- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.921
hepinize çok teşekkür ederim kızlar....şükürler olsun ki meleğim kucağımda....rabbim sizlerede nasip eder inş...
doğum sürecimi anlatayım size...tam 40.haftamda 1 mayıs sabahı hafif bel ağrısıyla beraber kahverengi akınrım geldi...kimseye bi şey söylemdim ağrım iyice artsın öyle söyleyeyim dedim...her geçen saat bel ağrısı arttı..tabi lekede...akşam üstü eşim eve geldi ona söyledim...tabi hemen telaşlandı...yengemizide alıp atladık arabaya 1 saat yolculuktan sonra ulaştık hastaneye....
bel ağrısı her vurduğunda daha şiddetli oldu...2 3 dk arayla vurup geçiyodu...doğru doğumhaneye çıktık...nst ye girdim hiç sancı çıkmadı hayter ettiler...muayene ettiler hiç açılma yok ama ağrım o biçim devam ediyo çığlık çığlığa bağırıyorum.... 4 defa muayene yaptılar hiç açılma olmadı
4 saat sancı çektim ama sadece belimden...karın kasık ağrısı hiç yok.....eşim dayanamadı benim o halime ameliyat ol dedi...ben halen direniyorum normalde normal diye...bir süre sonra ağrı dayanılmaz gibi oldu hiç açılmada olmayınca apar topat ameliyata aldılar beni.....ameliyat konuşulmadığı için bütün ekip evlerinden geldi...doktorumda tabiii....
belimdn iğne yapacaklar ama kıvranmaktan yapamıyolar ağrımın geçmesini beklediler neyseki bi ara yapıldı...bir süre sonra belden aşağım uyuştu ve başladı ameliyat...
ben o kadar şaşkınım ki ameliyata hiç hazırlamadım kendimi....her şeyi duyuyor olmak ne kadar kötüyümüş..6 kişi vardı doğumumda.....biri hocam kan değeri 10a düştü diyo,biri tansiyon 21 diyo,biri nabız azaldı diyo,bi yandan ameliyat devam ediyo...ben acı hissetmiyorum ama sallanıyorum ordakilerin yaptıklarını görüyorum fenalaştım...
midem bulanmaya başladı,nefes alamadım,gözlerim karardı anestezi uzmanı benlen konuşmaya çalışıyo bi yandan de oksijen veriyodu.. ben iyi değilim ölüyorum dedim adama....çok kötü oldum...tamm her şey bitti dedim...ölüme kendimi çok yakın hissettim...rabbim kimseye yaşatmasın.......
sonra aklıma meleğim geldi birazdn doğacak o sana muhtaç dedim...eşin dışarda bekliyo dedim..kendimi toplamaya çalıştım...neyseki biraz sakinleştim sonra başladım dua etmeye.....aklıma kim geldiyse saydım....dualar okudum ve sonra ağlama sesi geldi...doktor yanıma getirdi meleğimi al bak bu senin çirkin kızın dedi....o ana gerçekten her şeyi unuttum....çok güzel bir duyguydu....
bana dikiş atılırken meleğimi babasına vermişler babasıda yengesine sen al kızımı odaya götür ben eşimi bekleyeceğim demiş...bir süre sonra çıkardılar işte...eşimi gördüğümde hüngür hüngür ağlıyodu....yengem çok ağladı dedi ona bi şey olursa ben ne yaparım demiş....sarılıp uzun uzun ağladık...
3 gün hastanedeydim ağrım oldu dikişlerim acıdı hastanedeki süreç zor geçti ama her şeye değer
işte böyle kızlar yaşadıklarım.....kızım adına eliz rana koyduk kızlar...pcye foto yüklediğimde sizinle paylaşırım kızım fotosunu...
Allah sizlerde nasip etsin bu güzel duyguları inş.....
hepinizi cok özledimm valla ama işlerimiz bi türlü bitmediii ya kalorifer tesisatıda yenileniyooo bi sürü iş cıktı carsambada cerceveler takılcak sonra temzilikkk ama güsel olcak inş...
Hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmm
selam kızlar kimsecikler yok yine yaw.
