bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

madamım berroşumm güsellerim benim....
cok ösledimm ya sohbetlerimizi...
ama bizim evi suan görseniz korkup kaçarsınız valla
cok fina cok ....
ama inş. güsel olcakk...
before /after resimlerini göstercem sizee
kırmızılarda geldii zatenn... ama belliydi bu kadar strese evin bu durumu zaten calışamadık doğru dürüst bu ay beklentim yoktu gelmemesi ii bile oldu dicem cünkü esyalaarı cek kaldır hep bizden geciyooo valla neyse su ev bitsin inş.... bebişimiz hayırlısıylaa gelsinn yaa ....
BU GECE İNŞ. RABBİM TÜM DUALARIMIZI KABUL ETSİN....
HANEMİZE YUVAMIZA SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN....
HASTALARA ŞİFA VERSİN...
BİZLEREDE İNŞ. HAYIRLISIYLAA BEBİŞ VERSİN GÜZEL ALLAHIM İNŞ.. KUZUCUKLAR AMİN.....

Hiç gerek yokmuş kasmaya sen ultrason muayene olmuşsundur ben oldum mesela ondan bile daha basitiydi o kadar diim sana
aferim kocişine bende hemen eşimi aradım çok sevindi sesin süper gelio dedi valla dedim dedikleri kadar varmışş

olmam mı bacım oldum tabe onda bişey yokki..
ne kadar sevinmiştir koçişin madamım...
inşallah hamen gelicek bebişler ben inanıyorum..

cucum aklımdan sen geçiyodun heee...
napıyon kuzum ..?annişlerin ordalarmı..?
seninde kandilin mübarek olsun melşeğim Allah gönlüne göre versin inşallah..

çok yorma kendini cucum ..
ohh ne güsel miss gibi oldu evin..

Oyy kuzumm benimmm hoşgeldinnnnn
çok özlemişim beeee ama şu evler bitsin bakalım temiz temiz olsun ama siz evi yenilettikçe benim istanbul hayallerim bitiyo( gelmezsiniz artık
sizlerinde kandili mübarek olsun kuzum gelsin bebişler gelsinnnn

Oyy minnak tırtılım benim yaaa....
napım valla bebişim bi yanda usta calışıyooo annişim börek yapıyoo bende didim bakınıyım bebişlerimiz ösledim didimm
ev dandinii valla
uyumaya zor yer buluyoss
yok meleğim yormamaya calışıyorumm işte ama cok işimiz var inş. haftabaşında herşey bitmiş olucak...
ivit anniş burda babam burda zaten onlar olmasa bu kadar işe kalkışamam bebişim....
saol bebişim inş. dualarımız kabul olsun bu mübarek gecede

hosbuldumm güseller güselii minnakım....
rahim filmini cektirdin tertemiz öle sevindim ki meleğim inş tez zamanda gelicek bebişin....hepimizin inş...
ivit bitsin bebiş için başlıcasss herbişeye inş...
yok canım benim yaa....
sen hayallerini yıkma inş. gelicesss daha ii evler sizin olsun inş. meleğim benim
aslında cok bişiy yaptırmıcaktık bebişim aslında yine her bişiy bebiş için burda 2 sene bile kalsak yapılması lazımdıı bunların cünkü ankara fena soğuk oluyooo bizim pencerelerde ahşaptı hep hava alıyodu eee onlar sökülünce laminat parkeler oynadı cöktü cizildi kalorifer petekleri zaten eski tip ısınması cok zor bebişim....
hepsi peşpeşe cıktı bizde dedik olmuşken temiz bişiy olsun sonucta kendi evimiz satarken falan daha karlı satarız o da var ölee yani bebişimm

kürtajıda onun için narkozla yapıyolarmış rahmın agzını çekip acıyolar dogum yapmayanları narkozlu alıyorlar o yuzden

cucum seninde kandilin mubarek olsun çok dua edelim sağlıklı olmamız ve bebişlerimiz gelsin diye
benim evde aynı durumda heryer koli hurç darma duman yeni eve miis gibi yerleşicm inşallah Allah kolaylık versin sana

hepinizin kandini mübarek olsun inşallah. Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin

