bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

offf o alışkanlığı bi ben yapamadım ama yatakta asla okuyamam saatimi zor kuruyom çünkü anında uyku modu oluyo bende kociş film izliyo yalvarıyo hadi bu gece beraber izleyelim diye yok annem anında uykum geliyo dün akşam 11 de gitmişim valla
geçen cuma sinemaya gittik istinye parka ama film 12 deydi o ana kadar bşiyim yoktu amanın film başladı ben saaat 3 e kadar horul horul uyudumm
benim bat 14 ünde tatlım bu sefer ilaçtan herhalde lekenme henüz yok çok şükür ii geldi herhalde ilaç senin ne zamandı dediklerimi yapıyomusun havuç suyunu aksatma kocişle için gari

valla ben seviyom okumayı yatakta ama bırakıncada geri dönmesi zor oluyoooo ....
benim kocişte ölee yeterkii yatağa yatsın hemen uyuyooo
amaninn dimek uyudun sinemadaa kıyamam sana yaa
aman cok sükür bebişimmm...ii gelsinnde gelsin bebişlerimiz inş...
yapıyom yapıyom didiklerinii....
bebiş ben hiç hesaplamadım bu ay valla ama bu hafta önemliii bizim için çalışıyosss garii

heya uyumuşum kocişim diyokii bastın parayı uyudun valla
hımm çalışınn gari çalışın boş geçmeyin bu günleriii minnak gelio eli kulağında bebişlerin

heya uyumuşum kocişim diyokii bastın parayı uyudun valla
hımm çalışınn gari çalışın boş geçmeyin bu günleriii minnak gelio eli kulağında bebişlerin

valla mis gibi bastın parayıı uyudunn ohh sefan olsun kuzummm
çalışalım bebişim çalışalımm gelsin bebişler inş....Allahın izniyleee
inş bu ay gelir bebişlerr yaa göbişimize konar kelebeklerimizz inş....

naber bıcırlar çok canım sıkılıyo dünden beri kocişe sarıyorum bende sigara içiyo diye bi ton laf ettim nafile tabi ettiğimle kalıyo yine bildiğini okuyo bu erkekler

bebeişimm aminn aminn benimde acil iş çıktı ona bakıyodukk
o sana uymuyosa sen ona uyucan bebişim orta yolu bulmak lazım dimi
naber bıcırlar çok canım sıkılıyo dünden beri kocişe sarıyorum bende sigara içiyo diye bi ton laf ettim nafile tabi ettiğimle kalıyo yine bildiğini okuyo bu erkekler

kıs bu sabah seni gördüm biiizim evin ordaki durakta ne işin vardı orda yoksa ben hayal mi gördüm
kız da bana baktı böyle uzun süreli ula dedim bu berre herhalde
sanırım hayal görüyorummmm artıkk

madamım...evet o bennim ikizim demekki insanlar çift yaratılırmış yaaa
ben çok kötü oldum akşam acile gittik faranşit olmuşum ateşim çıktı boğzalarım çok kötü oldu bütün gece ateşlerle kabus gördüm...
sabah kalkamadım yatağımdan annişlerim geldi sağolsunlar şimdi biraz daha iyiyim ama ateşim çıkıyo sürekli..

cucum çok sevindim annişlerin geliyomuş gözün aydın meleğim...

madamım sende benim gibi bende her sinamada uyurum...

periim çok sevindim canım bebeişini görmüşsün...gözün aydın kuzum..

goodjinim senin adınada sevindim yine bulmuşsun şirin bir ev buda göl kenarındamı...

biz geldik teyzoşlar....merhaba kızlar..02.05tarihinde saat 02.05te meleğim dünyaya geldi...şuan ikimizde iyiz...hiç zamanım olmuyo...bütün dünyam kızımla...zor bir doğum süreci geçirdim...bi ara uzun uzadıya anlatırım....hepinize dua ettim tek tek....şimdi çıkmam lazım...zamn bulunca gelicem..öptm..

canım çook sevindim...
Allah analı babalı büyütsün...
muhakkak gel ve anlat çok merak ediyorum...
bebişide gösterirsin..

Son düzenleme:
apekimmm canım benim güzel anne mi oldun artık sen oyyy çok duygusalım bu ara yaaa çok sevindim tatlım çokk rabbim sağlıklı sıhhatli etsin hepinizi güle güle huzurla büyütün kızınızı inşallah bizleri de unutmadığın için Allah razı olsun sanırım normal doğum yaptın zorlu süreç dediğine göre bi ara yaz bende berre gibi merak ediyorum gerçekten ama sonuçta ne olursa olsun kızın yanında ve o acılar çoktaaaaaaann geçmiştir eminim ki... sağlıcakla kal müsait olduğunda gel emi

uff bu ne yaaa kuş uçmaz kervan geçmez oldu giren çıkıyor...
zaten hastayım ben...

ayy ebbişim sen bugün işe gittin mi o halde bide yaa aç gönderdiğim şarkıyı dinlede kendine gel emi fıstık benim şimdi çıkış vaktim geldi gitmem gerek tospirik öpüldünnn

yaaa geldim tabii..
dün çok kötüydüm ama..
niye kimsecikler gelmedi bugün..:26:
tamam kuzum çok öpüyorum iyi akşmalr sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…