Benim heycan dorukta. Sonnn 8 gün
hepinize çok teşekkür ederim kızlar....şükürler olsun ki meleğim kucağımda....rabbim sizlerede nasip eder inş...
doğum sürecimi anlatayım size...tam 40.haftamda 1 mayıs sabahı hafif bel ağrısıyla beraber kahverengi akınrım geldi...kimseye bi şey söylemdim ağrım iyice artsın öyle söyleyeyim dedim...her geçen saat bel ağrısı arttı..tabi lekede...akşam üstü eşim eve geldi ona söyledim...tabi hemen telaşlandı...yengemizide alıp atladık arabaya 1 saat yolculuktan sonra ulaştık hastaneye....
bel ağrısı her vurduğunda daha şiddetli oldu...2 3 dk arayla vurup geçiyodu...doğru doğumhaneye çıktık...nst ye girdim hiç sancı çıkmadı hayter ettiler...muayene ettiler hiç açılma yok ama ağrım o biçim devam ediyo çığlık çığlığa bağırıyorum.... 4 defa muayene yaptılar hiç açılma olmadı
4 saat sancı çektim ama sadece belimden...karın kasık ağrısı hiç yok.....eşim dayanamadı benim o halime ameliyat ol dedi...ben halen direniyorum normalde normal diye...bir süre sonra ağrı dayanılmaz gibi oldu hiç açılmada olmayınca apar topat ameliyata aldılar beni.....ameliyat konuşulmadığı için bütün ekip evlerinden geldi...doktorumda tabiii....
belimdn iğne yapacaklar ama kıvranmaktan yapamıyolar ağrımın geçmesini beklediler neyseki bi ara yapıldı...bir süre sonra belden aşağım uyuştu ve başladı ameliyat...
ben o kadar şaşkınım ki ameliyata hiç hazırlamadım kendimi....her şeyi duyuyor olmak ne kadar kötüyümüş..6 kişi vardı doğumumda.....biri hocam kan değeri 10a düştü diyo,biri tansiyon 21 diyo,biri nabız azaldı diyo,bi yandan ameliyat devam ediyo...ben acı hissetmiyorum ama sallanıyorum ordakilerin yaptıklarını görüyorum fenalaştım...
midem bulanmaya başladı,nefes alamadım,gözlerim karardı anestezi uzmanı benlen konuşmaya çalışıyo bi yandan de oksijen veriyodu.. ben iyi değilim ölüyorum dedim adama....çok kötü oldum...tamm her şey bitti dedim...ölüme kendimi çok yakın hissettim...rabbim kimseye yaşatmasın.......
sonra aklıma meleğim geldi birazdn doğacak o sana muhtaç dedim...eşin dışarda bekliyo dedim..kendimi toplamaya çalıştım...neyseki biraz sakinleştim sonra başladım dua etmeye.....aklıma kim geldiyse saydım....dualar okudum ve sonra ağlama sesi geldi...doktor yanıma getirdi meleğimi al bak bu senin çirkin kızın dedi....o ana gerçekten her şeyi unuttum....çok güzel bir duyguydu....
bana dikiş atılırken meleğimi babasına vermişler babasıda yengesine sen al kızımı odaya götür ben eşimi bekleyeceğim demiş...bir süre sonra çıkardılar işte...eşimi gördüğümde hüngür hüngür ağlıyodu....yengem çok ağladı dedi ona bi şey olursa ben ne yaparım demiş....sarılıp uzun uzun ağladık...
3 gün hastanedeydim ağrım oldu dikişlerim acıdı hastanedeki süreç zor geçti ama her şeye değer
işte böyle kızlar yaşadıklarım.....kızım adına eliz rana koyduk kızlar...pcye foto yüklediğimde sizinle paylaşırım kızım fotosunu...
Allah sizlerde nasip etsin bu güzel duyguları inş.....
dün rahim filmi çektirdim korkularım boşunaymış güle oynaya çıktım fındıkzade radyomar görüntüleme merkezine gittim verdiğim 370 tl kat kat helal olsun çok şükür tüplerim de açıkmış
mahşallah canım bir engeli daha başarıyla atlattın gerisi güzel olur inşallah
aklımda bulunsun lazım olur belki taşınıyım bende başlıcam doktor peşinde koşmayaayyy canım çok şükür valla yaa hep korkuyodum ama bişi değilmiş beeeee adam bitti diince iiçimden ohaa dedim bumuymuş yanitavsiye ediyorum aklınızda olsun
aklımda bulunsun lazım olur belki taşınıyım bende başlıcam doktor peşinde koşmaya
Inşallah gerek kalmaz doktor peşinde koşmadan sen bebişlerinin peşinde koşarsın
Naptınız ev işi tamam mı taşınıyomusunuz yeni evin fotolarını göndert bizede yine öyle güzel manzarası varmı bakalımm
madamım koşarak geldim ...
