- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.621
atıştırdım ayaküstü bişeyler şimdilik yeter.
ya emzik araştırıyodum bilgisayarı açtım da. 2 tane emzik var birisini hiç tutmuyo.
birisini tutuyo ama çok büyük geliyo burnuna dayanıyo çocuğun.
emziğe alıştırmam lazım yoksa böyle olmayacak bütün gün bana yapışık duruyo. emzik emse yatağına bırakırım emzikle oyalanır.
hangi markalar iidir küçüktür diye bakınıyorum.
ayyy cücümmm inşallah hamişsindir bebeğim yaaa inşallahh içimde güzel şeyler varr hadi hayırlısı
oo iice usta oldun heee aferin kız sana seviyorum senii minnakımmmm
ayy noldu kaymam sana yaa nazarlara geldin sen okim ben sana
zeytinimm ne bulursan at ağzına elinde meyve filan hep olsun bebeğine süt yapman lasım senin çoçuk açken nasıl uyusun sende heee olmadı doktora sor da bi ek mama süt vs versin aç olmaz yaa yazık çocuğumaa sanada
zeytinimm ne bulursan at ağzına elinde meyve filan hep olsun bebeğine süt yapman lasım senin çoçuk açken nasıl uyusun sende heee olmadı doktora sor da bi ek mama süt vs versin aç olmaz yaa yazık çocuğumaa sanada
ayy noldu kaymam sana yaa nazarlara geldin sen okim ben sana
oyy minnakım benim ya inş. hemencik gecsin ii ol sen yaaa
iyiyim bebişim ben bugün cok sükürr
ayy nolcak valla bende bilmiyomm ama güsell maçtıı ben barcelona maçlarına bayılıyomm kocişten önce oturuyommm
soluksuz isledik valla
ya nazar değdi oğluma. kim gelse hep memede duruyo amma çok emiyo çok obur dedi.diyorum sürekli emmiyo çenesi çok güçsüz 2 çekiyo hemen yorulup memede uyuyo ben orasını burasını gıdıklayıp uyandırıp emziriyorum diyorum yok yok çok emiyo dediler. uyuyunca ne kadar akıllı çok şanslısın çok uslu akıllı diyodu herkes. çocuğa bişey oldu. memeyi tutamıyo şimdi uyumuyoda. doğduğu güne döndük sanki. bütün gün uğraşıyorum tutsun diye
valla oku bana meleğim dokunsalar ağlıcam içim daraldı iyice..
inşallah kuzum yaaa
bende sadece milli maçları seviyorum...
tamamdır şimdi herkes sakin olsun berremle zeytinime ve eymene okuycam dualar üflicem rabbim nazarlardan kötülerden korusun hepinizi aminnn
okuyomm meleğimm okuyom hemen valla bak niyet ettim esnemeye başladım hee nazarlısınız annem siz hepiniz
ayy inş. kuzum yaa inş... senin içine öle mi doğuyooo benim doğmuyooo sanırım en kötüsüne hazırlıyom kendimeee hayırlısı bakalım bebişimmmm....
ivittttttttttt usta olmadımmm daha kuzum ama olmak için çabalıyommmbende seni seviyommmmmmmmmm minnakımm
tamamdır şimdi herkes sakin olsun berremle zeytinime ve eymene okuycam dualar üflicem rabbim nazarlardan kötülerden korusun hepinizi aminnn
okuyomm meleğimm okuyom hemen valla bak niyet ettim esnemeye başladım hee nazarlısınız annem siz hepiniz
kız nasıl yakaladımmmmmmmm seni niye canın sıkkın senin kuzu
işte degilmisin sen ama benimde öle boş boş dolanıyorum evde gerçi benim bebikallah kabul etsin canım ...
hoşgeldin canım...
ayy ne bileyim ya çok canım sıkılıyor birazdan gidicem yatıcam canım...
kov şu nazarları madamım bak herkes dertli nazardan
kızlar halamın oğlu evleniyo isveçte ne hediye alsamda yollasam ufak minik bişey olsa altın çok pahalı hemde kaybolursa diyorum kötü olur eşim bakıyo bişeyler sizinde fikriniz varmı
işte degilmisin sen ama benimde öle boş boş dolanıyorum evde gerçi benim bebikgece uyumadı benimki ondan senin neyin varki:26:
teyy teyy teyyyy burdan taaa oraya hediyemi göndercen onlar gelince verirsin diicem ama illa da göndereceksen şöyle kırılmayan sağlam bişi olmalı bence bir yastıkta kocamaları için uzun bir yastık yaptır özel olarakhem yumusak hem kırılmazz hem hafif hem değerli
hehehe güzelmiş buraya gelmezler onlar bekarken zor geliyodu ablası gidicek ona vercem götürsün diye ufak bişey olsun ki taşıması kolay olsun valiz agırlıkları onemli çnki
ama bebeğim bizim senle günlerimiz şaşmamışmıydı benim normal şartlarımda 24 ünde olmam gerekiyordu ama erken oldum seninle benim aramda 4 günlük bi fark vardı benim mi kafam karıştı acaba ki eminmisin 24 olduğuna ben takvimime çizmişim çünkü 24 diye :26:
bebişim sen varya harikasın yaa ben neden 24 diyorum senin bat 24 benim 28 ayyy ne güldüm bu halimee
salak gibii kendimi hamiş moduna soktummm...
sen cok yaşa emii kuzummm ayy ne tuhaf oldum şimcikk daha 3 gün var bende gecti diyomm heheeeeseninki aklımda kalmışş dimikkk düşün seni ne cok düşünüyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?