Son düzenleme:

saol canım benim Allah razı olsun....
amin inş. Rabbim dualarımız kabul eder
aynen bebiş ya bizim evde finaa durumda ev içince tadilat cok zor valla Allahım yardımcımız olsun sizede kolay gelsin tatlışım benimm

selam canımcım....
seninde kandilin mübarek olsun....amin RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin inş.....
seninde meleğine kavuşmana cok az kaldı tatlışım yaa....
Allahım kolay bi doğum gecirmeni nasip etsin...
sağlıklı sıhhatlı oğluşunu kucağına alırsın inş.... koleram

ohh annenin olması ne güzel demi cucum..
keyfini çıkar..
ne güzel eviniz yeni olucak..doğru diyosun eşinde çalışıyor sen tek başına duramazsın ustaların yanında..
amin canım inşallah..

amin koleram seninde kandilin mübarek olsun..
hamişlerin duası kabul olurmuş bizede dua et emi kuzum..

Hımm tamam o zaman minnakım bebiş içinse herşey okey:)))

günaydın fıstıklarrrrrrrr kimsecikler uğramamış bugün herkes uyuyomu bakem

hayırlı cumalar...bende anca gelebildim kolera ama bende kismecikleri bulamadım.....o kadr yoğun ve yorgun ve uykusuzum ki:)) kolera uyuyabiliyosan uyu son günlerin seninde...uykusuz günler seni bekliyo...bide benim gibi huysuz bir bebişin varsa....

hepinizi özledim kızlar...kızım bi düzene girsi gelirim yine eskisi gibi....öpüyorum...

canım benim sanada hayırlı cumalar olsun.

daha şimdiden pek uyuyamıyorum koca göbeğim izin vermiyo
sabah eşim işe gidiyo oh diyorum yatak bana kaldı geniş geniş o zaman güzel bi uyku çekiyorum
salı günü dr a gidicez. bakalım ne diyecek. hemen alabilirde bebeği. hayal gibi geliyo şuan herşey

canlarım heycan dorukta bende yarın hastaneye gidiyorum. bebek gelebilir. bana dua edin. ben sizin için edicem. inşallah güzel haberlerle dönerim. hepinizi koccamannn öptümmm !

selam kızlar...
koleram hastanede şuan yatırmışlar yarın sabah bebiş gelicek inşallah dua edin emi...

nasılsınız minnoşlarım
annemle babam az önce gittiler ağla ağla mahvoldum valla....
şimdi biraz daha iyiyim....
evin işide bitti cok sükür....
sizleri cok özledim valla ....
sizler nasılsınız bakalım topik boş kalmış iyiceee....
koleramda bebişini sağsağlim kucağına almıştır inş.. canım yaa
valla her duamda varsınız minnaklarr sizi cok seviyommmmmm

hoşgeldin tatlım ağlama yaa dur niye ağlıyon hemen yakında görüşçeniz yine hem sen şimdi evine bak bak dur kuzummm misler gibi olmuştur neler yaptılar şimdi evine tam olarak anlat bakim hee bide fotolarını çekte mail at oylama yapalımm
bende seni özledim tatlımm artık topikle çok aramız kalmadıı ben çok yoğunum bu ara iş yerinde arada bakıyorum ama kimse yok zaten çıkıyorum bende..
koleramın oğlusu gelmiş berre ziyarete gidicekti bu akşam yada evine gidicek bi ara haberleri alırız ondan

bideeee sıkı durrrrr şimdi söylüyooommmmmmmmmmmmmm arabamızı aldıııııııııııııııkkkkkkk dün akşam getirdi kocişimm ayy balkonlarda bekledim valla diyo beni hiç beklemezsin böylee fotosunu maille atarım bak bakalımm beğencen mii sende tontişim

sende ne var ne yok bu ay gene tutturamadık dime bebişi hade artık doktora kızıcam yoksa ertelemeyin bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…