Hadee anlat nasıl oluyo ayrıntısına kadar çok merak ediyorum....
Bu arada günaydın kızlar...
inşallah tatlım hepimiz alalım kucaklarımıza bebişlerimizi tez zamanda
bu sefer ev göl kenarı değil ama şirin kutu gibi tam bitmedi boyası yapılıyo az kaldı bende evden pek çıkmıyorum topladım evi herseyi yıkadım paketledim temizce sericem bahçesi güzel bi temizlenirse resimlerini çekerim gizli bahçe gibi bi ev agaçların arasında ev görünmüyo herşeyi değiştğrdim evin rengini bile yerleşince paylaşırım
heheh deli kız
günaydın kuzucumm valla anlatılmaz yaşanır diyorum sadece ama yeminle hissetmedim yaaa yok böyle bişey
şimdi gittim içeri girdim iki güzel bayan karşıladı beni kapıda gayet güleryüzlü hepici maşallah sonra haber verdiler benim geldiğimi sonra bi bayan geldi bi kaç soru sordu bana adetinin kaçıncı günü daha önce doğum yaptınızmı düşük vs sonra geçtik odaya orda bana bi önlük bide terlik verdi alt tarafı tamamen çıkarıp önlüğü giyin dedi sonra doktorun yanına gittik tabi bunların hepsi aynı odada oluyo doktor erkekti aslında kadın doktorlarıda varmış yani istersen kadında çekebiliyo ama bana hiç sormadılar bende bişi demedim erkek doktordu ama yanında bi kaç tane asistanı vardı onlar hepici bayan:) ama hiç gerilmedim doktor şimdi aldı beni karşısına oturttu sana şimdi bunu bunu yapıcaz diye başladı anlatmaya çok rahatladım zaten daha orda sormak istediğin bişey varmı dedi ben ağzımı açmadan doktor hiç canınn yanmıycak ben bunu baştan söyleyeyim dedidedim başka sorum yok o zaman
sonra bi bayan benimle ilgilendi masaya uzanın dedi öle çatala filan yatmıyosun en güzeli oydu :)) masaya uzandım üzerime bi örtü daha örttü mesela sonra ulrtason muayenesi gibi başkada hiçbişey yok tatlım doktor bu ara hem işini yapıyo hem benimle muhabbet ediyor videoda bak bu senin rahmin bunlar tüplerin filan sonra bi ara canın acıyomu dedi hayır dedim ben demiştim dedi içeri sadece bi cubuk gibi bişi soktu başkada bişi görmedim zaten görmüyosun da hissetmedim yani kısacası sıfır acı bebeğim
sonra hadi geçmiş olsun dedi 5 dk bile sürmedi işlem sen gel istanbula ben götürürüm seni oraya
peki dedim bu acı çeken insanlar niye çekiyolar dedi bizim aletimiz dijital ve en son teknoloji diğerlerinde rahime bi kanca mı ne takııyolarmış şeklini bulup çekene kadar itip çekiyolarmış insanın canını o yakıyo dedi ayy dedim Allah razı olsun sizden tüplerin acık hiçbi sorun görünmüyo dedi inşallah 9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın Allah hayırlı evlat versin dedi çok sevdim doktoru da sonra kalktım masadan hemen bi kız bi ped ve ıslak mendil verdi hediyeegiyindim ödedim paramı ben kapıdan çıkana kadar sonuçlar elelrinde beni bekliyolardı işte böyle tontişimm bişicik yokmuşş yanii ama önemli olan aletin dijital oluşu bide c kollu alet diyolarmış sanırım onun olduğu her yerde acı yoktur
AYY SÜPERMİŞ BENCE yaaa ağaçlar arasında off tam hayalimdeki güle güle oturun inşallah tatlım :)))
ayy kuzum yaa inanmıyorum gerçektenmi nasıl rahatladım anlatamam yaa
dün eşime dedim böyle böyle bi yer varmış acısızmış dedim tamam dedi istersen orda yaptır dedi..
belkim ramazandan sonra gelebilirim kuzum acaba burda varmı o radyomardan...
boşuna bu kadar strest yapıyoz heee...
gözün aydın meleğim inşalah önümüzdeki ay gelir bebişin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?