- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.881
hayırlı cumalar bebetomm nasılsın bugün iyileştinmi bakim
iyi gibiyim çok şükür madamım bugün..
sen nasılsın nerelerdeydin dün...
valla dün yoğunlardaydım miniğim iş vardı çok bu ara yoğunuz valla
kıyamam...
cucum nerde ki annesi ne zaman gelicekti dün hiç gelmedi cucum...
dün gelecekti annesi tatklım ondan gelmemiştirr
günaydın canlarrr buraya çok uğrayamıyorummm ama hep aklımdasınızzz sizleri çok seviyorummm
yarın memlekete gidiyorummmm 10 gün felan oralardayımmm canlarrr dualarım sizinle sizde bize dua edin emiii teyzeleriii
buda fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 413269
bu arada apek de kucağına almış yavrusunuuu rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inşş
ayyy maşallah kuzucuğuna yaa ne güzel bir duygudur dularımız seninle memlekette bol temiz hava ve gıda al hadi bakalım hayırlı yolculuklar tatlım
teşekkür ederimmm canımm rabbim sana da berreme de cucuma da nasip edecek inşşşş
madamım...evet o bennim ikizim demekki insanlar çift yaratılırmış yaaa
ben çok kötü oldum akşam acile gittik faranşit olmuşum ateşim çıktı boğzalarım çok kötü oldu bütün gece ateşlerle kabus gördüm...
sabah kalkamadım yatağımdan annişlerim geldi sağolsunlar şimdi biraz daha iyiyim ama ateşim çıkıyo sürekli..
cucum çok sevindim annişlerin geliyomuş gözün aydın meleğim...
madamım sende benim gibi bende her sinamada uyurum...
periim çok sevindim canım bebeişini görmüşsün...gözün aydın kuzum..
goodjinim senin adınada sevindim yine bulmuşsun şirin bir ev buda göl kenarındamı...
biz geldik teyzoşlar....merhaba kızlar..02.05tarihinde saat 02.05te meleğim dünyaya geldi...şuan ikimizde iyiz...hiç zamanım olmuyo...bütün dünyam kızımla...zor bir doğum süreci geçirdim...bi ara uzun uzadıya anlatırım....hepinize dua ettim tek tek....şimdi çıkmam lazım...zamn bulunca gelicem..öptm..
kıyamam...
cucum nerde ki annesi ne zaman gelicekti dün hiç gelmedi cucum...
dün gelecekti annesi tatklım ondan gelmemiştirr
günaydın canlarrr buraya çok uğrayamıyorummm ama hep aklımdasınızzz sizleri çok seviyorummm
yarın memlekete gidiyorummmm 10 gün felan oralardayımmm canlarrr dualarım sizinle sizde bize dua edin emiii teyzeleriii
buda fotoğrafımızzz
Eki Görüntüle 413269
bu arada apek de kucağına almış yavrusunuuu rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsün inşş
ya herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısçeler nerelerdesiniz ben bunalımlardayım evi topluyorum ama kiraladıgımız evde bi türlü tadilat başlamadı sinir oldum herkes işini agırdan alıyo
bu aydanda bi umudum yok bu sinirle bebek filan gelmez
apek saglıklı mutlu büyüsün minik kızın inşallah
cucum sanada kolay gelsin tatlım
madamım beree nerdesiniz yanlız bırakmazdınız topiki
ya herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saol tatlış sanada kolay gelsin sanada herşey hallolur kafanı yormaaa....
gelsin bebişler artık yaaa ama benimde bu ay umudum yokkk çalışmadık doğru dürüst
napalım evimiz düzene girsindee sonra gelsin inş....
bende geldimmmmmmm heyoooooo.....
nasılsınn bebişimmmm nasıl gidiyoo hayat eymenle
alıştınmı anneliğeee
benim işim bitmez böyle hep bulur bi iş beni. gelecek ay yine bişey cıkar öbür ay yine çıkar aman gelsin gelmesin artık takılmıyorum sizinki gelsin yeter
öle söleme yaa benim işim bitmes her ay başka bişiy cıkar falan şansını kendin köreltiyosun...
hem iş güç biterse hayatın ne anlamı kalırki canım...
hepimizin gelicek bebişleri Allahın izniyle Allahım yeterki hayırlısını versin....
sende böle karamsar düşünme bakımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?