bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

bugün doktora gidicem ya. ne olacağını hiç bilmiorum. ama içim kıpır kıpır bi heyecan var sanki bana hamile olduğumu söyleyecekmiş gibi. ama imkansız :)

Bilimsel araştırmalara göre hamilelik döneminde anne adayının haftada 4’ten fazla elma yemesi, bebeği alerjik hastalıklara karşı koruyor.

Yine hamilelik sırasında bol balık yenmesi, çocukları egzamaya karşı güçlendiriyor.

HOLLANDALI ve İskoç bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre elma ve balık, anne karnındaki doğmamış bebekleri alerjik hastalıklara karşı koruyor. Bu bulgunun ışığında, anne adaylarına bol bol elma ve balık tüketmeleri salık veriliyor.

En az 4 elma yiyin

San Francisco’da konuyla ilgili olarak düzenlenen yıllık toplantıda sunulan araştırmaya göre, annelerin hamilelikleri sırasında tükettikleri yiyeceklerden, çocukların astıma yakalanmasında koruyucu etkiye sahip tek gıdanın elma olduğu tespit edildi. Anneleri haftada 4 taneden fazla elma yiyen çocukların astıma yakalanma riskinin, haftada hiç ya da bir elma yiyen annelerin çocuklarından yüzde 53 daha az olduğu gözlendi.

kıslarr bikacgünn ara verdimm oda annişin sağlık sorunları içinn hale bak yaa bende didim kıslar neler kaynatmıstır simdiii oldu bu yaa neden böle oldu kimsecikler kalmamışşkine acabaaaaa negüseldiii halbukiii

nasılsın tatlışş.... nolmuşş böle bu topiğeee minnoşum yaaa bi gittik hale bak niler olmuşşş yaff

toplaşın bakem kısçelerrr.....
hamişler nirdesiniz....

berrecim herkes kayboldu 2 gündür ben tek başıma girip girip çıkıyorum

geldim ben kuzum bende kimse bişey yazmıyo bakıp bakıp çıkıyom....
miden bulanıyomu bakem senin...:26:

geldim ben kuzum bende kimse bişey yazmıyo bakıp bakıp çıkıyom....
miden bulanıyomu bakem senin...:26:

daha iyiyim canım. azaldı kusmalar. hatta 2 gündür kusmadım. bulanıyo ama çıkarmıyorum. cumartesi ikili testim vardı. bebeği gördük uzun uzun. çok hareketli maşallah. hiç yerinde durmadı.doktor yanıltmak istemem biraz daha bekleyelim cinsiyet için dedi ama ben sanki pipisini gördüm erkek galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…