bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

olsun bebeğimm herşeyde vardır bir hayr inşallah hamiş ol da ama sen kaçında regl oldun saymadınmı kuzumm benimm ahh ahh aşık kuzummm

yaa bebişimmm yazmışım hepiciğiniiiniye 24 e odaklanmışsammm işteee beklicesss bakalım kuzummmm inş. hayırlısıı olsun ....
ayy komikim yaaahemde aşıkk

ilahi kuzum yaaa alemsin hee beni de heyecan yaptırdın he ama olsun belkide hamişsindir sen yinede erken belli olan testlerden alıp yap bu bir işaret olabilir
yaa bebişimmm yazmışım hepiciğiniiiniye 24 e odaklanmışsammm işteee beklicesss bakalım kuzummmm inş. hayırlısıı olsun ....
ayy komikim yaaahemde aşıkk

ilahi kuzum yaaa alemsin hee beni de heyecan yaptırdın he ama olsun belkide hamişsindir sen yinede erken belli olan testlerden alıp yap bu bir işaret olabilir

heyecan yaptık vallahaa bide gectii falan diyom yaa daha 3 gün var ....yok bebiş yapmam zatenn bütün regl öncesi belirtiler mevcut bende günüm gecti diye belirti arıyommm ayy buna saflıkmı demeli salaklıkmı bilemedimm valla
cumartesi olsun heledee bakalım bebişimmm....
kuzucum ben cıkıyom simcikkk asıcık dolanıcamm sonramda kocişle buluşcasss görüşürüsss güsellikkkk öptüm kocamannn

kızlar ben toplantıya giriicem inşallah erkenden çıkarısss

anaa ikinis birden mi kaçıyonuzzz yaaa hadi o zaman kolaylık versin madamıma iyi gezmeler cucumaaa

valla ne dersen de senin aklın uçmuşşş
hadi gez bakalımm bebişko dikkatli dikkatli sür emii

valla ne dersen de senin aklın uçmuşşş
hadi gez bakalımm bebişko dikkatli dikkatli sür emii

madamım okuman iyi geldi zaar...
iyiyim şimdi çok şükür...

kuzular nerelerdesiniz bende suyu buldum coştum makinalar durmadı yıka as yıka as bi daha gider diye hepsini yıkadım çamaşırımın bulaşıklarda bitti yemek yapma vakti bide kapı önü yıkarım akşam eve girerken tamam su var huzur var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…