bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyyy bebişim ya ne ii yapmışsın valla ne kadar sevinmiştir annişşş kimbilirr
ohh kalmışsında annişin koynunda uyumuşsundur en güsell hediyeee olmuştur valla
oyy kıyamam dedeye yaa yaşlılık cok zor kuzum yaa...Allahım yardımcıları olsun Allahtan hayırlı evlatları varda bakıyolar sıraylaa....
cok seker oluyolar yaaaa
valla ösledim kuzucum sohbetlerimiziii uzak kaldık ama kalbim sizlerleee öpüyorum nanaktannnnnnnnnn

ey sevgili topik bugün nasılsın acepp dün kimseler uğramadı sende farketmişsindir herhalde dime bakalım bugün kimler gelicek

günaydın madamcık ben burdayım arada bi
dün bebek alıişverişine cıktık görümcemle iyki bugun gitmemişiz birtek süslemelerle şekerler kaldı onuda bulduk sayılır sonra gelsin minik prenses

ayyy ne güzel ama daha yeni değilmiydi o bebk yahu büyüdüü o kadar maşallah maşallahh
günaydın tatlım ayrıca
günaydın madamcık ben burdayım arada bi
dün bebek alıişverişine cıktık görümcemle iyki bugun gitmemişiz birtek süslemelerle şekerler kaldı onuda bulduk sayılır sonra gelsin minik prenses

ayyy ne güzel ama daha yeni değilmiydi o bebk yahu büyüdüü o kadar maşallah maşallahh
günaydın tatlım ayrıca

büyüdü tabi kıpır kıpır oynuyo 33 haftasında çok agırlasmadan bitirelim dedik hazırlıkları bide 6 yaşında oğlu var çünki okul tatil olunca birakamaz onu bi yere
güzel telaşlara bizde başlasak en kısa zamanda

selam kızlar nasılsınız..

cucumm çok sevindim gözün aydın gelmiş annenler..
ben iyiyim canım çok şükür boğazlarımda biraz var ama o güne göre çok çook iyiyim...
sen nasılsın nasıl geçiyor günleriniz..öpüyorum miniğim.

madamımm valla süper bir süpriz olmuş yaa..
annen ve deden nasıl sevinmişlerdir..
çok öpüyorum seni meleğim..

koleramın da çok az kaldı bebişinin gelmesine 20 den bilem az..

selam berreeemmmm napıosun bebeğimmm

merhaba kızlar nasılsınız ?

doktordan geldim şimdi sizlen paylaşayım istedim. herşey yolunda tek sorun eymen paşanın rahatı iyimiş dönmemiş hala. kafa yukarda ayaklar aşağıda.

doktorum dediki. 29 unda gel yine dönmediyse yatışını yapalım artık.

canım çook sevindim...
Allah analı babalı büyütsün...
muhakkak gel ve anlat çok merak ediyorum...
bebişide gösterirsin..

hepinize çok teşekkür ederim kızlar....şükürler olsun ki meleğim kucağımda....rabbim sizlerede nasip eder inş...

doğum sürecimi anlatayım size...tam 40.haftamda 1 mayıs sabahı hafif bel ağrısıyla beraber kahverengi akınrım geldi...kimseye bi şey söylemdim ağrım iyice artsın öyle söyleyeyim dedim...her geçen saat bel ağrısı arttı..tabi lekede...akşam üstü eşim eve geldi ona söyledim...tabi hemen telaşlandı...yengemizide alıp atladık arabaya 1 saat yolculuktan sonra ulaştık hastaneye....

bel ağrısı her vurduğunda daha şiddetli oldu...2 3 dk arayla vurup geçiyodu...doğru doğumhaneye çıktık...nst ye girdim hiç sancı çıkmadı hayter ettiler...muayene ettiler hiç açılma yok ama ağrım o biçim devam ediyo çığlık çığlığa bağırıyorum.... 4 defa muayene yaptılar hiç açılma olmadı

