bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

günaydın canlarrr buraya çok uğrayamıyorummm ama hep aklımdasınızzz sizleri çok seviyorummm
yarın memlekete gidiyorummmm 10 gün felan oralardayımmm canlarrr dualarım sizinle sizde bize dua edin emiii teyzeleriii
buda fotoğrafımızzz

bu arada apek de kucağına almış yavrusunuuu rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inşş

ayyy maşallah kuzucuğuna yaa ne güzel bir duygudur dularımız seninle memlekette bol temiz hava ve gıda al hadi bakalım hayırlı yolculuklar tatlım

oyy minnakım hastamı olmuş benim ya..... canımm tırtılım benim cok gecmiş olsun annişim geldii diye hic gelemedim yanınızaaa hep bi yoğunluk vallla ama hepiniziii cok ösledimm tatlım yaaa
inş. şuan iyisindirrr öpüyorum kocamann.....

oyyy maşallahhh canım yaaaaacok sevindimmm valla kızana kavuştun....Allah razı olsun canım benim yaa bizide unutmamışsın....inş. tez zamanda bizimde göbişlerimizeee kelebeklerimiz konucak inş....
Allahım analı babalı büyütsünn....uzun sağlıklı bi ömrü olsunn tatlım....
vakit bulunca gel yanımızaaa doğum hikayeni dinlemeyi bekliyosss

kıyamam...
cucum nerde ki annesi ne zaman gelicekti dün hiç gelmedi cucum...

ivitt anniş geldiii minnakımmm

dün gelecekti annesi tatklım ondan gelmemiştirr

kuzucummm annişim geldiiii sonundaa bende o yüzden ihmal ettim hepinizi ama hep aklımdasınız.....

ayy maşallah maşallahh.....
Bizimde dualarımız seninlee Rabbim bebişinizi korusunnn .....
bizde inş.. en yakın zamandaaa hamiş kalıcass inş....

kısçeler nerelerdesiniz ben bunalımlardayım evi topluyorum ama kiraladıgımız evde bi türlü tadilat başlamadı sinir oldum herkes işini agırdan alıyo
bu aydanda bi umudum yok bu sinirle bebek filan gelmez
apek saglıklı mutlu büyüsün minik kızın inşallah
cucum sanada kolay gelsin tatlım
madamım beree nerdesiniz yanlız bırakmazdınız topiki

saol tatlış sanada kolay gelsin sanada herşey hallolur kafanı yormaaa....
gelsin bebişler artık yaaa ama benimde bu ay umudum yokkk çalışmadık doğru dürüst
napalım evimiz düzene girsindee sonra gelsin inş....

ya herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende geldimmmmmmm heyoooooo.....
nasılsınn bebişimmmm nasıl gidiyoo hayat eymenle
alıştınmı anneliğeee

benim işim bitmez böyle hep bulur bi iş beni. gelecek ay yine bişey cıkar öbür ay yine çıkar aman gelsin gelmesin artık takılmıyorum sizinki gelsin yeter

benim işim bitmez böyle hep bulur bi iş beni. gelecek ay yine bişey cıkar öbür ay yine çıkar aman gelsin gelmesin artık takılmıyorum sizinki gelsin yeter

öle söleme yaa benim işim bitmes her ay başka bişiy cıkar falan şansını kendin köreltiyosun...
hem iş güç biterse hayatın ne anlamı kalırki canım...
hepimizin gelicek bebişleri Allahın izniyle Allahım yeterki hayırlısını versin....
sende böle karamsar düşünme bakımmm

bu aralar karamsarım geçer düzenim bozulunca benim cinlerim tepeme çıkıyo ondandır
hani bi dönem olur ya herişin ters gider o dönemdeyim sanırım

selam zeytinn....:))

bebeğin pek bir telaşla gelmiş.güle güle büyüt..hayırlı evlat olsun...

emzik konusunda...bakkal memesi denedin mi?bazı bebekler eczanelerdeki özel emzikleri almıyor bakkallardaki eski tabirle kocabaşlı emziği cok cok emiyorlarmış...
sevgiler....

günaydın kızancıklar nasılsınız ben pazar sabahı atladım otobüse köye gittim annişime süpriz yaptım anneler gününü onunla geçirdim inanılmaz büyük bir mutluluk anlatamam annem beni görünce dünyalar onun oldu sanki aslında akşamüstü dönecektim ama vazgeçtim kaldım bi gececik dün akşam geldim dün o yüzden yoktum yanınızda annem dedeme bakıyor dedem iice yaşlanmış artık bide düşmüş geçen gün annemin morali iice bozulmuş çok üzülmüş o da hem ona moral oldu hem dedeme çok güzeldi çok aklım hala onlarda neyse bu hafta annemin sırası bitiyo cumartesi gelcek inşallah sonra başka teyzem gidicek
böyle işte kızlarr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…