bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

oyyy çok sükür nazlı kızına kavuştun hikayesini bile anlattın cok sükürr ya
öle duygulandım kiii anne olmak için can atıyorum Rabbim en kısa zamanda bizede yaşatsın inş..
prensesinin ömrü uzun sağlıklı mutlu başarılarla dolu bi hayatı olsun hep birlikte.....
kızcenin resimlerinii bekliyorusss büyük bi meraklaaa bizim içinde koklaaa misiniiii

hepinizi cok özledimm valla ama işlerimiz bi türlü bitmediii ya kalorifer tesisatıda yenileniyooo bi sürü iş cıktı carsambada cerceveler takılcak sonra temzilikkk ama güsel olcak inş...
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm

Bizde seni özledik bebem yaa demek evi yeniliyosunuz valla süpermiş yeni eve yeni bebişler inşallah kuzummm

evet bu aralar böyle bburası canım hadi bakalım siz yengemle başabaş gidiyosunuz bakalım önce hanginiz :))
selam kızlar kimsecikler yok yine yaw.

Benim heycan dorukta. Sonnn 8 gün

pıtırcıklarım hadi ben taşınma telaşından giremiyorum siz nerdesiiz yavvvv
tamam cucuda tadilatta digerleride serdi
bana bi heycan geldi yeni ev yeni düzen inşallah heycanımız kursagımızda kalmaz
bütün alışkanlıklarımı degiştirdim yeni evle beraber en basiti duvar renkleri bile değişti hep acık renkti busefer koyu oldu ama çok yakışıcak
bakış açımı değiştirmeye çalışıyorum zaten sakın olumlu biriydim ama daha sakin olmaya kararlıyım başarabilirim

canım benim yaaaa. allahım sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah.adıyla yaşasın. çok güzelmiş adıda.

zeytın eymen paşam hayırlı olsun uzun zamandır gorusemedık nerde yaptın dogumunu ve ne sekılde yaptınnn ..
annelık nasıl bıseyyy ??

dün rahim filmi çektirdim korkularım boşunaymış güle oynaya çıktım fındıkzade radyomar görüntüleme merkezine gittim verdiğim 370 tl kat kat helal olsun çok şükür tüplerim de açıkmış

Inşallah gerek kalmaz doktor peşinde koşmadan sen bebişlerinin peşinde koşarsın
Naptınız ev işi tamam mı taşınıyomusunuz yeni evin fotolarını göndert bizede yine öyle güzel manzarası varmı bakalımm
aklımda bulunsun lazım olur belki taşınıyım bende başlıcam doktor peşinde koşmaya

madamım koşarak geldim ...
Hadee anlat nasıl oluyo ayrıntısına kadar çok merak ediyorum....

Bu arada günaydın kızlar...

inşallah tatlım hepimiz alalım kucaklarımıza bebişlerimizi tez zamanda
bu sefer ev göl kenarı değil ama şirin kutu gibi tam bitmedi boyası yapılıyo az kaldı bende evden pek çıkmıyorum topladım evi herseyi yıkadım paketledim temizce sericem bahçesi güzel bi temizlenirse resimlerini çekerim gizli bahçe gibi bi ev agaçların arasında ev görünmüyo herşeyi değiştğrdim evin rengini bile yerleşince paylaşırım

heheh deli kız
günaydın kuzucumm valla anlatılmaz yaşanır diyorum sadece ama yeminle hissetmedim yaaa yok böyle bişey
şimdi gittim içeri girdim iki güzel bayan karşıladı beni kapıda gayet güleryüzlü hepici maşallah sonra haber verdiler benim geldiğimi sonra bi bayan geldi bi kaç soru sordu bana adetinin kaçıncı günü daha önce doğum yaptınızmı düşük vs sonra geçtik odaya orda bana bi önlük bide terlik verdi alt tarafı tamamen çıkarıp önlüğü giyin dedi sonra doktorun yanına gittik tabi bunların hepsi aynı odada oluyo doktor erkekti aslında kadın doktorlarıda varmış yani istersen kadında çekebiliyo ama bana hiç sormadılar bende bişi demedim erkek doktordu ama yanında bi kaç tane asistanı vardı onlar hepici bayan:) ama hiç gerilmedim doktor şimdi aldı beni karşısına oturttu sana şimdi bunu bunu yapıcaz diye başladı anlatmaya çok rahatladım zaten daha orda sormak istediğin bişey varmı dedi ben ağzımı açmadan doktor hiç canınn yanmıycak ben bunu baştan söyleyeyim dedi dedim başka sorum yok o zaman
sonra bi bayan benimle ilgilendi masaya uzanın dedi öle çatala filan yatmıyosun en güzeli oydu :)) masaya uzandım üzerime bi örtü daha örttü mesela sonra ulrtason muayenesi gibi başkada hiçbişey yok tatlım doktor bu ara hem işini yapıyo hem benimle muhabbet ediyor videoda bak bu senin rahmin bunlar tüplerin filan sonra bi ara canın acıyomu dedi hayır dedim ben demiştim dedi içeri sadece bi cubuk gibi bişi soktu başkada bişi görmedim zaten görmüyosun da hissetmedim yani kısacası sıfır acı bebeğim
sonra hadi geçmiş olsun dedi 5 dk bile sürmedi işlem sen gel istanbula ben götürürüm seni oraya
peki dedim bu acı çeken insanlar niye çekiyolar dedi bizim aletimiz dijital ve en son teknoloji diğerlerinde rahime bi kanca mı ne takııyolarmış şeklini bulup çekene kadar itip çekiyolarmış insanın canını o yakıyo dedi ayy dedim Allah razı olsun sizden tüplerin acık hiçbi sorun görünmüyo dedi inşallah 9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın Allah hayırlı evlat versin dedi çok sevdim doktoru da sonra kalktım masadan hemen bi kız bi ped ve ıslak mendil verdi hediyee giyindim ödedim paramı ben kapıdan çıkana kadar sonuçlar elelrinde beni bekliyolardı işte böyle tontişimm bişicik yokmuşş yanii ama önemli olan aletin dijital oluşu bide c kollu alet diyolarmış sanırım onun olduğu her yerde acı yoktur
madamım koşarak geldim ...
Hadee anlat nasıl oluyo ayrıntısına kadar çok merak ediyorum....

Bu arada günaydın kızlar...

AYY SÜPERMİŞ BENCE yaaa ağaçlar arasında off tam hayalimdeki güle güle oturun inşallah tatlım :)))

ayy kuzum yaa inanmıyorum gerçektenmi nasıl rahatladım anlatamam yaa
dün eşime dedim böyle böyle bi yer varmış acısızmış dedim tamam dedi istersen orda yaptır dedi..
belkim ramazandan sonra gelebilirim kuzum acaba burda varmı o radyomardan...
boşuna bu kadar strest yapıyoz heee...
gözün aydın meleğim inşalah önümüzdeki ay gelir bebişin...

bursada yok tatlım ama o c kollu cihazdan araştır belki öyle olan yerler vardır ama buraya insanlar taaa nerelerden geliyomuş diye duydum :))
için rahat olsun valla korkulcak hiç bişi yokk olmadı gelirsin buraya zaten 5 dk lık bişi gezerken çektiriverirsin sonra gezmeye devam valla dün kendi başıma gittim hayatıma kaldığım yerden devam ettim kocişle buluştuk piknik bilem yaptık gel kuzum gel öyle bilmediğin yerlerde çektirme hem Allah korusun mikrop filan da kapabilir rahimeciğimiz ne sokacakları belli olmaz hem acısız sızısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…