgeldin canım...
ayy ne bileyim ya çok canım sıkılıyor birazdan gidicem yatıcam canım...

kov şu nazarları madamım bak herkes dertli nazardan
kızlar halamın oğlu evleniyo isveçte ne hediye alsamda yollasam ufak minik bişey olsa altın çok pahalı hemde kaybolursa diyorum kötü olur eşim bakıyo bişeyler sizinde fikriniz varmı

teyy teyy teyyyy burdan taaa oraya hediyemi göndercen onlar gelince verirsin diicem ama illa da göndereceksen şöyle kırılmayan sağlam bişi olmalı bence bir yastıkta kocamaları için uzun bir yastık yaptır özel olarak hem yumusak hem kırılmazz hem hafif hem değerli

işte degilmisin sen ama benimde öle boş boş dolanıyorum evde gerçi benim bebik gece uyumadı benimki ondan senin neyin varki:26:

işteyim canım öğlen arasında eve geçereim yatarım...
sabahdan beri böyleyim yaa sinirli,sıkıntılı ,agrasif nedenini bende bilmiyorum ki...
rahatsızmı yoksa bebiş niye uyumadı ki..:26:

hehehe güzelmiş buraya gelmezler onlar bekarken zor geliyodu ablası gidicek ona vercem götürsün diye ufak bişey olsun ki taşıması kolay olsun valiz agırlıkları onemli çnki

hee anladımm o zaman anahtarlık al evlerinin anahtarlarını assınlar duvara asılıyorya ahşap filan oluyo ben çok seviom onlarıı
hehehe güzelmiş buraya gelmezler onlar bekarken zor geliyodu ablası gidicek ona vercem götürsün diye ufak bişey olsun ki taşıması kolay olsun valiz agırlıkları onemli çnki

bebişim sen varya harikasın yaa ben neden 24 diyorum senin bat 24 benim 28 ayyy ne güldüm bu halimee
salak gibii kendimi hamiş moduna soktummm...

sen cok yaşa emii kuzummm ayy ne tuhaf oldum şimcikk daha 3 gün var bende gecti diyomm heheeeeseninki aklımda kalmışş dimikkk düşün seni ne cok düşünüyomm

olsun bebeğimm herşeyde vardır bir hayr inşallah hamiş ol da ama sen kaçında regl oldun saymadınmı kuzumm benimm ahh ahh aşık kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…