4 saat sancı çektim ama sadece belimden...karın kasık ağrısı hiç yok.....eşim dayanamadı benim o halime ameliyat ol dedi...ben halen direniyorum normalde normal diye...bir süre sonra ağrı dayanılmaz gibi oldu hiç açılmada olmayınca apar topat ameliyata aldılar beni.....ameliyat konuşulmadığı için bütün ekip evlerinden geldi...doktorumda tabiii....

belimdn iğne yapacaklar ama kıvranmaktan yapamıyolar ağrımın geçmesini beklediler neyseki bi ara yapıldı...bir süre sonra belden aşağım uyuştu ve başladı ameliyat...

ben o kadar şaşkınım ki ameliyata hiç hazırlamadım kendimi....her şeyi duyuyor olmak ne kadar kötüyümüş..6 kişi vardı doğumumda.....biri hocam kan değeri 10a düştü diyo,biri tansiyon 21 diyo,biri nabız azaldı diyo,bi yandan ameliyat devam ediyo...ben acı hissetmiyorum ama sallanıyorum ordakilerin yaptıklarını görüyorum fenalaştım...

midem bulanmaya başladı,nefes alamadım,gözlerim karardı anestezi uzmanı benlen konuşmaya çalışıyo bi yandan de oksijen veriyodu.. ben iyi değilim ölüyorum dedim adama....çok kötü oldum...tamm her şey bitti dedim...ölüme kendimi çok yakın hissettim...rabbim kimseye yaşatmasın.......

sonra aklıma meleğim geldi birazdn doğacak o sana muhtaç dedim...eşin dışarda bekliyo dedim..kendimi toplamaya çalıştım...neyseki biraz sakinleştim sonra başladım dua etmeye.....aklıma kim geldiyse saydım....dualar okudum ve sonra ağlama sesi geldi...doktor yanıma getirdi meleğimi al bak bu senin çirkin kızın dedi....o ana gerçekten her şeyi unuttum....çok güzel bir duyguydu....

bana dikiş atılırken meleğimi babasına vermişler babasıda yengesine sen al kızımı odaya götür ben eşimi bekleyeceğim demiş...bir süre sonra çıkardılar işte...eşimi gördüğümde hüngür hüngür ağlıyodu....yengem çok ağladı dedi ona bi şey olursa ben ne yaparım demiş....sarılıp uzun uzun ağladık...

3 gün hastanedeydim ağrım oldu dikişlerim acıdı hastanedeki süreç zor geçti ama her şeye değer

işte böyle kızlar yaşadıklarım.....kızım adına eliz rana koyduk kızlar...pcye foto yüklediğimde sizinle paylaşırım kızım fotosunu...

Allah sizlerde nasip etsin bu güzel duyguları inş.....

ayyy bu tabloya sadece 12 günüm kaldı. ne güzel kavuşmuşsun yavrucağına Rabbim sizi ayırmasın hiç. Analı babalı sağlıklı büyütün evladınızı. hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah. çok tebrik ederim canım

mahşallah yaklaştı senın paşa gelicek artık sağlıklı kolayca gelir inşallah

ayyyy çok duygulandım bizede göster rabbim zorda olsa gzellikleri
gülegüle büyüsün hiç üzüntü görmesin meleğin inşallah

aahh koleram benim bişeyin kalmamış yaa çok heycan bastı beni..
bak bana haber ver tamam mı..küserim hee

apekim valla duygulandım heee ..
ne güsel anlatmışsın inşallah bizde bir gün bu günleri görürüz...
rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş...

tamam canım ne halde olurum bilmiyorum ama haber vermeye çalışıcam :18:

ağlayarak okudum ne kadar güzel bişey ya valla cümleleri toparlayamam şuan hep beraber uzun yıllar sağlıkla huzurla yaşayın diyebiliyorum sadece çok güzel bişey çokkkkkk

ah canım gözyaşlarımı tutamdım çok şükür bebeğini almışsın kucağına benim içinde öp kokla tamam mıı..resimlerini bekliyorum bende minik prensesinn..şükürki sağlıkla atlatmışsın ama darıldımm bak 30 nisan benim doğum günüm 1 gün önce doğursaydın yaa....seni ve mis kokan kızını öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…