bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

Doktoruma geldim randevum yok oylece bekliyorum yaww bakalim kac saat beklicez kizlar bi yandan da tirsiyom bana napicek diye

günaydın canım hadi hayırlı haberlerle inşallah bişey yoktur..
rahim filmini ne zaman çekileceksin ...:26:

Bilmiyomki berrosum muayene edecek saniyorum once adetten once polip olabilir dedi ama kesin degil bitince gel bakalim dedi yani napcak ne etcek bilmiyorum kuzucummm sen napiyosun gunaydin okumalik halin varmi bugun de okimmi :)
günaydın canım hadi hayırlı haberlerle inşallah bişey yoktur..
rahim filmini ne zaman çekileceksin ...:26:
[/QUOTE

bilmiyomki berrosum muayene edecek saniyorum once adetten once polip olabilir dedi ama kesin degil bitince gel bakalim dedi yani napcak ne etcek bilmiyorum kuzucummm sen napiyosun gunaydin okumalik halin varmi bugun de okimmi :)

hadi hayırlısı canım...
Bizi merakda bırakma emi..
çok şükür iyiyim bugün ama yinede üstümde bi sersemlik var...

Doktoruma geldim randevum yok oylece bekliyorum yaww bakalim kac saat beklicez kizlar bi yandan da tirsiyom bana napicek diye

ohh be cok sükürr bişiycik yok yanee...hadi hayırlısı olsun kuzucummm bişi göremedii yaniii peki o ilacı niye kullancakmışsın bebüşümmmmm....
alsın alsın seni ele gelsin bebişlerrr

ben geldim berrom goodjinimm nirdesiniz fıstıklarrr...
ben bugün tam anlamıyla yazlıkları cıkardımm valla havalar artık soğumaz heraldaa

geçmiş olsun şeker madamım şöyle iycene incelesin sonra bebeiş gelsin
cucum yaz geldi inşallah yine gitmez dışarı çıkıyorum ben gelirim sıkılınca işlerim var azcık

hadi gözün aydın kzuum çok sevindim...
artık başlamak gerekiyo bi yerden..
bana yine oku kuzum beni burda sinir ediyolar yaaa

ben geldim berrom goodjinimm nirdesiniz fıstıklarrr...
ben bugün tam anlamıyla yazlıkları cıkardımm valla havalar artık soğumaz heraldaa

hoşgeldin canım bende gidicem birasdan...
ohh valla süpersin yaa keşke bende yapabilsem o işi yarın akşama yada hafta sonuna saklıyorum artık kendimi..

geçmiş olsun şeker madamım şöyle iycene incelesin sonra bebeiş gelsin
cucum yaz geldi inşallah yine gitmez dışarı çıkıyorum ben gelirim sıkılınca işlerim var azcık

evet canım ya sanırım gelmesss artık cok soğuk olmaz arada yağmur yağar onun içinde yağmurluklarr yeterr
tımam tatlım cık bakalım görüşürüss

hosbuldummm tırtılımm.....
bugünün işini hep yarına bırakıyomm bugün artık cıkarıyım didim bikaç bişiy cıkardım bugün tam anlamıyla hepsini cıkardımmmm ohh valla incecik seyleri özlemişimmm ....
sen nereye gidiyon bebüşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…