- Konu Sahibi bilgemadam
-
- #8.981
hoşgeldin tatlım ağlama yaa dur niye ağlıyon hemen yakında görüşçeniz yine hem sen şimdi evine bak bak dur kuzummm misler gibi olmuştur neler yaptılar şimdi evine tam olarak anlat bakim hee bide fotolarını çekte mail at oylama yapalımm
bende seni özledim tatlımm artık topikle çok aramız kalmadıı ben çok yoğunum bu ara iş yerinde arada bakıyorum ama kimse yok zaten çıkıyorum bende..
koleramın oğlusu gelmiş berre ziyarete gidicekti bu akşam yada evine gidicek bi ara haberleri alırız ondan
bideeee sıkı durrrrr şimdi söylüyooommmmmmmmmmmmmm arabamızı aldıııııııııııııııkkkkkkk dün akşam getirdi kocişimm ayy balkonlarda bekledim valla diyo beni hiç beklemezsin böyleefotosunu maille atarım bak bakalımm beğencen mii sende tontişim
sende ne var ne yok bu ay gene tutturamadık dime bebişi hade artık doktora kızıcam yoksa ertelemeyin bu kadar
ne bilim 20 günü gecti bizdelerdi alıştım cok fazla annişim ağladı ben ağladım simdi iyiyim ama kuzucumm
Evet ev güsel oldu ama daha tam yerleşmedikkk valla tamam kuzucum cekip atarım resimlerini
Bende cok özledim vallaaa
Topikten koptuk valla kuzucum yaa bende arada bakındım ama rastlayamadım kimselere....:44:
Senin işler niden böle yoğun kuzumm .....
Tatil nizaman bellimi
Maşallah eymen doğmuş allahım uzun sağlıklı ömürler versin
Bizede nasip etsin rabbim....
Yok kuzum bu ayda gelmediii bebişş sende durumlar ne....
Bizim bu hafta işte mımırtlama bakalım olmadı doktor zatennn cok bile bekledik....
Bu ay öle yoruldukkiii hiç bişieye halimiz kalmadıı valla....
Bu hafta yoğun calışmak lasımm
Senin bat ni zaman.....
Oyyyyyyyy oyyyyyyyyy hayırlı olsun meleğimm güsel günlerde kullanın canım yaaa cok sevindim kazasız belasızzz
Ivit resmini bekliyom valla büyük bi meraklaaaaaaaaaaa
Oyy cücümm benim daha var bata annem baya bii :))
tatil inşallah 8 haziran gecesi yola çıkıcaz bakalım biletleri,mizi aldık ama uçakla değil otobüsle gidicez uçak çok pahalıya geliyodu bize kociş gidelim dedi ama ben istemedim dayanırım o kadar para vermem oraya dedim 400 liraya geliyodu ikimizin sadece gidiş parası yaa çok o parayı orda harcarım misler gibi daha ii zate arabada aldık borçlandık iice :)) kendikimin fotolarını henüz çekmedim ama mail attım bi tane onun aynısı sadece yılı km si bide tabiki fiyatı değişik :)ama tipi aynı
günaydın fıstıklar kahvaltı yaparken takılıyım biraz hiç vaktim yok yorgunum cumartesi taşınıcaz kısmetse ev temizledik anneşimle iki gün sürdü daha banyoda usta var cumada banyoyu temizlerim
ayyyyyyyyy cok az kalmışşş kuzumm yaa....haftaya cumaa yoldasınız inş... Ohh mis gibi gezin valla ....
En iyisiiini yapmışsınız valla kuzucum 400 cok para hemde sadece gidiş dediğin gibi orda yersin içersin....
Hem otobüste cok güseldirr kocişle miss gibi molalarda süperdirrr .....
Kaç gün kalcaksınız bebişimm....
Bol bol resim çekill
Tımam bakım hemencik resme bende simcim cektim evin resimlerinii bikaçtene atım sana okişş
Arabayı ne kadar gitti kuzumm
Ooo taşınan taşınana valla süper yaa ne güzel yeni ev yeni hayat maşallah maşallah kız goodjin ne var ne yok görüşemiyos gerçi sende doğru dürüst çalışamamışındır temizlikti evdi derken bat ne zaman dicektim ama yinede belli olmazz
evet bebem çok az kaldı valla gidemiycektik yine biliyomusun bizim iş yerinde eğitim verilcekmiş yeni öğrendik başkan bizimde almamızı istedi o eğitimi aslında alaydım ii olacaktı ama çok kararsız kaldım ama sanırım almıcam başkana söledim bööyle böyle sen bilirsin bişey diyemem dedi ama şimdi gidicem köye ya sıkıldım valla bu fırssatı kaçıramam eğitimde mühim aslında ama çok bi işime yaranmayacak diye avutuyorum kendimi
Bir hafta kalıcaz inşallah dönerken ablamların arabayla dönücez zaten daha zevkli olacak
Arabayı valla 20.500 den göbemiz çatladı 19 a aldık sıkı pazarlıkla muayenesini yaptırmamışlar öle dedik böle dedik aldık bide bişeyinin değişmesi gerekiyomuş onu da kattık içine indirim yaptırdıkk
günaydın fıstıklar kahvaltı yaparken takılıyım biraz hiç vaktim yok yorgunum cumartesi taşınıcaz kısmetse ev temizledik anneşimle iki gün sürdü daha banyoda usta var cumada banyoyu temizlerim
Ooo taşınan taşınana valla süper yaa ne güzel yeni ev yeni hayat maşallah maşallah kız goodjin ne var ne yok görüşemiyos gerçi sende doğru dürüst çalışamamışındır temizlikti evdi derken bat ne zaman dicektim ama yinede belli olmazz
evet bebem çok az kaldı valla gidemiycektik yine biliyomusun bizim iş yerinde eğitim verilcekmiş yeni öğrendik başkan bizimde almamızı istedi o eğitimi aslında alaydım ii olacaktı ama çok kararsız kaldım ama sanırım almıcam başkana söledim bööyle böyle sen bilirsin bişey diyemem dedi ama şimdi gidicem köye ya sıkıldım valla bu fırssatı kaçıramam eğitimde mühim aslında ama çok bi işime yaranmayacak diye avutuyorum kendimi
Bir hafta kalıcaz inşallah dönerken ablamların arabayla dönücez zaten daha zevkli olacak
Arabayı valla 20.500 den göbemiz çatladı 19 a aldık sıkı pazarlıkla muayenesini yaptırmamışlar öle dedik böle dedik aldık bide bişeyinin değişmesi gerekiyomuş onu da kattık içine indirim yaptırdıkk
günaydın tatlım...
