bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

çok canım sıkkın. can sıkıntısı hiç peşimizi bırakmıyo.
bebeğe mevlüt okutmayı çok istedim. ama kayınvalidemin hastalığından dolayı yapamadık.
bu cumartesi için ayarladık.evi felan toparlamam lazım diye telaşlanırken annemin acilen ameliyata girmesi gerektiğini öğrendik.
boynunda fıtıkları vardı.günlerdir kolunun ağrısından dayanamıyodu. bugün doktora gitti ve doktor felç olmadan nasıl bugüne gelmişsin hayret demiş.
fıtıkları patlamış dağılmış. her an felç olabilirsin acilen ameliyata girmen gerekiyor demiş.

ayy canım benim yaa kıyamam sana çok zor günler geçiriyorsun ama elbet bitecek mutlu günlerinde olacak herşey bizim için annnen inşallah iyi olur ameliyattan sonra mevlütüde okutursun takma o kadar kafana fıstığğım Allah senin niyetini billiyor sonuçta herkes ii olsun ondan sonra mutlu mutlu okutursunuz inşallahh

mubarek günde sıkıntıların gitsin inşallah annene saglık versin Rabbim

sabah sana yazdım cevap yazmadın bana görmedin sanırım zeytin dünde yazdım watsaptan gerçi bugün kapalı internetim

benm internete bişey oldu canm yaa telefonda internet bağlantı sorunu var.
bende seni arayacaktım bugün mevlüte çağırayım diye.

madamım ben orda çekinicem yaa az önce doktorumu aradım sekreterine sordum 450tl dedi yaa...
daha neler 5dk sürücek şey için...
ben ramazan bayramında sonra gelirim inşallah...
erzurumdan döndükten sonra ramazan geliyor zaten en uygunu ramazandan sonra olur herhalde..:26:
eşime desem şok olur benim doktorum çokk iyi ama çok alıyo benden para...

zeytinim çok geçmiş olsun meleğim sıkma canını sen vardır herşeyde bir hayır...
Rabbim şifa versin...

ayy kıyamam tatlımm sen yap mevlütçüğünü de inşallah nasip kısmet biraz uzaksıznız işte o var :)) ama yinede belli olmaz benim sağım solum:)
benm internete bişey oldu canm yaa telefonda internet bağlantı sorunu var.
bende seni arayacaktım bugün mevlüte çağırayım diye.

yuuhh o ne beee hiç gerek yok canım ya hem bi istanbulu ziyaret etmiş olursunuz hemde filmi çekilirsin ki inşallah o zamana akadar hamile kalırsın da gerek kalmaz:))
burda ilaç ta onlardan sen ek bi para vermiyosun yanii

evet bende yuhh dedim yani.
bakalım bi gün ararım doktorla görüşürüm yada yanına giderim daha uygun bir yer buldum ben orda yaptırmak istiyorum diyeceğim...
eğer burda yaptırırsam doktorum kendi çekicekti o yüzden bide gitme diyormuş...:26:
öyle demez herhalde demi..:26:

yok bebem niye bişey desin hem canını yakmıycak hemde en son sistem ve çok az radyasyon alıyosun doktorun da bunları temin edecekse bide az daha ucuza yapacaksa canını yakmıcaksa yapsın tabee:)))

yok bebem niye bişey desin hem canını yakmıycak hemde en son sistem ve çok az radyasyon alıyosun doktorun da bunları temin edecekse bide az daha ucuza yapacaksa canını yakmıcaksa yapsın tabee:)))

o kadar para alıyor yapması lazım demi ama...
o bana anlatırken acısız diyemedi çünkü acıyor gerçketen sadece hafif bir ağrı olucak regl ağrısı gibi dedi..
ama senin doktorun acımayacak diyebiliyor ne güsel benim kesin orda yaptırmam lazım..
madamım kaçıncı günü gittin çekilmeye 8.günümü:26:

Ben 9. Günü gittim tatlım ama 7 - 8 - 9 . Günlerde çağırıyorlar sanırım valla ben gelebiliyosan gel derim
doktora dedim niye insanlar bu kadar acı çekiyo peki bu işlemde dedim dediki eski aletlerde rahmin şeklini tutturabilmek için bi kanca takıyolar dedi rahme onunla itip kakıyolar ondan acıyor canlar dedi böğğ dedim :))

ıyy
eşim ben çok korkuyorum diye hep erteliyor narkozdanda korkuyo acısız varsa başka bi yerde oraya gidelim demişti akşam işte anlattım ama dedim pahalı ne kadar dedi 370 dedim..şaka yapıyosun hemen gidelim diyo...çok ucuz diyo
inşallah oraya gelicem kuzum bir aksilik olmazsa..
bu kadar kendimizi kastık yaa

zeytin gözlüm...
cok gecmiş olsun canım yaa...
sen mevlüt için canını sıkmaa herkes ii olsun sonra okutursun tatlım benim bu mübarek günde Rabbim herkese şifalar versin.....
sağlık versin huzur versin....
herşey güzel olucakk bunca sıkıntıdan sonra inş... içini ferah tut tatlım benim
hayırlı kandiller olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…