valla cok zor ev taşımak tadilat yaptırmakkk....Allah kolaylık versin ben hala dökülüyommm neyse az kalmış taşında mis mis yeni evine yeni evde bebişinde gelir inş.. canımcımmm.....
kolay gelsin....
hımm olsun olsun pek işine yaramaz zatiii o eğitimmcıldırıkkk git canım ya dinlen söle misss gibi kafana takmaaa hiç bişiycikk temiz havadaa gelsinnn bebişş inş......
hımm bayağı pahalıymışş kuzum ama güselll arabaaa güsel günlerde kullanın inş... sığmayın o arabaya daha büyüklerini alın bebişim....gelsin bebişlerrrrrrrrrr
çalıştık çalışmasınada stres çoktu bu ay benim bat dündü heh gece kesin gelir dedim yorgunluktan ama gelmedi hala ama içim heran gelir bu hainler diye geçiyo hep
araban hayırlı olsun canım kazasız belasız kullanın
ev çok şirin oldu yerlesince fotoları yollarım
günaydın tatlım...
valla cok zor ev taşımak tadilat yaptırmakkk....Allah kolaylık versin ben hala dökülüyommm neyse az kalmış taşında mis mis yeni evine yeni evde bebişinde gelir inş.. canımcımmm.....
kolay gelsin....
hımm olsun olsun pek işine yaramaz zatiii o eğitimmcıldırıkkk git canım ya dinlen söle misss gibi kafana takmaaa hiç bişiycikk temiz havadaa gelsinnn bebişş inş......
hımm bayağı pahalıymışş kuzum ama güselll arabaaa güsel günlerde kullanın inş... sığmayın o arabaya daha büyüklerini alın bebişim....gelsin bebişlerrrrrrrrrr
saol canım sanada kolay gelsin eşyalı evde tadılat daha zor burda herşeyimi temizledim orda işim kalmadın diye sadece yerleştiricem yazlık temizligimi yapmış oldum artık rahat bi yaz geçiririz tabi bebişte yaında olursa süper olur bu ayda olmazsa gelecek ay doktora gidicem
çok sağolasın tatlım en güzelleri sizlerin olslun inşallah bu bize yeter şimdilikk:)
valla cücümün evi fısstık gibi olmuş sende çek gönder çok zevkliymiş böyle bakmakk
hehhe ayy cücüm ne alemsin kız kuzum tabi yaa inşallah sığamayız dediğin gibi valla 13 - 14 le çıktık yollara 20 lere geldik Allah yardımcımız olsun inşallah tez vakitte ödeyelimm
heraldee bebişimmm böle geniş bi aile olalım inş....
ayyy bi hamiş kalsak hayırlısıylaaa Yarabbim hergece dua ediyorum aklıma geldikce hayırlı evlatlar diliyorum hepimiz için Rabbim dualarımız kabul etsin inş.. en kısa zamandaa göbişlerimiz dolsun inş...
Allahım yardımcınız olsun tez vakitte bitsin borclar inş... canım benimm
evet eşyalı evde cok zor canım yaaa ....
en iyisini yapmışsın valla evi temizleyip temiz temiz yerleşicek mis mis....
evet rahat bi yaz geciririz inş... hamiş hamişş inş.............
bende aynı sekilde bu ay son aslında bu ay gitmem lazımdı ama cok yorgunum zaten bugün mımırtlama başlıyooo bende oldu oldu olmadıı doktoraaa hemencik....
yolla bende bakıyım cucu evine
bu ay gelirse eger çok sasırırım heralde çünkü tepinip duruyorum kaç gündür cam sil agır kaldırmak ne arasan yaptım
inşallah doktora bebişimizi görmeye gideriz
hu huuuu...
yolladım mail attım canımcım bak bakalım beğencekmisin.....
hiç belli olmaz bi bakmışsın sana süpriz yapmışşş oyyyyyy inş. minnoşş yaa
huhu....komşu komşu burdayız....
nasılsınn minnak tırtıll....
ösledimm yaa...
keyfin nasıl bakımmm
hu huuuu...
çok güzel evin canım güle güle oturun
burda hava çok güzel once şu pis kedimi yıkıyım sonrada işlerime bakıyım kedimi bile yıkıyıp götürücem hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?